Cum să urmăriți Tata Sky din orice parte a lumii cu un VPN

Cum să urmărești Tata Sky de oriunde în lume

Indiferent dacă sunteți un expat indian care locuiește în străinătate sau un vacanțier care încearcă să difuzeze cea mai recentă acoperire sportivă, Tata Sky are totul. Din păcate, dacă doriți să urmăriți Tata Sky, este accesibil numai pentru cei care se conectează cu o adresă IP indiană. Asta în ciuda faptului că este în parte deținută de Sky, o forță majoră în televiziunea britanică.

Dacă încercați să vă conectați la Tata Sky din afara Indiei, veți primi un mesaj de eroare. Cea mai bună soluție la această problemă este să vă conectați mai întâi la o rețea virtuală virtuală (VPN).

VPN-urile vor ajuta la streamingul Tata Sky din orice parte a lumii, atât timp cât ai o conexiune de internet stabilă. Vă criptează traficul web și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație la alegere. Când selectați un server în India, adresa dvs. IP reală este înlocuită cu una indiană, și site-urile și aplicațiile gazdă presupun că sunteți în țara Asiei de Sud.

Un alt avantaj al VPN-urilor este că utilizarea lor de criptare face imposibilă hackerii și spectatorii să ascundă cu privire la activitatea dvs. online sau să încercați să vă răsfățați datele private.

Cum urmăresc Tata Sky în străinătate cu un VPN?

Tata Sky este unul dintre furnizorii premium de televiziune prin cablu din India. Ca atare, veți avea nevoie de un cont existent la companie înainte de a încerca să vă conectați. Nu este posibil să vă înregistrați din afara Indiei, deoarece aveți nevoie de un număr de telefon local, o adresă de domiciliu și o metodă de plată specifică Indiei, cum ar fi un local card de credit sau Paytm.

Presupunând că aveți un cont existent, va trebui să obțineți o adresă IP din India atunci când încercați să transmiteți Tata Sky din străinătate.

Iată cum puteți viziona Tata Sky din afara Indiei:

 1. Înregistrați-vă la una dintre VPN-urile recomandate de această listă. Alegerea noastră de top este ExpressVPN.
 2. După ce plata este procesată cu succes, continuați să descărcați și să instalați clientul VPN nativ direct de pe site-ul furnizorului ales sau din magazinul oficial de aplicații.
 3. Deschideți VPN și conectați-vă la un server din India. După conectare, navigați la pagina Tata Sky și conectați-vă cu datele de autentificare ale contului.
 4. Felicitări. Tot conținutul Tata Sky ar trebui să fie acum disponibil.

VPN-urile sunt câteva zeci, dar fiecare VPN din lista noastră recomandată, menționată mai jos, iese în evidență de mulțime. Acești furnizori, optimizați pentru a debloca Tata Sky din afara Indiei, au fost evaluați pe următorii parametri:

 • Potrivit pentru deblocarea fluxurilor media geo-restricționate
 • Oferă un număr mare de servere în India
 • Viteze mari pentru streaming HD fără niciun decalaj vizibil
 • Rezolvați caracteristicile de confidențialitate și criptare
 • Asistență amabilă și asistentă pentru clienți
 • Prevedere pentru mai multe conexiuni simultane

În grabă? Iată o imagine a celor mai bune 6 recomandări ale noastre pentru a transmite Tata Sky din afara Indiei.

Cel mai bun VPN pentru a urmări Tata Sky în afara Indiei:

 1. ExpressVPN: Alegerea noastră # 1 pentru a transmite Sky Tata din orice parte a lumii. Viteza stelară, criptarea de neatins și serverele optimizate din India fac din acest furnizor o potrivire naturală.
 2. NordVPN: Opțiune excelentă pentru buget. Oferă viteze robuste, standarde excelente de confidențialitate și anonimat și asistență 24/7.
 3. CyberGhost: Alegere valoroasă pentru nou-veniți și utilizatori amatori. Expediază cu aplicații intuitive bine concepute și are un palmares excelent de deblocare a mediilor geore restricționate.
 4. IPVanish: Vitezele decente, criptarea nedeclabilă și un număr mare de conexiuni simultane îl fac un concurențiu valoros.
 5. Surfshark: Furnizor actual, care adaugă rapid noi servere și câștigă o reputație de deblocare a fluxurilor media. Conectați dispozitive nelimitate cu un singur cont.
 6. PrivateVPN: Unele dintre cele mai rapide viteze pe care le-am testat. Permite înregistrări anonime și folosește protocoale de criptare de top.

Cele mai bune VPN-uri pentru Tata Sky

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a viziona Tata Sky de oriunde în lume:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează tata skyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN ia slotul superior pentru a transmite Sky Tata în afara Indiei. Acest furnizor are peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv multe servere din India. Oferă viteze foarte rapide și conexiuni fiabile, cu rate de funcționare mari. ExpressVPN este abilitat să deblocheze mult conținut, inclusiv bibliotecile indiene, atât pentru Netflix, cât și pentru Amazon Prime Video. De asemenea, permite accesul la Hotstar.

În mod implicit, criptarea AES pe 256 biți este activată. Măsurile suplimentare de securitate includ protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator de ucidere pe internet, secretul perfect înainte și tunelarea divizată. ExpressVPN nu înregistrează nicio activitate sau date de sesiune web, astfel încât amprenta digitală este ascunsă de toată lumea.

Acest furnizor VPN acceptă toate platformele majore, cu aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux. Există și firmware pentru unele routere wifi. Cinci dispozitive se pot conecta în același timp cu un singur cont. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live, astfel încât să vă așteptați la o rezolvare rapidă a oricăror probleme.

Pro:

 • Viteze de descărcare / streaming extrem de rapide
 • Unul dintre cele mai bune VPN-uri la nivel mondial
 • Cel mai bun în securitatea clasei și confidențialitate
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Configurația avansată pentru utilizatorii de putere este puțin limitată

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU TATA SKY: ExpressVPN este alegerea noastră # 1 Nu numai că poate debloca Tata Sky de oriunde în lume, dar poate activa și accesul la Hotstar, Netflix și alte site-uri populare. Vitezele rapide, timpul de funcționare de încredere și securitatea călătoriei sunt incluse. Încercați-l fără riscuri cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks tata skyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă 18 servere în India, astfel că există o mulțime de opțiuni pentru o conexiune fiabilă pentru a debloca Tata Sky. În afară de India, acest furnizor găzduiește la nord de 5.200 de servere din 60 de țări, inclusiv mai multe locații din America de Nord, Europa și Australia.

Serviciul este extrem de rapid; NordVPN deblochează o mulțime de site-uri de streaming precum Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hotstar și Star Sports. Puteți vizualiza încărcarea existentă a fiecărui server, astfel încât dacă credeți că unul are prea mulți utilizatori, schimbați alegerea inițială.

NordVPN este livrat cu o mulțime de funcții și opțiuni avansate - acestea includ protejarea dublă VPN, Tor peste VPN și acoperirea wifi automată. Acest furnizor folosește criptarea AES de 256 biți, un comutator de interzicere a internetului și protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC, asigurând securitatea fierului de călcat și o conexiune ireproșabilă.

Pentru utilizatorii cei mai conștienți de confidențialitate, serviciul permite plățile și înregistrarea Bitcoin prin intermediul unui cont de e-mail al arzătorului.

Aplicațiile pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS sunt disponibile, precum și extensiile browserului Chrome și Firefox. Un cont permite șase conexiuni simultane și există o ofertă 24/7 de asistență pentru chat live.

Pro:

 • Rețea de server extinsă
 • Nu păstrează jurnalele
 • Viteză rapidă și fiabilă de descărcare și streaming
 • Servere optimizate specifice sarcinilor

Contra:

 • Conexiunile prin aplicația desktop pot fi lente

Scorul nostru:

4.5 din 5

OPȚIUNE BUGETĂ EXCELENTĂ: NordVPN este un furnizor de clasă mondială și este disponibil la un preț foarte mic. Vă va ajuta să transmiteți fluxul Tata Sky și să vă asigurați contul în acest proces. Încercați-l cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks tata skyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este unul dintre cei mai rapide furnizori din această listă și face extrem de ușor pentru utilizatorii începători să înceapă cu VPN-urile. Cu 20 de servere optimizate, de mare viteză în India, va face sarcina de a debloca Tata Sky fără probleme.

Există asistență pentru alte 58 de țări, astfel încât puteți utiliza CyberGhost pentru a obține o adresă IP din mai multe locații diferite.

În afară de Tata Sky, CyberGhost permite accesul la Netflix SUA, Hulu, BBC iPlayer și multe altele. Streamerele sunt oferite lățime de bandă nelimitată. Criptarea AES pe 256 biți asigură conexiuni, iar opțiunile de confidențialitate includ protecția împotriva scurgerilor DNS, un comutator pentru uciderea internetului, apărarea anti-malware și un blocant publicitar.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Un singur cont permite șapte conexiuni simultane și asistența clienților este disponibilă ori de câte ori aveți nevoie.

Pro:

 • Transmite video HD fără probleme
 • Nu păstrează jurnalele
 • Funcția Split-exclude pentru site-uri web și caracteristică Split-include pentru aplicații
 • Ușor de utilizat, selectați tipul de activitate și fiți conectat la cel mai potrivit server

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

Scorul nostru:

4 din 5

FAST ȘI INTUITIV: CyberGhost oferă viteze exprese, o interfață simplă de utilizator și o mulțime de servere în India. Încercați-l cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de VPN CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks tata skyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are suport pentru o adresă IP indiană. Deși oferă doar două servere în India, ambele din capitala Delhi, le asigură cu criptare de nivel superior și o politică de a nu stoca niciun fel de jurnal de date sau detalii ale sesiunii. Serverele globale numără peste 1.300 în 75 de locații.

În afară de Tata Sky, acest furnizor este capabil să deblocheze Netflix SUA, precum și alte câteva surse de streaming populare. Utilizează criptarea AES de 256 biți împreună cu secretul perfect înainte și protecția împotriva scurgerilor DNS. Toate serverele sale sunt gestionate în casă ceea ce îi conferă mult mai mult control asupra traficului și previne orice scurgeri în afara tunelului criptat.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android și iOS, iar asistența pentru clienți este prezentă non-stop.

Pro:

 • Oferă chat live 24/7
 • Operează o rețea de peste 1.300 de servere din 75 de locații orașe de pe glob
 • Viteze foarte rapide

Contra:

 • Nu oferă nicio extensie de browser

Scorul nostru:

4 din 5

VPN FIABIL: IPVanish oferă o experiență consistentă pentru a transmite Tata Sky din afara Indiei. Încercați-l cu o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anualGET DEALDescount aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks tata skyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este înregistrat în Insulele Virgine Britanice, deci este protejat de jurnalele de date obligatorii. În plus, afirmă destul de clar că nu se ocupă de păstrarea traficului de niciun fel, inclusiv adrese IP, istoric de navigare sau timestamps.

Serviciul a înregistrat viteze impresionante în timpul testării noastre și a putut debloca atât Netflix SUA, cât și BBC iPlayer. Oferă date și lățime de bandă nelimitate și suportă torentarea. Rețeaua are peste 800 de servere, inclusiv unele cu sediul în India.

Funcțiile de securitate sunt de top; Surfshark folosește criptarea AES de 256 biți, secretul perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecție împotriva scurgerii DNS. Tehnologia sa proprietară blochează reclame și malware și include o opțiune de tunel divizat.

Aplicațiile sunt incluse pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Un cont permite un număr nelimitat de conexiuni simultane, astfel încât să fie ușor de împărțit cu prietenii și familia. Asistența clienților este 24/7.

Pro:

 • Dispozitive nelimitate
 • Viteze decente, fiabile
 • Protecție automată wifi

Contra:

 • Rețeaua lor de server este mai mică decât majoritatea altor VPN-uri

Scorul nostru:

4 din 5

FURNIZORUL DE ÎNVĂȚARE ȘI ÎN VÂNZARE: Surfshark deblochează în mod sigur o mulțime de servicii de streaming pe toate platformele majore. Este disponibil la un preț scăzut și este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa SurfsharkOferta specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

6. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks tata skyTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN nu are o rețea de server masivă (și pe baza unor dovezi anecdotice, nu pare că va adăuga mai multe în curând). Cu toate acestea, compensează acest dezavantaj relativ servicii superioare și conexiuni extrem de rapide.

Există un server fizic în Chennai și un alt virtual găzduit în Bangalore, deci o adresă IP indiană este cu siguranță accesibilă. Există un număr total de 60 de locații server global, cu multe servere optimizate pentru streaming video și deblocare HD.

În afară de Tata Sky, acest furnizor se dovedește a debloca Netflix SUA, Amazon Prime Video, Hulu și multe altele.

Funcțiile de securitate includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6, secretul perfect înainte și un comutator de ucidere pe internet. Mai mult, PrivateVPN nu stochează niciun jurnal de utilizator pe serverele sale.

Aplicațiile sunt disponibile pentru toate platformele principale de streaming - Android, Windows, iOS și MacOS. Un singur cont permite conectarea simultană până la șase dispozitive. Asistența clienților este disponibilă în timpul programului de lucru european.

Pro:

 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Viteze foarte rapide
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Un număr mic de servere din care să alegeți
 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul programului de lucru european

Scorul nostru:

4.5 din 5

PRIMAT PENTRU STREAMING: PrivateVPN este foarte rapid și este testat pentru a funcționa cu mai multe platforme de streaming. Încercați-l cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră privată VPN completă.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru Tata Sky?

Când vine vorba de difuzarea de materiale geore-restricționate, doar cele mai bune VPN-uri fac acest lucru. Acest lucru se datorează faptului că această sarcină nu este o problemă simplă și necesită standarde stricte de confecționare pentru a oferi o conexiune fiabilă și robustă.

În timp ce inter-site-urile sunt pline de VPN-uri gratuite, acești furnizori sunt cu mai multe cresteri sub omologii lor plătiti. VPN-urile gratuite nu sunt echipate cu protocoale de criptare de grad militar sau cu caracteristici suplimentare de securitate, cum ar fi protecția wifi automată, tunelul divizat sau secretul perfect perfect. Cei mai mulți oferă un produs care poate fi folosit pentru a face bani cumva.

Dacă optați pentru o VPN gratuită, nu vă așteptați la viteze rapide, asistență dedicată pentru clienți sau opțiuni pentru a trece la adrese IP din întreaga lume. Probabil că veți fi supus la capacele de date, la reglarea lățimii de bandă și la timp de așteptare pentru a vă conecta la un server în timpul orelor de vârf. Ba mai mult, s-ar putea să fiți nevoit să suportați și o mulțime de reclame neplăcute și intruzive și să luptați cu posibilitatea invaziei de confidențialitate.

Aceste trăsături contravin motivelor pentru care ar trebui să optați pentru VPN-uri în primul rând. Până la urmă, încercați să vă protejați datele și amprenta online, nu expuneți-le. În plus, viteza extrem de lentă oferită de VPN-urile gratuite înseamnă că streamingul Tata Sky va fi o experiență greoaie și frustrantă.

Este mai bine să nu-ți asumi riscuri inutile. Cu un VPN plătit, veți avea liniște sufletească și o experiență de utilizator de top.

De ce este Tata Sky geore-restricționată?

Tata Sky este un radiodifuzor autorizat și nu se ocupă de producerea propriului conținut. Majoritatea emisiunilor populare de pe platformă, precum Cricket World Cup ICC, Adventures of Tarzan, Bodyguard, Men in Black, Kinnari și Blunt Talk, au fost furnizate companiei indiene de case de producție terțe..

Transmiterea drepturilor și a licențelor pentru toate conținuturile forțează Tata Sky să-și limiteze regiunea de difuzare doar în India. Dacă ar deschide platforma sa pentru streamer-uri din întreaga lume, ar încălca acordurile și ar amenința radiodifuzorii care au oferte similare pentru țările de origine.

DISCLAIMER: Comparitech nu încurajează utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă rugăm să consultați legile locale înainte de a decide să porniți pe această rută. Dacă aveți întrebări, atunci este mai bine să discutați cu un avocat din țara dvs. de reședință.

Ce mai pot face cu un VPN?

VPN-urile sunt excelente pentru a permite accesul la media cu streaming geo-restricționat, dar au și alte trucuri pe mânecă.

VPN-urile creează o conexiune criptată, aproape impenetrabilă. Aceasta înseamnă că este o sarcină fără stres pentru a accesa rețelele publice publice - tipul de rețele wifi pe care le găsești la cafenele, mall-uri și aeroporturi. Datorită naturii publice a rețelelor menționate, hackerii ar fi în așteptare, știind că o serie mare de utilizatori sunt conectați la un moment dat. Încercările de phishing și atacurile omului în mijloc sunt două metode comune pentru a extrage datele dvs., iar un VPN vă poate ajuta să vă feriți de ambele.

Un VPN este, de asemenea, o alegere excelentă pentru a vă conecta în siguranță și în siguranță la serviciile bancare online. Când călătoriți în afara țării de origine, fie pentru muncă, fie pentru plăcere, este posibil să doriți să transferați fonduri sau să plătiți o factură de pe cardul de credit. VPN-urile vă vor asigura conexiunea, astfel încât datele dvs. financiare să nu fie compromise. În plus, o VPN poate face să pară că sunteți în țara dvs. de origine, prevenind alertele de fraudă care altfel ar putea solicita băncii dvs. să vă blocheze contul.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =

Adblock
detector