Cum să utilizați o VPN cu Roku și cele mai bune VPN-uri pentru Roku în 2020

Roku

Roku a fost una dintre primele cutii media care au câștigat popularitatea mainstream-ului atunci când a fost lansată pentru prima dată în 2012. Roku se află acum în cea de-a cincea generație și vine în șase arome diferite, de la dispozitivele bugetare ușoare până la streamer-urile grele 4K:

 • Roku Express
 • Roku Streaming Stick
 • Premiera Roku
 • Premiera Roku+
 • Roku Ultra
 • Roku TV

Toate dispozitivele rulează pe sistemul de operare Roku bazat pe Android, care acceptă o gamă uriașă de aplicații și canale. Multe dintre aceste canale sunt geo-blocate, ceea ce înseamnă că pot fi accesate numai din anumite țări. Este posibil să ocoliți aceste restricții folosind un VPN, care vă criptează traficul de internet și îl direcționează printr-un server de la distanță, în locația dorită. Aceasta vă atribuie o nouă adresă IP care poate fi utilizată pentru a ocoli restricțiile de conținut geografic.

Faceți clic aici pentru a trece la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Roku.

VPN-urile adaugă, de asemenea, un strat de confidențialitate activității dvs. de streaming, împiedicând ISP-ul dvs. și oricine altcineva din rețeaua dvs. să nu arunce o privire pe ceea ce vizionați.

Din păcate, Roku OS nu acceptă VPN-uri pe niciunul dintre dispozitivele sale, din trecut sau din prezent. Asta înseamnă că proprietarii Roku care doresc să profite de un VPN trebuie să-l configureze pe un dispozitiv intermediar, de obicei un router wifi. Vom discuta despre câteva metode diferite despre cum să faceți acest lucru mai jos. De asemenea, utilizatorii Roku care doresc să utilizeze Kodi o pot ecraniza / oglinda de pe un alt dispozitiv Android cu VPN instalat.

Utilizarea Roku cu un router wifi activat prin VPN

Puteți configura un VPN pe routerul dvs. wifi, apoi conectați Roku la rețeaua wifi a acelui router pentru a debloca spectacolele și a vă păstra activitatea în streaming. Aveți două opțiuni principale: un router fizic sau un router virtual.

Configurarea unui VPN pe un router wifi fizic

dd wrt 1
Pentru a configura un VPN pe un router wifi fizic, va trebui să fie instalat un tip de firmware care acceptă conexiunile VPN. De obicei, puteți accesa tabloul de bord al firmware-ului routerului dvs. tastând „192.168.0.1” sau „192.168.1.1” în bara URL a browserului dvs. web în timp ce sunteți conectat la wifi, apoi introduceți datele de autentificare. Dacă nu cunoașteți datele dvs. de autentificare, consultați manualul de utilizare sau Google pentru a afla valorile implicite (admin este un nume de utilizator și o parolă comună).

Odată conectat în tabloul de bord, căutați opțiunea de a configura o conexiune VPN. Dacă nu există, puteți instala un firmware nou pe router. Acest proces este cunoscut sub numele de „intermitent” și variază de la router la router. Dacă ați făcut-o în mod necorespunzător, puteți deteriora permanent routerul, deci fiți precaut. Cel mai popular firmware de router gratuit și open source este Tomato și, de asemenea, DD-WRT. Ambele au versiuni compatibile cu VPN.

Cu un firmware adecvat instalat, consultați site-ul web sau serviciul client al furnizorului dvs. VPN pentru instrucțiuni de configurare și detalii despre configurare despre conectarea la serverele lor.

Dacă routerul dvs. nu este compatibil cu DD-WRT sau Tomato sau pur și simplu nu vă simțiți suficient de încrezători pentru a-l șansa, puteți opta pentru un router preconfigurat. Recomandarea noastră de top este ExpressVPN, care face propriul firmware personalizat care este preîncărcat cu toată configurația și configurația făcută pentru dvs. Este mult mai ușor de configurat și de utilizat decât alternativele open-source, dar routerele sunt ceva mai scumpe. Unii alți furnizori VPN, inclusiv un cuplu enumerat mai jos, vând, de asemenea, routere preconfigurate, deși nu sunt la fel de robuste sau ușor de utilizat precum ExpressVPN.

Citește mai mult: Cele mai bune VPN-uri pentru routere DD-WRT în 2017

Configurarea unui VPN pe un router wifi virtual

Configurarea unui router virtual activat prin VPN este mult mai ușoară și mai puțin riscantă decât să faceți acest lucru pe un router fizic, dar veți avea nevoie de un laptop care să-l poată folosi ca hotspot wifi. Mulți oameni nu își dau seama că laptopurile lor nu se pot conecta numai la o rețea wifi, dar și le pot transmite.

Puteți face acest lucru pe aproape orice PC Windows sau Macbook realizat în ultimii ani. Iată cum funcționează:

 1. Configurați o conexiune VPN
 2. Conectați-vă la acel VPN
 3. Difuzați un hotspot wifi la dispozitivele din apropiere
 4. Conectați Roku la hotspotul wifi
 5. Tot traficul de la Roku este dirijat prin VPN

Consultați următoarele tutoriale pentru a începe:

 • Cum să configurați un router virtual activat prin VPN pe Windows
 • Cum să configurați un router virtual activat prin VPN pe MacOS

Proxy DNS Roku

dd wrt 4 dns
Nu numai că Roku nu acceptă software-ul VPN, ci nu permite utilizatorilor să modifice adresele DNS implicite. Din nou, acest lucru va trebui să fie făcut pe router.

Un proxy DNS nu oferă funcțiile de criptare completă sau geo-spoofing ale unei VPN, dar este mult mai ușor de configurat și nu vă va încetini conexiunea. Pentru Roku, va trebui să accesați tabloul de bord al routerului și să găsiți setările DNS. De obicei, va trebui să introduceți două adrese de server DNS, una primară și una secundară. Asigurați-vă că utilizați servere DNS localizate în țara în care doriți să deblocați conținutul. De asemenea, poate doriți să vă codați adrese IPv6, dar în scopuri de streaming, acest lucru nu este cu adevărat necesar și, în unele cazuri, ar trebui să fie dezactivat în întregime.

DNS, sau un sistem de nume de domeniu, este utilizat de un dispozitiv conectat la internet pentru a rezolva o adresă URL cum ar fi comparatitech.com într-o adresă IP formată din numere și zecimale. Gândiți-vă la el ca la o carte de telefon care se potrivește numerelor de telefon cu nume.

Modificând serverul unde sunt trimise solicitări DNS, este posibil să deblocați conținutul de pe site-urile care folosesc DNS pentru a localiza utilizatorii. Acesta se numește proxy DNS. VPN-urile bune vor înlocui automat setările DNS și vor folosi propriile lor servere DNS private. Cu toate acestea, mult mai puține, vă vor permite să folosiți serverele DNS fără VPN.

ExpressVPN permite acest lucru ca parte a abonamentului său normal. Utilizați MediaStreamer, utilizatorii pot introduce adrese DNS ale ExpressVPN în dispozitivul lor pentru a debloca Netflix și alte site-uri.

Cele mai bune VPN-uri pentru Roku

Am creat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Roku pe baza următoarelor criterii:

 • Rețea globală de servere care deblochează o gamă largă de canale de streaming precum Netflix, Hulu, HBO Now și BBC iPlayer
 • Conexiuni rapide, fiabile și nelimitate, care permit streamingul HD
 • Serverele DNS private și protecția împotriva scurgerilor DNS care vă asigură că locația dvs. este complet mascată
 • Asistență clienți care vă poate ajuta cu configurarea
 • Aplicații pentru Windows, MacOS și Android (pentru ecranizarea Kodi)

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este alegerea noastră preferată pentru utilizatorii Roku din mai multe motive. Poate debloca cu ușurință Netflix, Hulu, HBO Now și BBC iPlayer din SUA. Trebuie doar să contactați asistența de chat live 24/7 pentru a vă întreba ce servere sunt configurate în prezent pentru canalul dvs. de streaming preferat. Peste 3.000 de servere sunt împrăștiate în 94 de țări, fiecare optimizat pentru viteză maximă și fiabilitate. Acest lucru este combinat cu cele mai bune standarde de securitate în afaceri, inclusiv criptarea AES de 256 biți și secretul perfect perfect.

Fiecare abonament ExpressVPN vine cu un serviciu proxy inteligent DNS numit MediaStreamer. Pentru routerele wifi care nu acceptă VPN-uri, puteți schimba adresele DNS implicite în MediaStreamer în câțiva pași simpli. Aceasta nu va oferi criptarea completă a unui VPN, dar îl puteți utiliza cel puțin pentru a debloca conținutul geo-blocat.

Dacă doriți să folosiți Roku-ul dvs. cu un VPN cu caracteristici complete, dar nu vă simțiți suficient de încrezători (sau pacient) pentru a configura un router, ExpressVPN v-a acoperit și acolo. Compania vinde routere pre-fulgerate cu un firmware personalizat care vă va permite să rutați cu ușurință dispozitive specifice, cum ar fi un Roku, prin orice server VPN din rețeaua sa.

Pro:

 • O rețea vastă, super rapidă, de peste 3.000 de servere punctate pe glob poate debloca o gamă largă de canale de streaming
 • Fără limite la utilizarea datelor și lățimii de bandă, excelent pentru streaming HD
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS, adrese IP partajate și nu păstrează jurnalele de trafic
 • Personalul de asistență de chat 24 de ore este excelent pentru a rezolva orice probleme.
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux

Contra:

 • Sunt permise doar 3 conexiuni simultan

MAI BUN VPN PENTRU ROKU: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Cu o vastă rețea de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză, funcționează excelent cu Roku. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă clienților săi acces la o gamă uriașă de peste 1.200 de servere în mai mult de 60 de țări. Compania deține propria rețea de servere, asigurând viteze mari și servicii fiabile. Nu este la fel de adept să deblocheze unele servicii de streaming din străinătate precum Netflix și Hulu, dar poate evita restricțiile geografice la BBC iPlayer și Sling TV. IPVanish prestabilită la protocolul OpenVPN și folosește criptarea de grad militar pentru a vă păstra activitatea de streaming privată. IPVanish operează propriile servere DNS și include protecție împotriva scurgerii DNS.

IPVanish nu creează un firmware personalizat, dar utilizatorii pot cumpăra routere preconfigurate de la Flashrouters dacă nu doresc să treacă de probleme de a configura unul singur.

Pro:

 • Cu peste 1.200 de servere, poate debloca cel mai popular conținut de streaming
 • Vitezele sunt excelente pentru streamingul HD pe majoritatea serverelor
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS și protecție împotriva scurgerilor IPv6 încorporată
 • Asistența clienților nu este externalizată, o considerație bună de confidențialitate
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță

Contra:

 • Uită-te în altă parte dacă trebuie să folosești aplicații în China

VPN BUGETAR BUN: IPVanish oferă confidențialitate și securitate puternică. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. S-ar putea face cu sprijinul clienților în direct. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un deblocator adept al conținutului de streaming, inclusiv Netflix, Hulu și aproape orice altceva pe care îl poți arunca. 50 de țări sunt disponibile pentru a alege și toate serverele sunt protejate cu criptare de top. Puteți utiliza până la șase dispozitive simultane pe un singur cont, ceea ce îl face o valoare excelentă pentru familii sau gospodării.

Toate conturile NordVPN au acces la SmartPlay, un serviciu proxy DNS criptat care vă permite să ocoliți restricțiile geografice de licențiere pentru conținutul transmis.

La fel ca IPVanish, NordVPN vinde și routere DD-WRT pre-luminate pentru cei care nu pot fi deranjați să configureze conexiunile VPN. Există, de asemenea, tutoriale detaliate în baza de cunoștințe NordVPN dacă doriți să vă gândiți singur.

Pro:

 • Vasta rețea de servere este foarte capabilă să deblocheze cel mai mult conținut geo-restricționat
 • Serverele sunt optimizate pentru streaming HD
 • Standarde de criptare de nivel superior cu protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Aplicații ușor de utilizat pentru majoritatea platformelor
 • Suport de chat live disponibil 24/7

Contra:

 • Nu este pregătită pentru utilizatorii începători, aplicația pentru desktop ar putea fi actualizată

ALEGERE AFFORDABILĂ: NordVPN este un bun serviciu. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu Roku. Conectează până la 6 dispozitive simultan. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN poate debloca serviciile de streaming cu cele mai bune dintre ele, inclusiv Netflix, Hulu și BBC iPlayer. Furnizorul veteran poate, de asemenea, să îmbrace Marele Firewall din China și alte sisteme de cenzură. Standardele de criptare sunt la fel de puternice pe care le obțin, deși serviciul înregistrează adresa dvs. IP, deci nu este atât de privat pe cât ne-am dori să fie.

VyprVPN operează propriul serviciu DNS criptat, numit VyprDNS și protejează împotriva scurgerilor DNS. Din păcate, nu puteți utiliza VyprDNS separat de VyprVPN în acest moment.

VyprVPN face o aplicație personalizată pentru routerele care rulează firmware-ul Tomato, iar site-ul său web include instrucțiuni pentru versiunile DD-WRT capabile de OpenVPN.

Pro:

 • Operează peste 700 de servere pe tot globul
 • Deblochează Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Ucide switch pe desktop
 • Viteze rapide, fiabile

Contra:

 • Ar putea avea mai multe opțiuni pentru configurare avansată
 • Puțin mai scump decât unele VPN-uri

Ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. Funcționează bine cu Roku și cu cele mai populare servicii de streaming. Caracteristici bune de securitate și confidențialitate, dar un pic scump. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este relativ nou, dar acest lucru nu a împiedicat-o să ofere un serviciu care deblochează SUA Netflix și alte canale de streaming. S-a notat foarte mare la testele noastre de viteză și este susținut de suportul live chat. Un singur cont permite abonaților să se conecteze până la șase dispozitive în același timp. PrivateVPN nu stochează nicio jurnal.

Site-ul web include instrucțiuni despre modul de configurare PrivateVPN pe routerul dvs. cu tomate sau DD-WRT. Compania a trecut recent la utilizarea propriilor servere DNS private în locul celor publice, deși acestea nu pot fi utilizate separat de serviciul VPN.

Pro:

 • Obținerea unei reputații solide pentru lista lor tot mai mare de site-uri pe care le deblochează
 • Vitezele sunt suficient de bune pentru streaming de înaltă calitate
 • Confidențialitatea și securitatea sunt de top

Contra:

 • Personalul de asistență funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene
 • Un furnizor newish își extinde încă rețeaua, are mai puține servere din care să aleagă
 • Aplicațiile nu au unele funcții avansate, cum ar fi opțiunile de blocare a anunțurilor și a programelor malware

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Funcționează cu Roku și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit cu Roku?

Nu există lipsă de VPN-uri presupuse „gratuite”, dar aproape niciuna dintre ele nu vă va ajuta să conectați un Roku. Majoritatea VPN-urilor gratuite rulează numai pe propriile aplicații, ceea ce înseamnă că nu pot fi configurate pe un router wifi, care este necesar pentru Roku. Puteți căuta servere VPN gratuite, dar acestea sunt destul de rare sau de încredere pentru a susține streaming video.

În orice caz, VPN-urile gratuite vă protejează rareori confidențialitatea și chiar pot crea vulnerabilități de securitate. Pentru a se menține și a profita de utilizatori, acestea înregistrează deseori datele de navigare ale utilizatorilor și le vând agenților de publicitate terți. Unii chiar injectează cookie-uri de urmărire și afișează anunțuri în browserul dvs., în timp ce alții sunt încărcați cu malware.

Mâna de servicii VPN gratuite de renume au toate limite stricte în lățimea de bandă sau transferuri de date, ceea ce înseamnă că veți cheltui mult tampon sau veți fi tăiat în mijlocul unui flux.

VPN-uri de evitat cu Roku

Carte VPN

VPN Book oferă fișiere de configurare pentru servere OpenVPN gratuite. Dar nu este clar cine se află în spatele companiei și care sunt politicile lor. Colectivul de hacking Anonim a acuzat site-ul că este un punct de miere pentru forțele de ordine. Datorită preocupărilor legate de confidențialitate și de performanță, vă recomandăm să evitați VPN Book.

buna

Hola se numește VPN, dar folosește o structură peer-to-peer în loc de servere centralizate. Aceasta are implicații majore în confidențialitate și nu poate fi configurată oricum pe un router sau Roku. Compania a transformat o dată toate dispozitivele conectate în rețeaua sa într-un botnet uriaș și a folosit-o pentru a efectua atacuri de refuz de serviciu distribuite pe site-uri web. Deci, dacă nu doriți străini care să-și folosească lățimea de bandă și să fie bine cu Roku să fie deturnat, stați departe de Hola.

Scutul Hotspot

Hotspot Shield este popular datorită serviciului său VPN de nivel gratuit, însă avocații de confidențialitate au depus recent o plângere FTC împotriva companiei, susținând că a deturnat cereri HTTP către anumite site-uri web și redirecționează utilizatorii către site-urile afiliate. Aceasta este o încălcare uriașă a încrederii. De asemenea, compania injectează cookie-uri de urmărire în browserele utilizatorilor pentru a monitoriza ceea ce fac online.

Kodi pe Roku

Roku nu acceptă Kodi, software-ul de home theater gratuit și open source, folosit pentru a transmite conținut dintr-o gamă uriașă de surse atât oficiale, cât și neoficiale. Dacă aveți un dispozitiv Android de rezervă care acceptă turnarea în jurul, puteți utiliza oglindirea ecranului sau turnarea pentru a configura Kodi pe un Roku. Nu este o soluție perfectă, dar funcționează.

Alternativă recomandată: Amazon Fire TV Stick

Dacă nu ați fost setat la achiziționarea unui Roku, vă recomandăm celor de la Amazon Fire TV sau Fire TV Stick celor care îl pot obține în țara lor. Mai exact, a doua generație sau mai târziu Fire Stick.

Fire TV oferă cam aceeași funcționalitate și canale ca Roku OS, dar este mult mai flexibil în ceea ce privește modificarea configurațiilor, instalarea de aplicații terțe și deblocarea conținutului geo-blocat. Puteți face toate următoarele:

 • Instalați un VPN pe Fire TV
 • Instalați Kodi pe Fire TV
 • Specificați serverele DNS
 • Instalați aplicații terțe din APK-urile Android

Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă bazați pe alte dispozitive, cum ar fi routerele wireless pentru a vă configura cu un VPN sau un dispozitiv Android de rezervă pentru a juca Kodi. Este posibil în Fire TV și avem instrucțiunile pentru a vă arăta cum.

„Roku” de Steve Johnson licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 88

Adblock
detector