Cum să utilizați o VPN în Polonia pentru streaming rapid și confidențialitate în 2020

Cele mai bune VPN-uri pentru Polonia

Indiferent dacă locuiești în Polonia sau te afli pur și simplu acolo în vacanță sau la serviciu, găsirea celui mai bun VPN din Polonia oferă câteva avantaje majore. Cunoscută și sub numele de rețea virtuală virtuală, o VPN criptează traficul de internet al dispozitivului și îl conduce prin unul dintre serverele proprii din altă parte a lumii.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre VPN-uri este că acestea vă permit să accesați conținuturi blocate în regiune în străinătate. De exemplu, folosind un server VPN în Polonia, vi se va primi o adresă IP poloneză. Site-urile și serviciile poloneze vor crede atunci că navigați din Polonia, permițându-vă să vedeți conținutul lor fără restricții. În plus, cele mai bune VPN-uri vă protejează confidențialitatea criptând datele dvs. și asigurând că activitățile dvs. nu pot fi urmărite de terți precum Furnizorul de servicii Internet (ISP).

Vom examina în curând cele mai bune VPN-uri pentru Polonia în detaliu, dar iată un rezumat rapid în cazul în care nu aveți nevoie de timp:

Cele mai bune VPN-uri pentru Polonia

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru Polonia! Serviciu rapid și de încredere cu servere în 94 de țări, inclusiv Polonia. Deblochează TVP1 și Polsat. Aplicații prietenoase și suport 24/7. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Cel mai bun VPn bugetar pentru Polonia. Peste 5.000 de servere din întreaga lume. 47 servere din Polonia. Deblochează TVN și TVP2. Politica fără jurnale, suport 24/7 și până la 6 conexiuni simultane.
 3. CyberGhost 60 de servere în Polonia, 3.700 la nivel mondial. Viteze rapide pentru streaming și torrenting. Conectați 7 dispozitive simultan. Securizați politica și criptarea fără jurnaluri.
 4. IPVanish Servere de încredere în Varșovia, Polonia. Permite până la 10 conexiuni simultane. Deblochează TVP. Securitate puternică, cu politică de criptare și fără jurnaluri.
 5. PrivateVPN Servere rapide în Polonia și 60 de țări din întreaga lume. Deblochează Polsat și TVP1. Securizat cu criptare. Aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser.
 6. Surfshark Servitorii din Gdańsk și Varșovia. Rapid, fiabil și permite conexiuni nelimitate. Deblochează TVP și TVN. Aplicații prietenoase pentru utilizator, suport 24/7 și o politică fără jurnaluri.

Există o mulțime de servicii VPN pe piață, multe dintre ele având servere în Polonia. Cu toate acestea, nu toate aceste opțiuni merită timp și bani. Am găsit cele mai bune VPN-uri pentru Polonia selectând doar cele care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Servere rapide și consistente în Polonia.
 • O rețea de servere din zeci de țări din întreaga lume.
 • Deblochează conținut restricționat geo, cum ar fi Netflix.
 • Asistență pentru clienți disponibilă prin chat live și e-mail.
 • Aplicații prietenoase pentru desktop și mobil.
 • Securitate puternică cu criptare și o politică fără jurnaluri.

Cel mai bun VPN din Polonia

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Polonia pe baza criteriilor de mai sus:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are servere în 94 de țări ceea ce îl face ideal nu numai pentru Polonia, dar aproape oriunde în lume. Spre deosebire de unele VPN-uri, ExpressVPN oferă viteze mari și garantează o autonomie de 99,9%. Ca atare, puteți naviga și transmite în flux fără întrerupere. Puteți utiliza această VPN pentru a debloca tot felul de conținut blocat prin regiune, inclusiv servicii precum Netflix și Polsat. În plus, ExpressVPN vă permite să conectați până la 3 dispozitive simultan.

Nu există multe servicii la fel de ușor de utilizat ca acesta. ExpressVPN oferă aplicații prietenoase pentru utilizator și extensii de browser convenabile pentru Chrome și Firefox. Această VPN oferă asistență 24/7 clienților prin chat-ul live și există chiar și o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să puteți încerca ExpressVPN singur, fără riscuri.

ExpressVPN include toate cele mai importante caracteristici de securitate, cum ar fi criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de ucidere. Are sediul central în Insulele Virgine Britanice, o țară fără legi obligatorii de păstrare a datelor. Indiferent, ExpressVPN nu stochează jurnalele de activitate sau de conectare, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. De asemenea, aveți posibilitatea să vă înscrieți aproape în anonimat, utilizând o adresă de e-mail de urgență și plata în Bitcoin.

ExpressVPN oferă aplicații pentru desktop (Windows, Mac și Linux), mobil (Android și iOS) și routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Servere în 94 de țări, inclusiv Polonia
 • Servere rapide și fiabile pentru navigare și streaming
 • Deblochează cele mai multe servicii, inclusiv Netflix, TVN și Polsat
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live și e-mail
 • Foarte sigur cu criptarea și opțiunea de înregistrare anonimă
 • Selecție puternică de aplicații și extensii de browser

Contra:

 • Un pic mai scump decât majoritatea rivalilor săi

Cea mai bună VPN PENTRU POLONIA: ExpressVPN este prima alegere. Servere rapide și fiabile în 94 de țări, inclusiv Polonia. Deblochează cel mai mult conținut, inclusiv Netflix și Polsat. Aplicații și extensii de browser prietenoase. Suport pentru chat live 24/7 Foarte sigur cu criptarea. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este unul dintre cele mai versatile VPN-uri, datorită rețelei sale de peste 5.000 de servere din 60 de țări. Acesta are 47 de servere în Polonia la momentul scrierii, unele dintre ele fiind optimizate pentru partajarea P2P. Acest VPN oferă o valoare excelentă și vă permite să conectați până la 6 dispozitive simultan. Îl puteți folosi pentru a debloca orice de Netflix și HBO Go la TVN și TVP1. Mai mult decât atât, vitezele sale sunt mai mult decât rapide pentru streamingul neîntrerupt.

Putem recomanda NordVPN pentru oricine - chiar și pentru cineva care este complet nou în utilizarea unui VPN. Acest lucru se datorează faptului că este un VPN ușor de utilizat și oferă aplicații prietenoase pentru începători pentru o gamă largă de platforme. Vă ajută, de asemenea, să existe asistență de chat live 24/7 în cazul în care aveți probleme. NordVPN vă ajută să vă mențineți în siguranță online, cu politica sa strictă fără jurnaluri, criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și comutatorul automat de omor.

Aveți posibilitatea să alegeți NordVPN cu extensii de browser Chrome și Firefox sau prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. Configurația manuală este necesară pentru routere.

Pro:

 • O rețea imensă de peste 5.000 de servere, dintre care 47 sunt în Polonia
 • Folosiți simultan până la 6 dispozitive
 • Capabil să deblocheze Netflix, Amazon Prime Video și Polsat
 • Include suport pentru chat în direct 24/7
 • O multitudine de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea și comutatorul de ucidere

Contra:

 • Viteza serverelor poate varia

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN oferă o valoare deosebită. Zeci de servere din Polonia și peste 5.000 la nivel global. Deblochează Netflix și TVN. Aplicații ușor de utilizat și suport 24/7. Politica de criptare și fără jurnaluri vă protejează confidențialitatea. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are o rețea impresionantă de peste 3.700 de servere din 60 de țări. 60 dintre aceste servere se află la Varșovia, Polonia. Acest furnizor VPN oferă o lățime de bandă nelimitată și am considerat că viteza oferită este bună pentru navigare sau streaming. Puteți utiliza CyberGhost pentru a debloca o mulțime de servicii geo-restricționate, inclusiv Netflix SUA și TVP 1. În plus, vă permite să protejați până la 7 dispozitive simultan.

Merită să încercați CyberGhost, deoarece vine cu o garanție de returnare de 45 de zile. Majoritatea VPN-urilor oferă numai până la 30 de zile, deci aceasta este deosebit de bună. Aplicațiile și extensiile browserului sunt suficient de simple pentru ca începătorii să le poată utiliza, dar există, de asemenea, asistență pentru chat live, în cazul în care. CyberGhost oferă securitate sub formă de criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IP împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere permanentă. Acest serviciu are o politică strictă fără jurnaluri.

CyberGhost oferă aplicații pentru următoarele platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Android TV și Amazon Fire Stick și Fire TV. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • 60 de servere în Polonia și 3.700 în întreaga lume
 • Oferă viteze rapide pentru streaming și torrenting
 • Vă permite să vă conectați până la 7 dispozitive
 • Include o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile
 • Protejează confidențialitatea cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Uneori un pic cam lent la conectare la servere

VELUȚIE EXCELENTĂ: CyberGhost are 60 de servere în Polonia și 3.700 în toată lumea. Viteze rapide pentru streaming și torrenting. Deblochează Netflix SUA și TVP 2. Aplicații extrem de ușor de utilizat și pot fi utilizate pe până la 7 dispozitive. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este o alegere bună dacă intenționați să partajați VPN-ul cu familia. Asta-i pentru că vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan. În total, IPVanish are aproximativ 1.300 de servere la nivel mondial, cu 13 la Varșovia, Polonia. Vitezele serverului sunt în general foarte bune și, deoarece acest serviciu deblochează Netflix SUA și TVN, este excelent pentru streaming de conținut blocat în regiune, oriunde v-ați afla în lume.

Acest VPN oferă suport de chat în direct 24 de ore din 24, în cazul în care aveți probleme. Cu toate acestea, aplicațiile sunt relativ ușor de utilizat și includ funcții de bun venit, cum ar fi posibilitatea de a alege servere după regiune sau latență. IPVanish are sediul central în SUA și operează o politică fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea. Criptarea AES de 256 biți protejează datele dvs. în timp ce un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 asigură că este în permanență sigură.

Puteți descărca aplicații IPVanish pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Peste o duzină de servere din Polonia
 • Poate fi folosit pentru a debloca Netflix SUA, precum și TVP 2
 • Utilizați pe maximum 10 dispozitive
 • Oferă suport pentru chat-ul live 24/7
 • Securizează datele dvs. cu criptare

Contra:

 • Aplicațiile pot fi încărcate lent
 • Nu oferă o opțiune de plată în Bitcoin / criptomonedă

Până la 10 dispozitive: IPVanish poate fi utilizat pe până la 10 dispozitive simultan. 13 servere din Varșovia, Polonia și 1.300 la nivel global. Deblochează Netflix SUA și TVN. Dispune de suport de chat live 24/7 și securitate puternică cu criptare și o politică fără jurnal. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un serviciu VPN mai mic, cu servere în 60 de țări, inclusiv Polonia. Principalul avantaj al acestui VPN particular este că oferă viteze excepționale. Aceasta face o alegere excelentă dacă doriți să descărcați, să încărcați sau să redați conținutul preferat. Într-adevăr, PrivateVPN deblochează cele mai multe servicii blocate în regiune pe care este probabil să le întâlniți. Aceasta include platforme precum Netflix, TVN și Polsat.

Veți găsi PrivateVPN să fie foarte ușor de navigat, pe care îl puteți utiliza pe până la 6 dispozitive simultan. Aplicațiile pentru desktop și mobile fac selectarea rapidă și simplă a unui server sau ajustarea setărilor. Deși asistența de chat live oferită nu este disponibilă 24/7, este unul dintre cele mai utile servicii pe care le-am întâlnit. Această VPN suedeză are o politică fără jurnal și folosește criptarea AES de 256 biți pentru a vă securiza datele. Acest serviciu oferă, de asemenea, un comutator de ucidere și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, permițându-vă să navigați pe web în mod anonim.

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, Android, Mac și iOS. Instalarea manuală este necesară în cazul Linux și routere.

Pro:

 • Servere de mare viteză pentru navigarea și streamingul de conținut polonez
 • Deblochează Netflix, Polsat și TVP1.
 • Conectați până la 6 dispozitive
 • Aplicații prietenoase pentru platforme desktop și mobile

Contra:

 • Nu este cea mai mare dintre rețelele de servere
 • Nu există aplicații Linux sau extensii de browser

SERVITORI DE VITEZĂ ÎNALTĂ: PrivateVPN este ideal pentru streaming și torrenting. Servere rapide în 60 de țări, inclusiv Polonia. Deblochează Netflix și Polsat. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Aplicații prietenoase pentru începători pentru desktop și mobil. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark oferă servere în orașele Gdańsk și Varșovia, toate compatibile cu P2P. În plus, Surfshark are servere în peste 50 de țări. Vitezele sale sunt în general destul de rapide, ceea ce face acest VPN deosebit de bun pentru torrenting și streaming. Cu Surfshark, nu ești liber utilizați platforme cu restricții geo inclusiv NetflixAmazon Prime Video, și Hulu de oriunde. De asemenea, funcționează bine cu televiziunile poloneze precum TVN și TVP.

O caracteristică de excepție a acestui serviciu special este că vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive printr-un singur cont. De asemenea, este bine să știm că este disponibilă asistența de chat în direct 24/7. Cu toate acestea, Surfshark este un VPN ușor de utilizat datorită disponibilității aplicațiilor prietene pentru începători și extensiilor browserului. Surfshark oferă o securitate puternică sub formă de criptare AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Acest VPN bazat pe Insulele Virgine Britanice are, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri.

Aveți posibilitatea să alegeți descărcarea aplicațiilor Surfshark pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire Stick / Fire TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servere rapide, compatibile cu P2P în Polonia
 • Deblocați servicii precum Netflix, Hulu și Polsat.
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive
 • Suport pentru chat live 24/7

Contra:

 • O rețea de servere relativ mai mică
 • Nu oferă o aplicație pentru Linux

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark este perfect pentru familii, deoarece permite conexiuni simultane nelimitate. Servere rapide în Polonia și zeci de țări. Ușor de utilizat și deblocat Netflix și TVP 1. Asistență 24/7 și politici fără jurnaluri incluse. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

De ce ar trebui să folosesc un VPN în Polonia?

Dacă doriți să puteți accesa conținut blocat prin regiune, ar trebui să utilizați un VPN. Acesta este cazul nu numai în Polonia, ci oriunde te-ai afla. Unul dintre cele mai populare exemple este cel al serviciilor de streaming. Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer sunt toate restricționate din punct de vedere geografic și dificil de accesat în afara anumitor țări. Folosind un VPN în Polonia pentru a obține o adresă IP poloneză, puteți urmări like-urile Polsat, TVP și TVN fără restricții, oriunde v-ați afla.

În timp ce Polonia este considerată „gratuită” de Freedom House, Furnizorii polonezi de servicii de internet (ISP) sunt legal obligat să înregistreze și să păstreze metadate până la 2 ani. Vă puteți proteja confidențialitatea online folosind un VPN în Polonia. Dacă aveți o adresă IP diferită, vă va fi mai dificil să vă identificați ISP. VPN ar trebui să cripteze datele dvs. și să aibă o politică fără jurnaluri pentru a vă asigura că informațiile dvs. personale rămân private.

Cum se folosește un VPN în Polonia

Utilizarea unei VPN în Polonia este aceeași ca în orice altă țară. Iată ce trebuie să faceți:

Utilizarea unui VPN în Polonia

 1. Înscrieți-vă cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Polonia - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați aplicația sau extensia browserului pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Instalați și deschideți aplicația sau extensia browserului VPN.
 4. Căutați un server în Polonia sau în țara dvs. preferată. Conectați-vă la server.
 5. Acum sunteți conectat și ar trebui să puteți debloca tot felul de conținut geore-restricționat. Rețineți că este posibil să fie nevoie să ștergeți cookie-urile pentru ca modificările să intre în vigoare.

Pot folosi un VPN gratuit în Polonia?

Unele VPN-uri gratuite au servere în Polonia, dar nu le recomandăm. Pentru început, VPN-urile gratuite pot fi extrem de lente ceea ce face navigarea și transmiterea unei experiențe frustrante. Motivul pentru aceasta este că VPN-urile gratuite au prea mulți utilizatori și nu sunt servere suficiente pentru a răspunde cererilor. Multe VPN-uri gratuite chiar vă accelerează conexiunea în încercarea de a gestiona acest lucru.

Dacă vă apreciați confidențialitatea online, un VPN gratuit nu este o idee bună. Un motiv este că VPN-urile gratuite securizează rareori datele cu criptare. Cu toate acestea, principalul motiv este că unii VPN-urile gratuite vă înregistrează datele și le vând terților. VPN-urile gratuite nu au, de asemenea, caracteristici cheie, cum ar fi asistența pentru clienți și opțiunea de a conecta mai multe dispozitive simultan. Pentru cea mai bună experiență, vă recomandăm să folosiți una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Polonia.

Ce site-uri și servicii poloneze pot accesa cu un VPN?

Cele mai bune VPN-uri pot debloca majoritatea conținutului geo-blocat. Aceasta include următoarele site-uri web și servicii poloneze:

 • TVN
 • Polsat
 • TVP1
 • TVP2
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 78

Adblock
detector