Cum să utilizați o VPN pentru a schimba țara pe Google Play

Cum puteți schimba țara sau regiunea pe Google Play

Există o serie de moduri în care vă puteți schimba țara sau regiunea Google Play. Din păcate, nu toate funcționează. Ba mai mult, unele metode funcționează pentru unii, dar nu reușesc pentru alții. Aici vom prezenta câteva soluții care au funcționat pentru noi atunci când încercăm să schimbăm țara Google Play.

Următoarea metodă este ideală dacă v-ați mutat recent într-o altă țară. De fapt, opțiunea este disponibilă numai dacă detectează că aveți o nouă adresă IP într-o altă țară. Puteți utiliza o VPN pentru a realiza acest lucru, dar rețineți că vi se va cere să introduceți o metodă de plată din țara în cauză..

Rețineți că folosind această metodă înseamnă că nu veți putea utiliza metoda dvs. de plată curentă sau soldul Google Play existent și nu veți putea schimba din nou țara timp de 365 de zile.

Cum pot schimba țara pe Google Play?

1. Conectați-vă la un server VPN în țara din care doriți să navigați pe Google Play. Alegerea noastră preferată de VPN este ExpressVPN, dar NordVPN și Cyberghost sunt două alternative bune la costuri reduse.

2. Deschideți butonul Play Store aplicaţia.

3. Faceți clic pe butonul trei linii orizontale în coltul din stanga sus pentru a accesa meniul.

Meniul Google Play

4. Mergeți la Cont.

Cont Google Play

5. Derulați în jos spre Țară și profiluri.

Țara Google Play

6. Ar trebui să vedeți opțiunea de treceți la țara din care navigați cu un VPN.

Magazin de switch Google Play

7. Va trebui să adăugați un card de credit sau de debit (sau cont PayPal) pentru a putea Schimbare ta Țara Google Play sau regiune.

8. Verificați promptul de avertizare și faceți clic pe Continua pentru a introduce detaliile de plată.

Schimbați avertizarea pe țară Google Play

Dacă metoda de mai sus nu funcționează sau nu este potrivită pentru dvs., poate doriți să încercați următoarea soluție care vă permite să vă schimbați țara sau regiunea Google Play fără să vi se solicite introducerea informațiilor de plată. Fii avertizat acea următorul ghid vă va șterge contul curent Google Play.

1. Accesați telefonul dvs. Setări.

setările meniului telefonului

2. Derulați în jos și selectați Utilizatori & Conturi.

Setări utilizatori și conturi

3. Selectați Google.

Utilizatori și conturi Google

4. Faceți clic pe Elimina.

Eliminați contul Google

5. Citiți avertismentul și faceți clic pe Elimina din nou.

6. Conectați-vă la un server VPN din țara din care doriți să accesați Google Play.

7. Deschideți butonul Magazin Google Play unde vi se va cere să adăugați contul. De asemenea, vi se poate solicita să configurați informațiile dvs. de plată, dar puteți să săriți peste aceasta.

În timp ce vă vom conduce prin fiecare dintre cele mai bune VPN-uri pentru schimbarea țării sau regiunii pe Google Play, iată un rezumat rapid:

Cele mai bune VPN-uri pentru schimbarea țării sau regiunii pe Google Play

 1. ExpressVPN: Servere în 94 de țări. Deblocați cele mai multe conținuturi blocate în regiune, inclusiv Netflix. Viteze rapide și sigure cu criptare. Aplicații prietenoase și suport 24/7.
 2. NordVPN: 5.100 de servere. Folosiți-l pentru a urmări Netflix și BBC iPlayer. Conectați până la 6 dispozitive. Serviciul VPN fără jurnal cu suport de chat în direct 24 de ore și servere de specialitate.
 3. CyberGhost: Securizați VPN cu criptare și politică strictă fără jurnaluri. 3.700 de servere din întreaga lume. Rapid și funcționează cu Google Play și Netflix SUA. Utilizați pe până la 7 dispozitive.
 4. IPVanish: VPN din SUA, cu servere în zeci de țări. Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive simultan. Oferă viteze bune și securitate puternică cu criptarea.
 5. PrivateVPN: Servere de mare viteză pentru streaming Netflix. Aplicații ușor de utilizat pentru desktop și mobil. Oferă asistență de chat în direct și o securitate bună, cu o politică strictă fără jurnaluri.
 6. Surfshark: Permite conexiuni simultane nelimitate. Deblocați Google Play, Netflix și multe altele. Aplicații excelente și extensii de browser. Fără jurnale și suport 24/7.

S-ar putea să vă întrebați cum ne-am gândit la alegerea celor mai bune VPN-uri pentru schimbarea țării dvs. pe Google Play. Am selectat VPN-urile pe baza următoarelor criterii:

Criterii pentru alegerea celor mai bune VPN-uri pentru schimbarea țării Google Play 

 • Servești în zeci de țări pentru deblocarea diferitelor regiuni din magazinul Google Play
 • Conexiuni rapide și fiabile pentru navigare, streaming și torrenting
 • Nivel ridicat de securitate cu criptare și politică fără jurnal
 • Asistență clienți prin chat live, precum și prin e-mail
 • Aplicații desktop și mobile mobile ușor de utilizat (și, în mod ideal, extensii de browser)
 • Include o garanție de returnare a banilor, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri

Cele mai bune VPN-uri pentru a schimba țara pe Google Play

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun pariu pentru schimbarea țării sau regiunii dvs. pe Google Play. Asta-i pentru că are o rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări impresionante. Ca atare, puteți utiliza această VPN pentru a accesa aproape țara sau regiunea Google Play. Mai mult, ExpressVPN este capabil să deblocheze majoritatea platformelor blocate în regiune, inclusiv Netflix. Conexiunile sunt rapide și foarte fiabile, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să întâmpinați probleme legate de performanță.

Puteți utiliza acest serviciu VPN pe până la 3 dispozitive simultan. Vine cu suport 24/7, care este disponibil atât prin chat live, cât și prin e-mail. Există o gamă variată de aplicații, precum și extensii de browser care fac conectarea la un server și mai rapidă și mai ușoară. Dacă aveți îndoieli cu privire la ExpressVPN, rețineți că vine cu o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără niciun risc.

Pe lângă faptul că lucrează bine cu Google Play, ExpressVPN este un serviciu foarte sigur. Utilizează criptarea AES de 256 biți și oferă DNS și protecție împotriva scurgerilor IPv6. Există, de asemenea, o caracteristică de comutație de ucidere care asigură că niciuna dintre datele dvs. nu este scursă în cazul scăderii conexiunii VPN. Acesta este un VPN care nu păstrează jurnalele prin care ai putea fi identificat. Mai exact, ExpressVPN nu stochează adresa dvs. IP, istoricul de navigare, metadatele sau interogările DNS..

ExpressVPN este disponibil pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și routere. Extensii de browser sunt oferite pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere în 94 de țări pentru deblocarea diferitelor versiuni de Google Play
 • Viteze excelente pentru utilizarea aplicațiilor și jocurilor preferate
 • Deblochează cele mai populare platforme de streaming, inclusiv Netflix
 • Oferă asistență 24/7 prin chat live
 • Funcțiile de securitate includ criptarea și comutatorul de ucidere
 • O gamă largă de aplicații ușor de utilizat și extensii de browser disponibile

Contra:

 • Nu este la fel de favorabil bugetului ca unele dintre celelalte opțiuni din această listă

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU JOCUL GOOGLE: ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru schimbarea țării sau regiunii dvs. pe Google Play. De asemenea, deblochează Netflix. Peste 3.000 de servere din 94 de țări. Vitezele rapide și aplicațiile ușor de utilizat. Utilizează criptarea pentru securizarea datelor dvs. și include suport de chat în direct 24 de ore din 24. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o opțiune demnă de luat în considerare, deoarece are una dintre cele mai expansive rețele de servere ale oricărui VPN. În total, are aproximativ 5.100 de servere în 60 de țări. Aceasta include serverele din SUA și Marea Britanie. Acest VPN este excelent pentru a debloca conținutul blocat prin regiune, fie că este pe Google Play sau pe Netflix și Amazon Prime Video. Poate fi utilizat pentru a conecta până la 6 dispozitive simultan, permițându-vă să vă asigurați toate dispozitivele.

Veți constata că NordVPN oferă o serie de servere specializate pentru partajarea fișierelor, precum și pentru o securitate online îmbunătățită. Există, de asemenea, asistență de chat live, care este disponibilă 24/7, dacă aveți nevoie de ea. În general, acesta este un serviciu VPN foarte sigur, care oferă criptare AES de 256 biți, precum și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii. În afară de un comutator de omor, există, de asemenea, o politică strictă fără jurnalele de protecție pentru confidențialitatea dvs..

Puteți descărca aplicații NordVPN pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Cu toate acestea, routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Vă permite să schimbați regiunea Google Play și să deblocați Netflix
 • O rețea impresionantă de peste 5.000 de servere în 60 de țări
 • Utilizați-l pentru a conecta până la 6 dispozitive simultan
 • Securitate puternică, cu o politică strictă fără jurnaluri, precum și servere specializate
 • Suport excelent pentru chat în direct 24/7

Contra:

 • Viteza și fiabilitatea serverelor pot varia oarecum

OPȚIUNI MARE VALOARE: NordVPN are o rețea de peste 5.000 de servere. Folosiți-l pentru a accesa Google Play în orice țară. Deblochează Netflix și Amazon Prime Video și vă permite să vă conectați până la 6 dispozitive. VPN fără jurnal cu criptare și suport de chat în direct 24/7. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN extrem de sigur pe care îl puteți utiliza pentru a schimba țara sau regiunea Google Play. Puteți folosi rețeaua sa mare de aproape 3.700 de servere care sunt situate în 60 de țări. În special, acest VPN are viteze rapide și lățime de bandă nelimitată, ideal pentru aplicațiile și jocurile Google Play care se bazează pe o conexiune la internet. În plus, serverele de mare viteză ale CyberGhost sunt perfecte pentru streaming Netflix US.

Acest VPN oferă suport de chat live 24/7 și vă permite să aveți până la 7 conexiuni simultane. Oferă o selecție puternică de aplicații prietenoase pentru desktop și mobil (inclusiv Android) și chiar Android TV. Datele dvs. sunt securizate prin utilizarea CyberGhost pentru criptarea AES de 256 biți. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și a unui comutator automat. La fel de importantă este și politica strictă fără jurnal, care asigură ca datele dvs. personale să rămână private.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru următoarele platforme: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV și Android TV. Extensii de browser Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Viteze rapide pentru aplicațiile și jocurile Google Play care necesită o conexiune la internet
 • Criptare pentru securizarea datelor dvs. și a politicilor fără jurnal pentru a proteja confidențialitatea
 • Aplicații prietenoase pentru o gamă largă de platforme
 • Vă permite să aveți până la 7 conexiuni simultane
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live

Contra:

 • Poate fi un pic cam lent la conectarea la unele servere

STREAMING DE VITEZĂ ridicată: CyberGhost are servere rapide pentru streaming și torrenting. Deblochează Google Play. 3.700 de servere din 60 de țări și vă permite să conectați până la 7 dispozitive. Suport pentru chat în direct 24/7 și securitate puternică, cu o politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sediul central în SUA și are servere în zeci de țări din întreaga lume. Acest lucru înseamnă că îl puteți utiliza pentru a accesa bibliotecile Google Play din SUA, Marea Britanie și chiar Japonia. Indiferent dacă jucați jocuri video online sau transmiteți conținutul preferat, IPVanish are viteze bune pentru o întrerupere minimă. Mai bine, acest VPN vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan, ceea ce este mult mai mult decât majoritatea rivalilor săi.

Puteți utiliza IPVanish pentru a debloca o gamă largă de conținut geo-blocat, cum ar fi Netflix SUA. În timp ce aplicațiile sunt suficient de simple pentru a fi utilizate, există asistență pentru chat-ul live dacă aveți probleme. Acesta este un serviciu fără jurnale care deține mai degrabă decât închiriază serverele sale. Protejează împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și folosește criptarea AES de 256 biți pentru securizarea datelor. De asemenea, este inclusă o caracteristică automată a comutatorului.

Este posibil să descărcați aplicații IPVanish pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Configurația manuală este necesară în cazul Linux și routere.

Pro:

 • Servere în zeci de țări pentru diferite versiuni de Google Play
 • Conectați până la 10 dispozitive simultan
 • Include suport pentru chat în direct
 • VPN fără jurnaluri care vă protejează datele cu un nivel ridicat de criptare

Contra:

 • Nu se poate debloca unele servicii de streaming
 • Oferă doar o garanție de returnare de 7 zile (unele VPN oferă 30 de zile sau mai mult)

10 CONEXIUNI SIMULTANE: IPVanish vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan. Folosiți-o pentru a schimba țara sau regiunea Google Play. Servitori în zeci de țări la nivel global. Oferă asistență de chat în direct și are o politică fără jurnal. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un VPN mic, suedez, cu o rețea de aproximativ 100 de servere. Cu toate acestea, aceste servere sunt răspândite în 60 de țări, ceea ce facilitează deblocarea conținutului dintr-o gamă largă de servicii internaționale. De asemenea, lucrează cu Google Play, acest VPN este capabil să deblocheze cele mai populare servicii de streaming, inclusiv Netflix, BBC iPlayer și HBO Go. În plus, oferă viteze excelente, astfel încât este puțin probabil să experimentați descărcări lente sau perioade lungi de buffering.

Acesta este un serviciu deosebit de prietenos pentru începători, prin faptul că oferă suport live chat și chiar asistență și instalare la distanță. Aplicațiile sunt ușor de navigat și conectarea la un server durează doar câteva secunde. De asemenea, puteți securiza până la 6 dispozitive simultan. Confidențialitatea dvs. este protejată prin utilizarea PrivateVPN de criptare AES de 256 biți. Alte caracteristici de securitate includ protecția împotriva scurgerilor DNS, un comutator de ucidere și politica fără jurnaluri.

Aplicațiile PrivateVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android și iOS. Linux și routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • Servere rapide pentru utilizare cu aplicații și jocuri Google Play
 • Deblochează totul, de la Netflix la Amazon Prime Video
 • Asistență live chat și asistență și instalare la distanță
 • Include o politică fără jurnaluri care vă ajută să rămâneți anonim online

Contra:

 • Un număr limitat de servere din care să alegeți
 • Ofera numai aplicații pentru desktop și mobil (și fără extensii de browser)

FAST SERVERS :: PrivateVPN este un serviciu de mare viteză pentru streaming sau torrenting. Funcționează bine cu Google Play, Netflix și multe altele. Ușor de utilizat pentru începători și include suport live chat. Conectați până la 6 dispozitive. Utilizează criptarea și are o politică fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark vă permite să vă schimbați țara sau regiunea Google Play, precum și să deblocați conținutul popular geore restricționat în străinătate. Mai exact, Surfshark funcționează bine cu Netflix, Hulu și BBC iPlayer. in orice caz, acest VPN este cel mai remarcabil pentru că oferă un număr nelimitat de conexiuni simultane ceea ce este în mod evident excelent pentru a împărtăși VPN-ul cu familia. Cu Surfshark, veți avea acces la sute de servere din 50 de țări.

Aplicațiile Surfshark simplifică căutarea și selectarea unui server. De asemenea, este ușor să ajustați diferitele setări și să activați funcții, cum ar fi blocatorul de anunțuri. Surfshark îți ia securitatea în serios și acest lucru este evident în utilizarea sa de criptare AES de 256 biți și protecție împotriva scurgerii DNS. Acest VPN include, de asemenea, un comutator de ucidere și o politică strictă fără jurnaluri. Puteți alege chiar să plătiți în cryptocurrency. Dacă aveți întrebări, suportul pentru chat-ul live este inclus și 24/7.

Aplicațiile Surfshark sunt disponibile pentru desktop (Windows și Mac), mobil (Android și iOS) și Amazon Fire TV / Fire Stick. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Linux și routerele trebuie configurate manual.

Pro:

 • Schimbați țara Google Play și deblocați Netflix, BBC iPlayer
 • Număr nelimitat de conexiuni simultane
 • Aplicații prietenoase pentru începători, precum și extensii de browser
 • Oferă asistență 24/7 clienți prin chat live

Contra:

 • O rețea relativ mică de aproximativ 800 de servere
 • Utilizatorii Linux trebuie să configureze manual VPN-ul (fără aplicație)

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark este o alegere excelentă pentru familii, deoarece permite conexiuni simultane nelimitate. Deblochează Google Play și Netflix. Aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser, precum și suport 24/7. Protejează confidențialitatea cu politica fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a schimba țara sau regiunea pe Google Play?

Puteți utiliza unele VPN-uri gratuite pentru a schimba țara sau regiunea Google Play. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să utilizați VPN-uri gratuite din mai multe motive. Pentru început, VPN-urile gratuite nu sunt foarte bune pentru deblocarea conținutului. Așadar, dacă intenționați să transmiteți fluxuri similare Netflix sau HBO Go, pariul cel mai bun este cu un serviciu VPN plătit de calitate.

Chiar dacă un VPN gratuit este capabil să deblocheze un site sau un serviciu geore-restricționat, este posibil ca performanța să fie slabă. Navigarea, difuzarea și torrenting-ul cu VPN-uri gratuite poate fi frustrant. Acest lucru se datorează faptului că VPN-urile gratuite nu au de obicei multe servere. Mai mult, aceste servicii au adesea prea mulți utilizatori, ceea ce înseamnă probleme de încărcare și performanță ridicate de server.

Ca și cum nu puteți debloca conținutul și viteza lentă nu am fi suficienți, VPN-urile gratuite nu fac niciun favor pentru securitatea online. Mulți nu utilizează criptarea pentru a vă securiza datele, în timp ce alții nu au caracteristici importante de securitate, cum ar fi un comutator de ucidere. În cele din urmă, multe VPN-uri gratuite înregistrează datele utilizatorilor, vândându-le către terți. Dacă vă apreciați confidențialitatea online, VPN-urile gratuite sunt pur și simplu evitate.

Ce versiuni de țară ale Google Play sunt disponibile?

Google Play este disponibil în majoritatea țărilor, toate având propria versiune a magazinului Google Play. Iată o listă scurtă cu unele versiuni ale Google Play pe care le puteți accesa atunci când schimbați țara sau regiunea:

 • Statele Unite ale Americii
 • Regatul Unit
 • Franţa
 • Germania
 • Australia
 • Canada
 • Spania
 • Japonia
 • Italia
 • Rusia
 • Și multe altele!
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 50

Adblock
detector