Cum să vă schimbați locația în Pokemon Go – VPN GPS care răspunde Cheat!

pokemon go android


Pokemon Go este acum la nivel mondial, dar asta nu înseamnă că toată lumea are acces egal la Pokemon. Cei care locuiesc în orașele mari vor găsi mult mai mulți Pokemon, Pokestops și săli de sport în zona lor decât cei care locuiesc în suburbi și în zonele rurale. Locuitorii urbani au un avantaj uriaș față de toți ceilalți care joacă jocul, în timp ce oamenii care trăiesc în țară sunt blocați în pământuri pustii, cu un Pidgey îngrijit la vedere.

Deci, haideți un pic chiar și terenul de joc?

Utilizând aplicații de locație neplăcută, puteți înșela aplicația crezând că sunteți undeva nu sunteți. Acest hack GPS pentru Pokemon Go înseamnă că poți vâna și lupta în Parcul Central al orașului New York, de exemplu, din orice parte a lumii.

Truc Pokemon Go înșelează VPN folosind un GPS GPS

Dacă sunteți mort pentru a juca Pokemon Go, dar locuiți într-o regiune stearpă, veți avea nevoie de trei lucruri: o aplicație de spoofing GPS, un modul de mascare a locațiilor neplăcute și un VPN. Aceste instrumente vă permit să vă schimbați locația pe hartă în Pokemon în orice loc doriți. Vă recomandăm să vă așezați într-un oraș mare precum New York sau Chicago, unde Pokemon sunt cel mai frecvent.

gps spoofer android
GPS spoofing pe Android este destul de ușor cu o aplicație ca aceasta. Mergi la Setari > Despre dispozitiv și atinge numărul de construire de șapte ori pentru a activa modul dezvoltator. Înapoi la setări, acum aveți o nouă filă numită Opțiuni pentru dezvoltatori. Faceți clic pe ea și bifați caseta care scrie „Selectați aplicația de locație batjocură” (pe versiunile mai vechi, aceasta va fi „Permiteți locații batjocoritoare”).

Pokemon Go a devenit înțelept să bat joc de aplicații de locație încă de la început, astfel încât nu vei putea să te joci și s-ar putea să fii chiar interzis dacă ești prins folosind una. Din acest motiv, va trebui să instalați, de asemenea, un modul numit „Mock Mock Locations”. Acest supliment suplimentar simplu împiedică aplicațiile să detecteze că aveți locații de tip activat în setările dvs. Puteți descărca APK-ul modulului de la Xposed repo aici. Se instalează la fel ca o aplicație terță parte.

Acum pentru VPN. Pokemon Go poate detecta dacă adresa IP a dispozitivului dvs. nu se potrivește cu locația dvs. GPS. Aici vine VPN-ul. Un VPN criptează tot traficul dvs. de internet și îl rutează printr-un server într-o locație pe care o alegeți, mascând adresa IP în acest proces. Acest hack a funcționat cu succes folosind IPVanish sau ExpressVPN. Bacsis: puteți obține un plus gratuit de trei luni aici cu planul de 12 luni al ExpressVPN.

După ce v-ați înscris la un VPN, alegeți un server lângă locul unde doriți să vânați și conectați-vă la acesta.android ipvanishAtât IPVanish cât și ExpressVPN, au o mulțime de servere în toată lumea, inclusiv zeci doar în SUA.

După ce este gata, deschideți aplicația de spoofing și setați o locație. Cu VPN-ul pornit, deschideți Pokemon Go și ar trebui să vedeți niște Pokemon în jur!

GPS spoofing pe iOS este ceva mai dur și va trebui să închideți iPhone-ul sau iPad-ul. Găsiți, descărcați și instalați Protect My Privacy de la Cydia, un manager de pachete mobile pentru telefoanele jailbroken. În aplicație, accesați Locație și selectați Protejare. Aici puteți utiliza o hartă pentru a arunca un ac pe locația falsă dorită. După ce ați terminat, conectați-vă la VPN și deschideți Pokemon Go pentru a începe.

Dezavantajul spoofing-ului GPS este că nu puteți să vă plimbați cu adevărat, deoarece aplicația de spoofing vă ține pe loc, așa că va trebui să reveniți la aplicația GPS pentru a vă schimba locația și a vă apropia de Pokemon. Alegeți un loc cu o mulțime de năluci, astfel încât Pokemon să poată genera deasupra voastră, fără a fi nevoie să vă mișcați.

Utilizați un VPN pentru a descărca Pokemon Go pentru Android pe Google Play

google play date clare

Dacă locuiți într-o țară în care Pokemon Go nu a fost încă lansat, urmați acești pași pentru a obține Pokemon Go din versiunea americană a Google Play:

 • Conectați-vă la un server din SUA folosind o aplicație VPN la alegere
 • Accesați setările telefonului, selectați Aplicații > Magazin Google Play > Depozitare
 • Atingeți CLEAR DATA și confirmați
 • Deschideți Google Play și acceptați termenii serviciului
 • Căutați Pokemon Go, descărcați, instalați și bucurați-vă!

Google Play va fi configurat acum pentru magazinul american. Chiar dacă dezactivați VPN, ar trebui să puteți accesa în continuare versiunea americană, cel puțin până când opriți telefonul și îl porniți din nou..

Utilizați un VPN pentru a obține Pokemon Go pe iOS din Apple App Store

ios itunes apple id

Dacă locuiți într-o țară în care Pokemon Go nu a fost încă lansat, urmați aceste instrucțiuni pentru a obține Pokemon Go din Magazinul de aplicații din SUA:

 • Conectați-vă la un server din SUA folosind o aplicație VPN la alegere
 • Mergi la Setari > iTunes & Magazin de aplicații
 • Atingeți linkul „Vizualizați Apple ID”
 • Faceți clic pe „Țară / Regiune” > Schimbați țara sau regiunea ”
 • Atingeți Statele Unite și faceți clic pe De acord
 • Când vi se solicită o adresă, utilizați pur și simplu o adresă aleatorie din SUA, cum ar fi un hotel sau o pensiune
 • Când vi se solicită să introduceți informații de plată noi, atingeți „none” sau introduceți un cod pentru cardul cadou iTunes
 • Deschide App Store, caută Pokemon Go
 • Descărcați, instalați și bucurați-vă!

ios itunes country region

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 45 =