Cum să vizionați Sport1 online în străinătate (în afara Germaniei) gratuit

Cum să vizionezi Sport1 online gratuit în străinătate

Încercați să vizionați Sport1 online din străinătate și veți vedea următoarea eroare:

„Diese Videodatei can nicht abgespielt werden.”

Acest lucru se traduce aproximativ în „Acest videoclip nu poate fi redat.” Din fericire, puteți evita acest blocaj și transmite în direct fluxul Sport1 în străinătate cu o rețea virtuală virtuală (VPN). VPN-urile trimit traficul dvs. de internet printr-un tunel criptat către serverele din altă parte a lumii, ceea ce înseamnă că vă puteți conecta la un server VPN din Germania, să primiți o adresă IP germană și să deblocați Sport1 de oriunde.

Eroare de streaming Sport1

Cum să urmăriți Sport1 de oriunde cu un VPN

Configurarea unui VPN pentru a urmări Sport1 în afara Germaniei nu durează mult. De fapt, puteți viziona Sport1 peste hotare în câteva minute. Urmați pașii de mai jos.

Iată cum puteți urmări Sport1 în străinătate (în afara Germaniei) cu un VPN:

 1. Înscrieți-vă la o VPN cu servere în Germania - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați o aplicație VPN sau o extensie de browser, asigurându-vă că este versiunea corectă pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Germania. Acest lucru vă va asigura că aveți o adresă IP germană pentru deblocarea Sport1 în străinătate.
 4. Accesați Sport1 și selectați un flux live al unui eveniment sportiv care ar trebui deblocat.
 5. Dacă aveți probleme, întotdeauna merită să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. Alternativ, conectați-vă la un alt server sau contactați serviciul VPN.

Există o mulțime de VPN-uri cu servere în Germania. Cu toate acestea, am putut găsi cele mai bune VPN-uri pentru Sport1 asigurându-ne că îndeplinesc următoarele criterii:

 • Servere rapide și consistente din Germania pentru streaming Sport1
 • Serviciu securizat cu o politică și criptare fără jurnal
 • Deblochează serviciile de streaming, cum ar fi Netflix
 • Asistență clienți prin chat live, precum și prin e-mail
 • Aplicații desktop și mobile care sunt ușor de utilizat
 • Garanție de restituire a banilor fără riscuri de cel puțin 7 zile

Vă grăbiți să începeți să urmăriți fluxuri sportive live? Iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru a urmări Sport1 online în afara Germaniei:

Cele mai bune VPN-uri pentru Sport1

 1. ExpressVPN: cea mai bună alegere pentru vizionarea Sport1 în afara Germaniei. Servere rapide în 94 de țări. De asemenea, deblochează Netflix. Suport 24/7, aplicații excelente și securitate puternică.
 2. NordVPN: Cel mai bun VPN bugetar pentru Sport1. 245 de servere în Germania. Deblocați Sport1 și Netflix. Protejați până la șase dispozitive. Politica strictă fără jurnaluri și suportul chat-ului live 24/7.
 3. CyberGhost: Peste 500 de servere din Germania. Viteze rapide pentru streaming Sport1 și Netflix SUA. Utilizați pe până la șapte dispozitive simultan. Foarte sigur, fără jurnalele.
 4. IPVanish: Conectați până la 10 dispozitive. Zeci de servere din Germania pentru vizionarea Sport1 în străinătate. Funcționează cu Netflix SUA. Politica fără coduri de jurnal, criptare și asistență live.
 5. PrivateVPN: Streaming de mare viteză și torrenting. Urmăriți Sport1 în afara Germaniei. Deblocați Netflix. Aplicații prietenoase pentru utilizator, suport pentru chat live și securitate cu criptare.
 6. Surfshark: Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Deblochează Sport1 și Netflix. VPN fără jurnal cu suport de chat în direct 24 de ore și 7 și aplicații ușor de utilizat.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Sport1 în afara Germaniei

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Sport1 în afara Germaniei:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează sport1Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă o combinație de viteză, securitate și fiabilitate, ceea ce o face cea mai bună alegere pentru streamingul în direct Sport1. Acest VPN are servere în 94 de țări (inclusiv Germania) care este mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață. Există servere germane de mare viteză în Darmstadt, Frankfurt și Nuremberg, care vă permit să urmăriți Sport1 fără întrerupere. Mai bine, ExpressVPN funcționează de asemenea bine cu Netflix SUA și ESPN.

Unul dintre motivele pentru care ExpressVPN este atât de popular este faptul că oferă asistență excelentă pentru clienți, disponibilă 24/7 prin chat live. În plus, vă permite să asigurați până la cinci dispozitive simultan. ExpressVPN îți ia securitatea în serios, așa cum se dovedește prin utilizarea sa de criptare AES de 256 biți, protecție DNS, IPv6 și WebRTC, precum și un comutator de ucidere. ExpressVPN nu păstrează niciun jurnal de identificare a utilizatorilor și chiar vă permite să vă înscrieți semi-anonim cu Bitcoin și cu o adresă de e-mail.

Urmăriți Sport1 în afara Germaniei prin aplicațiile ExpressVPN pentru Windows, Mac, Linux, Android și iOS. Puteți descărca, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox și firmware personalizat pentru routere.

Pro:

 • Servere în 94 de țări, inclusiv Germania pentru deblocarea Sport1
 • Lățime de bandă nelimitată și viteze constante pentru streaming
 • Deblochează, de asemenea, like-urile Netflix și ESPN
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live
 • Serviciu de siguranță ridicat, cu comutator de criptare și omor
 • Conectați până la cinci dispozitive simultan

Contra:

 • Destul de scump în comparație cu alte VPN-uri din această listă

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU A VEDEA SPORT1: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Deblochează Sport1, Netflix, ESPN și multe altele. Servere în 94 de țări. Conexiuni rapide și fiabile. Aplicații prietenoase pentru utilizator, suport 24/7 și cinci conexiuni simultane. Foarte sigur cu criptarea. Garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks sport1 Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN facilitează vizionarea Sport1 în străinătate, datorită celor 245 servere din Berlin și Frankfurt, Germania. De fapt, cu o vastă rețea de aproximativ 5.800 de servere în 60 de țări, acest VPN poate debloca site-urile și serviciile blocate din regiune din întreaga lume. Puteți să-l utilizați pentru a urmări Netflix, HBO Go și Hulu, de exemplu, iar NordVPN permite până la șase conexiuni simultane, puteți transmite fluxul pe orice dispozitiv doriți.

Acest VPN oferă o mulțime de funcții atractive, inclusiv aplicații ușor de utilizat și extensii de browser. Există, de asemenea, suport de chat în direct 24/7, servere compatibile cu P2P și opțiunea de a avea o adresă IP dedicată. Securitatea este costumul puternic al NordVPN, cu criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, blocare publicitară, scanare malware, politică fără jurnal și un comutator de ucidere. Mai mult, NordVPN oferă servere optimizate pentru confidențialitate îmbunătățită, inclusiv servere VPN Double și VPN Onion Over.

Puteți accesa NordVPN prin extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Există, de asemenea, aplicații pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Routerele compatibile pot fi configurate manual.

Pro:

 • Aproape 250 de servere din Germania și 5.800 la nivel global
 • Deblochează Sport1, Netflix, HBO Go și multe altele
 • 24/7 suport live chat și e-mail
 • Securitate foarte puternică, cu o politică strictă fără jurnaluri
 • Vă permite să aveți până la șase conexiuni simultane

Contra:

 • Unele servere sunt pe partea lentă

BEST VALUE VPN: NordVPN este un serviciu low-cost cu 245 de servere la Berlin și 5.800 de servere la nivel mondial. Funcționează bine cu Sport1 și deblochează Netflix. Folosiți simultan până la șase dispozitive. Asistență 24/7 și securitate puternică cu politici fără jurnal și servere specializate. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks sport1 Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are în jur de 4.500 de servere în 60 de țări, Din care 579 de servere se află în Germania (Berlin, Dusseldorf și Frankfurt). Mai bine, aceste servere sunt foarte rapide, extrem de fiabile și permit lățimea de bandă nelimitată, ceea ce le face ideale pentru torrenting sau utilizarea serviciilor precum Sport1 în străinătate. Mai bine, un singur abonament CyberGhost înseamnă că vă puteți conecta până la șapte dispozitive simultan.

Pe lângă faptul că oferă viteze excelente, CyberGhost are caracteristici puternice de confidențialitate și securitate, toate fiind activate în mod implicit. Există criptare AES de 256 biți, de exemplu, precum și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de oprire care împiedică datele dvs. să fie compromise în condițiile în care conexiunea VPN scade. CyberGhost are o politică strictă fără jurnaluri, deși puteți plăti în Bitcoin pentru un plus de anonimat (cu condiția să utilizați un serviciu de tranzacționare Bitcoin). Nevoie de ajutor? CyberGhost oferă suport pentru chat în direct 24/7.

CyberGhost este disponibil pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt disponibile și pentru descărcare. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și selectați routere compatibile.

Pro:

 • O rețea uriașă de aproape 600 de servere în Germania
 • Folosiți-l pentru a debloca Sport1, precum și Netflix SUA
 • Protejați până la șapte dispozitive simultan
 • Protejează confidențialitatea cu politica sa strictă fără jurnaluri
 • Suport chat live disponibil 24/7

Contra:

 • Faceți eforturi pentru a debloca unele servicii de streaming populare

VELUȚI EXCELENTE: CyberGhost dispune de servere rapide și fiabile pentru streaming fără lag și buffering. Peste 500 de servere din Germania care urmăresc Sport1 în străinătate. Conectați până la șapte dispozitive simultan. Securitate foarte puternică, cu politica fără jurnaluri. Suport 24/7. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks sport1 Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă o valoare deosebit de bună, deoarece vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan. Mai mult, rețeaua IPVanish constă din 1.300 de servere din peste 60 de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Australia și Germania (43 servere la Frankfurt) ceea ce înseamnă că puteți debloca nu doar Sport1, ci și servicii mai populare precum Netflix S.U.A..

Acest serviciu oferă aplicații prietenoase pentru utilizator și conectarea la un server durează doar câteva secunde. Această VPN din SUA afirmă că are o politică zero-jurnal pentru a vă proteja identitatea. Ba mai mult, folosește criptarea AES de 256 biți, un comutator automat de omor și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor pentru a vă asigura datele personale. Puteți chiar scramba traficul OpenVPN dacă doriți, ceea ce ascunde faptul că utilizați o VPN. În cazul în care aveți probleme, IPVanish vă oferă suport live chat, 24 de ore din 24.

Aplicațiile IPVanish pot fi descărcate pentru desktop (Windows și Mac), mobil (Android și iOS) și Amazon Fire TV. Linux și routerele trebuie să urmați instrucțiunile de configurare manuală.

Pro:

 • Deblochează Sport 1 și Netflix SUA
 • Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive simultan
 • Rapid și ușor de găsit și conectat la un server
 • Oferă asistență pentru chat în direct 24/7
 • O mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv o politică fără jurnale

Contra:

 • Nu oferă extensii de browser
 • Încredere la deblocarea serviciilor de streaming

CONECTAREA DISPOZIȚIILOR 10: IPVanish are zeci de servere în Germania pentru streaming live Sport1. De asemenea, deblochează Netflix SUA. Oferă suport pentru chat și aplicații live 24/7 pentru desktop și mobil. Securitatea include criptarea, o politică fără jurnal și un comutator automat de oprire. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anualGET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks sport1 Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este perfect pentru streaming live Sport1 în străinătate, deoarece oferă viteze foarte mari, ceea ce înseamnă că puteți viziona în 1080p fără niciun fel de remorcare sau decalaj vizibil. În afară de serverele din Frankfurt și Nuremberg, Germania, acest serviciu VPN suedez are servere în alte 59 de țări din întreaga lume și deblochează în mod fiabil unele dintre cele mai încăpățânate platforme de streaming, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Un abonament PrivateVPN înseamnă că puteți securiza până la șase dintre dispozitivele dvs. simultan. Acest VPN oferă aplicații desktop și mobile care sunt foarte accesibile, chiar și pentru începători. Când vine vorba de securitate, PrivateVPN afirmă că nu știe ce fac utilizatorii săi online, deoarece nu are o politică fără jurnaluri. Acest VPN folosește criptarea AES pe 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 pentru a vă menține activitățile private în orice moment. Înregistrarea necesită doar un e-mail, o parolă și o metodă de plată (puteți plăti în Bitcoin).

Serverele PrivateVPN pot fi accesate prin intermediul aplicațiilor pentru Windows, Mac, Android și iOS. Nu există aplicații pentru Linux sau routere, astfel încât configurația manuală este necesară în aceste cazuri.

Pro:

 • Servere foarte rapide pentru streaming Sport1
 • Deblochează Netflix, ESPN, Amazon Prime Video, etc
 • Protejați până la șase dispozitive simultan
 • Aplicații mobile pentru desktop și mobile

Contra:

 • O rețea mică de doar 100 de servere
 • Nicio opțiune de extensii de browser

SERVITORI DE VITEZĂ ÎN VÂRZIT: PrivateVPN este un VPN rapid pentru streaming Sport1 în afara Germaniei. De asemenea, deblochează Netflix, Amazon Prime Video și HBO Go. Conectați șase dispozitive simultan. Aplicații mobile și desktop prietenoase pentru începători și o politică fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anualGET DEALDescount aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks sport1 Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are servere în Germania (precum și zeci de alte țări din întreaga lume) care oferă viteze bune și consistente pentru streaming. De fapt, cu o abilitate puternică de deblocare, vă permite să utilizați platforme geo-restricționate, inclusiv Sport1, Amazon Prime Video și BBC iPlayer de oriunde. in orice caz, poate că cea mai bună caracteristică a Surfshark este că permite conexiuni simultane nelimitate (majoritatea VPN-urilor oferă doar o mână).

Acest VPN este potrivit pentru oricine, deoarece este extrem de accesibil și ușor de navigat. Serverele sunt împărțite în categorii de fizice, virtuale, P2P și MultiHop (VPN dublu), permițându-vă să găsiți exact ceea ce aveți nevoie. Există chiar și opțiuni de comenzi rapide pentru conectarea la cel mai rapid server disponibil sau la serverele dintr-o țară vecină. Vă puteți bucura de liniște atunci când utilizați Surfshark, datorită criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii, un comutator de omor și o politică strictă fără jurnal. Există, de asemenea, asistență pentru chat-ul live 24/7 dacă aveți întrebări.

Aplicațiile Surfshark sunt oferite pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Puteți utiliza această VPN prin extensiile browserului Chrome și Firefox. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Deblochează Sport1, precum și Netflix, Amazon Prime și BBC iPlayer
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat și ușor de găsit un server
 • Securizează datele dvs. cu criptare și o politică strictă fără jurnalele

Contra:

 • Ofera doar 800 de servere

MARE PENTRU FAMILII: Surfshark este ideal pentru partajarea cu familia, deoarece permite conexiuni simultane nelimitate. Deblochează Sport1, Netflix și multe altele. Aplicații ușor de utilizat și extensii de browser pentru începători. Include suport 24/7 și o politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa SurfsharkOferta specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona Sport1?

Deși unele VPN-uri gratuite pot debloca Sport1 în afara Germaniei, acestea tind să fie o alegere slabă pentru streaming. VPN-urile gratuite au prea mulți utilizatori pe numărul lor limitat de servere, ceea ce duce la o încărcare a serverului ridicată și o mulțime de memorii de memorare și întârziere. Acest lucru este deosebit de supărător atunci când încercați să vizionați un stream live pe Sport1 și vă poate duce la pierderea momentelor cheie ale evenimentului..

Cu toate că veți avea noroc să vizionați Sport1 cu un VPN gratuit, acesta nu va fi cazul cu Netflix și DAZN. Foarte puține VPN-uri gratuite pot debloca aceste servicii de streaming populare, deoarece se mândresc cu măsuri anti-VPN avansate. De asemenea, ar trebui să evitați VPN-urile gratuite, deoarece acestea nu vă protejează confidențialitatea. În afară de lipsa criptării pentru a vă păstra datele în siguranță, unele VPN-uri gratuite vă înregistrează activitatea de navigare și o vând către terți.

Ce pot urmări pe Sport1?

Sport1 acoperă diverse sporturi live și la cerere. În timp ce unele videoclipuri sunt disponibile pentru vizionare de oriunde, fluxurile live de evenimente sportive sunt disponibile doar în Germania. Cu toate acestea, puteți urmări următoarele sporturi pe Sport1 cu o adresă IP germană:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • fotbal american
 • Handbal
 • Motorsport
 • Baseball
 • Volei
 • Hochei pe gheata
 • Darts
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 59

Adblock
detector