Cum să vizionați TVNow.de în străinătate (în afara Germaniei) cu un VPN

Cum să urmăriți TVNow.de în afara Germaniei cu un VPN


Conținutul TVNow.de este blocat în regiune: o temă comună printre serviciile de streaming din cauza drepturilor și restricțiilor de licență. Aceasta înseamnă că, dacă vă mutați în străinătate sau călătoriți în afara Germaniei, nu veți putea viziona emisiunile TV preferate pe TVNow.de. Din fericire, am găsit o cale în acest sens. Puteți viziona TVNow.de în afara Germaniei cu un VPN.

O VPN sau rețea virtuală virtuală este un serviciu care criptează conexiunea la internet a dispozitivului dvs., protejându-vă confidențialitatea în acest proces. Când vă conectați la un server din Germania, vi se va primi o adresă IP germană, permițându-vă să deblocați TVNow.de ca și cum ar fi de fapt în Germania.

Iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru a viziona TVNow.de în afara Germaniei:

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea TVNow.de în străinătate

 1. ExpressVPN: Deblochează TVNow.de, Netflix și BBC iPlayer. Rapid și foarte ușor de utilizat. Oferă suport 24/7 și este foarte sigur cu criptarea. Conectați până la cinci dispozitive.
 2. NordVPN: Peste 200 de servere din Germania pentru vizionarea TVNow.de în străinătate. Permite până la șase conexiuni. Aplicații prietenoase pentru începători. Suport în direct 24/7 și o politică strictă fără jurnaluri.
 3. CyberGhost: Aproape 800 de servere în Germania. Deblochează TVNow.de și Netflix SUA. Viteze foarte rapide pentru streaming. Șapte conexiuni simultane. Politică strictă fără jurnaluri.
 4. IPVanish: Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive. Zeci de servere din Frankfurt pentru vizionarea TVNow.de în afara Germaniei. Serviciul VPN fără jurnal cu suport de chat live.
 5. PrivateVPN: Servere de mare viteză pentru streaming TVNow.de și Netflix. Aplicații prietenoase pentru începători, asistență în direct și politică fără jurnal. Conectați până la șase dispozitive.
 6. Surfshark: Conexiuni simultane nelimitate. Deblochează cele mai multe site-uri, inclusiv TVNow.de. Aplicații prietenoase pentru începători, asistență 24/7 și la pachet cu caracteristici de securitate.

Multe VPN-uri au servere în Germania. Cu toate acestea, pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea TVNow.de în străinătate, am căutat cele care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Servere rapide în Germania pentru streaming TVNow.de în străinătate
 • De asemenea, deblochează serviciile populare, inclusiv Netflix și Skype
 • Securitate puternică cu criptare și politică strictă fără jurnaluri
 • Asistență clienți prin chat live și e-mail
 • Aplicații desktop și mobile ușor de utilizat
 • Oferă o garanție de returnare a banilor fără riscuri

Cum să vizionezi TVNow.de în afara Germaniei

Ați putea viziona TVNow.de oriunde vă aflați în câteva minute! Tot ce trebuie să faceți este următorul:

Cum să utilizați un VPN pentru a viziona TVNow.de în străinătate

 1. Înregistrați-vă cu un VPN cu servere în Germania - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați aplicația corespunzătoare pentru sistemul dvs. de operare (este posibil să aveți și opțiunea de a descărca o extensie de browser).
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Germania.
 4. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. pentru a vă asigura că TVNow.de uită adresa IP curentă și locația dvs. (și acceptă adresa IP a VPN).
 5. Accesați site-ul TVNow.de sau o aplicație TVNow.de și selectați conținutul preferat. Acesta ar trebui deblocat acum!

Cele mai bune VPN-uri pentru a viziona TVNow.de în afara Germaniei

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea TVNow.de în străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks tvnow.de Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN vă permite să deblocați site-uri și servicii în 94 de țări, inclusiv în Germania. În afară de TVNow.de, puteți utiliza acest VPN pentru a urmări orice de la Netflix la BBC iPlayer. Serverele sale din Darmstadt, Frankfurt și Nürnberg sunt rapide și fiabile, ExpressVPN promițând 99,9% uptime. Lățimea de bandă nelimitată oferită înseamnă că este puțin probabil să întâmpinați vreun fel de tamponare sau întârziere atunci când transmiteți serialul TV preferat.

Gama variată de aplicații ExpressVPN ușor de utilizat, asigură securizarea tuturor dispozitivelor. Nu ar trebui să aveți probleme în a vă conecta la un server, chiar dacă sunteți nou în utilizarea unui VPN. Într-adevăr, extensiile browserului fac totul și mai ușor. Cu toate acestea, acest serviciu oferă 24/7 suport de chat și email live în cazul în care aveți întrebări. În plus, vă permite să vă conectați până la cinci dispozitive simultan.

Când utilizați ExpressVPN, datele dvs. sunt securizate cu criptare AES de 256 biți, în timp ce există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Acest serviciu VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi. Alte caracteristici de securitate includ un comutator de ucidere și opțiunea de plată anonimă în Bitcoin (cu condiția să utilizați un serviciu de amestecare Bitcoin în prealabil).

Puteți utiliza ExpressVPN prin aplicațiile disponibile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Deblochează TVNow.de, Netflix și BBC iPlayer
 • Peste 3.000 de servere din 94 de țări
 • Servere rapide și lățime de bandă nelimitată pentru streaming
 • Ofera aplicatii prietenoase si extensii de browser
 • 24/7 suport live chat și e-mail
 • Sigur cu un nivel ridicat de criptare și caracteristică comutator de ucidere

Contra:

 • Mai scump decât celelalte VPN-uri din această listă

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU TVNOW.DE:ExpressVPN este alegerea noastră cea mai bună. Oferă transmitere continuă a TVNow.de în afara Germaniei cu servere rapide și fiabile. Permite până la 5 conexiuni simultane și oferă suport 24/7. Securizați cu comutatorul de criptare și omor. Puteți încerca ExpressVPN fără riscuri, datorită garanției de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks tvnow.de Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este unul dintre cele mai mari VPN-uri de pe piață, cu o rețea globală de aproximativ 5.500 de servere. 243 dintre aceste servere sunt situate în prezent în Germania, ceea ce face ușor vizionarea TVNow.de în străinătate. Vitezele sunt destul de rapide pentru navigarea și streamingul fără cusur, în plus, puteți conecta simultan până la șase dispozitive simultan. Acest VPN bazat în Panama oferă un suport excelent de chat live, care este disponibil 24 de ore din 24.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre NordVPN este că deblochează multe site-uri web și servicii populare, inclusiv Netflix și Amazon Prime Video. Mai departe, NordVPN este un serviciu extrem de sigur cu servere specializate pentru VPN dublu și Tor peste conexiunile VPN. NordVPN vă protejează datele cu criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii. Nu în ultimul rând, are și o politică strictă fără jurnaluri.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru următoarele sisteme de operare: Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensii de browser sunt oferite pentru Chrome și Firefox. Routerele compatibile pot fi configurate manual.

Pro:

 • Peste 5.000 de servere, dintre care 240 sunt în Germania pentru TVNow.de
 • Deblochează serviciile de streaming populare, cum ar fi Netflix
 • Suport chat live disponibil 24/7
 • Servere specializate, cum ar fi Double VPN, pentru o securitate sporită
 • Politica fără jurnaluri servește pentru a vă proteja datele și confidențialitatea online

Contra:

 • Calitatea serverului poate varia în funcție de viteza oferită

MAI BUN PENTRU BANI: NordVPN are peste 200 de servere în Germania și 5.000 în toată lumea. Deblochează totul de la TVNow.de la Netflix. Vă permite să vă conectați până la 6 dispozitive și are suport pentru chat live 24 de ore din 24. VPN fără jurnal cu servere de criptare și specialități pentru o securitate suplimentară. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. Cyberghost

Cyberghostunblocks tvnow.de Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are mai multe servere în Germania decât majoritatea VPN-urilor de pe piață. Aproape 800 dintre serverele acestei VPN sunt în Germania, permițându-vă să deblocați TVNow.de cu ușurință. În mod convenabil, acest VPN funcționează și cu Netflix SUA și BBC iPlayer. Streamingul cu CyberGhost este lipsit de stres datorită vitezei mari și a lățimii de bandă nelimitate oferite. Un alt avantaj este că puteți utiliza acest serviciu VPN pentru a avea până la șapte conexiuni simultane.

Puteți încerca CyberGhost fără riscuri, deoarece vine cu o lungă garanție de returnare de 45 de zile. este foarte ușor de utilizat, cu o interfață simplă și conexiuni rapide, cu un singur clic. La fel de important, aceasta este o VPN extrem de sigură, cu o politică strictă fără jurnaluri. Are sediul central în România, care este în afara jurisdicției celor 5 ochi și 14 ochi. Vă puteți aștepta la criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator automat de omor.

Descărcați aplicațiile CyberGhost pentru Windows, Mac, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick / Fire TV. Extensii de browser sunt oferite pentru Chrome și Firefox. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Aproximativ 800 de servere din Germania pentru deblocarea TVNow.de
 • Viteze rapide pentru fluxuri de lag și fără buffer
 • De asemenea, deblochează Netflix SUA și BBC iPlayer
 • Conectați până la 7 dispozitive printr-un singur cont
 • Securitate puternică cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Nu pot debloca toate bibliotecile Netflix

SIGURANȚĂ: CyberGhost este rapid și are aproximativ 800 de servere în Germania. Funcționează bine cu TVNow.de și Netflix. Securitate foarte puternică sub forma unei politici stricte fără jurnal și criptare. Până la 7 conexiuni simultane și suport de chat live 24/7. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks tvnow.de Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish vă permite să vizionați TVNow.de în afara Germaniei cu cele 57 de servere la Frankfurt. Acest VPN are o rețea de peste 1.300 de servere la nivel mondial, cu peste 40.000 de IP-uri disponibile. Vitezele foarte rapide și lățimea de bandă nelimitată vă permit să faceți flux și torrent fără nicio încetinire, întârziere sau tamponare.Acest VPN este cunoscut a fi deosebit de ușor de utilizat cu Kodi și Amazon Fire Sticks. În plus, vă permite să conectați cât mai multe 10 dispozitive simultan, ceea ce este ideal pentru familii.

Configurarea și utilizarea IPVanish este foarte simplă. Puteți căuta servere în funcție de țară, precum și de latență. În mod alternativ, există o opțiune de conectare rapidă pentru conectarea la cel mai bun server disponibil. Acest VPN oferă suport de chat în direct 24 de ore și 7 și are o politică strictă fără jurnaluri. IPVanish are sediul în SUA și folosește criptarea AES de 256 biți pentru a vă păstra datele în siguranță. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, precum și a unui comutator automat.

Aplicațiile IPVanish sunt oferite pentru desktop (Windows și Mac), mobil (Android și iOS) și Amazon Fire TV / Fire Stick. Linux și routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • Zeci de servere din Germania pentru vizionarea TVNow.de în străinătate
 • Compatibil cu Kodi, precum și cu Amazon Fire Stick
 • Vă permite să aveți până la 10 conexiuni simultane
 • Te ușurează găsirea serverului potrivit (filtru după țară, latență)
 • Securizează datele dvs. prin utilizarea criptării și a unei politici fără jurnaluri

Contra:

 • Cu sediul în SUA, care este membru al Five Eyes
 • Nu oferă extensii de browser sau o aplicație pentru Linux

BUN PENTRU FAMILII: IPVanish permite până la 10 conexiuni simultane, ceea ce este ideal pentru partajarea cu familia. Zeci de servere din Germania pentru vizionarea TVNow.de în străinătate. Suport pentru chat în direct și securitate cu o politică și criptare fără jurnaluri. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks tvnow.de Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un VPN deosebit de bun pentru streaming TVNow.de peste mări, datorită conexiunilor sale rapide. Acesta afirmă că oferă lățime de bandă și viteză nelimitată, ceea ce face posibilă navigarea neîntreruptă, streamingul și torrenting-ul. Acest VPN are servere în 60 de țări, inclusiv Germania (în orașele Frankfurt și Nürnberg). În plus, deblochează majoritatea site-urilor și serviciilor geo-blocate, inclusiv Netflix, BBC iPlayer și HBO Go.

Puteți utiliza PrivateVPN pentru a conecta până la șase dintre dispozitivele dvs. simultan. Aplicațiile pentru desktop și mobile sunt extrem de ușor de utilizat - chiar și pentru începători. Indiferent, acest VPN oferă asistență de chat în direct și asistență de la distanță, dacă aveți nevoie. PrivateVPN are sediul central în Suedia și are o politică fără jurnalele. Datele dvs. sunt securizate cu criptare AES de 256 biți, în timp ce există, de asemenea, un comutator de ucidere și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii.

Aplicațiile PrivateVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android și iOS. Linux și routerele trebuie să urmați instrucțiunile de configurare manuală.

Pro:

 • Viteze foarte rapide pentru streaming TVNow.de în afara Germaniei
 • Excelent la deblocare - funcționează cu Netflix, Hulu și HBO Go
 • Aplicațiile pentru desktop și mobil sunt foarte ușor de utilizat pentru începători
 • Utilizează criptarea și o politică fără jurnal pentru a vă păstra securitatea online

Contra:

 • Rețea mică de doar 100 de servere
 • Nicio opțiune de extensii de browser

SERVITORI DE VITEZĂ MARE: PrivateVPN este un VPN foarte rapid pentru streaming și torrenting. Deblocați TVNow.de, Netflix, BBC iPlayer și multe altele. Aplicațiile pentru desktop și mobile sunt ușor de utilizat pentru începători. Conectați până la șase dispozitive. VPN fără jurnal cu suport de chat în direct. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks tvnow.de Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un serviciu VPN mai nou, cu aproximativ 800 de servere în 50 de țări, Germania inclusă. Serverele sunt rapide și consecvente și funcționează bine cu aprecierile TVNow.de, Netflix și Hulu. in orice caz, poate că cea mai bună caracteristică Surfshark este conexiunile simultane nelimitate, permițându-vă să partajați acest VPN cu întreaga familie. De menționat, de asemenea, că Surfshark are o asistență excelentă pentru chat-uri live 24/7.

Dacă căutați un strat suplimentar de securitate, Surfshark oferă funcționalitate MultiHop, permițându-vă să utilizați în mod eficient două servere VPN simultan. Există o mulțime de alte funcții, inclusiv tuneluri split, astfel încât să puteți alege ce site-uri și aplicații pot ocoli VPN. Caracteristicile de securitate ale Surfshark includ criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. Politica strictă fără jurnaluri înseamnă că această VPN nu colectează nicio jurnal de conexiune sau activitate, permițându-vă anonimatul online aproape total.

Surfshark poate fi accesat prin intermediul aplicațiilor pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. De asemenea, puteți descărca extensii de browser Chrome și Firefox. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Deblochează TVNow.de, Netflix, BBC iPlayer și multe altele
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Suport de chat și e-mail în direct, 24/7
 • Funcții de securitate, inclusiv blocant de anunțuri și VPN dublu

Contra:

 • Rețea relativ mai mică de aproximativ 800 de servere

DISPOZITIVE NELIMITATE: Surfshark este un VPN mai nou care vă permite să conectați cât mai multe dispozitive doriți simultan. Deblochează Netflix, Amazon Prime Video și TVNow.de. Asistență 24/7 și aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser. Politica fără jurnale. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona TVNow.de?

Deși unele VPN-uri gratuite pot debloca serviciile de streaming geo-restricționate, cum ar fi TVNow.de, nu vă recomandăm să le utilizați. Pentru început, VPN-urile gratuite pot fi foarte lente, în special atunci când faceți streaming și torrenting. Numărul lor limitat de servere și numărul copleșitor de utilizatori determină o mulțime de retarduri și buffering. O VPN gratuită se poate angaja chiar și în accelerarea lățimii de bandă în încercarea de a gestiona sarcina.

În afară de performanțele lor slabe, VPN-urile gratuite adesea nu pot debloca mai multe site-uri de streaming populare. Aceasta include aprecierile Amazon Prime și DAZN. Mai rău, totuși, majoritatea VPN-urilor gratuite nu vă protejează confidențialitatea. Motivul pentru aceasta este că VPN-urile gratuite criptează rareori datele dvs. sau au o adevărată politică fără jurnaluri. De fapt, unii vă înregistrează informațiile personale și activitatea online și vând datele către terți.

Ce pot viziona pe TVNow.de?

TVNow.de este o platformă de streaming oferită de Mediengruppe RTL Deutschland. Vă permite să urmăriți în direct următoarele canale RTL:

 • RTL
 • nitro
 • RTL II
 • Vox
 • Super RTL
 • RTL Crime
 • N-TV
 • RTL Passion
 • RTLplus
 • Toggo Plus
 • Acum!
 • RTL Living
 • Geo Television

În afară de TV live, TVNow.de oferă o gamă largă de emisiuni TV (și filme într-o măsură mai mică) la cerere. Iată câteva dintre titlurile la care puteți accesa:

 • Linia de serviciu
 • Gospodina americană
 • Ciudat
 • The Handmaid’s Tale
 • CSI: NY
 • Asasinele ABC
 • Anatomia lui Grey
 • Shin chan
 • Domnul Bean
 • Uciderea
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =