Cum să vizionați Viaplay de oriunde cu un VPN

Cum să vizionați Viaplay de oriunde cu un VPN

Viaplay este blocat în regiune și este disponibil numai în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia. Cu toate acestea, întrucât acest serviciu se bazează pe adresa IP a utilizatorului pentru a afla în ce țară se află, deblocarea ViaPlay în străinătate este la fel de simplă ca răsfățarea locației cu un VPN.

VPN-urile funcționează prin criptarea traficului dvs. de internet (oferindu-vă o mai mare confidențialitate online) și dirijându-l către un server VPN în locația dorită. Conectându-vă la un server din Danemarca, de exemplu, veți primi o adresă IP daneză. Acest lucru vă permite să deblocați site-urile web și serviciile cu restricții geo, precum Viaplay.

Cum să urmăriți Viaplay în străinătate cu un VPN

Prima dată folosind un VPN? Nu vă faceți griji, este foarte rapid și ușor. De fapt, vă vom conduce prin proces pas cu pas:

Iată cum puteți viziona Viaplay în străinătate (în afara Danemarcei, Suediei, Finlandei și Norvegiei):

 1. Dacă nu aveți un cont Viaplay, va trebui să vă înscrieți. Introduceți o adresă de e-mail, o parolă și informațiile despre cardul dvs. de credit sau debit. Viaplay oferă o probă gratuită de două săptămâni. Puteți anula abonamentul în orice moment din perioada de două săptămâni.
 2. Înscrieți-vă cu una dintre VPN-urile enumerate mai jos - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 3. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs..
 4. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din țara din care doriți să urmăriți Viaplay (Danemarca, Finlanda, Norvegia sau Suedia).
 5. Accesați Viaplay și selectați ceva conținut care ar trebui deblocat acum. Dacă nu, vă recomandăm să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului sau să încercați un alt server.

Alegerea celui mai bun VPN pentru Viaplay nu este o sarcină ușoară. Acest lucru se datorează faptului că există numeroase servicii VPN pe piață, fiecare dintre avantajele și avantajele unice care trebuie luate în considerare. Am redus opțiunile prin selectarea VPN-urilor care îndeplinesc următoarele cerințe:

 • Slujitori din Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia pentru deblocarea Viaplay
 • Conexiuni rapide și consistente pentru streaming
 • Securizează datele dvs. cu criptare și o politică fără jurnaluri
 • Asistență clienți prin chat live și e-mail (de preferință 24/7)
 • Oferă aplicații prietenoase pentru începători pentru platforme desktop și mobile
 • Include o garanție de returnare a banilor, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri

Vom explora în detaliu fiecare VPN în detaliu mai jos. Cu toate acestea, iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru a viziona Viaplay în străinătate, în cazul în care nu aveți nevoie de timp:

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Viaplay în străinătate

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru vizionarea Viaplay. Servere rapide în 94 de țări. De asemenea, deblochează Netflix. Aplicații foarte ușor de utilizat. Suport 24/7 și securizat cu criptare.
 2. NordVPN: Cel mai bun VPN bugetar. 400 de servere în țările nordice. Deblocați Viaplay și Netflix. Conectați până la șase dispozitive simultan. Include o politică strictă fără jurnaluri.
 3. CyberGhost: VPN fără jurnal cu mii de servere. Funcționează cu Viaplay și Netflix SUA. Suport pentru chat în direct 24 de ore și 7 ore și o mulțime de funcții de securitate Protejați până la șapte dispozitive.
 4. IPVanish: Serviciu bazat pe SUA cu servere în 60 de țări. Deblochează Viaplay. Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive simultan. Securizat cu politica de criptare și fără jurnaluri.
 5. PrivateVPN: Servere foarte rapide pentru streamingul de jocuri. Aplicații prietenoase pentru începători și pot fi utilizate pe până la șase dispozitive. Politica fără coduri de jurnal și criptarea vă asigură confidențialitatea.
 6. Surfshark: Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Urmăriți Viaplay în străinătate și deblocați Netflix. VPN fără jurnal cu suport 24/7 și aplicații prietenoase pentru utilizator.

Cele mai bune VPN-uri pentru Viaplay

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri care vă permit să vizionați Viaplay de oriunde:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 se blochează prin jocTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă servere în 94 de țări, inclusiv Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia. Acest serviciu oferă viteze rapide și lățime de bandă nelimitată. Ca atare, este o alegere excelentă pentru streaming și este puțin probabil să întâlniți întreruperi chiar și atunci când urmăriți în direct. Pe lângă faptul că deblochează orice versiune a Viaplay, ExpressVPN funcționează cu Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și multe altele. Îl puteți utiliza pentru a asigura cea mai mare parte a dispozitivelor dvs., deoarece are suport multi-platformă și permite până la cinci conexiuni simultane.

Ceea ce diferențiază ExpressVPN de multe VPN-uri de pe piață este că oferă aplicații versatile, ușor de utilizat, precum și extensii pentru cele mai populare browsere. De asemenea, este puternic în ceea ce privește securitatea, cu criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii și o caracteristică de comutare a opririi care oprește tot traficul atunci când pierdeți conexiunea brusc. ExpressVPN vine cu suport de chat și e-mail în direct 24/7 și nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor.

Înscrierea la ExpressVPN înseamnă că vă puteți conecta la servere prin intermediul aplicațiilor pentru Windows, Mac, Android, iOS și Linux. Există, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox, precum și firmware personalizat pentru routere.

Pro:

 • Servere rapide în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia
 • Deblochează Viaplay, MTV SUA, Netflix și multe altele
 • Aplicații foarte ușor de utilizat și extensii de browser
 • Asistența chat-ului live este disponibilă 24/7 prin chat și email live
 • Nivel ridicat de securitate cu comutator de criptare și omor
 • Conectați până la cinci dispozitive simultan

Contra:

 • Destul de scump în comparație cu majoritatea VPN-urilor de pe piață

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN LA VEZI VIAPLAY: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Viteze rapide și fiabile pentru streaming neîntrerupt. Servere în 94 de țări. Deblochează Viaplay, Netflix și Amazon Prime Video. Include 24/7 de asistență și o mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv criptare. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks viaplayTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN simplifică deblocarea Viaplay datorită unui a combinat 400 de servere în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia. De fapt, întreaga sa rețea este formată din peste 5.700 de servere din 60 de țări, ceea ce o face o alegere excelentă pentru deblocarea serviciilor blocate în regiune precum Netflix și Hulu din aproape oriunde în lume. Configurarea și utilizarea NordVPN este ușor datorită aplicațiilor sale prietenoase și disponibilității de asistență pentru chat live 24 de ore din 24.

Acesta este un VPN de mare valoare care vă permite să vă conectați până la șase dispozitive simultan. Mai mult, este un serviciu fără jurnal care îți ia securitatea în serios. Datele dvs. sunt securizate cu criptarea AES de 256 biți, un comutator de oprire și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. NordVPN are sediul în Panama, o țară care nu are legi obligatorii de păstrare a datelor și, în consecință, NordVPN nu ține jurnalele.

Puteți utiliza NordVPN prin aplicațiile sale pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt disponibile și pentru descărcare. De asemenea, este posibil să configurați manual NordVPN cu routere compatibile.

Pro:

 • 400 de servere în țările Viaplay (și peste 5.700 de servere în întreaga lume)
 • Folosiți-l pentru a transmite fluxul Viaplay, precum și Netflix și Amazon Prime Video
 • Oferă suport de chat în direct, 24/7
 • Permite până la șase conexiuni simultane
 • VPN fără jurnal cu servere specializate pentru confidențialitate sporită

Contra:

 • Unele servere sunt puțin lente pentru streaming sau torrenting

Scorul nostru:

4.5 din 5

VPN BUGETAR: NordVPN are sute de servere pentru deblocarea Viaplay. Securitate puternică cu politici fără jurnal și servere specializate. Foarte ușor de utilizat și deblochează de asemenea Netflix. Include suport de chat în direct 24 de ore și 7 și vă permite să aveți până la șase conexiuni simultane. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks viaplayTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are o rețea de servere în creștere rapidă în 60 de țări, inclusiv cele în care este disponibil Viaplay. Mai bine, acest VPN oferă viteze foarte rapide și lățime de bandă nelimitată, ceea ce îl face ideal pentru navigare, streaming și torrenting. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă supuneți la interziceri și retarduri interminabile atunci când vizionați Viaplay. Ca bonus suplimentar, puteți folosi CyberGhost pentru a debloca platforme precum Netflix SUA și BBC iPlayer.

Acest VPN oferă o multitudine de caracteristici care vă ajută să vă protejați confidențialitatea online. Aplicațiile simplifică activarea unui blocant de anunțuri sau forțarea utilizării HTTPS pe site-uri web. Există, de asemenea, criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator automat de omor. CyberGhost are o politică strictă fără jurnaluri și oferă asistență pentru chat în direct 24/7 în cazul în care aveți nevoie. Mai mult, este posibil să protejați simultan până la șapte dispozitive printr-un singur cont CyberGhost.

CyberGhost poate fi utilizat pentru a asigura o varietate de dispozitive, datorită aplicațiilor pentru Windows, Mac, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick / Fire TV. Extensii de browser sunt oferite pentru Chrome și Firefox. Linux și routerele necesită instalare manuală.

Pro:

 • Viteză excelentă pentru streaming viaplay sau Netflix SUA
 • Funcțiile de securitate includ blocantul de anunțuri și o politică strictă fără jurnaluri
 • Folosiți-l pentru a asigura până la șapte dispozitive simultan
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Garanție de returnare de 45 de zile

Contra:

 • Un pic inconsistent la deblocarea unor servicii de streaming
 • Nicio aplicație pentru Linux

Scorul nostru:

4 din 5

FĂRĂ SIGURANȚĂ: CyberGhost are caracteristici puternice de securitate și o politică strictă fără jurnaluri. Servere foarte rapide pentru streaming viaplay în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix SUA. Suport de chat live 24/7 și aplicații și extensii de browser prietenoase pentru începători. Conectați șapte dispozitive simultan. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks viaplayTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are aproximativ 40.000 de IP-uri pe 1.300 de servere. Această rețea este răspândită în zeci de țări, inclusiv în țările nordice în care este disponibilă Viaplay. Vitezele serverului sunt rapide, permițându-vă să transmiteți fluxul fără niciun decalaj sau buffering vizibil. De asemenea, puteți utiliza IPVanish pentru a debloca platforme majore precum Netflix SUA. Cu toate acestea, una dintre cele mai bune caracteristici ale IPVanish este aceea vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan. Acest lucru este excelent dacă aveți o mulțime de dispozitive sau intenționați să partajați VPN cu familia.

În timp ce instalarea și utilizarea IPVanish este rapid și ușor, puteți contacta asistența pentru clienți IPVanish 24/7 prin chat live. Acest VPN bazat în SUA vă ajută să rămâneți anonim online, cu diversele sale caracteristici de securitate, inclusiv criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator automat de omor. Cel mai important, confidențialitatea dvs. este protejată cu o politică fără jurnaluri. De asemenea, merită să ținem cont că, spre deosebire de majoritatea VPN-urilor, IPVanish deține mai degrabă decât să își închirieze serverele, reducând riscul de interferențe ale unor terți.

IPVanish este disponibil pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. De asemenea, funcționează cu Linux și selectează routere, dar trebuie configurat manual.

Pro:

 • Deblochează cu succes Viaplay, precum și Netflix SUA
 • Vă permite să conectați 10 dispozitive printr-un singur cont
 • Include suport pentru chat în direct 24/7
 • Protejează confidențialitatea cu o politică fără jurnaluri
 • Funcționează bine cu Kodi și Amazon Fire Stick

Contra:

 • Nu se poate debloca unele servicii de streaming populare
 • Nu oferă extensii de browser

Scorul nostru:

4 din 5

10 CONEXIUNI SIMULTANE: IPVanish are servere în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia pentru streamingul de jocuri. Vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive printr-un singur cont. Include suport de chat în direct 24 de ore și 7 și protejează datele dvs. cu politica sa fără jurnal. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks viaplayTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este o alegere excelentă dacă doriți servere de mare viteză pentru streamingul de jocuri. Deși este o VPN mai mică, cu aproximativ 150 de servere, rețeaua sa este răspândită în 60 de țări, inclusiv Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia. PrivateVPN excelează când vine vorba de deblocarea site-urilor și serviciilor cu restricții geo-restricționate. Vă permite să vizionați Netflix, Amazon Prime Video și HBO Go, oriunde v-ați afla.

Puteți proteja până la șase dispozitive simultan cu PrivateVPN. Este un serviciu simplu de utilizat cu aplicații desktop și mobile care vă permit să vă conectați la un server în câteva secunde. Suportul pentru chat-ul live este inclus, în plus acest VPN operează și o politică fără jurnaluri. Cu sediul central în Suedia, PrivateVPN afirmă că nu este supus legilor obligatorii de păstrare a datelor. Îți protejează în continuare datele cu criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii. Puteți plăti și în Bitcoin dacă doriți și confidențialitate și mai mare.

Dacă vă înscrieți cu PrivateVPN, puteți descărca aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS. Cu toate acestea, instalarea manuală este necesară pentru utilizarea cu Linux și routere.

Pro:

 • Servere rapide în țările nordice pentru vizionarea Viaplay în străinătate
 • Deblochează de asemenea Netflix, BBC iPlayer și HBO Go
 • Asigurați șase dispozitive simultan
 • Te ajută să rămâi anonim online cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • O mică rețea de servere

Scorul nostru:

4.5 din 5

VITEZA LUMINĂ: PrivateVPN este perfect pentru streaming datorită serverelor sale rapide. Deblochează Viaplay, Netflix și multe altele. Aplicații prietenoase pentru începători pentru desktop și mobil. Poate fi utilizat pe până la șase dispozitive simultan. Securizează datele dvs. cu politica de criptare și fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks viaplayTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un serviciu global, cu servere în toate țările în care este oferit Viaplay. În general, are aproximativ 800 de servere în aproximativ 50 de țări, ceea ce îl face ideal pentru deblocarea conținutului restricționat. Funcționează bine cu Netflix, precum și cu Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Vitezele oferite sunt perfect potrivite pentru streaming. Cu toate acestea, una dintre caracteristicile deosebite ale Surfshark este aceea permite conexiuni simultane nelimitate.

Dacă este prima dată când utilizați un VPN, cu siguranță veți aprecia aplicațiile și extensiile browser-ului ușor de utilizat de Surfshark. Puteți căuta cu ușurință servere fizice și virtuale și puteți vedea chiar și cele mai recente servere utilizate. Surfshark oferă suport pentru chat în direct 24 de ore din 24, dacă aveți probleme. Criptarea AES de 256 biți, DNS și protecția împotriva scurgerilor IPv6 fac parte din pachetul impresionant de securitate al lui Surfshark. Există, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri și opțiunea de a vă conecta la mai multe servere simultan (VPN dublu) pentru o securitate suplimentară.

Un abonament Surfshark vă oferă acces la aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. De asemenea, puteți descărca extensii de browser Chrome și Firefox. Router-urile Linux și selecte sunt, de asemenea, compatibile, dar necesită configurare manuală.

Pro:

 • Urmăriți Viaplay, MTV, SUA și Netflix
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Include suport pentru chat în direct 24/7
 • Securitate foarte puternică datorită unei politici stricte fără jurnaluri

Contra:

 • O rețea destul de mică de servere
 • Unele servere oferă viteze inconsecvente

Scorul nostru:

4 din 5

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark vă permite să conectați cât mai multe dispozitive doriți simultan. Deblochează Viaplay și Netflix. Aplicații excelente, ușor de utilizat și oferă suport 24/7 prin chat live. VPN fără jurnal cu multe funcții de securitate, inclusiv VPN dublu. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona Viaplay?

Nu recomandăm utilizarea VPN-urilor gratuite cu Viaplay sau, într-adevăr, în orice moment. Există o serie de motive pentru aceasta. În special, VPN-urile gratuite sunt ineficiente când vine vorba de deblocarea serviciilor de streaming, cum ar fi Viaplay, Netflix și DAZN. Vitezele serverului tind să fie lente cu întreruperi obișnuite, care sunt deosebit de frustrante atunci când sunt transmise în direct. Rețeaua medie de servere VPN gratuite este mică, cu relativ puține servere într-un număr mic de țări.

Pe lângă faptul că vă permite să vizionați Viaplay în străinătate, un VPN ar trebui să vă îmbunătățească securitatea online. Caracteristici, cum ar fi criptarea, DNS și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și un comutator de oprire ar trebui să fie incluse pentru a vă asigura că datele dvs. sunt protejate. Din păcate, VPN-urile gratuite tind să fie ușoare pentru astfel de funcții. Ce este mai mult, foarte puțini VPN-urile gratuite oferă o strictă politica fără jurnale iar unele astfel de servicii chiar au fost cunoscute pentru a vă autentifica și vinde istoricul de navigare.

Vezi si: Cel mai bun VPN-uri fără jurnal

Ce pot urmări pe Viaplay?

Viaplay este un serviciu de streaming disponibil în mai multe țări nordice. Iată o listă a conținutului pe care îl puteți urmări pe Viaplay, deși trebuie menționat că titlurile disponibile pot fi diferite de la o țară la alta:

 • Venin
 • Anatomia lui Grey
 • BlacKkKlansman
 • Familist
 • Egalizatorul 2
 • Predicator
 • Regele Leu
 • Neveste disperate
 • Soferul copilului
 • Chicago P.D.

Pe lângă emisiunile TV și filmele la cerere, Viaplay oferă și sporturi live care includ următoarele:

 • UEFA Liga Campionilor
 • Prima ligă
 • UFC
 • Bundesliga
 • NFL
 • NHL
 • Formula 1
 • PGA European Tour
 • Cum să urmăriți Viaplay în străinătate cu un VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6

Adblock
detector