Cum să vizionezi CTV în direct online (în afara Canada) cu un VPN

Cum să urmăriți CTV în străinătate cu un VPN

Rețeaua de televiziune CTV este disponibilă doar în Canada. Când încercați să vizionați CTV online în afara Canada, veți găsi una dintre următoarele erori de streaming: „Acest videoclip nu poate fi redat” sau „Ne pare rău, acest conținut este disponibil numai pentru vizualizare în Canada.”

Eroare de streaming CTV

O VPN (rețea privată virtuală) abordează acest lucru permițându-vă să navigați pe web ca și cum vă aflați într-o altă locație. Puteți utiliza un VPN pentru a vă conecta la un server din Canada. În acest sens, traficul de internet al dispozitivului dvs. este criptat, îmbunătățind confidențialitatea online în acest proces. Deoarece vi se oferă o adresă IP canadiană, veți putea debloca conținuturi blocate în regiune din Canada, cum ar fi CTV.

Acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea CTV în străinătate:

 1. ExpressVPN Prima noastră alegere pentru deblocarea CTV! Servere rapide în mai multe orașe canadiene. Stream CTV, Netflix și multe altele. 3.000 de servere în 94 de țări. Securizează datele dvs. cu criptare. Suport 24/7.
 2. NordVPN Opțiune excelentă pentru buget. Peste 450 de servere din Canada pentru vizionarea CTV în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix. Conectați până la șase dispozitive. Asistență 24/7 și o politică strictă fără jurnaluri.
 3. CyberGhost 176 de servere din Canada. Servere rapide pentru streaming CTV și Netflix SUA. Vă permite să vă conectați până la șapte dispozitive simultan. VPN fără jurnal cu criptare.
 4. IPVanish VPN din SUA, cu zeci de servere din Canada. Funcționează bine cu CTV. Până la 10 conexiuni simultane. Suport pentru chat-ul în direct 24/7 și o politică fără jurnaluri.
 5. PrivateVPN Viteze foarte rapide pentru streaming și torrenting. Deblochează CTV în afara Canada. De asemenea, deblochează Netflix. Aplicații prietenoase pentru începători și până la șase conexiuni.
 6. Surfshark Conexiuni simultane nelimitate.Servere în trei orașe Candian. Suport în direct 24/7 și aplicații și extensii de browser prietenoase pentru utilizator. Politică strictă fără jurnaluri.

Cum să vizionezi CTV în direct online (în afara Canada) cu un VPN

Nu trebuie să faceți nimic excesiv de tehnic pentru a viziona CTV-ul online în străinătate. De fapt, tot ce ai nevoie este un VPN, iar acestea sunt de obicei rapide și ușor de configurat.

Iată cum puteți viziona CTV-ul în direct în Canada cu un VPN:

 1. Alegeți VPN-ul preferat pentru CTV - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați una dintre aplicațiile sau extensiile browserului VPN.
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Canada.
 4. Accesați CTV și selectați conținutul pe care doriți să îl urmăriți - acesta ar trebui deblocat acum!
 5. Dacă încă nu puteți viziona CTV-ul în străinătate, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. Acestea fiind spuse, am constatat că acest lucru nu era necesar în testarea VPN-urilor cu CTV.

În cazul în care vă întrebați cum am ales cele mai bune VPN-uri pentru CTV, iată o listă a funcțiilor pe care trebuia să le ofere fiecare serviciu VPN pentru a fi luate în considerare:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri

 • Servere rapide în Canada pentru streaming de televiziune în străinătate
 • Servești în zeci de țări pentru deblocarea conținutului din întreaga lume
 • Securitate puternică cu criptare și o politică fără jurnaluri
 • Asistență clienți prin chat live și e-mail
 • Aplicații pentru desktop și mobile prietenoase pentru începători
 • O garanție de returnare a banilor, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri

Nu aveți încă timp să citiți despre cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea CTV în străinătate? Iată un rezumat rapid:

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări CTV în afara Canada

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea CTV live online în timpul călătoriei în străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 se blochează ctvTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este probabil cel mai rapid și mai de încredere VPN pentru vizionarea CTV în străinătate. Are servere în Montreal, Toronto și Vancouver, oferindu-vă o mulțime de opțiuni pentru deblocarea conținutului canadian geo-blocat. De fapt, acest VPN are servere într-un total de 94 de țări și excelează la deblocarea site-urilor de streaming populare, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Lățimea de bandă nelimitată înseamnă că puteți transmite fluxuri și torrent fără întrerupere.

Puteți utiliza ExpressVPN pentru a conecta până la cinci dispozitive simultan. Acest lucru este ușor de făcut datorită gamei largi de aplicații prietenoase și extensii de browser oferite. Vă puteți conecta la un server cu un singur clic. ExpressVPN oferă asistență excelentă pentru clienți dacă aveți probleme. Aceasta este disponibilă 24/7 prin e-mail și chat live. Garanția de returnare de 30 de zile înseamnă că puteți testa acest serviciu fără niciun risc.

ExpressVPN are viteze foarte rapide, dar și un nivel ridicat de securitate. Această VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice unde nu există legi obligatorii de păstrare a datelor (într-adevăr ExpressVPN nu păstrează jurnalele de identificare ale utilizatorilor săi). Datele dvs. sunt securizate cu criptare AES de 256 biți, un comutator de oprire și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru următoarele: Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea oferite.

Pro:

 • Servere în 94 de țări, inclusiv Canada pentru deblocarea CTV
 • Viteze rapide pentru navigare, streaming și torrenting
 • Deblochează serviciile populare, inclusiv Netflix și HBO Go
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live și e-mail
 • O gamă largă de aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser
 • Păstrează datele dvs. în siguranță cu funcția de criptare și comutator de omor

Contra:

 • Destul de scump în comparație cu unele VPN-uri rivale

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU CTV: ExpressVPN are servere rapide și consistente în Canada pentru vizionarea CTV în străinătate. Oferă o rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări. Folosiți pe până la cinci dispozitive. Aplicații excelente și extensii de browser, suport 24/7 și securitate puternică. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks ctvTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este unul dintre cele mai mari VPN-uri de pe piață, cu peste 5.500 de servere la momentul scrierii. Dacă doriți să vizionați CTV în afara Canada, NordVPN este o alegere excelentă. Asta-i pentru că are peste 450 de servere în Canada. Acestea sunt situate în orașele Montreal, Toronto și Vancouver. Multe dintre aceste servere sunt optimizate pentru partajarea de fișiere P2P, în timp ce altele oferă confidențialitate îmbunătățită sau vă permit să ocoliți restricțiile de internet.

Acest serviciu poate debloca aprecierile Netflix, BBC iPlayer și HBO Go. În plus, vă permite să aveți până la șase conexiuni simultane. În afară de oferirea de asistență chat live 24/7, NordVPN oferă toate caracteristicile esențiale de securitate care vă protejează confidențialitatea. Acestea includ criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și o caracteristică de comutare a omorârii. La fel de important, NordVPN are o politică strictă fără jurnaluri.

Puteți utiliza NordVPN prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Există, de asemenea, opțiunea extensiilor de browser Chrome și Firefox. Routerele compatibile necesită instalare manuală.

Pro:

 • Peste 450 de servere din Canada pentru vizionarea CTV în străinătate
 • Folosiți-l pentru a debloca Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Conectați până la 6 dispozitive simultan
 • Oferă asistență pentru chat și email live 24/7
 • Protejează confidențialitatea cu politica sa strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Unele servere sunt pe partea lentă

VALOAREA EXTERIORĂ: NordVPN are sute de servere în Canada și peste 5.000 la nivel global. Folosiți-l pentru a debloca CTV, Netflix și multe altele. Asistență 24/7 și o politică strictă fără jurnaluri. Protejați până la șase dispozitive simultan. Aplicații ușor de utilizat și extensii de browser. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks ctvTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN de mare viteză, perfect pentru streaming fără întrerupere. Cu mii de servere din 60 de țări (și 176 de servere canadiene la Montreal, Toronto și Vancouver), acest VPN este excelent la deblocarea platformelor precum CTV, Netflix SUA și BBC iPlayer în străinătate. În plus, vă permite să asigurați până la 7 dispozitive printr-un singur cont.

Acest serviciu iese în evidență de rivalii săi cu un garanție generoasă de returnare de 45 de zile. Acest lucru vă permite să încercați un serviciu complet fără riscuri. Dacă aveți probleme, merită să aveți în vedere faptul că este disponibilă asistența de chat live 24/7. În ceea ce privește securitatea, CyberGhost este la fel de bun ca oricare din această listă, cu o politică strictă fără jurnaluri, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, criptare AES de 256 biți și un comutator automat de ucidere.

Aplicațiile CyberGhost sunt oferite pentru Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV și Android TV. De asemenea, puteți descărca extensii de browser Chrome și Firefox. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Viteze rapide pentru streaming CTV fără întrerupere
 • 176 de servere din Canada și mii de servere din întreaga lume
 • Garanție de returnare de 45 de zile (mai mare decât majoritatea VPN-urilor)
 • Vă permite să aveți până la 7 conexiuni simultane
 • Securitate excelentă cu criptare și o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Nu se poate debloca unele servicii de streaming populare

PROTECTEAZĂ-ȚI PRIVITATEA: CyberGhost are servere rapide în Canada pentru CTV. De asemenea, deblochează Netflix SUA și BBC iPlayer. Nivel ridicat de securitate cu criptare și politică strictă fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea. Suport de chat live 24/7 și până la șapte conexiuni. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks ctvTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are zeci de servere la Montreal, Toronto și Vancouver, permițându-vă să deblocați cu ușurință CTV în afara Canada. Acesta este un VPN din SUA cu servere în 60 de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie și Australia. Ca atare, puteți utiliza IPVanish pentru a debloca conținutul geore-restricționat din aproape oriunde în lume. Acest VPN este deosebit de bun pentru familii ca și puteți avea până la 10 conexiuni simultane (mult mai mult decât permit majoritatea VPN-urilor).

Acest VPN este potrivit pentru streaming, datorită lățimii de bandă nelimitate. Mai mult, IPVanish afirmă că oferă trafic nelimitat de P2P și nu va încetini niciodată viteza de conectare. IPVanish are o politică strictă împotriva colectării jurnalelor de conexiuni și activități și vă protejează în continuare confidențialitatea folosind criptarea AES de 256 biți, un comutator automat de omor și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6..

Descărcați aplicații IPVanish pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Configurarea manuală este necesară atât pentru Linux cât și pentru routerele compatibile.

Pro:

 • Servere în mai multe orașe din Canada pentru vizionarea CTV în străinătate
 • O rețea de servere din 60 de țări pentru deblocarea conținutului din întreaga lume
 • Folosiți-l pentru a conecta până la 10 dispozitive simultan
 • Lățime de bandă nelimitată pentru streaming constant, fără întârziere sau buffering
 • Nu colectează nicio jurnal de conexiune sau activitate, protejând confidențialitatea

Contra:

 • Cu sediul în SUA (membru al alianței de inteligență Five Eyes)
 • Garanție relativ scurtă de returnare a banilor de 7 zile

10 CONEXIUNI SIMULTANE: IPVanish deblochează CTV în afara Canada și funcționează de asemenea cu Netflix SUA. Îl puteți utiliza pentru a conecta până la 10 dispozitive simultan. Viteze bune pentru streaming și suport pentru chat în direct. Politica și criptarea fără jurnale. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks ctvTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un serviciu fără stres. Deși are o rețea destul de mică, PrivateVPN oferă servere în 60 de țări, inclusiv Canada (există atât servere atât în ​​Toronto cât și în Vancouver), ceea ce îl face ideal pentru deblocarea CTV-ului în străinătate. În plus, cu o capacitate excelentă de deblocare și viteze foarte mari, PrivateVPN vă permite să utilizați servicii precum Netflix, BBC iPlayer sau Amazon Prime Video, fără lag sau resturi de tamponare..

Acesta este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de utilizat datorită designului simplu al aplicațiilor desktop și mobile. Suportul pentru chat-ul live este oferit în timp ce există și opțiunea de ajutor la distanță și instalare. PrivateVPN vă permite să conectați până la șase dispozitive simultan, permițându-vă să securizați totul de la telefon la laptop. Acest serviciu VPN suedez are o politică fără jurnal și oferă criptare AES de 256 biți, un comutator de omor și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6..

Aplicațiile PrivateVPN sunt oferite pentru Windows, Mac, Android și iOS. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Ideal pentru streaming datorită serverelor de mare viteză
 • Unblocks CTV, Netflix, BBC iPlayer și multe altele
 • Foarte ușor de utilizat aplicații pentru platforme desktop și mobile
 • Funcțiile de securitate includ politica de criptare și no-logs

Contra:

 • O rețea mai mică de aproximativ 100 de servere
 • Nu oferă extensii de browser

CONEXIUNI FAST: PrivateVPN are servere de mare viteză pentru streaming fără buffer sau lag. Unblocks CTV, Netflix, BBC iPlayer și multe altele. VPN fără jurnal, cu aplicații prietenoase pentru utilizator și suport pentru chat live. Conectați până la șase dispozitive simultan. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks ctvTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark oferă o valoare excelentă, deoarece vă permite să aveți un număr nelimitat de conexiuni simultane. Inutil să spun, acest VPN este perfect pentru a partaja cu familia. Serverele sunt disponibile în zeci de țări, inclusiv Canada (Montreal, Toronto și Vancouver). O adresă IP canadiană vă permite să deblocați CTV în străinătate în timp ce vă conectați la serverele americane deblochează like-urile Netflix, HBO Go și Hulu.

Unul dintre avantajele principale ale Surfshark este ușurința de utilizare. Aplicațiile sunt foarte bine proiectate și vă permit să vă conectați la un server în câteva secunde. Există, de asemenea, asistență rapidă și prietenoasă pentru clienți, disponibilă 24/7 prin chat live. Acesta este un VPN fără jurnaluri care nu știe ce faceți online. Există o mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Funcția MultiHop a lui Surfshark vă permite să rutați traficul prin mai multe servere pentru un nivel suplimentar de securitate.

Puteți accesa Surfshark prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Android, iOS, Android și Amazon Fire TV / Fire Stick. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Urmăriți CTV-ul în afara Canada cu serverele canadiene ale Surfshark
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive printr-un singur cont
 • Deblochează, de asemenea, like-urile Netflix și Amazon Prime Video
 • Securitate excelentă, cu o politică strictă fără jurnal și VPN dublu

Contra:

 • Nu are cea mai mare rețea de servere (aproximativ 800)
 • Unele servere sunt cam lente

Conectați toate dispozitivele dvs.: Surfshark oferă conexiuni și servere simultane nelimitate în zeci de țări, inclusiv Canada. Funcționează bine cu CTV și Netflix. Aplicațiile și extensiile browserului sunt foarte ușor de utilizat. Asistență 24/7 și o politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona CTV în afara Canada?

Nu toate VPN-urile gratuite oferă servere în Canada. Serviciile VPN gratuite care au servere canadiene pot debloca CTV, dar probabil vor oferi performanțe slabe. O problemă comună a VPN-urilor gratuite este aceea că au rețele de server foarte mici, în special în raport cu numărul lor mare de utilizatori. Acest lucru duce la o transmisie foarte lentă cu o mulțime de tamponare și întârziere. Intr-adevar, multe VPN-uri gratuite se angajează lățime de bandă accelerație pentru a încerca și gestiona acest lucru.

Veți vedea, de asemenea, că VPN-ul gratuit gratuit este foarte ușor în ceea ce privește funcțiile. De exemplu, probabil nu vă va permite să aveți mai multe conexiuni simultane sau să oferiți asistență clienților. Aceste limitări se extind la securitatea în care s-ar putea să găsiți că datele dvs. nu sunt securizate cu criptare. De obicei, un serviciu gratuit face bani prin publicitate. VPN-urile gratuite nu fac excepție. in orice caz, unele VPN gratuite aleg chiar să vă înregistreze activitatea și să vândă datele către terți. În total, VPN-urile gratuite sunt cu mult inferioare celor mai bune VPN-uri pentru Canada.

Ce pot urmări în rețeaua de televiziune CTV?

Programarea CTV constă în mare parte din populare emisiuni TV din SUA, emisiuni TV canadiene și filme TV canadiene. Conținutul este disponibil la cerere, dar este oferită și programare live. Iată o listă a conținutului pe care îl puteți urmări pe CTV:

 • Teoria Big Bang
 • Minti criminale
 • MasterChef Canada
 • Spectacolul Ellen DeGeneres
 • Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.
 • 50 Primele date
 • Bătălie: Los Angeles
 • Ghostbusters 2
 • Moneyball
 • Gardienii Galaxiei
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 90 =

Adblock
detector