Cum să vizionezi TV4 Joacă în afara Suediei cu un VPN

Cum să vizionezi TV4 Joacă în afara Suediei cu un VPN

O VPN sau rețea virtuală virtuală vă permite să vizionați TV4 Play în afara Suediei. Face acest lucru dirijând datele dispozitivului printr-un tunel criptat care se conectează la serverul VPN. Există două avantaje principale în acest sens. Primul este că, conectându-vă la un server dintr-o altă țară, puteți conduce site-uri web și servicii care să creadă că navigați din acea locație. De exemplu, conectarea la un server din Suedia va face ca site-ul TV4 Play să creadă că sunteți în Suedia, deoarece va vedea că aveți o adresă IP suedeză.

Celălalt avantaj al utilizării unui VPN este că pe măsură ce datele dvs. sunt criptate, confidențialitatea online este crescută. Acest lucru înseamnă că Furnizorul de servicii Internet (ISP) nu va putea vedea ce faceți online sau să transmiteți informațiile către terți.

Dacă încă nu aveți timp să citiți articolul complet, iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru TV4 Play:

 1. ExpressVPN: Un serviciu VPN rapid și foarte fiabil pentru streaming TV4 Play în afara Suediei. De asemenea, deblochează Netflix. Foarte sigur cu comutatorul de criptare și omor. O gamă largă de aplicații prietenoase pentru utilizator și suport pentru chat în direct 24/7.
 2. NordVPN: O mulțime de servere în Suedia și peste 5.000 la nivel global. Deblochează TV4 Play și Netflix. Suport de chat live 24/7 și permite până la 6 conexiuni simultane. Protejează confidențialitatea cu o politică fără jurnaluri.
 3. CyberGhost: Creșterea rețelei de servere din Suedia, ceea ce o face ideală pentru vizionarea TV4 Play. Vitezele rapide pentru streaming și opțiunea de a conecta până la 7 dispozitive simultan. Oferă caracteristici puternice de securitate, inclusiv criptarea de 256 biți.
 4. IPVanish: VPN de mare valoare care vă permite să vă conectați până la 10 dispozitive. Stream TV4 Joacă cu peste o duzină de servere rapide și fiabile în Suedia. Securizează datele dvs. cu criptare și are o politică fără jurnaluri.
 5. PrivateVPN: Urmăriți TV4 Joacă în străinătate pe servere de mare viteză. Deblochează Netflix și Amazon Prime Video. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Aplicații prietenoase pentru utilizator și foarte sigure cu înregistrare anonimă.

Cum să vizionezi TV4 Joacă în afara Suediei cu un VPN

Iată ce trebuie să faceți pentru a viziona TV4 Play în străinătate cu o VPN (nu vă faceți griji, este rapid și ușor!):

 1. Înscrieți-vă cu unul dintre VPN-urile enumerate mai jos. Recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN, asigurându-vă că selectați versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Suedia.
 4. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. înainte de a actualiza pagina TV4 Play.
 5. Acum trebuie deblocat conținutul geo-restricționat!

Există o mulțime de VPN-uri pe piață și acestea variază ca calitate. Am venit cu cele mai bune 5 VPN-uri pentru vizionarea TV4 Play în afara Suediei, pe baza îndeplinirii următoarelor criterii:

 • Servere din Suedia care pot debloca TV4 Play
 • Conexiuni rapide și fiabile pentru streaming de înaltă calitate
 • Securitate puternică, cu politică de criptare și fără jurnaluri
 • Suport pentru chat și email live (de preferință disponibil 24/7)
 • Aplicații ușor de utilizat și extensii de browser pentru începători

Cele mai bune VPN-uri pentru TV4 Play

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a viziona TV Play în afara Suediei:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Unblocks TV4 PlayTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru a viziona TV4 Play în afara Suediei. Acest serviciu are peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv Suedia. Am testat multe dintre aceste servere și le-am găsit a fi rapide și consecvente. Inutil să spun, acest lucru face ExpressVPN perfect pentru streaming TV4 Play. Într-adevăr, ExpressVPN deblochează cel mai mult conținut geo-restricționat pe care este posibil să îl întâlniți, inclusiv servicii de streaming precum Netflix și Amazon Prime Video.

Deși este cunoscut pentru performanțele sale înalte, ExpressVPN nu este deloc dificil de utilizat. De fapt, acesta aplicațiile și extensiile browserului sunt foarte accesibile, chiar și pentru începători. Există un meniu de preferințe pentru ajustarea rapidă și simplă a diverselor setări și conectarea la un server durează doar câteva secunde. Dacă întâmpinați dificultăți, ExpressVPN oferă suport 24/7, care este disponibil prin chat live și e-mail.

ExpressVPN utilizează o serie de funcții pentru a vă asigura securitatea online. Probabil, cea mai importantă este criptarea AES pe 256 biți. Cu toate acestea, există și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator de omor și tuneluri împărțite. Acest serviciu VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice unde nu există legi de păstrare a datelor. În plus, ExpressVPN afirmă că nu păstrează niciun fel de jurnal de activitate sau de conexiune, ceea ce înseamnă că confidențialitatea dvs. este foarte protejată atunci când utilizați acest VPN.

Puteți utiliza ExpressVPN prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Există, de asemenea, opțiunea extensiilor de browser Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere rapide și fiabile în Suedia pentru streaming TV4 Play
 • De asemenea, deblochează Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Securizează datele dvs. cu cel mai înalt nivel de criptare
 • Peste 3.000 de servere din 94 de țări pentru deblocarea conținutului din întreaga lume
 • Asistență 24/7 clienți prin chat live și e-mail
 • Oferă o gamă largă de aplicații și extensii de browser prietenoase

Contra:

 • Puțin mai scump decât celelalte VPN-uri din această listă

MAI BUN VPN PENTRU A VEDA PLAY TV4: ExpressVPN este recomandarea noastră # 1 Oferă streaming excelent de TV4 Play datorită serverelor rapide și fiabile. De asemenea, deblochează Netflix. Aplicații prietenoase pentru utilizator, asistență 24/7 și securizate cu criptare. Încercați-l fără riscuri, datorită garanției de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks TV4 PlayTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are peste 5.000 de servere din 60 de țări (și un impresionant 188 de servere în Suedia, permițându-vă să vizionați TV4 Play în străinătate cu ușurință), ceea ce înseamnă că puteți debloca conținutul de pe placul SUA, Marea Britanie și Japonia. Experiența noastră de streaming cu NordVPN este pozitivă cu o întrerupere mică sau deloc, chiar și atunci când se transmite în streaming de înaltă definiție. În afară de TV4 Play, NordVPN poate debloca Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Acest serviciu acordă prioritate ușurinței în utilizare. Aplicațiile și extensiile browserului sunt foarte ușor de utilizat și vă permit să vedeți încărcarea curentă a fiecărui server. Într-adevăr, cu atât de multe servere, este ușor să găsiți unul suficient de rapid pentru a vă potrivi nevoile de navigare și streaming. NordVPN poate fi utilizat pe până la 6 dispozitive simultan și include suport pentru chat în direct 24/7, devenind o opțiune de valoare excelentă de luat în considerare. De asemenea, are o securitate puternică, cu criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS, un comutator de ucidere și politică fără jurnaluri.

NordVPN este disponibil pentru descărcare pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Aproape 200 de servere din Suedia pentru streaming TV4 Play în străinătate
 • Deblochează Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Foarte sigur, cu o criptare și o politică fără jurnaluri
 • Suport chat live, disponibil 24/7
 • Folosiți simultan până la 6 dispozitive

Contra:

 • Unele servere sunt pe partea lentă

VALOARE EXCELENTĂ: NordVPN este un VPN ușor de utilizat, cu costuri reduse, cu un suport excelent 24/7 pentru clienți. NordVPN are aproape 200 de servere în Suedia pentru streaming TV4 Play. Oferă o politică fără jurnal și opțiunea de a conecta până la 6 dispozitive simultan. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks tv4 playTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are o rețea de servere în creștere rapidă în Suedia. În momentul scrierii, acesta are 84 în Suedia și peste 3.600 în alte 58 de țări. Pe lângă faptul că are o mulțime de servere, CyberGhost este rapid, oferind viteze bune pentru streaming TV4 Play în afara Suediei. Acest VPN oferă o lățime de bandă nelimitată și vă permite să conectați până la 7 dispozitive simultan. Pe lângă TV4 Play, veți putea, de asemenea, să folosiți CyberGhost pentru a debloca servicii precum Netflix SUA.

Un serviciu VPN rapid și convenabil de utilizat, CyberGhost oferă o selecție bună de aplicații și extensii de browser. În afară de aplicațiile pentru desktop și mobile, există și o aplicație pentru Android TV. CyberGhost are o ofertă impresionantă de securitate, cu o politică strictă fără jurnalele care asigură că informațiile dvs. personale rămân private. De asemenea, folosește criptarea AES de 256 biți pentru securizarea datelor dvs., precum și protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Nu în ultimul rând, CyberGhost oferă o garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Următoarele aplicații sunt disponibile pentru CyberGhost: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick și Android TV. Extensii de browser sunt oferite pentru Chrome și Firefox. Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • O mulțime de servere rapide în Suedia pentru vizionarea TV4 Play
 • Oferă o varietate de aplicații, inclusiv pentru Android TV
 • Conectați până la 7 dispozitive simultan
 • Caracteristici puternice de securitate, inclusiv criptarea și un comutator de oprire
 • Garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile

Contra:

 • Nu pot debloca anumite site-uri de streaming

FAST FOR STREAMING: CyberGhost oferă zeci de servere suedeze pentru transmiterea rapidă și constantă a TV4 Play. Are o aplicație pentru Android TV și permite până la 7 conexiuni simultane. Securizat cu politica de criptare și fără jurnaluri. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks Tv4 playTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un serviciu VPN excelent pentru familii, deoarece permite până la 10 conexiuni simultane printr-un singur cont. Cu 14 servere în Stockholm, Suedia, face vizionarea TV4 Play în străinătate rapidă și ușoară. În general, IPVanish are o rețea de aproximativ 1.300 de servere în 75 de locații. Streamingul cu IPVanish este foarte convenabil datorită vitezei sale foarte rapide și fiabile. Într-adevăr, în testele noastre, am reușit să redăm TV4 Play fără probleme, fără tamponare sau întârziere.

Configurarea și utilizarea IPVanish este ușoară, chiar și pentru cei care sunt noi la VPN-uri. Aplicațiile facilitează găsirea unui server, cu opțiuni de căutare după țară și chiar după latență. IPVanish este un serviciu bazat pe SUA, cu o politică fără jurnale. Datele dvs. sunt securizate cu criptare AES de 256 biți, în timp ce există și protecție împotriva scurgerilor DNS. Un comutator de protecție asigură că datele dvs. nu sunt pierdute prin tăierea traficului dispozitivului în cazul în care conexiunea VPN scade.

IPVanish oferă aplicații pentru desktop (Windows și Mac), mobil (Android și iOS) și Fire TV. Cu toate acestea, configurarea manuală este necesară atât pentru Linux, cât și pentru routere.

Pro:

 • Deblocați TV4 Play cu 14 servere în Stockholm, Suedia
 • Viteze rapide și consistente pentru navigare și streaming
 • Securizează datele dvs. cu criptare și o politică fără jurnaluri
 • Vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan

Contra:

 • Nicio opțiune de extensie a browserului
 • Luptă pentru a debloca unele site-uri de streaming

SERVICIU DE FIABILitate: IPVanish oferă transmisie TV4 fără stres, datorită serverelor sale fiabile din Stockholm, Suedia. Protejați până la 10 dispozitive printr-un singur cont. Funcțiile de securitate includ criptarea și comutatorul de ucidere. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks tv4 playTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este deosebit de bine adaptat la streamingul TV4 Play în străinătate, datorită vitezei excelente a serverului. Intr-adevar, PrivateVPN funcționează foarte bine cu majoritatea serviciilor de streaming, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video, și BBC iPlayer. Are servere în Suedia și în alte 59 de țări, ceea ce vă permite să deblocați conținutul geore-restricționat din aproape oriunde în lume. Mai mult, acest serviciu vă permite să vă conectați până la 6 dispozitive simultan.

Am considerat că PrivateVPN este foarte ușor de utilizat datorită designului intuitiv al aplicațiilor sale. Cu meniuri simple și avansate, acesta este accesibil pentru toți utilizatorii. PrivateVPN este foarte sigur datorită criptării AES de 256 biți și protecției împotriva scurgerilor DNS și IPv6. În afară de o politică de comutație și opțiune fără jurnal, există și opțiunea de a vă înscrie anonim folosind o adresă de e-mail de urgență și plătind în Bitcoin.

Puteți utiliza PrivateVPN prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Android și iOS. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servere de mare viteză pentru TV4 Play
 • Deblochează Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Protejați până la 6 dispozitive
 • O mulțime de caracteristici de securitate, inclusiv înregistrare anonimă

Contra:

 • Rețea mică de aproximativ 100 de servere
 • Chat-ul în direct nu este disponibil 24/7

SERVITORI DE VITEZĂ înaltă: PrivateVPN este rapid pentru streaming TV4 Play și Netflix. Utilizați pe până la 6 dispozitive. Aplicațiile sunt prietenoase pentru începători, în timp ce securitatea este oferită cu criterii de criptare, comutator de ucidere și fără registrări Opțiune de plată în Bitcoin. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona TV4 Play în străinătate?

Deși este posibil să utilizați un VPN gratuit pentru a viziona TV4 Play în străinătate, vă recomandăm prudență din mai multe motive. În special, VPN-urile gratuite au o mulțime de utilizatori pe un număr mic de servere, ceea ce duce la performanțe slabe. Unele VPN-uri gratuite restricționează, de asemenea, lățimea de bandă ceea ce înseamnă că streamingul TV4 Play în străinătate va fi întrerupt cu o mulțime de buffering și retard.

Cu toate acestea, nu sunt doar probleme de performanță care afectează VPN-urile gratuite. În ceea ce privește securitatea, VPN-urile gratuite nu sunt de obicei zgâriate. În unele cazuri, VPN-urile gratuite nu au caracteristici fundamentale de securitate, cum ar fi un nivel ridicat de criptare sau comutator de ucidere. Unele VPN-uri gratuite chiar au fost găsite pentru a vă jurnaliza activitatea și a vinde către terți.

Ce pot viziona la TV4 Play?

TV4 Play oferă o gamă largă de programe TV cu genuri care includ documentare, dramă, umor, stil de viață și sport. Unele dintre spectacolele oferite includ următoarele:

 • Nyhetsmorgon
 • Robinson
 • Farmen - Norge
 • Nyheterna
 • Până la Gården
 • Cel mai mare pierzător
 • farmec
 • Jägarna
 • Semestru
 • Wallander

Ce este C Mai mult?

C More este o platformă bazată pe abonamente care permite utilizatorilor să urmărească conținut TV4 Play fără reclame. De asemenea, găzduiește conținut premium care nu poate fi găsit pe platforma obișnuită TV4 Play. Aceasta include filme de genul Deadpool 2, Harry Potter, și Femeia Minune și emisiuni TV cum ar fi Urzeala tronurilor și Seinfeld.

Ce dispozitive sunt compatibile cu TV4 Play?

Toate VPN-urile le-am recomandat să oferim aplicații pentru desktop și mobil, permițându-vă să urmăriți cu ușurință TV4 Play în străinătate. Puteți viziona TV4 Play pe următoarele dispozitive:

 • Mobil (iOS și Android)
 • Desktop (PC și Mac)
 • Comprimat
 • Google Chromecast
 • Apple TV (generațiile 3 și 4)
 • Android TV
 • Samsung Smart TV
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4

Adblock
detector