Cum să vizionezi Univision online în străinătate (în afara SUA) cu un VPN

Cum să urmăriți Univision în străinătate cu un VPN

Dacă vă luptați să vizionați Univision în străinătate, nu sunteți singur. Această rețea americană în limba spaniolă este blocată în regiune și este disponibilă numai în Statele Unite. Încercați să vizionați un episod în afara SUA și veți primi următorul mesaj:

„Lo sentimos, este disponibil în țara dvs.”.

Acest lucru se traduce aproximativ ca „Ne pare rău, acest conținut nu este disponibil în țara dvs.”.

Eroare de streaming univision

Din fericire, puteți viziona Univision în străinătate cu ajutorul VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează traficul dvs. de internet, dirijându-l către unul dintre serverele sale. Conectându-vă la un server din SUA, veți primi o adresă IP a SUA, permițându-vă să deblocați like-urile Univision ca și cum ar fi localizate în țară.

Cum să urmăriți Univision de oriunde cu un VPN

Puteți urmări Univision în afara SUA peste câteva minute. Am simplificat lucrurile explicând ce trebuie să faceți, pas cu pas, mai jos.

Iată cum puteți viziona Univision de oriunde:

 1. Înscrieți-vă cu un VPN cu servere din SUA care pot debloca Univision. Recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. Rețineți că serviciul VPN poate oferi extensii de browser.
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA.
 4. Accesați Univision și alegeți conținutul preferat (nu trebuie să treceți prin cercuri, cum ar fi înscrierea pentru un cont). Acesta ar trebui deblocat acum!
 5. Dacă mai aveți probleme, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. înainte de a actualiza pagina. Poate merita să vă conectați și la un alt server american.

Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți în ceea ce privește găsirea unui VPN, vă oferim acoperire. Am selectat cele mai bune VPN-uri pentru Univision pe baza îndeplinirii următoarelor criterii:

 • Serverele americane care vă permit să deblocați Univision în străinătate
 • Conexiuni rapide și consistente pentru streaming
 • Securitate puternică cu criptare și o politică fără jurnaluri
 • Asistență clienți prin chat live, de preferință 24/7
 • Aplicații desktop și mobile care sunt prietenoase pentru începători
 • Garanție de returnare de bani, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri

Nu aveți timp să citiți articolul complet încă? Iată un rezumat rapid al celor mai bune VPN-uri pentru Univision:

 1. ExpressVPN: cea mai bună alegere pentru Univision. Servere foarte rapide și fiabile pentru streaming în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix. Criptare puternică, suport 24/7 și aplicații prietenoase pentru începători.
 2. NordVPN: Cel mai bun VPN bugetar pentru Univision. 1.800 de servere americane pentru deblocarea Univision și Netflix. VPN fără jurnal cu servere specializate pentru confidențialitate îmbunătățită. Suport pentru chat live 24/7.
 3. CyberGhost: 1.000 de servere din SUA. Viteze foarte rapide pentru streaming fără lag. Conectați până la șapte dispozitive simultan. Foarte sigur, cu o politică strictă fără jurnaluri.
 4. IPVanish: Urmăriți Univision în străinătate și asigurați până la 10 dispozitive simultan. Servere în 19 orașe americane. Politica și criptarea fără jurnaluri vă protejează confidențialitatea online.
 5. PrivateVPN: VPN de mare viteză pentru streaming. Deblochează Univision, Netflix și multe altele. Securizat cu o politică fără jurnal și oferă aplicații ușor de utilizat pentru desktop și mobil.
 6. Surfshark: Număr nelimitat de conexiuni simultane. Servere în două zeci de orașe americane pentru vizionarea Univision. Aplicații excelente, suport 24/7 și o politică strictă fără jurnaluri.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Univision în străinătate

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Univision în afara SUA:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023 blochează UnivisionTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are servere în 20 de orașe din SUA, inclusiv Chicago, Los Angeles și New York, ceea ce face ușor deblocarea Univision de oriunde. În plus, acest serviciu poate debloca alte servicii de streaming populare din SUA, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și Hulu. Cu o lățime de bandă nelimitată și o rețea largă cuprinsă în 94 de țări, ExpressVPN este o alegere excelentă pentru oricine dorește să torcteze sau să curgă în siguranță.

Acest VPN are o mulțime de funcții atractive, inclusiv suport de chat în direct 24 de ore din 24, tuneluri împărțite și opțiunea de a asigura până la cinci dispozitive simultan. Cei noi pentru VPN-uri vor aprecia cât de ușor sunt de utilizat aplicațiile ExpressVPN. Acest serviciu are o securitate excelentă; datele dvs. sunt protejate cu criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. La fel de important, ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală. Ba mai mult, chiar vă permite să plătiți în Bitcoin pentru o mai mare confidențialitate.

  Deblocați YouTube: cum să accesați de la muncă, școală sau orice țară

Înscrierea cu ExpressVPN înseamnă că puteți descărca aplicațiile pentru Windows, Mac, Linux, Android și iOS. Veți găsi, de asemenea, extensii de browser Chrome și Firefox, precum și firmware personalizat pentru routere.

Pro:

 • Servere de mare viteză în 20 de orașe americane pentru vizionarea Univision
 • Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a debloca Netflix și Amazon Prime Video
 • Vastă rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări
 • Pachet cu caracteristici, inclusiv chat live și suport de e-mail 24/7
 • Păstrează informațiile în siguranță și vă protejează împotriva scurgerilor de date
 • Aplicații prietenoase pentru începători, precum și extensii de browser

Contra:

 • Oarecum scump în comparație cu mulți dintre rivalii săi

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN LA VEDEA UNIVIȚIEI: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Conexiuni și servere rapide și consistente în 20 de orașe americane. Deblochează Univision, Netflix și Amazon Prime Video. Oferă aplicații excelente și extensii de browser. Securizat cu criptare. Suport 24/7. Puteți încerca ExpressVPN fără riscuri, datorită garanției sale de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNdeblochează UnivisionTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este excelent pentru deblocarea conținutului SUA blocat în regiune datorită rețelei sale de peste 1.800 de servere din Statele Unite. Cu servere din 19 orașe din SUA, aveți posibilitatea să alegeți locații pentru cea mai bună viteză de conectare posibilă. Mai bine, NordVPN oferă o varietate de servere specializate. De exemplu, serverele VPN duble vă oferă o securitate suplimentară în timp ce serverele IP dedicate vă permit să ocoliți listele negre. Pe lângă faptul că lucrează bine cu Univision, NordVPN deblochează Netflix, Amazon Prime Video și HBO Go, printre alte servicii de streaming populare..

Dacă aveți o mulțime de dispozitive, veți auzi cu plăcere că puteți proteja până la șase dispozitive simultan cu acest VPN. NordVPN este un serviciu ușor de utilizat, oferind aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser, precum și suport 24/7. Această VPN are sediul în Panama, unde nu este supusă legilor obligatorii de păstrare a datelor. Mai mult decât atât, este un serviciu fără jurnal care folosește criptarea AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de oprire. pentru a vă păstra datele în siguranță.

Puteți utiliza NordVPN prin aplicațiile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt disponibile și pentru descărcare. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea cu routere.

Pro:

 • O rețea impresionantă de 1.800 de servere în Statele Unite
 • Deblochează Univision, precum Netflix, HBO Go și Hulu
 • Servere specializate, cum ar fi Double VPN, pentru o confidențialitate și mai mare
 • Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live și e-mail
 • Politica strictă fără jurnaluri vă protejează confidențialitatea

Contra:

 • Unele servere pot fi puțin lente

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET PENTRU UNIVIȚIE: NordVPN oferă o valoare excelentă datorită rețelei sale impresionante de 1.800 de servere americane. Urmăriți Univision și Netflix în străinătate. Conectați până la șase dispozitive simultan. Include suport de chat în direct 24 de ore și 7 ore și o politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostdeblochează UnivisionTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are aproximativ 5.000 de servere, dintre care aproximativ 1.000 sunt în SUA. Ceea ce face ca acest VPN să iasă în evidență de mulți dintre rivalii săi sunt viteze impresionante. Cu lățimea de bandă nelimitată și capacitatea de a debloca platforme majore precum Univision și Netflix SUA, CyberGhost este ideal pentru cei care doresc să difuzeze frecvent. Puteți utiliza chiar CyberGhost pe până la șapte dispozitive simultan – mai multe conexiuni simultane decât permit majoritatea VPN-urilor.

Acest VPN este ușor de utilizat, dar oferă suport 24/7 prin e-mail și chat-uri live la fel. Folosește criptarea AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator automat de ucidere pentru a vă menține activitățile private în orice moment. CyberGhost nu păstrează niciun fel de jurnal și publică un raport anual de transparență, dezvăluind detalii cum ar fi câte cereri legale primește.

  1 din 3 linii fixe din Marea Britanie vizate de escroci care implică BT

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV și Android TV. De asemenea, puteți utiliza extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Configurația manuală este necesară pentru utilizarea cu Linux și routere.

Pro:

 • 1.000 de servere din SUA pentru vizionarea Univision în străinătate
 • Oferă lățime de bandă nelimitată pentru streaming neîntrerupt
 • Folosiți-l pentru a asigura până la șapte dispozitive simultan
 • Oferă asistență la chat live care este disponibilă 24/7
 • Securitate foarte puternică datorită criptare și politicii stricte de înregistrare a jurnalelor

Contra:

 • Nu există aplicații pentru Linux sau routere
 • Nu funcționează în mod fiabil în China

Scorul nostru:

4 din 5

PROTECTEAZĂ-ȚI PRIVACITATEA: CyberGhost oferă o securitate excelentă cu criptarea și o politică strictă fără jurnaluri. Folosiți-l pentru a urmări Univision în afara SUA. De asemenea, deblochează Netflix SUA. Aplicații prietenoase pentru începători și suport 24/7. Până la șapte conexiuni simultane. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishdeblochează UnivisionTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish se remarcă prin a permite fiecărui utilizator să aibă până la 10 conexiuni simultane. Din acest motiv, este o VPN grozavă de împărtășit cu familia. Mai mult, cu servere în zeci de țări (și 19 orașe americane), IPVanish ușurează deblocarea site-urilor și serviciilor din toată lumea.

Acest serviciu permite un nivel ridicat de libertate a utilizatorilor. De exemplu, nu există nicio limită la de câte ori puteți comuta servere și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la accelerarea lățimii de bandă. IPVanish ia în serios securitatea utilizatorilor săi, după cum se dovedește din politica sa strictă fără jurnaluri și utilizarea criptării AES de 256 biți. Odată conectat, sunteți protejat și de scurgerile de date, datorită protecției de ucidere a acestui serviciu, DNS și IPv6 împotriva scurgerii. Asistența 24/7 este disponibilă prin chat live în caz de probleme.

IPVanish oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Poate fi configurat manual pentru a fi utilizat cu sisteme Linux și routere.

Pro:

 • Deblochează Univision în străinătate datorită serverelor din 19 orașe americane
 • Conectați până la 10 dispozitive simultan
 • Viteze bune, fără lățime de bandă
 • Oferă asistență pentru clienți, care este disponibilă prin chat live, 24/7
 • Funcțiile de securitate includ o politică fără jurnal și criptare

Contra:

 • Nu deblochează anumite servicii de streaming importante
 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin / criptocurrency

Scorul nostru:

4 din 5

SERVANȚI ÎN 19 CIUTURI SUA: IPVanish are sute de servere americane pentru deblocarea Univision. Oferă viteze bune pentru streaming și suport pentru chat în direct 24/7. Poate fi utilizat simultan cu până la 10 dispozitive. Funcțiile de securitate includ criptare și o politică fără jurnal. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblochează UnivisionTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN vă permite să transmiteți fluxul Univision fără a fi întrerupt de buffer-uri sau întârzieri frecvente. Acest lucru se datorează faptului că are sute de servere de mare viteză și oferă o lățime de bandă nelimitată. Serverele sale americane sunt situate în orașe, inclusiv Los Angeles și New York. Pe lângă faptul că vă permite să urmăriți Univision în afara SUA, PrivateVPN este capabil să deblocheze platforme precum Netflix și Hulu, printre altele. Acest VPN permite până la șase conexiuni simultane.

Aplicațiile acestui VPN sunt simple și intuitive, ceea ce face conectarea cât mai ușoară posibil. Aveți chiar opțiunea de meniuri simple și avansate în funcție de nevoile dvs.. Asistența este disponibilă prin chat live 22 de ore pe zi, iar ajutorul de la distanță este disponibil, în cazul în care aveți nevoie. Cel mai important, PrivateVPN include caracteristici de securitate puternice, inclusiv criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS. PrivateVPN afirmă că are o politică de înregistrare a datelor zero.

Este posibil să utilizați PrivateVPN cu următoarele sisteme de operare: Windows, Mac, Android și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Viteze foarte rapide pentru streaming Univision fără întrerupere
 • Folosiți-l pentru a debloca Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Aplicațiile pentru desktop și mobile sunt foarte ușor de navigat
 • Te ajută să rămâi în siguranță online, cu politica de criptare și fără jurnaluri

Contra:

 • Rețea mică de doar 100 de servere
 • O gamă limitată de aplicații disponibile (și fără extensii de browser)

Scorul nostru:

4.5 din 5

SERVICII DE VITEZĂ ÎN VĂRȚIT: PrivateVPN oferă viteze rapide, ideale pentru streaming fără buffering sau decalaj excesiv. Funcționează cu Univision, Netflix și multe altele. Aplicații prietenoase pentru începători și suport live chat. Conectați șase dispozitive simultan. Protejează confidențialitatea cu politica fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

  ISP-ul dvs. vă poate vedea istoricul de navigare; iată cum să o oprești

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkdeblochează UnivisionTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are servere în peste două duzini de orașe americane – mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață. Acest lucru înseamnă că este ușor să găsești un server de mare viteză, cu latență mică, care să se potrivească nevoilor tale Acest VPN este capabil să deblocheze Univision, precum și like-urile Netflix și Amazon Prime Video. Ceea ce este deosebit de demn de Surfshark este că vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan.

Acest VPN include multe caracteristici utile. De exemplu, blochează reclame, trackere și malware, în plus, permite utilizatorilor să aleagă ce site-uri și aplicații pot ocoli VPN. Surfshark oferă protecții de securitate și confidențialitate puternice, cu politica sa strictă fără jurnaluri, criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Puteți alege chiar să plătiți în cryptocurrency pentru un plus de confidențialitate.

Aplicațiile Surfshark sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. De asemenea, puteți utiliza extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Routerele Linux și selectate pot fi configurate manual.

Pro:

 • Servitori în peste două duzini de orașe americane pentru deblocarea Univision
 • Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a viziona Netflix, Amazon Prime Video și Hulu
 • Vă permite să aveți un număr nelimitat de conexiuni simultane
 • Funcțiile de securitate includ un blocant de anunțuri și o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • O rețea mai mică de servere
 • Unele viteze relativ lente

Scorul nostru:

4 din 5

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Folosiți-l pentru a urmări Univision în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix. Foarte ușor de utilizat, datorită aplicațiilor prietenoase pentru utilizator. Include suport pentru chat live 24 de ore din 24 și 7 și o politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială – economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări Univision?

Multe persoane au o experiență similară când vine vorba de utilizarea VPN-urilor gratuite. În cea mai mare parte, vă puteți aștepta la viteze de navigare lente și streaming mai lent. Ce e mai rau, VPN-urile gratuite sunt îngrozitoare la deblocarea conținutului geore-restricționat, fie pe Univision, Netflix sau DAZN. Deși este posibil să utilizați un VPN gratuit pentru a urmări Univision, realitatea este că multe astfel de servicii nu vor funcționa sau vor funcționa atât de slab încât nu merită timpul dvs..

Merită, de asemenea, să cunoașteți unele dintre riscurile care apar cu utilizarea VPN-urilor gratuite. Foarte puține servicii sunt cu adevărat gratuite și unele VPN-uri gratuite își câștigă banii prin spam-ul dvs. cu reclame sau prin vânzarea istoricului dvs. de navigare. La fel de descurajant este și faptul că multe VPN-uri gratuite pur și simplu nu au securitatea pentru a vă păstra în siguranță online. În contrast, cele mai bune VPN-uri folosesc criptarea pentru a vă proteja datele și protejați-vă confidențialitatea printr-o politică strictă fără jurnalele.

Ce pot urmări pe Univision?

Programarea Univision constă în mare parte din seriale TV, în special telenovele. Cu toate acestea, rețeaua operează și o divizie de știri, precum și sport, programarea copiilor și speciale. Iată câteva exemple din conținutul pe care îl puteți urmări pe Univision:

 • Despierta América
 • Sin miedo a la verdad
 • Al Punto
 • La reina soy yo
 • El Gordo y la Flaca
 • Amor eterno
 • El corazón nu este niciodată echivoc
 • vecinos
 • Iisus
 • Reina de la Canción

Care este diferența dintre Univision și Univision ACUM?

Principalul site web al rețelei Univision este Univision.com. Aceasta oferă o serie de știri și acoperire sportivă, precum și episoade complete de emisiuni TV. În 2015, Univision a lansat Univision ACUM, un serviciu de streaming de top care conține conținut (emisiuni TV și filme) de la Univision și UniMás.

Spre deosebire de conținutul gratuit pentru Univision, Univision Now necesită un abonament la TV prin cablu sau un abonament plătit (9,99 USD USD / lună). Merită menționat asta de asemenea, puteți obține cerințele de abonare la TV prin cablu conectându-vă cu un serviciu de streaming cum ar fi FuboTV (54,99 USD / lună) sau AT&T TV Now (de la 86 USD / lună).

Nu puteți viziona Univision? Acest lucru se datorează faptului că este disponibil numai în SUA. Vă vom explica cum puteți transmite fluxul Univision de oriunde (chiar și în străinătate) folosind o rețea virtuală virtuală (VPN).

În ce țări este disponibil Univision?

Univision este disponibil în următoarele țări (rețineți că programarea variază de la o țară la alta):

 • Statele Unite
 • Canada
 • Mexic
 • Puerto Rico

About the author

Comments

 1. itică strictă fără jurnaluri. Este important să folosiți un VPN de încredere pentru a vă proteja confidențialitatea și a vă asigura că puteți viziona Univision oriunde vă aflați în lume. Cu ajutorul unui VPN, puteți accesa conținutul preferat de pe Univision și să vă bucurați de emisiunile și serialele preferate în afara SUA.

 2. itică strictă fără jurnaluri. Este important să folosiți un VPN de încredere pentru a vă proteja confidențialitatea și a vă asigura că puteți viziona Univision oriunde vă aflați în lume. Cu ajutorul unui VPN, puteți accesa conținutul preferat de pe Univision și să vă bucurați de emisiunile și serialele preferate în afara SUA.

 3. itică strictă fără jurnaluri. Este important să folosiți un VPN de încredere pentru a vă proteja confidențialitatea și a vă asigura că puteți viziona Univision oriunde vă aflați în lume. Cu ajutorul unui VPN, puteți accesa conținutul preferat de pe Univision și să vă bucurați de emisiunile și serialele preferate în afara SUA.

Comments are closed.