Cum se amestecă bitcoins și se trimite bitcoin în mod anonim

tutorial de blending bitcoin

Multe persoane se referă în mod incorect la bitcoin ca la o monedă „anonimă”, când de fapt fiecare tranzacție de la prima lansare a fost înregistrată într-un registru public, cunoscut sub numele de blockchain. Într-adevăr, bitcoin este doar pseudo anonim, sau „pseudonim” așa cum îl numesc unii. Toate tranzacțiile bitcoin pot fi urmărite în portofelele digitale care le trimit și le primesc. Deși proprietarul unui portofel nu trebuie neapărat să-și asocieze numele sau alte informații de identificare cu un portofel, mulți o fac. Și pentru cei care nu, puteți fi siguri că oamenii legii, agențiile guvernamentale și corporațiile mari au un interes interesat de a crea conexiuni între portofelele bitcoin și proprietarii lor din viața reală.

Pentru a trimite sau cheltui bitcoin în mod anonim, va trebui să vă acoperiți piesele folosind un portofel care nu vă poate fi urmărit. Pentru a depune fonduri în acest portofel fără a lăsa urmă, trebuie să „amestecați” bitcoinul. Puteți utiliza apoi bitcoins mixte pentru a trimite sau cheltui anonim bitcoin. Iată câteva exemple legale:

 • Pentru a face o achiziție anonimă, cum ar fi un abonament VPN, fără a renunța la identificarea detaliilor de plată sau a permite companiilor de comerț electronic să vândă istoricul achizițiilor dvs. în rețelele de publicitate
 • Pentru a face o donație anonimă, cum ar fi unei organizații de caritate, nonprofit sau a unei persoane care are nevoie
 • Ascunderea banilor într-un cont în timpul agitației economice atunci când activele sunt în pericol de a fi confiscate de un guvern corupt, cum ar fi situația actuală din Venezuela
 • Dacă primiți, fără să știți, bitcoins care au fost pătați, amestecarea acestora poate face din nou bitcoinul să poată fi utilizat. De exemplu, Coinbase a respins bitcoin-urile acordate de pe site-urile de jocuri de noroc

Cunoscut și sub denumirea de bitcoin și spălare de bitcoin, mixingul bitcoin folosește un serviciu terț pentru a rupe conexiunea dintre sursa și destinația bitcoins. În acest tutorial, vă vom arăta elementele de bază despre cum se face pas cu pas. După aceea, vom menționa câteva alte lucruri pe care le puteți face pentru a „întări” procesul, îmbunătățind astfel securitatea și anonimatul pentru cei mai precauți dintre noi, deși tutorialul de bază va face bine pentru majoritatea.

Pentru a începe, veți avea nevoie de următoarele:

 • Browserul Tor sau o interfață similară activată pentru Tor pentru a accesa anonim web-ul și DarkNet. Vă recomandăm să urmați întregul tutorial (inclusiv citirea acestei pagini) în browserul Tor pentru a maximiza anonimatul
 • Un portofel bitcoin cu cantitatea de bitcoin pe care doriți să o combinați. Acesta poate fi un portofel normal creat pe net, pe care îl vom numi portofelul „de piață”. Voi folosi contul meu Coinbase.
 • O înțelegere de bază despre cum să trimiteți bitcoin și să finanțați un portofel
 • O notă de text simplă criptată pentru a urmări toate adresele, ID-urile și alte informații de care veți avea nevoie pe parcursul acestui proces

Cum se amestecă / se declanșează / se spală bitcoin

Aprindeți Tor Browser și creați un portofel nou. În acest tutorial, voi folosi portofelul standard de la Blockchain.info. Este bazat pe web, ceea ce înseamnă că nu trebuie să instalez sau să folosesc nimic în afara Tor Browser și necesită doar o adresă de e-mail pentru a începe.

Așteptați-vă să petreceți între o jumătate de oră și o oră în prima durată, plus oricât de mult durează procesul de amestecare.

Configurarea unui e-mail a arzătorului și a unui portofel anonim

Evident, nu doriți să folosiți propria dvs. adresă de e-mail. Există o mulțime de servicii care oferă adrese gratuite ale arzătorului, cum ar fi Guerilla Mail, dar de obicei șterg conturile de e-mail în câteva minute sau ore. Va trebui să avem acces la conturile noastre în scopuri de verificare în doi pași timp de câteva ore sau chiar zile, în funcție de perioada de timp necesară.

Deci, în schimb, voi folosi Mailinator. Mailinator nu este privat - nu de la o lovitură lungă. De fapt, toate e-mailurile trimise către acesta sunt autorizate automat sub domeniul public. Însă nu necesită înregistrarea de orice fel pe care să-l utilizăm, așa că îl putem accesa anonim. Și în timp ce e-mailurile stocate pe Mailinator sunt șterse după câteva ore, adresele de e-mail nu sunt. Puteți inventa orice mâner de e-mail doriți. Atâta timp cât se va termina cu domeniul „@ mailintaor.com”, va exista deja.bitinator mix bitcoin

E-mailurile pe care le vom primi nu vor conține date de identificare sensibile ale contului (care nu ar trebui trimise prin e-mailuri necriptate), astfel încât Mailinator este perfect pentru ceea ce avem nevoie. Urmați aceste instrucțiuni:

 1. În browserul Tor, accesați site-ul cepei Blockchain.info, faceți clic pe Portofel, și apoi Inscrie-te.Creație portofel mix bitcoin
 2. Introduceți adresa dvs. de e-mail a arzătorului. Vom folosi [email protected], dar puteți utiliza orice doriți. Nu folosiți o parolă pe care ați folosit-o anterior pentru alte conturi. Verificați termenii acordului de servicii și faceți clic pe Continua.
 3. Vei fi apoi adus pe tabloul de bord pentru noul portofel gol, care nu are legături cu tine.tabloul de bord blockchain mix bitcoin
 4. Deschideți o filă nouă și accesați Mailinator. Introduceți mânerul de e-mail al arzătorului pe care l-ați creat și verificați inbox.
 5. Ar trebui să vedeți un e-mail de verificare pentru Blockchain.info. Verificați crearea unui portofel nou.bitcoin mix autorizează autentificarea
 6. Notează ID-ul portofelului (diferit de adresa portofelului). Va trebui să vă conectați la tabloul de bord pentru portofel și să trimiteți / primiți bitcoin mai târziu. Dacă îl salvați într-un fișier text de pe computer, asigurați-vă că criptați fișierul. Rețineți că ID-ul portofelului și adresa portofelului sunt două șiruri separate.
  UDP vs TCP: Care sunt ele și cum diferă?

Nu salvați niciodată parolele în text simplu, chiar și într-o notă criptată. Memorizati-le sau utilizati cel putin un manager de parole.

Finanțarea portofelului intermediar

Ceea ce tocmai ați creat este un portofel intermediar. Atâta timp cât ai respectat pașii de mai sus în întregime în browserul Tor, acesta nu este conectat la tine sau la dispozitivele tale în niciun fel, cu excepția faptului că îl vei trimite bitcoin din portofelul pieței. Încă nu vom folosi mixerul bitcoin. Pentru aceasta, vom avea nevoie de un al treilea portofel, la care vom ajunge mai târziu.

Nu putem sublinia acest lucru suficient: Nu accesați niciodată portofelul intermediar de pe net. Utilizați întotdeauna Tor.

Scopul acestui portofel este de a crea o negabilitate plauzibilă. În următorii pași, vom trimite bitcoin din portofelul dvs. de piață (contul meu Coinbase, de exemplu) către portofelul intermediar pe care tocmai l-am creat. Apoi vom trimite bitcoin din portofelul intermediar în portofelul final prin intermediul serviciului de mixare de la terți. Motivul pentru care avem nevoie de un portofel intermediar este acela că trimiterea de bitcoin direct din portofelul dvs. de piață către un serviciu de amestecare pare suspectă. Este o modalitate bună de a fi cercetat, fie de forțele de ordine, fie de schimbul de unde l-ați cumpărat (Coinbase).

Prin trimiterea bitcoinului în portofelul intermediar, aceasta arată doar ca o tranzacție normală în care ați trimis un prieten sau o afacere ceva bitcoin. Acest lucru ar trebui să fie destul de simplu dacă ați trimis vreodată bitcoin înainte, dar iată instrucțiunile:

 1. În portofelul Blockchain.info, faceți clic pe butonul Pictograma Clipboard lângă butoanele de trimitere și primire. Aceasta va copia adresa portofelului în clipboard (codul QR nu mă va încărca în browserul Tor)
 2. Utilizați portofelul de pe piață pentru a trimite cantitatea de bitcoin pe care doriți să o combinați în portofelul intermediar. Notă: Nu este necesar să vă accesați portofelul de pe piață din browserul Tor. Schimbul știe deja cine ești.

Creați portofelul al treilea și ultimul

Al treilea portofel va fi destinația finală pentru bitcoins-urile noastre proaspete, pe care le vom putea cheltui liber, fără ca cineva să-ți indice tranzacțiile înapoi. Ne vom referi la acest drept portofel „mixer”.

Urmați aceiași pași de la prima secțiune de mai sus pentru a crea un alt portofel bitcoin anonim în Tor Browser, de data aceasta folosind un e-mail și o parolă diferite ale arzătorului..

Pentru a crește anonimatul și a rupe în continuare conexiunea dintre dvs. și portofelul mixerului, trebuie să creați mai multe adrese. Utilizarea mai multor adrese va răspândi noile monede pe adrese cu sume aleatorii și întârzieri pentru a face analiza blockchain mai dificilă.

Pentru a crea mai multe adrese în portofelul Blockchain.info:

 1. Din tabloul de bord pentru portofel, accesați Setări > adresebitcoin amestecă mai multe portofele
 2. Lângă portofelul implicit, faceți clic pe Administrabitcoin mix adaugă o nouă adresă
 3. Clic Adăugați următoarea adresă până când veți avea la fel de multe adrese pe care aveți nevoie, până la maximum cinci care pot fi utilizate de serviciul de amestecare. Vom folosi doar trei.

De asemenea, poate doriți să utilizați portofele complet separate, dar deocamdată vom folosi doar adrese diferite dintr-un singur portofel.

Când vă deconectați din portofelul intermediar, vă recomandăm să configurați fraza de rezervă în Centru de securitate. Dacă cumva pierdeți accesul la portofel, probabil pentru că e-mailul dvs. de pe burner este șters, acest lucru vă va permite să recuperați bitcoins blocați în cont. Același lucru este valabil și pentru contul dvs. de mixer.

Amestecă-ți bitcoinul

Acum, pentru pasul crucial: să vă amestecați bitcoinul. Pentru aceasta, va trebui să folosim un serviciu terț. Există o litanie de opțiuni, dar am ales să mergem cu Helix de Grams. Actualizare: Helix by Grams s-a oprit. Vă recomandăm acum BitBlender sau CoinMixer.

În browserul Tor, puteți găsi BitBlender la această adresă URL a cepei: http://bitblendervrfkzr.onion

Dar nu ne luați cuvântul pentru asta. Verificați întotdeauna adresa de ceapă dublată și triplă și asigurați-vă că mixerul pe care îl utilizați este legitim. Acest lucru poate fi dificil, deoarece multe servicii ascunse de Tor, precum Gram-urile nu au certificate SSL și adrese HTTPS. Există multe duplicate falsificate acolo, care doresc să înșele pe începători care nu-i respectă, inclusiv pe unul destul de infam, condus de Darknetmarket, al cărui tutorial de amestecare este clasat printre primele de pe Google..

Deschideți o nouă filă în Tor Browser și accesați site-ul cepei BitBlender. Puteți înregistra un cont dacă doriți, dar vom folosi site-ul Mix rapid caracteristică pentru demonstrație. Rețineți căsuța în care puteți introduce „ID-ul de amestec rapid”. Încă nu avem unul, dar îl puteți folosi ulterior pentru a verifica starea mixului dvs..

  Cum să urmăriți costumele sezonul 9 online de oriunde

bitblender 1

Introdu adresele celui de-al treilea portofel al mixerului pe care l-am creat în secțiunea anterioară, fiecare adresă pe propria linie fără punctuație. Dacă doriți să efectuați tranzacțiile, puteți introduce o întârziere minimă și maximă. Am setat maximul la două ore, dar depinde de dvs. Apoi faceți clic pe butonul Creați un nou mix rapid buton.

bitblender 2

În pagina următoare, notează-ți mesajul ID de mixare rapidă într-o locație sigură, cum ar fi o notă criptată. În partea de jos, faceți clic pe linkul care spune Obțineți o garanție Bitcoin Blender semnată PGP din acest Quick Mix. Copiați și lipiți textul și în nota dvs. Acest lucru va veni la îndemână dacă ceva nu merge bine și aveți nevoie de sprijin din partea oamenilor care conduc blenderul. Faceți clic pe butonul înapoi pentru a reveni la pagina de stare a amestecului rapid.

Rețineți că minimul retragere cantitatea de timp a scrierii este de 0,01 BTC. Asta înseamnă că până la finalizarea mixului, veți avea nevoie de suficient pentru a acoperi 0,01 BTC, plus taxele suportate de rețea și mixerul în sine. Taxa de rețea variază, iar mixerul percepe o taxă aleatorie între unu și trei la sută. Dacă nu terminați suficient, tranzacția nu va trece și nu vă veți primi bitcoin, deci asigurați-vă că aveți suficient.

 1. Conectați-vă la portofelul intermediar, care ar trebui să conțină acum bitcoinul pe care doriți să îl combinați. Probabil va trebui să autorizați autentificarea utilizând e-mailul de verificare trimis la adresa dvs. de ardere. Dacă ați utilizat Mailinator, utilizați mânerul creat anterior pentru a deschide mesaje primite.Cum se amestecă bitcoins și se trimite bitcoin în mod anonim
 2. Apasă pe Trimite buton și introduceți adresa de amestecare de la BitBlender (nu cel de-al treilea portofel mixer!), apoi suma pe care doriți să o trimiteți. Rețineți că există și o taxă de la Blockchain.info care este trimisă minerilor, care este un tarif standard. Apasă pe Continua buton pentru a confirma detaliile și a trimite bitcoinbitcoin mix trimite la mix

Pe BitBlender, este posibil să nu vedeți monedele primite timp de câteva minute, așa că nu intrați în panică. BitBlender va aștepta ca tranzacția inițială să fie confirmată de mai multe ori pe blockchain înainte de a vă procesa mixul. Odată ce începe, cât timp durează depinde dacă ați adăugat întârziere.

Este posibil să fi observat că adresele din capturile de ecran nu corespund întotdeauna. Am făcut capturi de ecran pe mai multe mixuri, așa că vă rugăm să ignorați asta.

Cheltuieste-i!

bitblender 3

După finalizarea procesului, bitcoin ar trebui să ajungă în portofelul mixerului. Conectați-vă cu ID-ul portofelului și verificați autentificarea utilizând e-mailul Mailinator pe care l-ați folosit pentru a crea contul Blockchain.info, la fel ca înainte.tranzacțiile bit mix de bitcoin

Felicitări! Acum aveți un portofel bitcoin finanțat care este practic de neatins. Asigurați-vă că de fiecare dată când accesați acest portofel în viitor, faceți acest lucru folosind browserul Tor. Ar fi păcat să parcurgi toate costurile și problemele amestecării bitcoin doar pentru a-ți distruge propriul anonimat, oferind o adresă IP reală sau amprentă a browserului.

Analiza nuanțelor?

Când doriți să trimiteți / cheltuiți bitcoin, puteți face acest lucru la fel ca o tranzacție normală.

În trecut, unii utilizatori au recomandat să utilizeze instrumentul de analiză neobișnuit al Blockchain.info pentru a vă asigura că portofelele intermediarului și mixerului nu au fost legate în niciun fel. De atunci, acest instrument gratuit a fost eliminat și niciunul nu a crescut pentru a-l înlocui. Unii utilizatori au raportat că, oricum, a folosit o logică cutremurătoare, așa că probabil nu era tot atât de de încredere. În orice caz, asigurați-vă că niciuna dintre adresele de portofel intermediar de la care ați trimis bitcoin nu este identică cu adresele de portofel mixer pe care le-ați primit la.

Mai multe sfaturi pentru a rămâne anonim atunci când se amestecă bitcoin

Tutorialul de mai sus include numărul minim de măsuri de precauție pe care oricine ar trebui să le ia atunci când amestecă bitcoin. Dar dacă doriți să maximizați confidențialitatea, iată câteva sfaturi pe care le puteți lua:

 • Live OS: Browser-ul Tor ar trebui să fie suficient pentru majoritatea utilizatorilor, dar dacă doriți să vă asigurați că nu lăsați urmă, folosiți un sistem de operare întărit, cum ar fi TAILS, care rulează un CD sau USB.
 • E-mailuri private ale arzătorului: Mailinator așa cum îl folosim în acest tutorial vă poate păstra anonim, dar nu este privat. Anonimatul și confidențialitatea sunt două lucruri diferite. Reamintim că fiecare e-mail pe care îl primește Mailinator este licențiat în domeniul public. Oricine poate accesa e-mailurile dvs. atât timp cât rămân pe serverele Mailinator. Deși niciunul dintre e-mailurile pe care le veți primi în pașii de mai sus nu conține informații secrete, cum ar fi parole, este posibil să doriți un pic de confidențialitate. Există o mulțime de alte servicii private de e-mail a arzătorului, trebuie doar să vă asigurați că vă îndepliniți due diligence înainte de a vă angaja.
 • Ștergeți notele: v-am recomandat să copiați detalii despre adresele dvs., ID-urile de mixare și garanțiile PGP într-o notă criptată în timpul procesului. După ce ați terminat și bitcoinul a ajuns în portofel, ștergeți nota. Chiar dacă este criptată, nu doriți să lăsați nicio urmă de activitate pe hard disk. Aceasta nu ar trebui să fie o problemă dacă utilizați un sistem de operare live.
 • Portofele multiple: am distribuit bitcoin-ul nostru mixt între cinci adrese diferite sub un singur portofel din tutorial. Poate doriți să luați în considerare utilizarea portofelelor separate și chiar a conturilor diferite dacă doriți cu adevărat să vă faceți jos. Acest lucru face ca gestionarea bitcoinului dvs. să fie mai obositoare, dar acesta este prețul pe care îl plătiți pentru a fi invizibil.
 • Creați portofele noi de fiecare dată când aruncați o eroare: poate fi tentant să folosiți același intermediar și să amestecați portofele de fiecare dată când aruncați bitcoin, dar este recomandat să creați portofele și conturi proaspete cu noi adrese de e-mail de fiecare dată. Serviciile de mixare Bitcoin sunt probabil urmărite îndeaproape de agenții guvernamentale și de alții, astfel încât orice portofele pe care le trimiteți bani către sau de la acestea ar putea fi monitorizate.
 • Dezactivați Javascript: Javascript poate fi utilizat pentru a identifica browserul dvs. sau pentru a furniza descărcări drive-by care conțin malware. În Tor Browser, puteți face clic pe pictograma „S” de lângă bara URL pentru a o activa Interzicerea scenariilor la nivel global. Rețineți că unele mixere de bitcoin și portofele bazate pe web necesită Javascript pentru a funcționa. Vă recomandăm să evitați aceste aspecte. Javascript nu este necesar pentru portofelele Blockchain.info sau BitBlender.
 • Verificați legăturile de ceapă: Serviciile ascunse de Tor, cunoscute și sub numele de site-uri de ceapă, nu au certificate SSL. Acest lucru înseamnă că poate fi dificil să se discerne dacă folosești un site autentic sau o falsă. În momentul scrierii, toate linkurile de ceapă pe care le-am furnizat sunt actualizate, dar ar trebui să verificați dublu la https://darknetmarket.org/
  Cum să respectați legislația privind cookie-urile și să respectați confidențialitatea vizitatorilor site-ului dvs.

Alegerea unui mixer / cadere

Aveți un surplus de tumbe terțe dintre care să alegeți atunci când amestecați bitcoin, dar efectuarea unei diligențe corespunzătoare este întotdeauna necesară. Am ales să folosim BitBlender în acest tutorial, deoarece nu necesită înregistrare, are o reputație bună, este simplu de utilizat, funcționează ca un serviciu Tor Hidden și prelucrează rapid tranzacțiile..

Nu folosiți un serviciu de amestecare pe web clar. Verificați întotdeauna adresa URL a cepei de pe mai multe surse de încredere. Asigurați-vă că este încă activ și are o reputație de lungă durată. Cu cât utilizatorii au mai mult un serviciu de mixare, cu atât este mai probabil ca bitcoin-urile dvs. să se amestece bine și rapid.

Dacă Google este un mixer, primul link care este probabil să apară este Bitmixer. Acest serviciu a fost închis recent, așa că fiți în căutarea persoanelor care se ocupă. De asemenea, nu utilizați legăturile de la Darknetmarket [punct] org, care sunt escrocherii de tip phishing care vă vor fura bitcoinul.

Vă recomandăm să nu folosiți serviciile de amestec mixte oferite de portofelul sau schimbul dvs., cum ar fi trimiterea comună a Blockchain.info. Acestea nu vă vor acoperi în mod adecvat piesele.

Mixează bitcoin legal?

Cu excepția legilor într-o mână de țări în care bitcoin este interzis cu totul, tot ceea ce am prezentat în acest articol este 100% legal. Nu există nicio lege împotriva denaturării bitcoin-urilor. Puteți utiliza bitcoins mixte pentru a face o achiziție anonimă pentru ceva, cum ar fi un serviciu VPN care acceptă bitcoin.

Fiți conștienți, însă, că acest proces este frecvent utilizat de infractorii care încearcă să spele bani reali sau să cumpere anonim bunuri ilicite pe piețele DarkNet. Este de la sine înțeles că astfel de practici sunt încă ilegale.

Din aceste motive, mixarea bitcoin poate atrage atenția greșită, chiar și pentru cetățenii care respectă legea. Subliniem că este extrem de important să utilizăm browserul Tor sau instrumente similare de anonimat pentru a rămâne anonim.

Cât costă amestecarea bitcoinului?

BitBlender ia o reducere randomizată de la 1% la 3% din ceea ce ați introdus. Diferitele mixere iau cantități diferite, dar fiți atenți la orice lucru care arată prea bine pentru a fi adevărat. Unii iau un procent mic, dar întâmplător, pentru a face tranzacțiile mai dificil de urmărit.

Am început prin a trimite 0.02865602 BTC inclusiv taxa pentru transferul inițial în portofelul intermediar. Din suma cu care am început, am terminat cu 0,02618474 BTC în portofelul mixerului după toate tranzacțiile și taxele de amestecare. Cu aproximativ 9% mai puțin decât ceea ce am început. Rețineți cât de mult a fost în portofelul mixerului după procesul de declin, fără taxa de tranzacție finală pentru orice cheltuiesc în cele din urmă. (Actualizare: Deoarece articolul modificat folosește BitBlender în loc de Helix acum defunct, numerele pe care le vedeți în unele capturi de ecran nu vor reflecta aceste cifre).

Taxele de tranzacție au fost în jur de 2 $ sau 3 USD de fiecare dată când am trimis bitcoin. La un moment dat a ajuns la 8 $, dar am ales să aștept până când taxa a scăzut înapoi la un nivel mai rezonabil. Verificați întotdeauna taxele de tranzacție înainte de a trimite bitcoin pentru a fi sigur că nu veți pierde o parte mare din banii dvs. Dacă vă puteți permite să așteptați, închideți până când traficul în rețea se reduce și taxele scad.

Taxele de tranzacție Bitcoin variază în funcție de cantitatea de trafic din rețea și de schimbul pe care îl utilizați pentru a finanța portofelul. Îți spun ce am experimentat pentru a-ți face o idee bruscă despre ce să te aștepți, dar kilometrajul tău poate varia. Veți primi taxe de mai multe ori pe parcursul procesului: de către mineri, schimbul dvs. și serviciul de amestecare bitcoin în sine. Asigurați-vă că trimiteți suma minimă cerută de mixer, inclusiv taxe, sau, în caz contrar, banii dvs. vor fi considerați o donație.

„Breloc BTC” licențiat conform CC BY 2.0

About the author

Comments

 1. a arzătorului și a unui portofel anonim este esențială pentru a vă asigura că nu lăsați urme digitale. Finanțarea portofelului intermediar este, de asemenea, importantă pentru a avea fonduri disponibile pentru amestecare. În cele din urmă, amestecarea bitcoinului și cheltuirea acestuia poate fi făcută în mod anonim, dar trebuie să fiți precauți și să urmați sfaturile pentru a rămâne în siguranță. Este important să rețineți că amestecarea bitcoinului este legală, dar trebuie să alegeți un mixer de încredere și să plătiți o taxă pentru serviciul lor.

 2. a arzătorului și a unui portofel anonim este esențială pentru a vă asigura că nu lăsați urme digitale. Finanțarea portofelului intermediar este, de asemenea, importantă pentru a avea fonduri disponibile pentru amestecare. În cele din urmă, amestecarea bitcoinului și cheltuirea acestuia poate fi făcută în mod anonim, dar trebuie să fiți precauți și să urmați sfaturile pentru a rămâne în siguranță. Este important să rețineți că amestecarea bitcoinului este legală, dar trebuie să alegeți un mixer de încredere și să plătiți o taxă pentru serviciul lor.

 3. a arzătorului și a unui portofel anonim este esențială pentru a vă asigura că nu lăsați urme digitale. Finanțarea portofelului intermediar este, de asemenea, importantă pentru a avea fonduri disponibile pentru amestecare. În cele din urmă, amestecarea bitcoinului și cheltuirea acestuia poate fi făcută în mod anonim, dar trebuie să fiți atenți la nuanțele procesului. Este important să alegeți un mixer de încredere și să vă asigurați că amestecarea bitcoinului este legală în țara dvs. În general, costul amestecării bitcoinului este relativ mic, dar poate varia în funcție de mixerul ales.

Comments are closed.

Adblock
detector