Cum se deblochează US Netflix în Mexic cu un proxy VPN sau DNS

netflix mexico
Clienții Netflix care locuiesc sau călătoresc în Mexic plătesc aceeași sumă pentru abonamentul lor de streaming lunar, dar au acces la mai puține emisiuni TV și filme decât clienții Netflix din SUA. Catalogul mai mic este rezultatul restricțiilor de licențare a conținutului convenite între Netflix și deținătorii de drepturi de autor. Chiar dacă Netflix și-a lansat serviciul la nivel mondial la începutul acestui an, aceste restricții înseamnă că catalogul complet de spectacole nu a putut veni cu acesta. În timp ce Netflix lucrează activ pentru ca oferta sa să fie mai universală, va dura ceva timp până când abonații din Mexic vor primi un serviciu egal cu vecinul lor din nord..

Între timp, utilizatorii Netflix din Mexic pot ocoli restricțiile geografice printr-o soluție simplă. O VPN sau o rețea privată virtuală și un proxy DNS inteligent îl pot face să pară Netflix de parcă utilizatorul este situat în Statele Unite..

Deblocați Netflix-ul american în Mexic cu un VPN

Mai mulți furnizori VPN permit utilizatorilor să își orienteze traficul de internet printr-un server într-o locație aleasă - în acest caz, Statele Unite - înainte de a merge pe serverele Netflix. Această soluție permite unui abonat Netflix să-și „spoofeze” locația și să acceseze lista completă a serialelor și filmelor TV din SUA..

Cu toate acestea, la scurt timp după lansarea globală în urmă cu câteva luni, Netflix a început să se prăbușească de utilizatorii VPN din străinătate. Majoritatea utilizatorilor conectați la un VPN vor primi un mesaj de eroare care le va spune să-și oprească proxy-ul.

Din acest motiv, doar o serie de furnizori au reușit să se sustragă firewall-ului Netflix pe câteva servere selectate. Recomandarea noastră de top este NordVPN. Un VPN excelent și puternic în sine, NordVPN are o gamă uriașă de servere din întreaga lume, inclusiv zeci doar în SUA. Planurile încep de la 2,75 USD pe lună. După înregistrare, trebuie doar să instalați aplicația și să vă autentificați.

NordVPN

NordVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este alegerea noastră de top. Mare performer pentru streaming și torrenting. Caracteristici puternice de confidențialitate și securitate și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un singur cont. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Aplicația se adresează utilizatorilor Netflix și a altor servicii video streaming. Treceți cursorul peste un server din listă pentru a vedea ce canale poate accesa, apoi faceți dublu clic pentru a vă conecta. Odată conectat, conectați-vă din nou la Netflix și ar trebui să vedeți catalogul complet.

Această metodă funcționează cel mai bine într-un browser web cum ar fi Chrome sau Firefox, dar dacă preferați să urmăriți Netflix pe o consolă de jocuri, set-top box sau dispozitiv mobil, este posibil ca aplicația să nu fie suficientă pentru a vă trece de eroarea proxy. Spre deosebire de versiunea browserului, aplicațiile oficiale Netflix pot obliga utilizatorul să revină pe serverele DNS locale ale ISP-ului lor în loc de VPN, dezvăluind utilizarea unui proxy. În acest caz, este mai bine să configurați VPN pe un router wifi.

Utilizatorii NordVPN pot găsi tutoriale de configurare pentru firmware-ul routerului DD-WRT, Tomato și Asus pe site-ul web al furnizorului. NordVPN își vinde chiar și propriile routere personalizate cu fiecare dintre cele trei firme majore.

Deblocați Netflix-ul american în Mexic cu DNS inteligent

O altă metodă de a urmări American Netflix în străinătate este folosirea unui proxy DNS inteligent. Această metodă va funcționa doar într-un browser web și nu pe console media sau aplicații mobile și se dovedește o soluție mai puțin fiabilă decât utilizarea VPN, astfel încât nu mai este recomandat. Proxy-urile DNS sunt adesea mai rapide decât VPN-urile, deoarece nu criptează traficul. Acest lucru permite viteze mai bune, dar mai puțină confidențialitate. Această metodă funcționează sporadic cu unele servicii DNS inteligente pe care le-am testat, cum ar fi Overplay, cu toate acestea nu știm niciun serviciu care să funcționeze suficient de recomandat. Lipirea de soluții VPN mai dovedite, configurate special pentru Netflix, este un pariu mai sigur.

DNS sau un sistem de nume de domeniu este ca o carte de telefon pentru internet. Este motivul pentru care puteți introduce „www.comparitech.com” în browserul dvs. în loc de un șir de numere și zecimale. Un server DNS rezolvă solicitările paginilor web în adrese IP. Modificând serverul DNS din setările computerului dvs. într-unul din SUA, este posibil să păcăliți Netflix să credeți că vă aflați în limitele SUA.

Un furnizor inteligent tipic de DNS va furniza utilizatorilor un cod DNS - de obicei o adresă IP primară și alternativă pentru serverul alternativ DNS. Acestea trebuie introduse manual în setările de internet ale computerului. Furnizorul poate solicita abonatului să-și verifice adresa IP pentru a se asigura că sunt un client real. Este posibil să fie necesară repornirea computerului pentru ca modificările să aibă efect.

Netflix a început recent să cracă de utilizatorii DNS la fel de mult ca și utilizatorii VPN, așa că un cod DNS care funcționează astăzi ar putea să nu funcționeze mâine. Din acest motiv, este important să folosiți un furnizor plătit de încredere cu un serviciu decent pentru clienți, mai degrabă decât o opțiune ieftină sau gratuită. Furnizorii de servicii DNS inteligente „gratuite” se implică adesea în practici puternice, inclusiv direcționarea utilizatorilor către site-uri infectate cu malware și injectarea de reclame în browserele web. Utilizatorii sunt rămași cu puțin sau deloc asistență atunci când Netflix blochează adresa IP a serverului DNS.

De asemenea, evitați serviciile VPN gratuite, care adesea limitează datele și lățimea de bandă și probabil vor fi blocate. Unele VPN-uri gratuite vor injecta reclame terțe în browser.

Vezi recenziile noastre complete despre NordVPN și Overplay. Avem, de asemenea, o listă completă de furnizori VPN și DNS care funcționează în prezent cu Netflix.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 85

Adblock
detector