Cum se instalează Accesul Internet privat (PIA) pe un Firestick

Cum se instalează Accesul la internet privat pe un Firestick

VPN-urile criptează traficul dvs. de rețea, ferindu-l de privirile indurerate ale furnizorului de servicii de internet (ISP), guvernului și angajatorului. Acest lucru nu numai că îți îmbunătățește confidențialitatea, ci reduce șansa ca ISP-ul să îți acopere viteze, ceea ce este deosebit de util dacă folosești în mod regulat Kodi pe Firestick.

VPN-urile au un alt beneficiu major: capacitatea de a vă răsfăța locația și de a accesa servicii geo-blocate din străinătate. Aceasta înseamnă că, cu VPN-ul potrivit, puteți utiliza platforme precum Netflix SUA, ITV Hub și Hulu din orice parte a lumii.

Multe VPN oferă acum aplicații dedicate Firestick, dar PIA nu este una dintre ele. În ciuda acestui fapt, instalarea PIA pe Amazon Firestick sau Fire TV este relativ simplă și durează doar câteva minute. Mai jos am enumerat câteva opțiuni de înaltă calitate, în cazul în care preferați să utilizați o VPN cu o aplicație oficială Firestick.

VPN-uri alternative cu aplicații dedicate Firestick

Există câteva avantaje în utilizarea unui serviciu cu propria aplicație Amazon Fire. În primul rând, li se garantează că vor lucra fără cusur cu ajutorul telecomenzii Amazon Firestick. În al doilea rând, aceste aplicații se actualizează automat, ceea ce înseamnă că aplicația dvs. va fi întotdeauna gata de utilizare atunci când aveți nevoie.

ExpressVPN este VPN-ul nostru de top pentru Amazon Firestick. Este o VPN rapidă și sigură, cu viteze excepționale și capacitate de deblocare a conținutului și o puteți instala direct din magazinul de aplicații Amazon în mai puțin de un minut. ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să puteți încerca serviciul fără riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit, anulați doar pentru a primi o rambursare completă, fără întrebări.

IPVanish este, de asemenea, o alegere excelentă. Acest VPN cu costuri reduse oferă viteze rapide, caracteristici puternice de securitate și o politică fără jurnaluri. Funcționează cu mai puține servicii de streaming decât ExpressVPN, dar aplicațiile ușoare și acreditările puternice de confidențialitate îl fac popularizat de către utilizatorii Kodi. IPVanish oferă o garanție de returnare de 7 zile.

Nu descărcați niciodată fișiere APK de pe site-uri terțe

În tutorialul de mai jos, instalăm PIA folosind fișierul său APK. Acesta este echivalentul unui Android pentru un fișier EXE pe Windows sau un fișier APP pe Mac. PIA permite utilizatorilor să descarce fișierul oficial APK direct de pe site-ul său web și vă sfătuim cu fermitate să-l obțineți din orice altă parte. Aceste fișiere sunt adesea reambalate cu malware și încărcate cu scopul de a păcăli utilizatorii care nu-i respectă să-și infecteze propriile sisteme..

Din cauza lipsei de verificare, APK-urile rău intenționate pot fi găzduite chiar și pe site-uri web aparent de renume. Ca atare, singura modalitate de a vă garanta că fișierul dvs. este sigur este să îl primiți direct de la furnizorul dvs. VPN.

Cum se instalează PIA pe Amazon Firestick sau Fire TV

Înainte de a începe, trebuie să aveți nevoie de câteva lucruri: un Firestick sau Fire TV de generație a doua sau a treia (deși furnizăm o soluție pentru dispozitivele mai vechi în jos) și un abonament la PIA. Accesul la internet privat oferă o garanție de rambursare de 7 zile, astfel încât să puteți vedea dacă este potrivit pentru dvs. înainte de a face angajamentul..

Pasul 1: Permiteți instalarea aplicațiilor din surse necunoscute

firestick vpn surse necunoscute

În mod implicit, Amazon Firestick vă permite doar să instalați aplicații din magazinul de aplicații. Deoarece PIA nu are o aplicație în magazin, va trebui să schimbăm acest lucru. Pentru aceasta, trebuie doar să urmați pașii de mai jos:

 1. Din ecranul de pornire, navigați la Setări opțiune în bara de sus.
 2. Apoi, selectați Televizorul meu de foc.
 3. Click pe Aplicații din surse necunoscute. Ar trebui să spună „On”.
 4. Apăsați butonul de pornire de pe telecomandă pentru a reveni la ecranul principal.

Pasul 2: Instalați aplicația Downloader

descărcare firestick vpn

Cel mai simplu mod de a instala fișierele APK pe Firestick este să folosești o aplicație numită Downloader. Pentru a instala această aplicație, țineți apăsat butonul microfon de pe telecomandă și spuneți „Downloader” sau găsiți manual folosind bara de căutare din partea de sus a ecranului de pornire. După ce ați găsit aplicația, dați clic pe Descarca să-l instaleze.

Pasul 3: Instalați acces la internet privat

Deschideți aplicația Downloader. Veți vedea o casetă de introducere a textului în partea dreaptă, așa că navigați la ea și apăsați butonul central al telecomenzii. Aici introducem adresa APK pe care am dori să o instalăm, deci introduceți următoarele, așa cum se arată, dar fără ghilimele:

„Https://www.privateinternetaccess.com/installer/download_installer_android“

PIA pe firestick - url de descărcare

Apoi, faceți clic pe butonul Merge butonul din partea de jos a ecranului. Fișierul dvs. ar trebui să înceapă să se descarce și, după terminarea acestuia, vi se va solicita să confirmați permisiunile aplicației. Clic INSTALARE aici, și DESCHIS pe următorul ecran care apare.

Vestea bună este că aplicația Android PIA funcționează perfect cu telecomanda Amazon Firestick. Aceasta înseamnă că puteți începe imediat fără a fi nevoie de niciun software suplimentar. Conectați-vă folosind numele de utilizator și parola PIA. Aplicația vă va solicita accesul la configurațiile VPN, așa că faceți clic O.K, și O.K din nou pe pagina următoare.

PIA pe firestick - ecranul principal

Acum puteți accesa de fapt aplicația PIA. Înainte de a vă conecta, vă recomandăm să activați opțiunile de comutare ucidere și adblocker din partea dreaptă a ecranului. De asemenea, ar trebui să faceți clic pe Setări, derulați în jos pe listă și activați Conectați-vă la pornire astfel încât VPN se va conecta automat de fiecare dată când porniți Firestick-ul.

Când sunteți gata, reveniți pe partea stângă, alegeți ce server doriți să utilizați, apăsați în sus pe telecomandă și faceți clic pe butonul pentru a vă conecta la VPN.

Cum să accesați servicii geo-blocate în străinătate cu un VPN

După ce aplicația dvs. este configurată în mod corespunzător, este foarte ușor să deblocați platformele geore restricționate în străinătate.

 1. Decideți ce serviciu de streaming doriți să utilizați.
 2. Conectați-vă la aplicația VPN.
 3. Conectați-vă la un server în locația corespunzătoare. De exemplu, ați folosi un server britanic pentru a debloca ITV Hub sau unul american pentru a debloca Netflix SUA.
 4. Încercați să transmiteți conținut pe platforma aleasă. Ar trebui să se încarce fără probleme, dar, dacă nu, contactați echipa de asistență VPN pentru a vedea dacă există anumite servere pe care ar trebui să le utilizați.

Cum să actualizați manual PIA pe Amazon Firestick

Dispozitivele Amazon Fire oferă doar actualizări automate pentru aplicațiile disponibile în magazinul de aplicații. Ca atare, va trebui să actualizați aplicația PIA manual. Din fericire, acesta este un proces rapid și ușor.

Pentru a actualiza PIA pe Firestick, trebuie doar să introduceți legătura cu fișierul APK în aplicația Downloader, de parcă ar fi să o instalați din nou. Singura diferență este că de data aceasta, veți vedea un Actualizați buton în loc de un Instalare unu. Faceți clic pe aceasta pentru a instala cea mai actualizată versiune a Accesului la Internet privat. Vă recomandăm să verificați periodic site-ul web pentru a vedea dacă există noutăți noi.

Pot folosi un VPN pe prima mea generație Firestick?

Firestick-urile de primă generație nu acceptă tunelarea VPN și, ca atare, nu puteți instala o aplicație VPN direct pe ele. Deci, cum aflați dacă utilizați sau nu un dispozitiv de primă generație? Căutați codul FCC pe spate: dacă este 2ABDU-0509, aveți un Firestick de prim gen.

În unele cazuri, puteți în continuare să circulați în siguranță instalând un VPN pe router. Acest lucru este puțin mai complex, dar va cripta și proteja automat traficul care merge către și de la fiecare dispozitiv din rețea. Accesul la internet privat are chiar ghiduri pas cu pas pentru instalarea serviciului său pe routerele Tomato și DD-WRT.

De ce nu funcționează corect VPN-ul meu?

Aveți probleme cu aplicația dvs. VPN? Dacă nu vă conectați sau aveți dificultăți în deblocarea unui anumit serviciu de streaming, este posibil să puteți rezolva problema eliminând memoria cache a Firestick-ului. Acest lucru este foarte simplu și durează doar un minut:

 1. Alege Setări din bara de navigare de pe ecranul principal.
 2. Click pe Aplicații, apoi Gestionați aplicațiile instalate.
 3. Găsiți aplicația dvs. VPN (PIA, de exemplu) în lista programelor instalate.
 4. Apasă pe Forță de oprire și Ștergeți memoria cache butoane.
 5. Reporniți aplicația VPN și vedeți dacă problema dvs. este rezolvată.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Adblock
detector