Cum se instalează CyberGhost pe Amazon Fire Stick sau Fire TV

Cum se instalează CyberGhost pe Amazon Fire Stick sau Fire TV (2)CyberGhost este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming video și deblocare de conținut geo-blocat și tocmai s-a îmbunătățit odată cu lansarea aplicației sale pentru Amazon Fire TV. Aplicația poate fi instalată pe orice dispozitiv Fire TV recent, inclusiv pe a doua generație sau mai târziu Fire TV Sticks și pe Fire TV Cube. Mai bine, este actualizat actualizat cu peste 70%.

Iată cum se instalează CyberGhost pe Fire TV în doar câteva minute:

  1. De la Acasă ecran, accesați ecranul pictograma lupa pentru a afișa bara de căutare.
  2. Caută CyberGhost și faceți clic pe primul rezultat pentru „CyberGhost VPN”
  3. Faceți clic pe galben obține buton pentru a descărca și instala aplicația CyberGhost
  4. După finalizarea instalării, butonul Get se va schimba la Deschis. Faceți clic din nou pentru a lansa aplicația
  5. De acord la termenii serviciului și permite accesul VPN. Vi se va solicita să permiteți CyberGhost să configureze o conexiune VPN. Selectați O.K.
  6. Introduceți numele de utilizator și parola contului dvs. CyberGhost, apoi faceți clic pe Autentificare
  7. Apasă pe cursor pentru a iniția o conexiune la un server selectat automat sau selectați un server din meniul vertical de mai jos.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți peste 70% din planul de 1 an al Cyberghost aici. Și beneficiază de 6 luni în plus gratuit.

Rețineți că, dacă utilizați CyberGhost pe alte dispozitive, aveți o limită de șapte dispozitive care pot fi înregistrate simultan. Dacă încercați să depășiți această limită, veți fi direcționat către un ecran care vă permite să eliminați toate celelalte dispozitive din cont.

Aceasta nu este permanentă și puteți adăuga sau elimina dispozitivele oricând. Cu toate acestea, dacă nu doriți să porniți toate celelalte dispozitive de pe CyberGhost, puteți să îl eliminați pe unul conectându-vă în tabloul de bord al contului dvs. de pe site-ul de pe un computer sau smartphone.

CyberGhost pentru Amazon Fire TV

Cyberghost amazonfs

CyberGhost este un VPN fantastic, care face deblocarea surselor preferate de streaming video. CyberGhost poate debloca, printre altele, Netflix, BBC iPlayer, Hulu și Amazon Prime Video. De asemenea, funcționează excelent cu Kodi, care se potrivește bine cu dispozitivele Amazon Fire.

CyberGhost menține o politică strictă fără jurnaluri și este singura VPN care a obținut un scor perfect în ultima noastră evaluare de securitate VPN. Vitezele sunt mari, o lățime de bandă suficientă pentru a vă transmite fluxul de înaltă calitate, fără bufferizare.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile și pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

CyberGhost pentru dispozitive mai vechi cu Fire TV

Dacă utilizați un dispozitiv Fire mai vechi, cum ar fi un Firestick de primă generație, este posibil ca aplicația CyberGhost să nu funcționeze pentru dvs. Dacă este cazul, va trebui să configurați VPN-ul pe routerul dvs. wifi sau să configurați un router virtual protejat de VPN pe un laptop.

Procesul de configurare a unui VPN pe un router variază mult în funcție de modelul routerului și de firmware. Este posibil ca firmware-ul dvs. de router să nu accepte VPN-urile în mod implicit, deci trebuie să înlocuiți firmware-ul cu o alternativă open-source, cum ar fi Tomato sau DD-WRT. Aveți grijă dacă parcurgeți această rută, deoarece înlocuiți firmware-ul, un proces numit „intermitent”, vă poate deteriora definitiv routerul, dacă nu este făcut corect.

Configurarea unui router wifi virtual este mai puțin riscantă și mai ușoară, dar necesită un laptop la îndemână. Vedeți videoclipul de mai jos pentru a vedea cum puteți face acest lucru pe Windows:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 21

Adblock
detector