Cum se instalează ExpressVPN pe Amazon Fire Stick

instalați ExpressVPN pe Amazon Firestick

ExpressVPN a lansat o aplicație adaptată pentru dispozitivele Amazon Fire TV și o puteți accesa acum pe cea de-a doua generație sau mai târziu Fire Stick, Fire TV sau Fire TV Cube. Această aplicație VPN ușoară poate debloca serviciile de streaming geo-blocate și vă poate ascunde activitatea de vizualizare de la ISP-ul dvs. și de la alți spectatori.

LECTURĂ DE CITITOR: Obțineți 3 luni gratis cu ExpressVPN. Include o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Iată cum se instalează ExpressVPN pe Firestick în doar câteva minute:

  1. De la Acasă ecran, accesați ecranul lupă în colțul din stânga sus pentru a afișa bara de căutare.
  2. Căutați „ExpressVPN” și selectați primul rezultat
  3. Selectați galbenul obține buton pentru a descărca și instala aplicația.
  4. Când se termină instalarea, deschideți aplicația făcând clic din nou pe butonul galben, care scrie acum „Deschis
  5. Presupunând că aveți deja un cont, selectați opțiunea la conectare
  6. Faceți clic pe procesul de configurare apăsând O.K când vi se solicită să completați configurația și să configurați o conexiune VPN
  7. Puteți alege dacă trimiteți sau nu rapoarte anonime de diagnosticare către ExpressVPN în fundal. Acest lucru depinde de preferințele dvs. personale.
  8. Faceți clic pe butonul mare cu o pictogramă de pornire pentru a iniția o conexiune la un server din apropiere sau selectați cel mai mic Alegeți locația buton pentru a vă conecta la un anumit oraș sau țară
  9. Ești conectat! VPN-ul va rămâne conectat în fundal în timp ce utilizați alte aplicații.

Navigarea la stânga deschide un meniu în care vă puteți gestiona contul, regla setările, adresați-vă unui prieten și puteți configura alte dispozitive.

ExpressVPN pentru Fire TV

ExpressVPN Firetv

ExpressVPN este un furnizor splendid care excelează în toate aspectele. Poate debloca o gamă largă de site-uri geo-blocate și canale de streaming, inclusiv Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, și altele. Se asortează bine cu Kodi, un player de media popular care rulează frecvent pe Firesticks.

ExpressVPN nu păstrează jurnalele care conțin informații de identificare; asta înseamnă că nu există jurnalele de trafic sau adrese IP. Securitatea este de primă clasă, iar aplicațiile vin la pachet cu o protecție robustă împotriva scurgerilor. Vitezele sunt suficient de rapide pentru a vă menține în flux fără a proteja de înaltă calitate.

Aplicațiile sunt de asemenea disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și anumite routere wifi.

ÎNCERCAȚI-I FĂRĂ RISCURI: Ia 3 luni gratuit aici cu planul anual al ExpressVPN. Acordul include o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Vezi si: Cum se instalează Kodi pe Firestick

ExpressVPN pentru dispozitive mai vechi de la Fire TV

Dacă utilizați un dispozitiv Fire TV mai vechi, cum ar fi un Prima generație Firestick, este posibil să nu puteți rula o VPN care rămâne conectată pe dispozitiv. Din fericire, ExpressVPN v-a acoperit.

Fiecare abonament ExpressVPN vine cu MediaStreamer, un serviciu proxy DNS inteligent care deblochează o mulțime de canale de streaming în același timp ca VPN. Puteți înlocui serverele DNS implicite ale dispozitivului dvs. în setările wifi. Acest lucru funcționează și pentru alte dispozitive care nu acceptă VPN-uri, cum ar fi Apple TV, Roku și Chromecast.

Alternativ, puteți configurați VPN-ul pe un router. ExpressVPN face propriul firmware de router, pe care îl puteți instala gratuit dacă routerul dvs. este compatibil. În caz contrar, puteți achiziționa un router „pre-fulgerat” de la ExpressVPN. Orice dispozitive conectate la router își vor transmite traficul de internet prin VPN.

Firmware-ul routerului include chiar și o opțiune de tunelare împărțită, astfel încât să puteți alege ce dispozitive folosesc VPN și care nu. Toată această versatilitate face din ExpressVPN o opțiune excelentă dacă trebuie să acoperiți o mulțime de tipuri diferite de dispozitive.

Opțiunea finală este să configurați o Hotspot wifi protejat prin VPN. Majoritatea laptopurilor sunt capabile să transmită hotspot-urile wifi proprii, pe care le puteți proteja cu un VPN. Acest videoclip explică modul de configurare a unui hotspot wifi protejat prin VPN în Windows 10:

Vezi si: Cum se instalează NordVPN pe Firestick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 23

Adblock
detector