Cum se instalează Fusion pentru Kodi 16 Jarvis

kodi fusion 14
Actualizare: serverele TVAddons și Fusion au scăzut câteva zile, iar depozitul nu este disponibil. Vom actualiza această postare dacă și când va reveni online.

Dacă tocmai începeți cu Kodi, Fusion este un loc minunat pentru a începe. Este în esență un depozit de depozite. Fusion este unul dintre cele mai populare depozite disponibile pentru Kodi XBMC și include multe dintre cele mai populare suplimente video streaming pentru Kodi, printre multe altele.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Există două modalități principale de instalare a depozitelor și a suplimentelor de la Fusion. Prima este instalarea manuală individuală din interfața Kodi. Al doilea este să folosești Indigo. Acesta este un program suplimentar care vă permite să instalați cu ușurință alte depozite de la Fusion.

Vă vom îndruma în etapele care utilizează o tabletă Android și cea mai recentă versiune a Kodi XBMC, Jarvis. Configurarea ar trebui să fie aproape identică la alte dispozitive și versiuni și durează mai puțin de cinci minute.

 1. Deschideți Kodi și mergeți la System > Manager de fișierekodi fusion 1
 2. Faceți clic pe Adăugare sursă (Fusion este deja instalat în capturile de ecran, deci ignorați asta deocamdată)kodi fusion 2
 3. Atingeți și tastați http://fusion.tvaddons.ag, apoi faceți clic pe Terminatkodi fusion 3
 4. Atingeți câmpul sub „Introduceți un nume pentru această sursă media” și tastați „fuziunea”. Faceți clic pe Terminat, apoi pe OK.kodi fusion 4

Fusion este acum instalat! Însă trebuie să instalați efectiv suplimentele din depozit pentru a le folosi. Vă vom arăta mai întâi cum să folosiți instrumentele încorporate ale lui Kodi și apoi cum să folosiți programul de instalare Fusion Add-on.

Instalați manual suplimentele Kodi de la Fusion

Ca exemplu, vă vom arăta cum să instalați 1Channel Primewire, unul dintre cele mai populare suplimente de streaming video. Rețineți că suplimentele de streaming precum 1Channel pot fi blocate sau ilegale în țara dvs. Vă recomandăm să utilizați un VPN de renume precum IPVanish, care să funcționeze cu toate suplimentele Kodi și pentru a vă păstra activitatea pe internet privată. Pentru mai multe opțiuni, consultați programul nostru pentru cele mai bune VPN-uri pentru Kodi.

 1. Pe ecranul de pornire Kodi XBMC, faceți clic pe Sistemkodi fusion 1
 2. Faceți clic pe Componente suplimentarekodi fusion 5
 3. Faceți clic pe „Instalare din fișierul zip”kodi fusion 6
 4. Faceți clic pe „fuziune” (sau orice ați numit-o)
 5. Accesați kodi-repos > engleză ... aici puteți răsfoi toate depozitele în limba engleză
 6. Faceți clic pe „repository.tknorris.release-x.x.x.zip”. Ar trebui să vedeți o notificare care spune „Adăugarea activată” în colț.kodi fusion 7
 7. Înapoi la meniul suplimentelor din secțiunea Sistem, faceți clic pe „Instalare din depozit”.kodi fusion 8
 8. Selectați „tknorris release repository” > Componente video > 1Channel și faceți clic pe Install. Ar trebui să vedeți o notificare care spune „Adăugarea activată”
 9. 1Channel este acum instalat. Pentru ao utiliza, accesați ecranul de pornire la Videoclipuri > Add-on-uri > 1Channel

Configurarea instalatorului Indigo și Fusion Addon

Actualizați: În februarie, Fusion și-a consolidat toate instrumentele, inclusiv Fusion Add-on Installer într-un singur plugin numit Indigo. Am actualizat acest tutorial pentru a reflecta modificările.

Aceasta este metoda manuală de instalare a depozitelor și a suplimentelor de la Fusion. Dacă preferați un instrument terț mai simplu, puteți utiliza Indigo. Din nou, vom instala 1Channel ca exemplu.

 1. Pe ecranul de pornire Kodi XBMC, faceți clic pe Sistemkodi fusion 1
 2. Clic Add-on-urikodi fusion 5
 3. Clic Instalați din fișierul zipkodi fusion 6
 4. Clic fuziune (sau orice ai numit)
 5. Mergi la începe-aici, faceți clic pe „plugin.program.indigo-x.x.x.zip și așteptați o notificare „add-on actualizată”
 6. Accesați ecranul de pornire Kodi XBMC și faceți clic pe Programekodi fusion 10
 7. Mergi la Completarea programelor > Indigo > Instalator Addonfuziunea indigo
 8. Aici puteți vedea mai multe miniaturi din care să alegeți. Pentru 1Channel, faceți clic pe Componente videokodi fusion 14
 9. Faceți clic pe 1Channel Primewire, apoi faceți clic din nou pe pagina următoare și confirmați instalarea.kodi fusion 15
 10. 1Channel este acum instalat. Pentru ao utiliza, accesați ecranul de pornire la Videoclipuri > Add-on-uri > 1Channel

Și asta este tot ce trebuie! Atât Kodi, cât și Fusion Add-on Installer au funcții de căutare dacă preferați să nu căutați suplimentul sau depozitul dorit..

Alte intrebari? Spuneți-ne în comentarii!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 57 =

Adblock
detector