Cum se instalează Hotspot Shield pe Amazon Fire Stick în 2 minute

Cum se instalează Hotspot Shield pe Amazon Firestick în 2 minute

Scutul Hotspot a lansat o aplicație specială pentru dispozitivele Fire TV, inclusiv Fire Stick și Fire TV Cube. Acum puteți obține toate avantajele VPN Hotspot Shield pe Firestick, inclusiv deblocarea fluxurilor video blocate în regiune și păstrarea activității dvs. de vizualizare. Obținerea Hotspot Shield pentru sistemul de operare Fire durează doar câteva minute și vă vom arăta cum.

Rețineți că, dacă aveți un Firestick de primă generație, aplicația Hotspot Shield pentru Fire TV nu va funcționa. Veți avea nevoie de un dispozitiv de al doilea gen sau mai târziu pentru a utiliza orice VPN pe Firestick. Din păcate, Hotspot Shield nu acceptă momentan routerele wifi, așa că există puține alternative pentru proprietarii Firestick de prim gen. Ați putea lua în considerare ExpressVPN sau NordVPN, ambele oferind suport pentru router.

Tutorialul de mai jos presupune că ai deja un cont și un abonament Hotspot Shield activ.

Încă nu aveți scutul hotspot? Economisiți peste 70% pe planul de 3 ani aici (include garanție de returnare a sumei de 45 de zile).

Cum se instalează Hotspot Shield pe Firestick în 2 minute

Noua aplicație Hotspot Shield pentru Firestick este disponibilă direct de pe Amazon, ceea ce facilitează instalarea. Urmați pașii simpli de mai jos pentru a instala noua aplicație Hotspot Shield pe Firestick.

Iată cum se instalează Hotspot Shield pentru Firestick:

  1. Porniți dispozitivele dvs. Fire TV și de pe ecranul de pornire, accesați ecranul lupă pictograma din colțul din stânga sus pentru a afișa bara de căutare.hotspot scut incendiu tv 1
  2. Căutați „Hotspot Shield” și selectați primul rezultat din dezvoltatorul Pango.hotspot shield fire tv 2
  3. Faceți clic pe galben obține buton pentru a descărca și instala aplicația.hotspot shield fire tv 3
  4. După terminarea instalării, faceți clic din nou pe butonul galben Deschis aplicația. După aceasta, puteți accesa aplicația din ecranul de pornire.
  5. Pentru prima dată când rulați aplicația, vi se va solicita activarea acesteia prin conectarea pe un alt dispozitiv. Scanați codul QR sau introduceți adresa URL afișată pe Fire TV utilizând un al doilea dispozitiv, cum ar fi un laptop sau un smartphone.hotspot shield fire tv 4
  6. Pe al doilea dispozitiv, conectați-vă utilizând adresa de e-mail și parola Hotspot Shield. Odată conectat, aplicația Firestick va fi activată și direcționată către interfața principală Hotspot Shield.hotspot scut incendiu tv deconectat
  7. De aici, puteți să faceți clic pe pictograma on / off pentru a vă conecta sau selecta locaţii pentru a vă conecta la un server într-o anumită locație.hotspot scut locurile foc tv
  8. După ce v-ați conectat, asta este! Puteți părăsi aplicația, iar VPN va rămâne conectat în fundal.hotspot scut incendiu tv conectat

Puteți să vă deconectați oricând revenind la aplicație și făcând clic pe butonul on / off.

Cum deblochează conținutul blocat prin regiune pe Firestick cu HSS

Acum că Hotspot Shield este în funcțiune pe Firestick, îl puteți utiliza pentru a transmite tot felul de videoclipuri blocate în regiune din străinătate. Aceasta include Netflix, BBC iPlayer, Hulu și Amazon Prime Video, printre altele.

Toate aceste servicii sunt blocate în regiune, ceea ce înseamnă că întregul sau o parte din conținutul lor este accesibil numai utilizatorilor din anumite țări. Acestea determină țara dvs. prin adresa IP a dispozitivului dvs. - o secvență unică de numere și zecimale utilizate pentru a identifica și comunica cu dispozitivul dvs. pe internet.

Un VPN criptează conexiunea dvs. de internet și o rutează printr-un server intermediar într-o altă locație. Deși serviciile de streaming au devenit înțelepte pentru multe instrumente de eludare, Hotspot Shield poate ocoli restricțiile din regiune schimbând adresa IP.

Trebuie doar să vă conectați la locația serverului care corespunde cu serviciul de streaming pe care doriți să îl urmăriți. Serviciul de streaming va vedea doar adresa IP a serverului VPN și nu Firestick-ul.

Acest lucru face posibilă vizualizarea întregului conținut preferat de acasă, în străinătate. De exemplu: să stai la un hotel dintr-o țară străină? Trebuie doar să conectați Firestick-ul la televizorul hotelului și să rulați pe Hotspot Shield pentru a vă debloca toate fluxurile. Datorită criptării VPN, activitatea dvs. de vizualizare va fi ascunsă și de hotel și de furnizorul de servicii de internet.

Hotspot Shield funcționează de asemenea cu Kodi și cu toate suplimentele Kodi pe care le-am testat. Tot ceea ce vizionați, precum și sursele de streaming vor rămâne private.

Vezi si:

  • Cele mai bune VPN-uri pentru Firestick
  • Hotspot Shield recenzie
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 12

Adblock
detector