Cum se instalează Ivacy VPN pe Amazon Firestick

Cum se instalează Ivacy VPN pe Amazon Firestick

Ivacy a lansat recent o nouă versiune a aplicației adaptate pentru dispozitivele Amazon Fire TV, incluzând noul Fire TV Cube și Fire TV Stick. Acum puteți obține această VPN excelentă pe Firestick pentru a debloca fluxurile video geo-blocate și a face ca obiceiurile dvs. de vizualizare să fie mai private.

Iată cum se instalează Ivacy pe Amazon Firestick:

 • Înscrieți-vă la orice plan Ivacy (tarif actualizat aici) dacă nu aveți încă unul
 • De la Acasă ecran, accesați ecranul pictograma lupa în colțul din stânga sus
 • Căutați „Ivacy” și selectați prima opțiune care apare
 • Atingeți galbenul obține buton pentru a descărca și instala aplicația Ivacy
 • După ce ați terminat, faceți clic din nou pe butonul galben Deschis aplicația
 • Conectați-vă cu numele de utilizator și parola Ivacy sau utilizați aplicația Ivacy de pe telefon pentru a scana codul QR
 • Faceți clic pe bara care spune Automat pentru a alege un server, apoi faceți clic pe butonul butonul de pornire pentru inițializarea unei conexiuni
 • Acceptați solicitarea pentru Ivacy de a configura o conexiune VPN făcând clic O.K
 • Ești conectat! Acum puteți părăsi aplicația și VPN va rămâne conectat în fundal.

ÎNCERCAȚI GRATUIT RISCUL: Toate planurile Ivacy sunt susținute de o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Ivacy a fost mult timp favorit în rândul utilizatorilor Kodi și putem confirma că funcționează cu toate suplimentele pe care le-am testat.

OFERTA CITITORULUI: Obțineți o reducere imensă la orice plan VPN Ivacy susținut de o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Vezi si: Cum se instalează Kodi pe Firestick

VPN Ivacy pentru Amazon Fire TV

Ivacy poate debloca o tonă de servicii de streaming și costă mai puțin decât majoritatea VPN-urilor, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru cei care doresc să acceseze fluxuri video geo-blocate din străinătate, dar nu vor să scoată o tonă de bani pentru un alt abonament. Se poate debloca Netflix SUA și BBC iPlayer, printre alții. Este posibil să fie necesar să contactați serviciul de chat în direct al Ivacy pentru a vă întreba ce servere funcționează cu un anumit serviciu de streaming.

Compania nu stochează niciun jurnal cu ceea ce faceți cu VPN. Criptarea puternică asigură că niciun fel de date care nu lasă dispozitivul dvs. nu poate fi văzut de terți. Vitezele sunt rapide și consecvente, perfecte pentru transmiterea în fluxuri de înaltă calitate, fără tamponare.

Abonații Ivacy se pot conecta până la cinci dispozitive simultan. Aplicațiile sunt de asemenea disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

VPN Ivacy pentru dispozitive mai vechi cu Fire TV

S-ar putea să nu fie deloc compatibil cu VPN-urile Firestick de primă generație și alte altele Fire TV mai vechi. Chiar dacă primiți aplicația să se conecteze, aceasta nu va rămâne conectată atunci când treceți la alte aplicații. Dacă doriți să utilizați PrivateVPN cu un dispozitiv Fire TV mai vechi, aveți câteva opțiuni:

 • Configurați un hotspot wifi protejat prin VPN. Majoritatea laptopurilor pot transmite un hotspot wifi către dispozitivele din apropiere. Prin conectarea la un VPN de pe laptop, orice dispozitiv care se conectează la hotspot își va transmite traficul de internet prin serverul VPN. Vedeți videoclipul nostru despre cum puteți configura un hotspot protejat prin VPN în Windows 10:
 • Configurați VPN-ul pe un router wifi. Unele routere wifi pot rula VPN-uri, astfel încât orice dispozitiv conectat la ele va trece prin tunelul criptat. Acest proces variază în funcție de firmware-ul routerului și de furnizorul VPN. Dacă firmware-ul routerului nu acceptă VPN-uri, este posibil să-l înlocuiți cu ceva care face acest lucru, cum ar fi DD-WRT sau Tomato. Fiți avertizat, însă, că instalarea necorespunzătoare a noului firmware de dispozitiv - proces cunoscut sub numele de „intermitent” - poate deteriora definitiv dispozitivul. Exersați prudență!

Dacă opțiunile respective nu sunt fezabile pentru dvs., este cel mai bine doar să actualizați dispozitivul Fire TV la un model mai nou.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector