Cum se instalează Kodi pe Firestick și Amazon Fire TV

Cum se instalează Kodi pe un Amazon Fire Stick sau Fire TV


Android Firestick și Fire TV, bazate pe Android, sunt dispozitive populare pentru care fanii Kodi să profite. Nu numai că obțineți toate canalele și funcționalitatea Fire TV, Kodi deschide o gamă complet nouă de suplimente și canale de streaming. Puteți instala Kodi pe dispozitivele Firestick și Fire TV și bucurați-vă de aceeași experiență de streaming, fără a obosi un dispozitiv mai mare.

Notă: Dacă doriți să instalați un Kodi build pe Firestick, vă recomandăm să alegeți unul care este proiectat pentru dispozitive cu consum redus.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Nu cumpărați Firestick-uri complet încărcate!

În timp ce unii comercianți YouTubers și eBay vând Amazon Firesticks și televizoare Fire cu Kodi preinstalate, vă recomandăm să vă îndepărtați de acestea și să instalați singur Kodi. Acele „cutii de piraterie” preconfigurate conțin adesea malware și suplimente malițioase care vă fură datele, injectează reclame sau folosesc dispozitivul dvs. ca parte a unei botnet-uri mai mari, printre alte activități nefaste..

Avertisment: utilizați un VPN cu un Kodi Firestick

Kodi este un dispozitiv de streaming excelent, dar poate avea anumite riscuri notabile. Oricând transmiteți conținut online, prin Kodi sau altfel, riscați să expuneți datele dvs. de transmisie personală la ISP-ul dvs. și la alte persoane care ar putea să vă partajeze rețea.

O rețea privată virtuală sau VPN vă poate ajuta să vă mascați activitatea de streaming. În acest fel, puteți împiedica ISP-ul dvs. să vadă ce site-uri accesați și să opriți orice activități de accelerare sau raportare a ISP. De asemenea, puteți împiedica pe oricine altcineva care vă împărtășește rețeaua să vă vadă streaming și activități de navigare.

OFERI ALERTA: Cititorii noștri pot economisi 60% la un abonament anual IPVanish aici sau 36% din planul lunar.

Aflați cum să instalați un VPN pe Amazon Fire Stick sau Fire TV în acest tutorial.

Cum se instalează Kodi pe Firestick

Înainte de a începe, trebuie să permitem Fire TV să instaleze aplicații din surse necunoscute.

 1. Porniți-vă televizorul de foc și mergeți la Setări > Sistem
 2. Derulați în jos spre Opțiuni pentru dezvoltatori
 3. Comutați mai departe Aplicații din surse necunoscute și confirmați

Acum puteți utiliza aplicații din afara ecosistemului de aplicații Amazon, inclusiv Kodi.

Există câteva metode diferite pe care le puteți utiliza pentru a instala Kodi pe Amazon Firestick, pe care le-am prevăzut mai jos.

Metoda # 1: Descărcați și instalați Kodi pe Firestick și Fire TV cu aplicația Downloader

Deși există mai multe moduri de a instala Kodi pe un Firestick, acesta este de departe cel mai ușor. Nu necesită un al doilea dispozitiv sau o aplicație pentru fișierul explorator. În schimb, vom folosi aplicația Downloader pentru a obține Kodi direct de pe site-ul oficial. Funcționează pentru toate versiunile de Fire TV și Fire TV Stick, inclusiv modele de primă generație.

 1. Porniți Fire TV și folosiți caseta Căutare pentru a găsi Downloader app. În timp ce scrie, are un logo portocaliu și alb. Puteți găsi, de asemenea, în secțiunea Categorii > UtilitățiUtilități Amazon firestick vpn
 2. Selectați aplicația cu telecomanda și faceți clic pe butonul obține sau Descarca butonKodi pentru firestick TV downloader
 3. Descărcătorul ar trebui să se instaleze automat, după care butonul Obține sau descărcare se va transforma într-un Deschis buton. Apasă-l
 4. În câmpul URL din aplicația Downloader, introduceți adresa URL de descărcare directă pentru Kodi. Pentru un stoc, lansarea ARM stabilă a Kodi 18.2 „Leia” (ultima versiune din acest moment de scriere), introduceți https://bit.ly/2Pr64RGinstalați Kodi pe descărcătorul Firestick
 5. Verificați dacă adresa URL este exact corectă și apăsați butonul de descărcare
 6. Kodi se va descărca și vi se va solicita un meniu de instalare a aplicației. Selectați Instalare (notă: imaginea de mai jos prezintă și actualizează, nu o nouă instalare, dar procesul este același)kodi pe firestick
 7. Kodi este acum instalat. Selectați Terminat și reveniți la meniul principal
 8. Puteți lansa Kodi din secțiunea Aplicații din meniul principal Fire TV. Asigurați-vă că porniți mai întâi VPN-ul!

Link-ul pe care îl furnizăm (https://bit.ly/2Pr64RG) este o adresă URL scurtată din pagina descărcărilor oficiale ale lui Kodi. Pentru comoditate, este mult mai ușor să introduceți adresa URL decât cea oficială de pe site-ul web Kodi, dar duce la același fișier APK.

Metoda # 2: Descărcați și instalați Kodi pe Firestick cu ES File Explorer

Dacă, din anumite motive, aplicația Downloader din metoda nr. 1 nu vi se potrivește, ES File Explorer este o descărcare încercată care funcționează într-o manieră similară.

 1. Porniți Fire TV și folosiți bara de căutare pentru a găsi ES File Explorer app. Asigurați-vă că vă aflați în Aplicații și jocuri categorie
 2. Selectați aplicația cu telecomanda și faceți clic pe butonul obține sau Descarca buton
 3. Aplicația se va descărca și instala automat. Apasă pe Deschis butonul odată ce a terminat de a lansa ES File Explorer
 4. Navigați la Unelte > Administrator de descărcări în bara laterală din stânga a ES Explorer
 5. Selectează + Nou fila din partea de jos a ecranului
 6. Introduceți adresa URL de descărcare directă pentru Kodi în ES File Explorer. Începând cu acest moment al scrierii, cea mai recentă versiune de Android ARM stabilă a lui Kodi 18.2 este „Leia” https://bit.ly/2Pr64RG
 7. Verificați dublu adresa URL exactă. Denumiți fișierul orice doriți, cum ar fi „Kodi”, și faceți clic pe butonul Descarcă acum buton
 8. Odată descărcat, veți vedea un prompt cu două opțiuni deschise. Alege Deschide fișierul și apoi Instalare pe următorul prompt
 9. Kodi se va descărca și vi se va solicita un meniu de instalare a aplicației. Selectați Instalare
 10. Kodi este acum instalat. Selectați Terminat și reveniți la meniul principal
 11. Puteți lansa Kodi din secțiunea Aplicații din meniul principal Fire TV. Asigurați-vă că porniți mai întâi VPN-ul!

Metoda # 3: Sideload Kodi pe Amazon Fire TV de pe un alt dispozitiv Android, utilizând Apps2Fire

Dacă preferați să obțineți cea mai recentă versiune de Kodi de la Google Play în loc de o descărcare directă APK și aveți un alt dispozitiv Android cu acces la Google Play, se poate folosi Apps2Fire pentru a instala Kodi pe Fire TV..

 1. Porniți Fire TV și din meniul de acasă accesați Setări > Sistem > Despre > Reţea
 2. Notează adresa IP a dispozitivului dvs. Fire TV
 3. Pe al doilea dispozitiv Android, descărcați și instalați Apps2Fire de pe Google Play
 4. Pe același dispozitiv Android, descărcați și instalați cea mai recentă versiune de Kodi de pe Google Play
 5. Lansați aplicația și atingeți pictograma meniului (trei puncte) în colțul din dreapta sus
 6. Atingeți Înființat
 7. Sub Adresa IP a televizorului dvs. Fire, introduceți adresa IP
 8. Atingeți salva
 9. Selectați din nou pictograma meniului (trei puncte) și selectați „Încărcați aplicații”
 10. Atingeți Kodi sub Aplicații locale pentru a-l încărca pe Fire TV
 11. Aplicația ar trebui să se instaleze automat pe Fire TV
 12. Puteți lansa Kodi din secțiunea Aplicații din meniul principal Fire TV. Asigurați-vă că porniți mai întâi VPN-ul!

Cele mai bune construcții Kodi pentru Amazon Firestick

În timp ce mulți utilizatori se vor înțelege bine cu stocul Kodi pe Fire TV, alții ar putea prefera să obțină o versiune specializată a Kodi, cu opțiuni unice de piele și meniu. O modalitate ușoară de a atinge alergarea la sol este cu o construire Kodi care îți îmbunătățește experiența Kodi.

Prefațăm toate versiunile Firestick Kodi cu acest avertisment: în timp ce veți obține niște conținut legal și suplimente bune cu o compilare, puteți, de asemenea, să descărcați și să instalați suplimente pe lista neagră. Construcțiile Kodi vin cu un număr mare de suplimente preinstalate și nu puteți selecta pe care le primiți.

O construcție poate fi utilă oferind funcții noi și interesante pentru Kodi, dar va trebui să vă faceți diligența necesară pentru a vă asigura că ștergeți suplimentele nedorite de piraterie înainte de ao utiliza.

Dacă aveți deja instalat Kodi for Firestick și doriți să încercați o construcție nouă, asigurați-vă că efectuați o nouă instalare.

Fire TV Stick-urile nu sunt tocmai piese hardware puternice, așa că veți dori realizări ușoare care să nu reducă performanța. Având în vedere acest lucru, iată câteva aspecte care trebuie luate în considerare:

Titanium Build

titanium instala kodi pe firestick 2019

La 171 MB, Titanium Build a fost făcut pentru viteză și construit pentru a funcționa bine cu dispozitivele Amazon Fire TV. Veți găsi că Titanium Build are câteva suplimente pe care doriți să le ștergeți imediat, dar, în caz contrar, are o piele personalizată elegantă și este foarte rapid pe Firesticks.

Lobo Build

lobo build instala kodi pe firestick 2019

Lobo Build are o temă verde, care ar putea fi lucrul tău. Construcția este de doar 164 MB pentru a instala, cu doar câteva suplimente, va trebui să eliminați pentru a face o fire Firestick perfectă atât pentru nou-veniți, cât și pentru utilizatorii experimentați Kodi.

Max a fost inițiat Mario Build

max'd mario instalează kodi pe firestick 2019

Credeți sau nu, această versiune este sub 100MB. Este super rapid și este o construcție excelentă pentru iubitorii Nintendo și utilizatorii Kodi cu copii.

Cum să actualizați Kodi pe Fire TV Stick

Actualizarea la cea mai recentă versiune de Kodi pe Fire TV Stick utilizează exact același proces ca o nouă instalare cu metoda # 1 de mai sus. Schimbați URL-ul de descărcare la cea mai recentă versiune de pe site-ul oficial Kodi. Când vi se solicită să instalați actualizarea, vi se vor afișa orice permisiuni noi solicitate de Kodi.

Acestea fiind spuse, există câteva premise pentru a vă asigura că totul merge bine.

 • Dacă faceți upgrade de la o versiune majoră mai veche de Kodi și nu doar o versiune minoră mai veche, cum ar fi de la Jarvis 16.1 la Krypton 17.4, vă recomandăm o instalare curată. Aceasta înseamnă să dezinstalați aplicația Kodi existentă înainte de a o instala pe cea nouă. Mai multe despre cum se dezinstalează mai jos.
 • Dacă aveți o altă piele decât cea originală, vă recomandăm să reveniți mai întâi la pielea inițială. Nu toate pielea este compatibilă între diferite versiuni de Kodi, iar actualizarea cu una în funcțiune poate cauza probleme precum un ecran negru. Pielea originală se numește „Confluență”.

Cum să dezinstalați Kodi pe Fire TV Stick

Dacă ceva nu merge bine când instalați sau actualizați Kodi sau doriți să efectuați o instalare curată, iată cum puteți dezinstala Kodi pe un Fire TV Stick:

 1. Din ecranul de start, accesați Setări > Aplicații > Gestionați aplicațiile instalate
 2. Derulați în jos și selectați Kodi
 3. Selectați Dezinstalați, și apoi Dezinstalați din nou pentru a confirmakodi fire tv stick dezinstalare

„Amazon Fire TV Stick” de Hedwig Storch licențiat sub CC BY-SA 4.0 prin Wikimedia Commons

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =