Cum se instalează NordVPN pe Amazon Fire TV / Fire Stick (cu tutorial video)

NordVPN este unul dintre cele mai populare VPN-uri din lume, iar acum face o aplicație specială pentru utilizatorii Fire TV. În acest articol, vă vom arăta cum să instalați NordVPN pe Firestick în doar câteva minute.

Odată pornit, puteți utiliza aplicația pentru a debloca videoclipuri blocate în regiune și pentru a împiedica spectatorii terți să spioneze în activitatea dvs. online.

Cum se instalează NordVPN pe Firestick

NordVPN a lansat recent o versiune a aplicației sale compatibile cu Fire TV, pe care o puteți obține direct de pe Amazon. Iată cum se instalează NordVPN pe un Fire TV Stick sau pe Fire TV Cube:

  1. Înscrieți-vă la NordVPN pe site-ul său web. Fiecare abonament este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.
  2. Porniți Fire TV și încărcați ecranul de pornire.
  3. Navigați la pictograma lupa în partea de sus și selectați-l. Introduce "NordVPN”În bara de căutare.
  4. Selectează NordVPN app. Ar trebui să fie primul rezultat.
  5. Apasă pe obține buton și așteptați descărcarea și instalarea aplicației.
  6. Butonul Obține acum ar trebui să fie un Deschis buton. Apasă-l. De asemenea, puteți deschide NordVPN de la dvs. Aplicații pagină.
  7. Aplicația NordVPN va rula. Dacă vi se solicită o actualizare, selectați descarca si instaleaza, apoi Instalare actualizările.
  8. Când vi se solicită, introduceți numele de utilizator și parola pe care ați folosit-o pentru a vă înscrie la pasul 1.
  9. Acum puteți alege un server și vă conectați la VPN.

Cum se instalează manual NordVPN pe Firestick (metodă veche)

Înainte de a lansa versiunea Fire TV a aplicației sale, instalarea NordVPN pe un Firestick a necesitat descărcarea versiunii de telefon Android a aplicației împreună cu o aplicație specială care permite navigarea pe ecranul tactil pe Fire TV. Nu mai există prea mult apel pentru a utiliza această metodă pentru NordVPN, deși ar trebui să fie viabil și pentru alte VPN-uri fără aplicații specifice Firestick.

În acest tutorial, vă vom arăta cum să instalați și să utilizați o aplicație VPN pe Amazon Fire TV Stick. În timp ce instrucțiunile prezintă NordVPN, puteți utiliza acest lucru pentru a instala aproape orice aplicație Android care nu este disponibilă în magazinul de aplicații Fire TV. Pentru a începe, veți avea nevoie de un Firestick de a doua generație sau mai târziu. De asemenea, veți avea nevoie de acces la fișierul APK al aplicației VPN. Aceasta poate fi descărcată direct de pe site-ul web NordVPN.

Datorită modului în care este concepută interfața de aplicații Android NordVPN, este imposibil să controlați efectiv aplicația folosind telecomanda implicită care vine cu Fire Stick. Pentru a evita acest lucru, puteți achiziționa un mouse Bluetooth sau vă vom arăta cum puteți controla intrarea cu un smartphone sau o tabletă în următoarea secțiune

Din ecranul de start, mergeți în partea de sus și alegeți Setări, apoi Dispozitiv. Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori, și comutați ambele aceste setări -Debugging ADB și Aplicații din surse necunoscute-pe.

firestick vpn surse necunoscute

Reveniți la ecranul de start și selectați tasta lupă pictograma pentru a căuta o aplicație apelată Downloader. Selectați "obține”Și lăsați aplicația să se instaleze, apoi deschideți-o.

descărcare firestick vpn

Introduceți adresa URL de descărcare în fișierul APK. Acest lucru poate dura un timp pentru a face cu telecomanda. Link-ul de descărcare reală pentru NordVPN este foarte lung și conține tone de simboluri, așa că, în schimb, o să merg pe o pagină care conține linkul respectiv pe site-ul NordVPN, astfel pot să introduc o adresă URL mult mai simplă. Aceasta va deschide un browser rudimentar în aplicația Downloader. Apoi, găsesc doar linkul de descărcare folosind controalele direcționale de pe telecomandă și dau clic pe butonul central pentru a începe descărcarea.

firestick vpn apk

Când descărcarea se termină, vi se va solicita să instalați aplicația. Selectați Instalare, apoi Deschis. După ce l-ați instalat, puteți ieși din Downloader.

firestick vpn instala

Deoarece NordVPN este văzută ca o aplicație terță parte, aceasta nu apare pe pagina noastră de pornire sau chiar pe pagina noastră de aplicații. În schimb, va trebui să mergi la Setări > Aplicații > Gestionați aplicațiile instalate și selectați aplicația VPN din listă. Apoi apasa Lanseaza aplicatia.

lansarea firestick vpn

Acum pentru unii dintre voi, asta este. În funcție de designul aplicației și de modul în care este expusă, este posibil să fiți capabil să vă conectați și să vă conectați imediat.

nordvpn fire tv conectat 2

Cu NordVPN și cu multe alte aplicații VPN, totuși, acest lucru nu este cazul. Încercarea de a forța butoanele limitate de pe telecomandă să interacționeze cu o aplicație cu ecran tactil este aproape imposibilă. Va trebui să avem un mouse.

Cum să controlați NordVPN pe Firestick cu o aplicație pentru mouse (metodă veche)

Puteți utiliza un mouse Bluetooth și îl puteți conecta la Fire TV dacă aveți unul. Cealaltă opțiune este să utilizați un smartphone sau o tabletă pentru a controla de la distanță Fire TV. Îți vom arăta cum să faci acest lucru din urmă.

Amazon are o aplicație la distanță TV pentru stick-uri Fire, dar nu vă oferă controlul mouse-ului. În schimb, doar reproduce funcțiile de bază ale telecomenzii fizice. Am încercat câteva soluții diferite pentru acest lucru și am găsit cea mai bună opțiune pentru a fi o aplicație numită Telecomandă pentru Fire TV. Aplicația costă 2 dolari, dar valora bine banii cheltuiți. Dacă doriți o opțiune gratuită, puteți încerca CetusPlay, care face mai mult sau mai puțin același lucru și este disponibil și în magazinul de aplicații Fire TV. Cu toate acestea, în timp ce puteam controla mișcările mouse-ului cu CetusPlay, nu am putut obține clicuri pe care să le parcurg. Kilometrajul dvs. poate varia, așa că vă încurajez să încercați CetusPlay mai întâi dacă doriți o opțiune gratuită. Cu toate acestea, în acest tutorial, voi folosi doar telecomanda pentru Fire TV. Ambele versiuni Android și iOS sunt disponibile.

telecomandă pentru fire tv ss 1

Așadar, va trebui să obțineți această aplicație atât pe Fire TV Stick, cât și pe telefonul sau tableta dvs. Android. Versiunea Android este disponibilă doar din magazinul de aplicații Amazon și nu din Google Play. Rețineți că dezvoltatorul face o aplicație similară pentru dispozitivele Android TV și are aceeași pictogramă pe Google Play. Aceasta nu este aplicația corectă. Va trebui să instalați aplicația Amazon App Store pe dispozitivul Android pentru a obține cea specifică pentru Fire TV. Atâta timp cât utilizați un singur cont Amazon, trebuie să îl achiziționați o singură dată.

telecomandă pentru fire tv ss 2

Nu am testat versiunea iOS și are o recenzie de 1 stea la momentul scrierii, deci continuați pe propriul dvs. risc. În opinia sa, unele dintre recenzii spun că funcționează. Din păcate, se pare că va trebui să-l achiziționați atât pe Fire TV, cât și în Apple App Store, ceea ce pare a fi un motiv de frustrare în rândul recenzorilor..

După ce ați instalat aplicația pe Fire TV, deschideți-o și asigurați-vă că primul articol este activat, iar al doilea pentru a porni aplicația la pornire este opțional. Ar trebui să vedeți un indicator de stare în partea de jos care spune „Started”. Nicio altă acțiune necesară aici, aplicația rulează doar în fundal.

Asigurați-vă că Fire TV Stick și al doilea dispozitiv Android sunt ambele conectate la aceeași rețea wifi. Puteți găsi apoi Fire TV Stick în aplicația pentru telefon sau tabletă pentru a vă conecta la acesta. Apoi puteți da clic pe butonul Șoarece opțiune și utilizați ecranul telefonului dvs. ca un touchpad de pe un laptop. Doar atingeți ecranul pentru a face clic. Pentru a derula, folosiți butonul cina și s-down butoane.

Acum putem deschide backup-ul NordVPN și îl putem folosi din aplicația de la distanță. Pentru Nord, trebuie doar să facem clic pe butonul pictograma persoanei pentru a ajunge la pagina de conectare și a introduce datele de acreditare. Apoi putem selecta o locație și ne putem conecta la ea. Pentru prima dată când faceți acest lucru, vi se va solicita să permiteți conectarea aplicației. Conexiunea trebuie să rămână activă până când opriți dispozitivul sau vă deconectați manual.

Si asta e! Firestick-ul dvs. utilizează acum un VPN.

VPN-uri alternative care creează aplicații Fire TV

Aș dori să subliniez alți câțiva furnizori excelenți care au aplicații optimizate pentru Fire TV în magazinul de aplicații Fire TV Amazon. Acestea sunt ExpressVPN și IPVanish. Acestea nu necesită soluții de rezolvare sau modificări speciale pentru a putea funcționa și sunt funcționale pe deplin doar cu telecomanda Fire TV, astfel încât vă vor salva multe probleme. De asemenea, vor primi automat actualizări.

ExpressVPN, recomandarea noastră de top pentru utilizatorii de televiziune Fire, oferă Cititorii Comparitech 3 luni gratuit aici când vă înscrieți la planul anual, inclusiv o garanție de returnare de 30 de zile. Sau puteți economisiți 60% pentru un plan anual IPVanish cu o garanție de 7 zile.

Nu folosiți APK-uri terțe

Descărcați numai fișierul APK al NordVPN de pe site-ul oficial. La fel ca în majoritatea aplicațiilor Android, puteți găsi fișiere APK din magazinele de aplicații terțe și site-urile APK. Vă recomandăm să descărcați fișierele APK de pe aceste site-uri web, deoarece acestea nu au fost puse acolo, în cele mai multe cazuri, de către dezvoltatorul oficial. Adesea, nu există prea multe verificări pentru a se asigura că APK-urile de pe site-uri terțe sunt sigure.

Ca atare, APK-urile neoficiale pot fi modificate pentru a transporta malware sau pentru a efectua activități rău intenționate odată instalate pe dispozitiv. Pentru a juca în siguranță, descărcați numai APK-urile de pe site-ul dezvoltatorului.

Actualizarea aplicației VPN

Aplicația NordVPN pentru Firestick ar trebui să se actualizeze automat la fel ca restul aplicațiilor.

Dacă ați instalat manual aplicația, actualizarea este mult mai obositoare. Deoarece a fost instalat dintr-o sursă „necunoscută”, nu a primit actualizări automate. Va trebui să monitorizați singur actualizările și să parcurgeți procesul de instalare din nou cu noul APK atunci când doriți să îl actualizați. Singura diferență este că în loc de butonul „instalare”, veți vedea un buton „actualizare”. Restul este cam identic.

Firestick de genul 1? Încercați un VPN de router

Dacă utilizați un stick de televiziune Fire de primă generație, aplicația VPN nu va funcționa. S-ar putea să instalați aplicația, dar nu va rămâne conectată în fundal după ce o părăsiți. Trebuie să actualizați Firestick-ul sau să folosiți un router compatibil VPN. Dacă nu sunteți sigur, verificați numărul de identificare FCC situat pe Firestick în sine. Batoanele din primul gen au numărul 2ABDU-0509.

Prin configurarea unui VPN pe routerul dvs. wifi, toate dispozitivele care se conectează la acesta își vor tuna traficul prin serverul VPN. Dar majoritatea routerelor nu acceptă VPN-urile în mod implicit.

Veți avea nevoie de un firmware de router compatibil cu VPN-urile și de un router compatibil cu acel firmware. Verificați dacă modelul routerului dvs. este compatibil cu firmware-ul Tomato sau DD-WRT, ambele acceptând VPN-uri. Alte alternative posibile includ OpenWRT și AsusWRT.

Consultați listele noastre cu cele mai bune VPN-uri pentru DD-WRT și cele mai bune VPN-uri pentru routerele de tomate pentru a găsi recomandări și instrucțiuni utile de configurare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 78

Adblock
detector