Cum se instalează PrivateVPN pe Amazon Firestick în 2 minute

Cum se instalează PrivateVPN pe Amazon Firestick (1)

PrivateVPN este un furnizor VPN relativ tânăr, dar este în fața curbei atunci când vine vorba de deblocarea lucrurilor din străinătate. Compania a lansat recent o aplicație special concepută pentru dispozitive Amazon Fire TV, inclusiv Fire TV Sticks și Fire TV Cube.

CINCI LUNI GRATUIT: Înscrieți-vă la un plan anual PrivateVPN și primiți cinci luni în plus gratuit

Iată cum se instalează PrivateVPN pe Amazon Firestick:

  1. Pornind de la Acasă ecran, navigați la stânga spre pictograma lupa pentru a deschide bara de căutare
  2. Căutați „PrivateVPN” și selectați primul rezultat care apare
  3. Faceți clic pe galben obține buton pentru a descărca și instala aplicația
  4. Faceți clic din nou pe butonul galben pentru a Deschis PrivateVPN
  5. Introduceți numele de utilizator și parola pentru contul dvs. PrivateVPN și faceți clic pe Autentificare
  6. Selectați Alegeți o locație a serverului creează o listă de servere. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.
  7. Apasă pe Conectați buton pentru inițializarea unei conexiuni la serverul VPN
  8. Ești conectat! Acum puteți părăsi aplicația și PrivateVPN va rămâne conectat în fundal

Dacă intenționați să deblocați Netflix-ul american sau un alt serviciu de streaming geo-blocat din străinătate, PrivateVPN vă ușurează prin etichetarea clară care serverele deblochează ce este în aplicație.

DISCOUNT CITITOR: Cititorii Comparitech pot economisi peste 70% din planul anual al PrivateVPN, plus 5 luni în plus gratuit.

PrivateVPN pentru Amazon Fire TV

Aplicația ușoară a PrivateVPN o face foarte potrivită pentru dispozitivele Fire TV. Acesta poate debloca Netflix, Hulu, BBC iPlayer și multe alte canale video în streaming cu geo-blocate. Datorită vitezei de descărcare rapidă, puteți transmite în mod fiabil videoclipuri de înaltă calitate, fără bufferizare.

Compania se mândrește cu o politică fără jurnaluri, așa că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că va arunca activitatea dvs. online. Securitatea îndeplinește toate standardele noastre în ceea ce privește criptarea și protecția împotriva scurgerilor. Suportul pentru chat-uri live este disponibil pe site-ul web.

Aplicațiile sunt de asemenea disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Puteți conecta simultan până la șase dispozitive.

PrivateVPN pentru dispozitive mai vechi de la Fire TV

Dispozitivele mai vechi de la Fire TV, cum ar fi Firestick de primă generație, nu pot accepta conexiuni VPN deloc. Este posibil să aveți posibilitatea să conectați aplicația, dar nu va rămâne conectată atunci când treceți la alte aplicații. Dacă doriți să utilizați PrivateVPN cu un dispozitiv Fire TV mai vechi, aveți două opțiuni:

  • Configurați un hotspot wifi protejat prin VPN. Folosind un laptop, puteți transmite un hotspot wifi către dispozitivele din apropiere. Orice dispozitiv care se conectează la acel hotspot va transmite implicit traficul său pe internet prin serverul VPN. Aflați cum puteți configura un hotspot protejat prin VPN în Windows 10 în videoclipul de mai jos:
  • Configurați VPN-ul pe routerul dvs. wifi. Unele routere wifi vă permit să configurați VPN-urile în firmware-ul lor, astfel încât orice dispozitiv conectat la ele va utiliza automat VPN-ul. Acest proces variază foarte mult în funcție de furnizorul VPN și de firmware-ul routerului. Dacă firmware-ul routerului nu acceptă VPN-uri, este posibil să îl înlocuiți cu ceva care face acest lucru, cum ar fi DD-WRT sau Tomato. Atenție, însă, că înlocuirea necorespunzătoare a firmware-ului dispozitivului - un proces cunoscut sub numele de „intermitent” - poate dăuna iremediabil dispozitivului dumneavoastră. Continuați cu precauție.

Dacă opțiunile respective sunt invizibile sau prea tehnologice pentru dvs., este probabil cel mai bine doar să actualizați dispozitivul Fire TV la un model mai nou..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 35 =

Adblock
detector