Cum se instalează YesPlayer pe Firestick

Cum se instalează YesPlayer pe Firestick

Există trei moduri de a viziona TV în direct pe un dispozitiv Amazon Fire. În primul rând, puteți vedea dacă există o aplicație pentru serviciul la care doriți să accesați (platformele majore au de obicei una, dar mai mici, posturi TV locale aproape niciodată). În mod alternativ, puteți utiliza browserul Firestick pentru a urmări online sau a accesa fluxul direct folosind o aplicație precum YesPlayer. În această postare, vă vom ghida prin a treia opțiune, deoarece primele două sunt destul de explicative.

Problema este că YesPlayer nu este inclus în magazinul oficial de aplicații Amazon. Cu toate acestea, este posibil să o instalați (și orice altă aplicație Android la care vă puteți gândi) cu câteva minute de configurare dinainte. Este demn de remarcat faptul că pașii de mai jos vor funcționa atât la Amazon Firestick, cât și la Fire TV, atât timp cât utilizați un dispozitiv de a doua generație sau mai târziu.

Notă importantă: Comparitech nu încurajează și nu protejează folosind aplicații sideloaded sau o VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă recomandăm să cercetați legile țării dvs. și condițiile de utilizare pentru anumite platforme de streaming înainte de a utiliza un VPN pentru a accesa conținutul acestora. 

Cum se instalează YesPlayer: un ghid la vedere

Mai jos veți găsi pașii de bază pe care îi puteți urma pentru a instala YesPlayer pe Amazon Firestick sau FireTV. Citiți mai departe pentru instrucțiuni mai detaliate.

Iată cum se instalează YesPlayer pe Firestick (sau Fire TV):

  1. Activați instalarea din surse necunoscute în meniul de setări al Firestick sau Fire TV.
  2. Instalați aplicația Downloader din magazinul de aplicații Amazon.
  3. Introduceți adresa YesPlayer .APK în aplicația Downloader.
  4. Instalați YesPlayer, introduceți adresa fluxului dvs. și faceți clic pe butonul O.K buton.

Mai jos, veți găsi un tutorial de instalare mai aprofundat, cu o mulțime de capturi de ecran care vă pot ajuta.

Important: utilizați un VPN pentru streaming

Deși YesPlayer vă permite să urmăriți conținut local, acesta este folosit în principal pentru accesarea fluxurilor live. Acestea fiind spuse, majoritatea platformelor de streaming majore acum restricționează geo-conținutul lor, ceea ce înseamnă că poate fi accesat doar din anumite țări. Poți să-ți dorești locația și să te uiți din străinătate cu ajutorul unei rețele virtuale private (VPN). În plus, VPN-urile vă criptează traficul, împiedicând monitorizarea activităților dvs. de către hackeri, administratorii de rețea și Furnizorul de servicii Internet (ISP). Unii ISP-uri sunt cunoscute pentru a limita viteza utilizatorilor care circulă frecvent, astfel încât un VPN vă poate îmbunătăți experiența.

stick de foc ipvanish

Pentru utilizare cu dispozitivele Firestick și Fire TV, recomandăm IPVanish. Este o VPN ușoară care oferă viteze mari și peste 1.100 de servere din peste 60 de țări din întreaga lume. Cel mai bun dintre toate, nu înregistrează nicio informație de identificare personală și include mai multe caracteristici avansate de securitate. IPVanish este disponibil direct din magazinul de aplicații Amazon și are o interfață prietenoasă cu controlul de la distanță, deci este ideal pentru Firestick.

ÎNCERCAȚI FĂRĂ RISCURI: Cititorii noștri pot economisi până la 60% din planurile IPVanish. Acest serviciu include o garanție de returnare de 7 zile, astfel încât să o puteți încerca fără niciun risc.

Pasul 1: Pregătirea Amazon Firestick pentru aplicații terțe

În mod implicit, Amazon Firestick vă permite doar să instalați aplicații din magazinul oficial. Va trebui să schimbăm asta pentru a putea folosi YesPlayer. Începeți prin a merge la Setări meniu și faceți clic pe Televizorul meu de foc.

Activați surse necunoscute pe Firestick

Apoi, selectați Opțiuni pentru dezvoltatori din listă. Adesea, ghidurile vă vor spune să activați depanarea ABD, dar acest lucru nu este de fapt necesar decât dacă doriți să luați capturi de ecran de pe Firestick. În schimb, pur și simplu porniți butonul Aplicații din surse necunoscute opțiune și reveniți la ecranul de pornire.

Pasul 2: Instalarea aplicației Downloader

În continuare, trebuie să găsim o modalitate de a introduce fișierul .PK YesPlayer pe dispozitivul nostru. Televizoarele de foc vă permit să transferați fișiere prin card SD, dar o modalitate mult mai rapidă și mai ușoară este să instalați aplicația Downloader. Aceasta preia fișierele găzduite online și le descarcă direct pe Firestick sau Fire TV.

Dacă telecomanda are funcționalitate de căutare vocală, puteți pur și simplu să țineți apăsat butonul microfonului și să spuneți „Downloader” pentru a fi dus direct la aplicație. Dacă nu, trebuie doar să apăsați stânga pe ecranul de start și să tastați „Downloader” (fără ghilimele) în caseta de căutare. Când îl găsiți, apăsați butonul central și faceți clic pe Descarca.

Pasul 3: Instalarea aplicației YesPlayer

Când sunteți gata, deschideți aplicația Descărcător. Este foarte simplu de utilizat: introduceți doar adresa unde este găzduit fișierul dvs. .APK dorit.

Acum, YesPlayer nu are un site oficial, așa că este imperativ să găsiți o versiune sigură a aplicației găzduită pe un site de renume înainte de a o instala. Este incredibil de comun ca oamenii să reambaleze aplicații legitime, existente cu malware și să le transmită ca versiune actualizată sau îmbunătățită. În cazul YesPlayer, ar trebui să puteți găsi o versiune verificată pe APKMirror.com.

Accesați bara de adrese a aplicației Descărcător și introduceți adresa URL de mai jos. Notă: această adresă este sensibilă cu majuscule, scrieți-o exact așa cum este arătată, amintind să eliminați ghilimele:

„Https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=415274“

Cum se instalează YesPlayer prin Downloader

Când sunteți gata, faceți clic pe butonul Merge buton pentru a începe descărcarea fișierului. După instalare, vi se va solicita să confirmați permisiunile aplicației. Dacă sunteți de acord, faceți clic pe butonul Instalare butonul din dreapta jos. Acum puteți deschide direct YesPlayer sau îl puteți găsi pe ecranul de pornire mai târziu.

Ambele aplicații Amazon Fire TV și Firestick folosesc o arhitectură pe 32 de biți, astfel încât nu vei putea utiliza aplicații pe 64 de biți. Cu toate acestea, în afară de această restricție, nu există nicio limită la ceea ce puteți instala folosind această metodă.

Pasul 4: Utilizarea YesPlayer

DaPlayer are una dintre cele mai simpliste interfețe de utilizator, astfel încât nu este dificil să descoperi ce să faci. Orice fișiere video stocate local ar trebui să apară pe ecranul principal, dar dacă doriți să urmăriți fluxuri online, va trebui să faceți clic pe cele trei puncte din partea dreaptă sus, apoi faceți clic pe Fluxul de rețea.

Cum se utilizează YesPlayer pe Firestick

Nu mai rămâne decât să introduceți adresa fluxului dvs. Dacă aveți un furnizor IPTV (Internet Protocol TV), v-au oferit o listă de adrese: introduceți doar una aici și ar trebui să înceapă să joace după o scurtă reclamă.

Da Intrare în fluxul jucătorului

Din păcate, YesPlayer nu vă permite să salvați fluxuri, așa că va trebui să îl introduceți de fiecare dată când doriți să urmăriți. În plus, deși această aplicație acceptă o mare varietate de formate video diferite, nu este capabilă să se ocupe de nimic altceva decât de videoclipuri. De exemplu, nu puteți introduce doar o adresă URL YouTube.

Este YesPlayer legal?

YesPlayer face pur și simplu ceea ce fac majoritatea celorlalți playere media: vă permite să vizionați fișiere video stocate local sau online. Principalul său avantaj este că vă permite să accesați fluxuri pentru care nu există o aplicație oficială în magazin. Adevărata întrebare este dacă fluxurile pe care le utilizați sunt sau nu licențiate corespunzător.

Dacă plătiți o companie de renume, bine pusă la punct, în schimbul unei liste de fluxuri IPTV, probabil că urmăriți fluxuri legitime. Pe de altă parte, dacă găsiți o listă de adrese care pretind că vă permit să vizionați gratuit cele mai recente filme, emisiuni TV de tip blockbuster sau evenimente sportive live, acestea sunt aproape sigur fără licență. Aceste fluxuri sunt adesea disponibile numai cu rezoluție scăzută și există șanse mari ca fluxurile să fie scoase offline până la găsirea lor.

Cum se dezinstalează YesPlayer pe Firestick

Presupunând că este instalat corect, puteți dezinstala YesPlayer (sau alte aplicații instalate prin Downloader) la fel cum ați face orice altă aplicație. Doar apăsați butonul Meniul butonul de pe telecomandă, treceți în jos Aplicațiile și canalele dvs. rând și faceți clic Vezi toate. De aici, găsiți YesPlayer în listă, apăsați butonul Meniul butonul din nou și faceți clic pe Dezinstalați.

Vezi si: 

Cum să faci Jailbreak Fire TV

Cum se instalează Kodi Leia 18.3 pe firestick

VPN privat pentru Firestick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 41

Adblock
detector