Cum se obține o adresă IP germană

Cum se obține o adresă IP germană

Există o multitudine de motive pentru care o persoană ar dori să navigheze pe internet cu o adresă IP din Germania. Cetățenii care locuiesc în prezent în străinătate ar putea dori să obțină acces la servicii bancare, cum ar fi Deutsche Bank sau Commerzbank. Alte cazuri de utilizare ar putea implica deblocarea serviciilor media streaming, cum ar fi ARD Mediathek sau Prosieben Video.

Cel mai rapid, ușor și cel mai eficient mod de a te arma cu o adresă IP germană este folosind o rețea virtuală virtuală (VPN). Software-ul criptează tot traficul care curge către și de pe dispozitiv și îl rutează printr-un server intermediar. Prin urmare, este posibil să vă răsfățați locația și să faceți să pară că accesați internetul din Germania.

Pași pentru a obține o adresă IP germană

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă înscrieți la un VPN. Software-ul va deschide o serie de locații de server. Puteți selecta unul din Germania pentru a face să pară că accesați și site-ul de acolo. Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Înregistrați-vă pentru serviciu și continuați să descărcați software-ul sau aplicația VPN.
 3. Ștergeți toate cookie-urile și reporniți dispozitivul.
 4. Conectați-vă la aplicația furnizorului VPN sau clientul desktop.
 5. Faceți clic pe locația serverului din Germania. După ce o conexiune este stabilită cu succes, veți avea acum în posesia unei adrese IP germane.

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT GRATUIT: Suntem conștienți că este posibil ca unii oameni să dorească să obțină o adresă IP din Germania pentru o perioadă scurtă de timp și, prin urmare, să nu poată fi pe piață pentru un angajament pe termen lung. Dacă călătoriți în străinătate și aveți acces la o VPN mai puțin de o lună, vă recomandăm să profitați de garanția de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile. Va trebui să plătiți costul abonamentului inițial, dar compania oferă o rambursare completă dacă este anulată în prima lună.

Încălcările acestei politici sunt aproape inexistente, astfel încât să puteți respira ușor.

Chiar dacă sunteți în SUA, Franța, Marea Britanie, Canada, Australia, India, Singapore, Thailanda sau în altă parte, utilizarea unui VPN vă poate ajuta să obțineți o adresă IP din Germania.

În acest articol, vă vom învăța cum să obțineți o adresă IP germană și cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza în acest scop.

Instrucțiuni video pentru obținerea unei adrese IP germane

Puteți verifica locația și țara dvs. actuală a adresei IP aici.

Care este cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP germană?

Lista noastră cu cele mai eficiente VPN-uri de adresă IP germană a fost formulată ținând cont de acești factori:

 • Are mai multe servere localizate în Germania
 • Deblochează conținutul geo-restricționat
 • Include protocoale rigide de criptare
 • Oferă aplicații pentru Android și iOS
 • Stochează jurnalele minime de trafic
 • Oferă valoare pentru bani

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN se situează în partea de sus a listei noastre de VPN-uri recomandate datorită serviciului său superior. Când vă înscrieți, veți găsi peste 1.500 de locații de server de mare viteză răspândite în întreaga lume. Există opțiuni în Germania și mai răspândite în Europa și America de Nord. Acest furnizor este cunoscut pentru capacitatea sa de a debloca conținutul geo-restricționat.

ExpressVPN încorporează protocoale de criptare de grad militar, fără a compromite viteza. Utilizează AES-CBC de 256 biți ca standard implicit de criptare, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Este inclus un comutator de ucid internet, pe care îl numește „blocare de rețea”..

  Iată cum să te uiți la Youku în afara Chinei

Compania nu stochează niciun jurnal de trafic detaliat pe serverele sale. Cu toate acestea, păstrează o listă de metadate, dar aceasta îmbunătățește calitatea serviciului. Este încorporat în Insulele Virgine Britanice, ceea ce înseamnă că nu intră în jurisdicția autorităților guvernamentale din SUA și Marea Britanie.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS.

LECTURĂ DE CITITOR: Obțineți gratuit 3 luni cu planul anual al ExpressVPN. Aceasta include garanția de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să puteți primi o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit de serviciu.

Iată recenzia noastră aprofundată a ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN activează în activitatea VPN de peste un deceniu și permite utilizatorilor să selecteze serverele pe baza preferințelor lor, cum ar fi VPN dublu, anti-DDoS și multe altele. Acesta oferă peste 4.000 de servere distribuite în 62 de țări. Serverele germane sunt în total 257.

Standardele de criptare sunt considerate de nivel superior. Serviciul utilizează protocolul AES de 256 biți în mod implicit, cuplat cu taste SSL de 2,048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată. NordVPN nu loghează informațiile de identificare personală și este un exemplu de serviciu VPN complet fără loging.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

OFERTA DESCOMPTĂ: Puteți economisi 75% din tranzacția de trei ani a NordVPN, care se ridică la 3,99 USD / lună.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost va apela la utilizatorii începători cu un buget. Serviciul este rapid, intuitiv și se livrează cu o listă în continuă extindere a locațiilor serverului. În momentul scrierii, există peste 1.700 de servere online, cu aproximativ 200 dintre ele cu sediul în Germania. Dacă doriți să difuzați conținut german, CyberGhost este o alegere excelentă. Prin selectarea modului de streaming, puteți alege dintr-o listă de canale, inclusiv 7TV, ARD și ZDF Mediathek bazate în germană. După selectare, veți fi conectat automat la serverul corespunzător.

Tot traficul este securizat printr-o criptare AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, împreună cu secretul perfect perfect. Un comutator pentru uciderea internetului este inclus. CyberGhost are sediul în România și, prin urmare, nu este supus niciunei legi obligatorii de păstrare a datelor. Acesta susține o politică internă de a nu stoca date despre utilizatori.

Funcțiile suplimentare de securitate includ un blocant de anunțuri, apărare anti-malware și anti-urmărire.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

DISCOUND EXCLUSIV: Economisiți peste 70% la un abonament CyberGhost de un an.

Iată recenzia noastră extinsă CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să beneficieze de viteze exprese și protocoale de criptare rezistente. Acesta oferă peste 1.000 de servere globale răspândite în 60 de țări. Serverele germane sunt în total 57 și există și opțiuni în țările vecine.

Standardele de criptare sunt de nivel superior. IPVanish folosește criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2.048 biți cu un secret perfect perfect. În afară de momentul în care un cont este înregistrat pentru prima dată, IPVanish nu ține niciun registru. Acest lucru va fi pe placul avocaților de confidențialitate.

IPVanish este popular în rândul utilizatorilor Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

  Intoxicații / spoofing ARP: Cum să o detectăm și să o prevenim

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

EXCLUSIV PENTRU CITITORI COMPARITECHI: Economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un relativ nou venit în lumea VPN-urilor, dar este suficient de sigur pentru a oferi o garanție de returnare de 30 de zile pe toate pachetele. Există în total 56 de locații de server, inclusiv 3 în Germania. Acest lucru este puțin mai mic decât ceilalți furnizori pe care i-am recomandat, dar ar trebui să facă totuși treaba. Plus PrivateVPN este renumit pentru capacitatea sa de a debloca serviciile de streaming populare.

În review-ul nostru, acest furnizor, care are sediul în Suedia, a efectuat admirabil teste de viteză și confidențialitate. Aceasta înseamnă că este cu siguranță la egalitate cu ceilalți furnizori de pe această listă.

PrivateVPN folosește criptarea AES de 256 biți lider în industrie, împreună cu secretul perfect perfect pe protocolul OpenVPN. Un comutator pentru uciderea internetului este oferit și el. Serviciul nu stochează niciun jurnal de utilizator, astfel încât ar trebui să ușureze problemele privind unghiul de confidențialitate.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

OCHIAREA TIMPULUI: Cititorii Comparitech pot economisi peste 70% din planul anual al PrivateVPN și pot beneficia de 5 luni gratuit.

Iată recenzia noastră despre PrivateVPN.

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP germană?

Când vă înscrieți la un VPN, doriți să vă asigurați că amprenta digitală este ascunsă și sigură. Serviciile VPN gratuite există din abundență între inter-site-uri și sunt foarte anunțate pentru a porni. Dar astfel de furnizori nu vor veni cu opțiunile personalizabile care sunt un semn distinctiv al serviciilor plătite.

În testarea noastră extinsă, am constatat că VPN-urile gratuite oferă doar o mică selecție de servere, încorporează standarde slabe de criptare, se implică în accelerarea lățimii de bandă și, în unele cazuri, extragerea etetic a datelor dvs. pentru a le vinde agenților de publicitate terți.. S-ar putea să ai noroc și să te poți conecta la un server german, dar experiența ta va fi cu siguranță sub-par.

Aceste servicii nu sunt organizații de caritate și caută să câștige bani. Când își oferă produsul gratuit, ar trebui să fiți conștienți că există cu siguranță o captură. Unii vă vor inunda cu reclame pop-up care induc migrenă, în timp ce altele vă pot constata constant să treceți la un plan premium (citiți: plătit). Iar cele mai lipsite de etică vă vor urmări istoricul de navigare și vă vor vinde profilul către agenții de publicitate.

În general, este în interesul tău să investești câțiva dolari și să obții un serviciu VPN plătit. Îți va oferi liniște sufletească.

Am descărcat un VPN. Ce fac în continuare?

După ce v-ați instalat pe un serviciu VPN și v-ați înscris, atunci tot ce trebuie să faceți este să descărcați software-ul client pentru dispozitivul dvs..

După finalizarea instalării, puteți deschide aplicația și vă conectați în contul dvs. Parcurgeți lista locațiilor serverului disponibile până găsiți opțiuni pentru Germania. Fiecare furnizor menționat pe această listă include servere germane. Unii furnizori vă permit să selectați numai în funcție de țară, în timp ce alții vă oferă alegeri în funcție de locația orașului.

O conexiune de succes va fi de obicei indicată de o pictogramă verde de pe bara de activități sau de un simbol VPN din partea de sus a ecranului smartphone-ului. Acum puteți naviga pe web în mod anonim și cu o adresă IP germană, oferindu-vă acces la întregul conținut german dorit.

  Ce este doxxing (cu exemple) și cum îl evitați

De ce am nevoie de o adresă IP germană?

Organul de avocatură Freedom House acordă peisajului de internet din Germania un statut „gratuit”, menționând că „discuțiile deschise despre evoluțiile controversate sunt posibile și frecvente și implică o gamă largă de părți interesate.” Adăugă că un „sistem de judecată independent joacă rolul său în verificarea măsurilor de către executiv și legiuitor. "

Autoritățile statului german nu impun blocaje asupra conținutului și nu practică alte forme de filtrare pe internet. Web-ul este necenzurat, gratuit și accesibil tuturor. Unele excepții de la această regulă sunt aplicarea legilor privind drepturile de autor; torrenting material protejat de drepturi de autor este considerat ilegal în țară, iar YouTube a blocat și unele videoclipuri în Germania, astfel încât să nu se încadreze în politicile statului.

Dacă obiectivul dvs. este să accesați web-ul gratuit, nelimitat, atunci este bine să obțineți o adresă IP germană. Acest lucru ar putea fi util în special pentru internauții din țări precum Iran, China și Rusia, unde autoritățile statului lucrează non-stop pentru a monitoriza și bloca conținutul.

Pentru rezidenții germani care călătoresc în străinătate, un VPN vă va ajuta să rămâneți în legătură cu conținutul local de acasă, cum ar fi DW, Zattoo și MySpass. Vă va ajuta, de asemenea, să transmiteți cele mai recente meciuri din Bundesliga. Dacă căutați mai mult conținut german, Streema are o listă cuprinzătoare de canale germane online. Unele sunt gratuite pentru a transmite, în timp ce altele solicită să vă conectați cu un nume de utilizator și o parolă.

Utilizarea unui server DNS german

Adresa dvs. IP este doar o modalitate prin care site-urile web determină locația fizică reală. DNS sau sistemul de nume de domeniu funcționează ca un registru hibrid în care numele web (domenii) sunt verificate cu adrese IP. Când încercați să accesați conținut geore-restricționat, majoritatea site-urilor web vor verifica de unde provine solicitarea DNS. Este important ca adresa dvs. IP și serverul DNS să fie în aceeași țară (Germania, în acest caz). În caz contrar, site-ul web sau aplicația vă va bloca în continuare.

VPN-urile pe care le-am recomandat în acest articol au grijă de dumneavoastră. După o conexiune reușită la un server VPN, solicitările DNS vor fi, de asemenea, trasee prin același tunel criptat. Acești furnizori operează propriile lor servere DNS private, astfel încât activitatea dvs. web nu poate fi dezvăluită prin simpla monitorizare a solicitărilor DNS.

Există exemple de servicii VPN reduse care vă trimit cererile DNS prin tunelul criptat, dar apoi folosesc un serviciu DNS public pe cealaltă parte. Aceasta înseamnă că motoarele de căutare pot urmări site-urile pe care le vizitați, ceea ce compromite confidențialitatea.

Este posibil să configurați manual serverele DNS pe majoritatea dispozitivelor. OpenNIC poate face trucul pentru tine; oferă servere DNS gratuite în anumite țări.

Care sunt celelalte metode pentru a obține o adresă IP germană?

Pentru utilizatorii extrem de stricți, există întotdeauna opțiunea de a descărca browserul Tor. Este extras din proiectul Tor, care urmărește să protejeze supravegherea rețelei și încălcarea relațiilor confidențiale de afaceri și confidențialitate.

Browserul Tor este gratuit și încorporează standarde sofisticate de criptare și anonimat. Este popular în rândul jurnaliștilor, activiștilor pentru drepturile omului și denunțătorilor, deoarece le permite să-și ascundă identitatea gratuit.

Dar Tor nu este o opțiune excelentă dacă doriți să achiziționați o adresă IP germană pentru a vă angaja în tranzacții financiare sau streaming video. Vitezele sunt extrem de buggy și lente. Puteți alege totuși să obțineți o adresă IP germană cu Tor, dacă doriți, iar acest ghid o va descompune mai detaliat.

O altă opțiune este să angajați un server proxy gratuit. Cu toate acestea, acest lucru este similar cu modul în care funcționează VPN-urile gratuite cu capacele de descărcare și cu politicile de confidențialitate neregulare Majoritatea furnizorilor de streaming, cum ar fi Netflix, au început să blocheze proxy-urile și există șanse mari ca aceștia să nu funcționeze așa cum doriți..

Problema majoră este însă faptul că serverele proxy nu vă criptează traficul așa cum o face un VPN, astfel încât vă lăsați susceptibilă la monitorizarea online de către un ISP sau alți utilizatori de snoopere. Furnizorul de proxy însuși v-ar putea monitoriza comportamentul online.

About the author

Comments

 1. zatorii pot utiliza ExpressVPN pentru a obține o adresă IP germană și pentru a accesa servicii bancare sau media streaming din Germania. De asemenea, acesta oferă aplicații pentru diverse platforme, inclusiv Android și iOS, și stochează jurnalele minime de trafic. Cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, utilizatorii pot testa serviciul fără riscuri. În general, ExpressVPN este o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină o adresă IP germană.

Comments are closed.