Cum se obține o adresă IP indiană

Cum se obține o adresă IP indiană

Există multe motive pentru care cineva ar dori să obțină o adresă IP indiană în afara Indiei. De exemplu, poate doriți să accesați platforme de streaming geo-restricționate indiene, cum ar fi Hotstar sau India TV, sau servicii precum serviciile bancare online ale Băncii Indiei din străinătate. De asemenea, accesarea anumitor site-uri web cu o adresă IP indiană va însemna că acestea sunt implicite în limba dvs. maternă. În această postare, vom explica cum puteți obține o adresă IP indiană din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Franța, Germania sau oriunde altundeva din lume, folosind o rețea virtuală virtuală (VPN).

Nu aveți timp să citiți întregul articol, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP indiene:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top. Servere rapide cu securitate de top. Deblochează Netflix SUA și Hotstar. Suport excelent pentru clienți. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară. Viteză și fiabilitate la un cost redus. Excelent pentru deblocarea site-urilor de streaming geo-restricționate.
 3. NordVPN Bună variantă globală, cu viteze și siguranță bune. Se curge bine. Ușor de utilizat și o rețea de servere imensă.
 4. IPVanish Viteze rapide și confidențialitate bună a utilizatorului. Fără jurnale și criptare puternică. Nu este atât de bine cu Netflix.
 5. PrivateVPN Cel mai nou participant la scenă cu viteze și siguranță bune. Rețea mică de servere, dar capabilă să deblocheze Netflix.
 6. Surfshark Conexiuni simultane nelimitate, suport pentru chat live 24/7, deblochează Hotstar, Netflix și multe altele.

VPN-urile vin cu alte câteva avantaje. În primul rând, vă criptează traficul, ceea ce îl face imposibil de citit de către furnizorul de servicii Internet (ISP), administratorii de rețea sau hackerii. Acest lucru reduce riscul de accelerare a ISP și împiedică companiile să vă urmărească activitățile de pe un site web la altul. În cele din urmă, VPN-urile vă permit să vă conectați la servere din întreaga lume și să obțineți o adresă IP din regiunea dorită. Aceasta ocolește blocarea regională și vă permite să utilizați serviciile dvs. obișnuite, chiar dacă vă aflați în afara zonei desemnate.

Cum se obține o adresă IP indiană

VPN-urile fac ușor să rămâneți în siguranță online. Urmați pașii de mai jos pentru a obține o adresă IP indian și criptați traficul de rețea.

Iată cum puteți obține o adresă IP indian:

 1. Înregistrați-vă pentru unul dintre serviciile VPN de mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați software-ul, având grijă să alegeți versiunea potrivită pentru sistemul de operare al dispozitivului.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele indiene ale VPN.
 4. Încercați să vizitați un site indian geo-blocat, cum ar fi India TV. Ar trebui să descoperiți că orice eroare dispare și că puteți accesa conținutul ca și cum v-ați afla în India.

Sfat: CUM SĂ OBȚINI GRATUIT UN VPN PLATIT: Pentru a obține cel mai mic preț pentru un serviciu VPN premium, vi se solicită adesea să vă abonați de câțiva ani. Cu toate acestea, dacă sunteți în vacanță sau aveți nevoie doar de un VPN pentru a urmări un eveniment specific din străinătate, vă recomandăm să profitați de proba de 30 de zile a ExpressVPN. Aceasta necesită o plată în avans, dar puteți anula în orice moment în termen de 30 de zile și primiți o rambursare completă. În esență, veți avea acces complet la servicii timp de aproape o lună, fără niciun risc.

Care este cel mai bun mod de a obține o adresă IP indian?

Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP indiene, am căutat servicii cu caracteristicile de mai jos:

 1. Numeroase servere din India
 2. Conexiuni stabile și de mare viteză
 3. Funcții de securitate și criptare exemplare
 4. Asistență puternică multi-platformă
 5. Politici de înregistrare concepute pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului mai presus de orice

5 cele mai bune VPN-uri pentru India și adrese IP indiene

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP indiene:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are doar trei servere indiene din care să aleagă, însă este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să difuzeze în siguranță. Oferă viteze rapide, conexiuni consistente și, cel mai bine, este capabil să deblocheze o varietate de conținut, inclusiv platforme specifice Indiei, cum ar fi Hotstar.

Acest serviciu vine cu criptare de 256 biți activată implicit. De asemenea, oferă secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de oprire care oprește transferul de date dacă pierdeți conexiunea la VPN. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație despre activitate sau sesiune, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. vor rămâne private în orice moment. Cu chat-ul live disponibil 24/7, personalul de asistență pentru clienți poate ajuta la rezolvarea oricăror probleme ori de câte ori apar.

Acest VPN are suport excelent pentru mai multe platforme, cu aplicații pentru Linux, Windows, MacOS, iOS și Android. Poate fi chiar instalat manual pe unele routere wireless.

Pro:

 • Viteze rapide
 • Caracteristici excelente de confidențialitate și securitate
 • Funcționează cu toate site-urile de streaming importante, inclusiv Hotstar
 • Accesați conținut restricționat de oriunde
 • Suport excelent pentru clienți

Contra:

 • Mai puține opțiuni de configurare avansate decât unele VPN-uri

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ADRESA IP INDIANĂ: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Are o rețea de servere vastă care este optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primești cu 3 luni în plus DEAL DEFERITOARE aplicată automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă mai multe opțiuni decât mulți dintre rivalii săi, cu 21 de servere indiene. De asemenea, este mai ușor de utilizat decât multe alte VPN-uri, dacă nu sunteți deosebit de tehnologic. Clientul de pe desktop vă permite să alegeți un anumit server sau să aveți unul alocat în funcție de potrivirea acestuia pentru o anumită activitate (cum ar fi torrenting în siguranță sau deblocarea site-urilor de streaming).

CyberGhost își propune să ofere aplicații cât mai ușor de utilizat, menținând în același timp confidențialitatea. Include un comutator de ucidere, HTTPS forțat, blocarea anunțurilor și funcții anti-malware și folosește criptarea de 256 biți. Utilizatorii sunt protejați de DNS, IPv6 și scurgeri de redirecționare a porturilor. Acest VPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală.

CyberGhost are aplicații pentru dispozitive Windows, MacOS, Android și iOS. Configurația manuală este necesară pentru routerele de rețea acceptate.

Pro:

 • Viteze rapide, fiabile
 • Cost scăzut
 • Funcționează cu mai multe servicii de streaming
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Nu vom lucra în China, Iran, Emiratele Arabe Unite sau Arabia Saudită

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost are o configurație simplă. Mare confidențialitate și securitate. De încredere în India și funcționează bine cu site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are 13 servere în India, dintre care unele sunt optimizate pentru streaming HD și trafic P2P. Acest VPN este unul dintre cele mai bune pentru deblocarea site-urilor de streaming și este capabil să ocolească geo-blocarea pe platforme, inclusiv Hotstar și Star Sports. Până la șase conexiuni simultane sunt permise, ceea ce înseamnă că puteți proteja toate dispozitivele cele mai frecvent utilizate cu un singur cont.

Acest VPN pune un accent major pe securitate: acesta permite criptarea AES de 256 biți, un comutator de omorizare specific programului și protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii în mod implicit, dar include mai multe caracteristici pentru utilizatori mai avansați. Acestea includ capacitatea de a utiliza VPN-uri duale, de a vă conecta la Tor prin VPN sau de a bloca reclame și a verifica automat malware. Fără informații personale identificabile și posibilitatea de a plăti cu bitcoin, NordVPN vă permite să rămâneți cât mai anonimi.

Acest furnizor oferă aplicații dedicate pentru iOS, Android, Windows și MacOS. Poate fi configurat manual pe platforme bazate pe Linux și routere de internet acceptate.

Pro:

 • O gamă largă de servere din India și internațional
 • Funcționează cu cele mai multe servicii de streaming
 • Caracteristici puternice de confidențialitate și securitate

Contra:

 • Aplicația se poate conecta lent

Scorul nostru:

4.5 din 5

BUN ALL-ROUNDER: NordVPN este o alegere bună. Cu 13 servere alese din India, aceasta este o opțiune bună, care deblochează bine cele mai multe regiuni geo-blocate. Credențe excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish poate oferi doar două servere indiene (ambele în New Delhi), dar este ideal pentru o protecție completă, cu configurația necesară cât mai mică. Nu are aproape niciun impact asupra vitezei de conectare, a suportului excepțional de mai multe platforme și vă permite să faceți aproape necunoscut zece conexiuni o dată. Ca atare, puteți proteja toate dispozitivele dvs. cu un singur cont.

Acest VPN utilizează criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere pentru a vă păstra informațiile personale în siguranță. Utilizatorii pot crea o configurare de securitate mai avansată, activând funcțiile care blochează traficul LAN, obstrucționează traficul OpenVPN și își schimbă în mod regulat adresa IP. Cel mai bun lucru este că acest serviciu nu înregistrează date care ar putea fi folosite pentru a vă identifica.

IPVanish este unul dintre singurele VPN-uri majore care apar în magazinul de aplicații Amazon Fire TV, dar are și aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Poate fi instalat manual pe dispozitivele Linux și pe unele routere.

Pro:

 • Excelent pentru torenting
 • Viteze rapide
 • Ușor de folosit

Contra:

 • Nu funcționează în mod fiabil cu Netflix
 • Nu funcționează cu Amazon Prime Video

Scorul nostru:

4 din 5

MARE REțea: IPVanish poate conecta până la 10 dispozitive. Excelent pentru familii și conexiuni multiple. Un favorit pentru utilizatorii Kodi, dar căutați în altă parte dacă doriți să deblocați alte servicii de streaming populare. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anualGET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are doar două servere indiene, dar este capabil să transmită transmisie video în direct, în format HD, fără bufferuri vizibile. Nu este nici un fel de acțiune atunci când este vorba de ocolirea restricțiilor regionale și poate debloca serviciile populare, inclusiv Netflix SUA, Hotstar, The Times of India și India TV. Ca atare, este o alegere excelentă pentru utilizatorii indieni aflați în prezent în străinătate, dar care doresc să fie la curent cu televizorul de acasă.

PrivateVPN îți ascunde traficul cu criptare de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS. Mai mult, cu o politică strictă fără jurnaluri, puteți fi sigur că PrivateVPN nu poate împărtăși detalii despre activitățile dvs., chiar dacă vi se cere. Asistența clienților poate fi contactată 24/7 prin chat live și chiar se poate conecta de la distanță la computer și configura programul pentru dvs. dacă le permiteți.

Acest serviciu oferă aplicații Windows, Android, MacOS și iOS. Poate fi configurat manual pentru a funcționa pe sisteme bazate pe Linux și routere selectate în câteva minute.

Pro:

 • Viteze rapide
 • Funcționează bine cu serviciile de streaming, inclusiv Netflix

Contra:

 • O gamă mică de servere
 • Asistență chat live nu 24/7

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Funcționează bine în India și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Conexiuni rapide, dar pot avea mai multe servere din care să alegi. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark operează un cluster de server în Indore, India, unde vă puteți conecta pentru a obține o adresă IP indian. Surfshark este singurul VPN din această listă care permite un număr nelimitat de dispozitive conectate pe cont, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru o familie sau un grup de gospodari. Surfshark deblochează conținut local, inclusiv Hotstar, India TV și Spool, precum și site-uri de streaming occidental precum US Netflix, Hulu, Amazon Prime Video US și BBC iPlayer.

Pe lângă faptul că este un serviciu excelent pentru tăieturile de cabluri din întreaga lume, Surfshark este, de asemenea, foarte sigur. Obțineți criptare neîntreruptă, ucide comutatoarele de pe mobil și desktop pentru a preveni scurgerile de date și o politică fără jurnal. Surfshark permite torrenting. Asistența chat live este disponibilă 24/7.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux.

Pro:

 • Dispozitive nelimitate
 • Deblocați Hotstar, Netflix SUA și multe altele
 • Chat live 24/7

Contra:

 • Rețea de server relativ mică
 • Ocazional server lent

Scorul nostru:

4 din 5

CONEXIUNI NELIMITATE: Surfshark vă permite să deblocați conținutul blocat în regiune pe cât de multe dispozitive doriți pentru un preț scăzut, susținut de o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot obține un IP indian cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot părea atractive, dar există numeroase motive pentru a le evita în întregime. În primul rând, VPN-urile gratuite au aproape întotdeauna mai mulți utilizatori decât omologii lor plătite, dar nu au dimensiunea rețelei sau infrastructura pentru a susține acest nivel de cerere. În consecință, vă puteți aștepta la videoclipuri întârziate, conexiuni intermitente și, eventual, chiar un sistem de coadă sau o limită lunară de date - aproape ideal pentru persoanele care folosesc internetul în fiecare zi.

Există o afirmație relevantă aici: „Dacă nu plătiți pentru un serviciu, sunteți produsul.” Întrucât VPN-urile gratuite nu taxează direct utilizatorul, ei mizează pe a câștiga bani în alte moduri. Metodele includ injectarea de reclame pe site-urile pe care le vizitați, folosirea cookie-urilor de urmărire pentru a vă urmări activitățile după deconectare și chiar a vinde istoricul de navigare către terți fără cunoștința dvs..

Adevărul este că VPN-urile gratuite introduc adesea mai multe riscuri de securitate decât împiedică acestea. Un studiu recent a arătat că multe „VPN-uri” gratuite Android conțin malware și multe nu vă criptează traficul. Nu sunt doar dispozitive mobile la risc: aceste servicii umbroase sunt incredibil de răspândite și am văzut chiar și cazuri în care o VPN gratuită larg vândută lățimea de bandă a utilizatorilor să fie utilizată într-o botnet. Nu vă puneți încrederea într-un serviciu care nu vă interesează securitatea; alege un furnizor VPN de renume cu un istoric dovedit de protejare a vieții private a utilizatorilor săi.

Ce televizor indian pot viziona cu un VPN?

După ce v-ați conectat la unul dintre serverele indiene ale VPN-ului dvs., ar trebui să puteți începe să vizionați TV indian și să transmiteți servicii de streaming în străinătate. Am enumerat câteva dintre platformele pe care le vei putea transmite mai jos:

 1. HotStar
 2. India TV
 3. Jiocinema
 4. YuppTV
 5. Spuul
 6. Voot

Există modalități de a obține o adresă IP indiană fără VPN?

VPN-urile nu sunt singura modalitate de a vă distruge locația, dar sunt cele mai ușoare. Dacă nu utilizați mai degrabă o VPN, există totuși câteva alte modalități de a obține o adresă IP indian.

Folosiți Tor pentru a obține o adresă IP indiană

Primul este să folosiți browserul Tor (Routerul Onion). Acesta este un browser puternic criptat (și foarte lent), cu accent pe furnizarea anonimatului utilizatorilor săi. Ca atare, este adesea folosit de jurnaliști, denunțători sau pur și simplu de oameni care caută să navigheze pe Dark Web. Cu toate acestea, în ciuda reputației sale, Tor Browser nu este la fel de sigur cum cred mulți oameni, iar activitățile dvs. pot fi identificate în mod absolut de către anumite organizații guvernamentale.

Apoi există complexitatea: schimbarea locației necesită mai mulți pași și editarea manuală a setărilor. Dacă sunteți hotărât să schimbați singur aceste setări, puteți, dar există modalități mult mai simple de a obține o adresă IP indian.

Utilizați un proxy pentru a obține o adresă IP indian

În esență, un server proxy funcționează similar cu un VPN, dar există mai multe diferențe între cele două. În primul rând, împuterniciții rareori pun la fel de mult accent pe confidențialitate, în schimb, este folosit mai ales pentru a ocoli firewallurile de la colegiu sau de la locul de muncă.

În al doilea rând, presupunând că criptează datele dvs. deloc, această criptare se aplică numai traficului de browser web, în ​​timp ce un VPN criptează tot traficul de pe dispozitiv. Aceasta include date de la programele P2P, clienți de jocuri și servicii VoIP precum Skype.

În cele din urmă, serviciile proxy sunt mult mai puțin susceptibile de a evita ocolirea geo-restricțiilor pe platformele de streaming populare precum Netflix. Ca atare, un VPN este câștigătorul clar în ceea ce privește versatilitatea și Securitate.

Vedeți și: Cum puteți obține o adresă IP din SUA

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 6

Adblock
detector