Cum se obține o adresă IP italiană

Căutați să transmiteți videoclipuri de pe platforme italiene precum Netflix Italia, Rai Sport sau La7 online din străinătate? Poate că doriți doar să vă conectați la contul dvs. bancar online ABI sau Bank d’Italia din străinătate, fără a primi alerte de fraudă de fiecare dată? În aceste situații și multe altele, puteți beneficia de utilizarea unei adrese IP italiene. În această postare, vom explica ce este o rețea privată virtuală (VPN) și cum puteți utiliza una pentru a obține o adresă IP italiană de oriunde în lume.


Cum se obține o adresă IP italiană

Utilizarea unui VPN este una dintre cele mai simple modalități de a naviga pe internet în siguranță. Vă va cripta traficul de rețea, ceea ce îl va putea citi pe orice observatori externi, inclusiv hackeri, administratori de rețea sau Furnizorul de servicii Internet (ISP). Acest lucru este util în special dacă vizionați multe videoclipuri online, deoarece ISP-urile au fost cunoscute pentru a accelera conexiunile utilizatorilor care transmit frecvent.

Unul dintre avantajele principale ale VPN este că vă poate distruge locația și vă va permite să accesați site-uri și servicii geo-blocate, chiar dacă vă aflați în afara regiunilor dorite. Când vă conectați la un server VPN italian, vi s-a atribuit o adresă IP temporară. Când un site web îți verifică locația, te-a păcălit să crezi că ești de fapt în Italia și îți oferă acces. Aceasta înseamnă că, cu un VPN, puteți utiliza servicii italiene din SUA, Marea Britanie, Canada, Spania, Franța sau orice altă țară din lume.

Cum se obține o adresă IP italiană cu un VPN

Nu vă faceți griji dacă nu ați folosit niciodată un VPN înainte; ocolirea restricțiilor regionale este de fapt foarte simplă și durează doar un minut:

 1. Începeți prin a vă înregistra la un furnizor VPN adecvat (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Apoi, descărcați și instalați software-ul VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea potrivită pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la aplicație.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele italiene disponibile.
 5. Încercați să încărcați un site web blocat geo. Ar trebui să apară instantaneu, dar dacă mai vedeți o eroare, încercați să actualizați pagina sau să reporniți browserul.

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT GRATUIT: Nu este necesar să vă abonați timp de un an sau mai mult dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă plecați în vacanță sau doriți doar să vizionați un eveniment specific online, puteți beneficia în schimb de garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. În timp ce vi se cere să plătiți în avans, puteți anula în orice moment pentru a primi o rambursare completă, fără întrebări. Aceasta înseamnă că puteți obține în mod eficient protecție VPN pe termen scurt gratuit, fără niciun risc.

Care este cel mai bun VPN pentru obținerea unei adrese IP italiene?

Există sute de VPN-uri acolo și fiecare diferă ușor în ceea ce privește dimensiunea serverului, viteza și capacitatea de deblocare. Când căutăm cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP italiană, am căutat servicii cu următoarele caracteristici:

 • Are o rețea mare cu mai multe servere în Italia
 • Este capabil să deblocheze site-uri web italiene populare și servicii de streaming
 • Nu înregistrează nicio informație care ar putea identifica utilizatorul
 • Utilizează criptare puternică și oferă funcții suplimentare de securitate
 • Oferă aplicații desktop și mobile bine concepute

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are în prezent peste 2.000 de servere distribuite în 94 de țări (inclusiv două în Italia). Este suficient de rapid pentru a transmite video în direct HD fără întreruperi și, cel mai bine, este capabil să ocolească restricțiile regionale pe platformele de streaming populare, permițându-vă să vizionați like-urile Netflix Italy, La 7 și Canale 5 din afara Italiei.

Criptarea AES pe 256 biți este activată implicit, dar ExpressVPN împiedică, de asemenea, dezvăluirea informațiilor personale prin DNS și scurgeri IPv6. Acest serviciu folosește un secret perfect înainte, o politică fără jurnal și un comutator de ucidere (doar aplicații desktop) pentru a vă asigura că activitățile dvs. rămân private în permanență. Puteți chiar să vă înscrieți anonim folosind o adresă de e-mail de unică folosință și plătind în Bitcoin. Dacă întâmpinați dificultăți, puteți obține ajutor prin intermediul serviciului de chat live 24/7.

Acest VPN oferă aplicații pentru Linux, Windows, MacOS, Android și iOS. Instalarea manuală este necesară pentru routerele fără fir, dar firmware-ul personalizat al ExpressVPN face acest lucru ușor, chiar și pentru începători.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii Comparitech pot economisi 49% și obține trei luni gratuit, prin înscrierea la planul anual al ExpressVPN.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Este posibil ca CyberGhost să nu acopere la fel de mult din lume ca unele servicii, dar are mai multe servere în fiecare țară (și 114 în Italia). Este conceput pentru începători și, cu interfața sa simplă de gresie, puteți alege cu ușurință să răsfoiți anonim, să partajați fișiere în siguranță sau să deblocați site-urile de streaming cu un singur clic. Deși nu există niciun serviciu italian listat în aplicație, putem confirma că CyberGhost deblochează platforme precum Netflix și Cielo TV fără probleme.

Acest VPN folosește criptarea de 256 biți și include un comutator de oprire atât în ​​aplicațiile desktop cât și în aplicațiile mobile. Deoarece CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală și protejează împotriva WebRTC, IPv6, DNS și scurgerile de expediere a porturilor, puteți fi sigur că activitățile dvs. sunt ferite de ochii induriști. Acceptă chiar Bitcoin, ceea ce înseamnă că puteți să vă înregistrați și să navigați aproape complet în anonimat.

CyberGhost are aplicații prietenoase pentru dispozitive iOS, Android, MacOS, Linux și Windows. De asemenea, funcționează cu routere de internet, dar necesită configurare manuală.

EXCLUSIV: Economisiți mai mult de 70% înregistrându-vă la planul de un an al CyberGhost. Veți primi, de asemenea, o acoperire suplimentară de șase luni.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are peste 5.000 de servere în total, doar 53 în Italia. Mai bine, unele dintre acestea sunt adaptate în mod special pentru schimbul de fișiere P2P și oferă acces utilizatorilor din țările cu cenzură strictă pe internet. NordVPN este ideal pentru streaming datorită vitezei mari și abilităților sale de deblocare excepționale; permite chiar accesul la platforme notoriu încăpățânate, cum ar fi Netflix Italia. Cu șase conexiuni simultane permise, acest serviciu vă permite să vă protejați toate dispozitivele simultan.

Securitatea este acolo unde NordVPN strălucește cu adevărat. Se asigură că activitățile dvs. sunt private în orice moment cu o combinație de criptare AES de 256 biți, IPv6, DNS și protecție împotriva scurgerilor WebRTC și o politică strictă de neînregistrare. Aceste aspecte ale serviciului, împreună cu faptul că acceptă Bitcoin, înseamnă că puteți să vă înregistrați și să navigați, fără teama de a vă urmări activitățile. Puteți chiar să activați blocarea automată a anunțurilor și malware, să utilizați două VPN-uri simultan sau să accesați Tor cu un VPN.

NordVPN include aplicații pentru dispozitive Windows, Android, MacOS și iOS. Poate fi instalat manual și pe sisteme bazate pe Linux și routere de rețea.

OFERTA DESCOMPTĂ: Alegeți oferta de trei ani a NordVPN pentru a economisi 75% și reduce prețul la doar 2,99 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are 16 servere italiene și peste 1.100 în alte părți ale lumii. IPVanish ar fi o alegere excelentă dacă intenționați să urmăriți conținut italian, deoarece este capabil să deblocheze diverse fluxuri TV locale și este suficient de rapid pentru a transmite un flux HD video în mod impecabil. Majoritatea VPN-urilor permit între trei și șase conexiuni simultane, dar IPVanish vă permite să vă conectați până la zece simultan, ceea ce este deosebit de generos.

Deși IPVanish este cunoscut pentru aplicațiile sale ușoare, există o gamă bună de funcționalități de securitate integrate. Traficul dvs. este securizat cu criptare de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere (atât în ​​aplicațiile desktop cât și în aplicațiile mobile). IPVanish nu înregistrează nicio informație de identificare personală și vă permite să blocați traficul LAN, să scuzați traficul OpenVPN și să schimbați în mod regulat adresa dvs. IP. În plus, oferă suport 24/7 prin chat live.

Acest VPN oferă aplicații Windows, Android, iOS, MacOS, Amazon Fire TV și aplicații Firestick. Poate fi configurat manual pentru a fi utilizat cu sisteme Linux și routere wireless.

Economisiți 60%: Cititorii noștri pot economisi până la 60% din abonamentul lor IPVanish. Deoarece există o probă gratuită de 7 zile, puteți testa serviciul complet fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN poate avea doar două servere italiene (și aproximativ 80 la nivel global), dar este capabil să ofere viteze mai mari decât mulți dintre rivalii săi. Acest lucru vă permite să transmiteți conținut de pe platforme precum Netflix Italy, La 7 și Cielo TV fără a fi protejat de bufferuri. Cu maximum șase conexiuni simultane permise, veți putea proteja toate dispozitivele dvs. cu un singur cont.

Acest VPN folosește criptarea de 256 biți și protejează împotriva scurgerilor DNS, WebRTC și IPv6. Aceste funcții, împreună cu politica fără jurnal de PrivateVPN, vă asigură că activitățile dvs. rămân private atât în ​​timpul sesiunilor, cât și ulterior. PrivateVPN strălucește cu adevărat atunci când vine vorba de servicii pentru clienți; suportul poate fi accesat 24/7 prin chat-ul live. Personalul se poate conecta chiar de la distanță la computer pentru a instala sau configura software-ul dacă doriți.

PrivateVPN include aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Puteți să-l instalați manual pe platformele Linux și routerele de rețea acceptate.

DISCON DE UN AN: Înscrieți-vă la planul anual al PrivateVPN pentru a economisi peste 70% și a primi cinci luni suplimentare fără costuri suplimentare.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Pot să primesc o adresă IP italiană cu un VPN gratuit?

Deși este posibil să obțineți o adresă IP italiană cu un VPN gratuit, vă recomandăm să faceți acest lucru. Aceste servicii au aproape întotdeauna mai mulți utilizatori decât pot suporta serverele lor, ceea ce duce la viteze extrem de lente, conexiuni sporadice și redare video. În plus, site-urile de streaming populare își îmbunătățesc în mod regulat și își îmbunătățesc măsurile de restricționare geografică. În timp ce serviciile premium le pot debloca, la scurt timp după aceea, VPN-urile gratuite au adesea lipsă de resursele necesare pentru a găsi o soluție.

Serverele sunt costisitoare de întreținut, iar VPN-urile gratuite trebuie să plătească pentru asta. Aproape întotdeauna veți găsi că introduc reclame în paginile pe care le vizitați, dar unele merg chiar mai departe. Prin stocarea cookie-urilor de urmărire pe dispozitivul dvs., companiile pot păstra file pe site-urile care vă plac și cât de des vizitați. Aceste informații sunt apoi vândute fără cunoștința dvs. sau consimțământul explicit la o dată ulterioară. Când vine vorba de VPN-uri gratuite, furnizorul, nu utilizatorul, decide ce se întâmplă cu datele personale.

În cele din urmă, instalarea unui VPN gratuit are riscuri semnificative. Un studiu din 2015 a arătat că pe Google Play Store există zeci de aplicații VPN gratuite care transportă malware. Chiar dacă serviciul ales nu îți infectează sistemul, nu există nicio garanție că criptează datele tale sau nu le mai scurge. Din păcate, chiar și cunoscutele VPN-uri gratuite au recurs la tactici de afaceri umbroase și înșelătoare. Ca rezultat, vă recomandăm să folosiți un serviciu VPN de încredere, care are o politică de confidențialitate cu un cuvânt clar de exprimare a clienților.

Pot viziona televiziunea italiană în străinătate cu un VPN?

După conectarea la unul dintre serverele italiene ale VPN-ului dvs., ar trebui să puteți accesa marea majoritate a site-urilor și serviciilor geo-blocate. Aceasta înseamnă că puteți transmite conținut de pe platforme precum Netflix Italia, Rai TV (și RaiPlay), La 7 și Canale 5 fără probleme. În schimb, încercarea de a viziona din străinătate fără VPN, de obicei, duce la o eroare, cum ar fi „Cielo TV”Video non disponibil ” („Videoclipul nu este disponibil”).

Rețineți că veți mai avea nevoie de un abonament pentru a accesa servicii premium în străinătate. Dacă domiciliați de obicei în Italia, vă puteți înscrie probabil din alte țări folosind contul dvs. PayPal obișnuit sau cardul de credit. Cu toate acestea, dacă un anumit serviciu solicită ca metoda dvs. de plată să fie legată la o adresă de facturare italiană, este neapărat posibil să se înregistreze, dar nu este posibil ca non-italienii. O soluție posibilă este utilizarea cărților cadou pentru iTunes sau Google Play. Cu toate acestea, nu există numeroase servicii de streaming care vă permit să plătiți în acest mod.

DISCLAIMER: Comparitech nu încurajează utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă rugăm să consultați legile locale înainte de a decide să porniți pe această rută. Dacă aveți întrebări, atunci este mai bine să discutați cu un avocat din țara dvs. de reședință.

„Italia Grunge Flag” de Nicolas Raymond sub licență CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =