Cum se obține o adresă IP poloneză

Cum să obțineți o adresă IP pentru Polonia

Scurt pentru „Rețeaua virtuală virtuală”, o VPN criptează traficul dvs. de internet, dirijându-l printr-un server pe care îl alegeți. Acest lucru face să pară că ați naviga pe web dintr-o altă locație. Avantajul acestui lucru este că puteți debloca site-uri web și servicii în țări precum Polonia, SUA și Japonia, ca și cum ați fi în acele locații. De asemenea, un VPN servește pentru a vă ascunde adresa IP reală și locația, oferindu-vă o mai mare confidențialitate online.

Cum să obțineți o adresă IP pentru Polonia

În câteva minute, puteți obține o adresă IP pentru Polonia urmând acești pași simpli:

Cum se obține o adresă IP poloneză:

 1. Alegeți un VPN cu servere în Polonia - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Înscrieți-vă cu serviciul VPN și descărcați software-ul pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și selectați un server în Polonia.
 4. Încercați site-ul sau serviciul geo-restricționat. Acesta ar trebui deblocat acum.
 5. Dacă mai aveți probleme, încercați să ștergeți cookie-urile browserului. De asemenea, poate doriți să încercați un alt server. În mod alternativ, puteți contacta asistența clientului VPN pentru ajutor.

Vă vom conduce printr-o serie de VPN-uri diferite pe care le puteți utiliza, dar iată un rezumat al principalelor VPN-uri pentru a obține o adresă IP poloneză:

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP pentru Polonia

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru Polonia. Servere rapide și consistente în Polonia și în întreaga lume. Deblochează Netflix. Aplicații prietenoase pentru utilizator, asistență utilă 24/7 și securitate puternică.
 2. CyberGhost: cea mai bună opțiune bugetară. 60 de servere în Polonia. Deblochează US Netflix și Amazon Prime Video. Conectați până la 7 dispozitive simultan.
 3. NordVPN: 45 de servere în Polonia și peste 5.000 în întreaga lume. Rapid, deblochează Netflix și este dotat cu funcții de securitate, inclusiv servere de specialitate.
 4. IPVanish: rapid și permite până la 10 conexiuni simultane. Oferă un nivel ridicat de securitate fără o politică fără jurnale.
 5. PrivateVPN: Servere foarte rapide pentru streaming Netflix, Amazon Prime și multe altele. Înscriere anonimă și până la 6 conexiuni simultan.

[/ Ctech_content_w_bk]

Care este cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP pentru Polonia?

Majoritatea VPN-urilor sunt destul de ușor de utilizat. Problema este să găsești cele care asigură tipul de viteză și securitate de care ai nevoie. Am redus opțiunile doar selectând VPN-urile care îndeplinesc următoarele criterii:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP pentru Polonia

 • Servere rapide și fiabile în Polonia
 • Rețea de servere din întreaga lume
 • Caracteristici puternice de securitate, inclusiv criptarea
 • Capabil să deblocheze serviciile de streaming, cum ar fi Netflix
 • Asistență utilă pentru clienți, ideal cu chat-ul live 24/7
 • Aplicații ușor de utilizat atât pentru desktop cât și pentru mobil

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP pentru Polonia

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP a Poloniei:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN general pentru o adresă IP pentru Polonia. Cu peste 2.000 de servere la nivel mondial, rețeaua sa este una dintre cele mai expansive, acoperind 94 de țări, inclusiv Polonia. Serverele ExpressVPN sunt la fel de rapide și de încredere, fiind numeroase. În testarea noastră, conexiunile au scăzut rar, iar viteza mare este ideală pentru streaming. Într-adevăr, ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming, deoarece deblochează cele mai populare servicii, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Utilizarea ExpressVPN este la fel de simplă ca descărcarea și instalarea uneia dintre numeroasele aplicații sau extensii de browser și selectarea unui server. Aplicațiile sunt foarte bine proiectate și le face ușor de navigat și de răspuns. Exista șansa de a întâmpina o problemă, ExpressVPN oferă asistență pentru clienți foarte rapidă și prietenoasă, care este disponibilă 24/7 prin intermediul unei funcții de chat live.

Un alt domeniu în care ExpressVPN excelează este securitatea. Acest VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice. În afara celor 5 Ochi și 14 Ochi, ExpressVPN nu este supusă niciunei legi obligatorii de păstrare a datelor. Indiferent, ExpressVPN nu păstrează niciun jurnal de identificare, astfel încât datele dvs. rămân private pentru dvs. ExpressVPN vă permite să navigați în siguranță pe web folosind criptarea AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS, un comutator de ucidere și tunelare împărțită.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Extensiile browserului pot fi descărcate pentru Chrome și Firefox. Selectați console și televizoare inteligente pot fi configurate folosind MediaStreamer ExpressVPN.

Pro:

 • Servere în 94 de țări, inclusiv Polonia
 • Conexiuni rapide și fiabile pentru navigare și streaming
 • Deblochează Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și multe altele
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Aplicații prietenoase pentru desktop și mobil
 • O multitudine de caracteristici puternice de securitate

Contra:

 • Permite doar 3 conexiuni simultane

MAI BUN VPN PENTRU POLONIA: Este rapid, fiabil și foarte sigur. Deblochează cele mai multe servicii de streaming, inclusiv Netflix și oferă asistență excelentă pentru clienți. Puteți încerca fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost merită luat în considerare o adresă IP poloneză. Asta-i pentru că are 60 de servere impresionante în Polonia. În total, are aproximativ 5.700 de servere în 90 de țări, permițându-vă accesul la conținut geo-restricționat la nivel mondial. Aceasta include servicii de streaming populare, precum US Netflix și Amazon Prime Video. Am găsit servere care să fie rapide și să poată transmite fluxuri în 1080p fără tamponare sau întârziere. Puteți avea până la șapte conexiuni simultane cu CyberGhost, permițându-vă să vă asigurați toate dispozitivele.

Acest VPN oferă o garanție de returnare de 45 de zile - mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor. Ca atare, veți avea destul timp pentru a testa CyberGhost. Suportul pentru chat-ul live este disponibil și dacă aveți întrebări. CyberGhost este unul dintre cele mai sigure VPN-uri pe care le puteți utiliza cu criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de protecție care vă protejează datele de la scurgeri în cazul în care conexiunea VPN scade. Cu sediul în România, CyberGhost are o politică fără jurnale.

Aplicațiile CyberGhost pot fi descărcate pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Amazon Fire Stick. O extensie de browser Chrome este de asemenea disponibilă. Configurarea manuală este necesară pentru routerele selectate.

Pro:

 • 60 de servere în Polonia
 • Deblochează US Netflix și Amazon Prime Video
 • 7 conexiuni simultane
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Securizați VPN fără o politică fără jurnale

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Cel mai bun VPN BUDGET: Oferă viteze rapide, până la 7 conexiuni simultane și securitate puternică. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are 45 de servere în Polonia și peste 5.200 la nivel global. Cu una dintre cele mai mari rețele ale oricărui VPN, este o alegere excelentă pentru o adresă IP pentru Polonia sau chiar pentru țări precum SUA sau Australia. Ceea ce diferențiază NordVPN este faptul că găsește în mod constant modalități de combatere a măsurilor anti-VPN ale Netflix. De asemenea, este posibil să deblocheze Amazon Prime Video, HBO Go și Hulu, printre altele. Numărul mare de servere înseamnă mai puțină încărcare și acest lucru este evident în conexiunile rapide.

Aspectul simplu și designul curat al aplicațiilor NordVPN le fac ideale pentru oricine, chiar și pentru utilizatorii VPN pentru prima dată. Căutarea și selectarea unui server este ușoară, deși puteți contacta întotdeauna asistența 24/7 a NordVPN prin chat sau e-mail, dacă aveți îndoieli. Un furnizor din Panama, NordVPN folosește criptarea AES de 256 biți pentru a vă proteja confidențialitatea. De asemenea, include protecție împotriva scurgerilor DNS, un comutator de ucidere și nu are o politică strictă fără jurnaluri. Opțiunea serverelor specializate, cum ar fi dubla VPN, oferă un nivel suplimentar de securitate, dacă este nevoie.

NordVPN oferă aplicații pentru următoarele: Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • 45 de servere din Polonia și peste 5.000 de servere la nivel mondial
 • Deblochează serviciile de streaming, cum ar fi Netflix
 • O mulțime de servere rapide
 • Suport clienți 24/7 prin chat live
 • Sigur cu servere de criptare și de specialitate

Contra:

 • Fără aplicație pentru routere

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: face din VPN o valoare excelentă. Deblochează Netflix și oferă suport pentru chat live 24/7. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un serviciu VPN din SUA care vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan - mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață. Cu 1.100 de servere în 60 de țări, inclusiv Polonia, IPVanish oferă o valoare bună. Vitezele oferite de IPVanish sunt suficient de rapide pentru streamingul HD și, spre deosebire de multe ISP-uri, IPVanish oferă o lățime de bandă nelimitată și nu îți accelerează conexiunea..

Veți putea utiliza IPVanish pentru a debloca conținut restricționat geo, inclusiv servicii de streaming precum BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Când vine vorba de securitate, IPVanish folosește criptarea AES de 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS și lPv6, plus un comutator de ucidere. O politică cu jurnalele de trafic zero înseamnă că IPVanish nu stochează date despre momentul și modul în care utilizați internetul.

Aplicațiile IPVanish sunt oferite atât pentru desktop (Windows și Mac), cât și pentru mobil (Android și iOS), precum și pentru Fire TV. Linux și routerele pot fi configurate manual.

Pro:

 • Viteze bune pentru streaming HD
 • Până la 10 conexiuni simultane
 • Deblochează Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Securitate generală bună

Contra:

 • Cu sediul în SUA, care este o țară Five Eyes
 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin

10 CONEXIUNI SIMULTANE: sigur și vă permite să securizați până la 10 dispozitive simultan. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un serviciu VPN rapid, cu o rețea de servere 80-90 în 59 de țări, dintre care unul se află la Varșovia, Polonia. În afară de oferirea unei viteze excelente, PrivateVPN este în măsură să deblocheze cel mai mult conținut geo-restricționat pe care este posibil să îl întâlniți. Aceasta include Netflix și Amazon Prime Video. Transmiterea este fără stres, fără nici un fel de tamponare sau întârziere la vedere. În plus, PrivateVPN vă permite să aveți până la 6 conexiuni simultane.

În timp ce aplicațiile PrivateVPN sunt foarte ușor de utilizat, puteți contacta asistența pentru clienți PrivateVPN dacă aveți probleme. Deși chat-ul live nu este disponibil 24/7, suportul oferit este de obicei prompt și foarte util. Acest serviciu VPN oferă criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și lPv6, precum și un comutator de oprire. PrivateVPN are sediul în Suedia și are o politică de înregistrare a datelor zero. Mai mult, vă puteți înscrie la PrivateVPN în mod anonim și să plătiți în Bitcoin.

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS, în timp ce Linux și routerele selectate pot fi configurate manual.

Pro:

 • Viteze foarte rapide pentru streaming
 • Deblochează Netflix, Amazon Prime Video etc.
 • Până la 6 conexiuni simultane
 • Înscrieți-vă anonim și plătiți în Bitcoin

Contra:

 • Număr relativ mic de servere
 • Asistența chat-ului live nu este disponibilă 24/7

STREAMING DE înaltă calitate: și deblochează Netflix. Puteți să-l utilizați pe până la 6 dispozitive simultan și să vă înscrieți în mod anonim. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

VPN-urile sunt legale în Polonia?

VPN-urile sunt legale în Polonia și există puține restricții privind accesul la internet în țară. Ca atare, puteți utiliza în mod sigur un VPN în Polonia pentru a accesa site-uri și servicii în străinătate. Acest lucru este foarte recomandat datorită legii stricte de supraveghere adoptată în Polonia în februarie 2016, care oferea puteri mai mari agențiilor de aplicare a legii. Aceasta include autoritatea de a monitoriza comunicările cetățenilor și de a accesa metadatele fără o hotărâre judecătorească. Mai mult, legea prevede că furnizorii de servicii de internet (ISP) păstrează jurnalele pentru toți utilizatorii până la doi ani.

De ce am nevoie de o adresă IP din Polonia?

O adresă IP din Polonia vă permite să accesați site-urile și serviciile poloneze, chiar dacă sunteți în afara Poloniei. Acest lucru poate fi foarte util, deoarece multe site-uri sunt geo-restricționate, ceea ce înseamnă că pot fi accesate altfel doar dacă vă aflați în țara de origine.

Potrivit Freedom in the World de Freedom House, Polonia este clasată drept gratuită, iar guvernul polonez nu pune restricții la accesul la internet. in orice caz, o lege anti-terorism semnată în iunie 2016 permite Agenției de Securitate Internă a Poloniei (ABW) să blocheze site-urile web care sunt judecate că amenință securitatea națională. În plus, păstrarea de metadate de către ISP-uri impune confidențialitatea cetățenilor polonezi.

Obținând o adresă IP pentru Polonia cu VPN, puteți naviga pe web cu un grad mai mare de confidențialitate și anonimat. Veți putea să vă protejați informațiile și activitatea personală de preferințele ISP-ului dvs., ale guvernului și ale amatorilor online.

Cum pot viziona televiziunea poloneză în străinătate cu un VPN?

Conținutul geore-restricționat are toate formele. Poate fi un serviciu precum o bancă online poloneză sau un articol pe un site de știri polonez. De multe ori, televiziunile poloneze și serviciile de streaming sunt geo-restricționate, ceea ce înseamnă că nu le poți urmări în afara Poloniei - decât dacă ai un VPN!

Când vă conectați la un server din Polonia prin VPN, îl faceți să pară ca și cum ați naviga pe web din Polonia. Prin urmare, veți putea debloca cel mai mult conținut geore-restricționat. Dacă conținutul este încă blocat, încercați să ștergeți cookie-urile browserului dvs. sau să vă conectați la un alt server polonez.

O adresă IP pentru Polonia vă poate permite să accesați conținut de la canale TV poloneze terestre, cum ar fi TVP și Polsat, precum și servicii TV captive (TVN Player, Ipla). Cele mai bune VPN-uri vă pot furniza, de asemenea, adrese IP pentru țări, inclusiv SUA, Marea Britanie și Australia. Accesând serverele din alte țări, veți putea debloca și mai mult conținut geo-restricționat, inclusiv Netflix, BBC iPlayer și ESPN.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP pentru Polonia?

Da, puteți utiliza o VPN gratuită pentru a obține o adresă IP poloneză. Cu toate acestea, este puțin probabil să găsiți multe VPN-uri gratuite cu servere în Polonia. Chiar dacă aveți norocul să găsiți un VPN gratuit, vă recomandăm din această cauză din mai multe motive. Motivul principal pentru a nu utiliza VPN-uri gratuite este faptul că nu au securitate fundamentală. Fie că este vorba despre criptare, protecție împotriva scurgerii DNS sau un comutator de ucidere, acestea vă pot compromite confidențialitatea online.

VPN-urile gratuite nu au rareori politici fără jurnal și asta pentru că unii vă înregistrează datele și le vând terților. Chiar și cei care declară că nu au politici de înregistrare trebuie tratate cu un anumit nivel de suspiciune. Până la urmă, trebuie să câștige bani într-un fel sau altul! Acest lucru se poate face prin utilizarea de publicitate sau mai multe măsuri sinistre, cum ar fi infectarea dispozitivului cu malware. Dacă vă apreciați securitatea online, pur și simplu nu este riscul să meritați.

Nu în ultimul rând, ajungem la performanță. VPN-urile gratuite sunt de obicei foarte lente din cauza numărului mare de utilizatori pe numărul deseori limitat de servere. Dacă intenționați să difuzați Netflix, VPN-urile gratuite vor oferi mult mai mult decât buffer și retard. Într-adevăr, majoritatea VPN-urilor gratuite nu sunt în măsură să deblocheze serviciile de streaming populare din cauza măsurilor anti-VPN în vigoare pe astfel de site-uri. Un VPN plătit de calitate este rapid, ușor de utilizat și vă păstrează informațiile personale private.

Vezi și: Cel mai bun VPN pentru Polonia

„Polonia Grunge Flag” de Nicolas Raymond licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6

Adblock
detector