Cum se schimbă regiunea PSN pe PS4

5 cele mai bune VPN-uri pentru PS4 sau PS3

Poate căutați să accesați jocuri exclusive din regiune, să jucați titluri noi înainte de a fi lansate în țara dvs. sau să accesați serviciile de streaming din altă țară? Dacă da, este posibil să doriți să luați în considerare schimbarea regiunii PlayStation sau utilizarea unei rețele virtuale private (VPN).

Este posibil să știți deja că serviciile de streaming au adesea diferite biblioteci pentru țări diferite. Cu toate acestea, PlayStation Store funcționează în același mod exact. De exemplu, magazinul japonez are o gamă mai largă de RPG-uri, iar magazinul american are aplicații de streaming suplimentare.

Merită menționat că există două moduri diferite de a accesa conținut străin pe o consolă PlayStation. Unul oferă acces complet, fără restricții, la magazinul PS al altei țări, în timp ce altul, pur și simplu, îndrumă aplicațiile să acorde acces la conținutul lor geo-restricționat. Nu vă faceți griji: vă vom parcurge ambele metode pas cu pas.

Cum se creează un cont PlayStation pentru o altă regiune

Iată care sunt veștile proaste: nu puteți schimba doar regiunea contului dvs. PSN existent. Aceasta înseamnă că va trebui să creați un cont nou, dar rețineți că creditul PS Store nu poate fi transferat de la un utilizator la altul. Vestea bună este însă că crearea unui alt cont PSN durează doar câteva minute. Mai jos, vom explica exact cum se face acest lucru, folosind un exemplu din contul SUA:

 1. Începeți accesând site-ul web Sony Entertainment Network.
 2. Introduceți o adresă de e-mail care nu este asociată cu un alt cont PSN. Dacă nu aveți una, puteți crea rapid o nouă adresă de e-mail folosind un serviciu gratuit, cum ar fi Mail.com.
 3. În continuare, completați data de naștere și parola dorită.
 4. Alegeți noua regiune PSN din meniul derulant. Notă: dacă alegeți o regiune non-engleză, este posibil să aveți nevoie de Google Translate pe măsură ce treceți prin proces.
 5. Când sunteți gata, faceți clic pe butonul Trimiteți și verificați-vă e-mailul.
 6. Acum puteți configura un utilizator nou pe PS3 sau PS4, folosind contul pe care tocmai l-ați creat. Vi se va cere să introduceți codul poștal sau codul poștal local, dar orice stat din țara sau țara aleasă va funcționa.
 7. Treci peste toate opțiunile de social media. Dacă doriți să partajați capturi de ecran sau clipuri, le puteți trimite în contul dvs. obișnuit într-un mesaj, apoi încărcați-le pe social media de acolo. Acest lucru elimină necesitatea creării unui cont secundar Facebook sau Twitter.
 8. Accesați magazinul PSN și trebuie să aflați că moneda necesară s-a schimbat pentru a se potrivi cu locația aleasă. Textul poate fi într-o altă limbă, dar aspectul magazinului nu ar trebui să se fi schimbat, astfel încât puteți face ghiciri educate despre locul în care va fi conținutul dorit.

Crearea contului PSN

Cu toate acestea, există încă două probleme: Netflix și alte aplicații de streaming nu își arată bibliotecile străine și, deși puteți vedea ofertele unei alte țări, nu puteți cumpăra nimic. Mai jos, vă vom explica cum să remediați ambele probleme.

Cum să plătiți atunci când utilizați PlayStation Store din altă țară

Deoarece PlayStation Store vă permite doar să adăugați fonduri cu un card de credit sau un cont PayPal înregistrat în regiunea dvs., va trebui să utilizați carduri cadou PlayStation în schimb. Este important să obțineți carduri cadou cu moneda corespunzătoare. Nu puteți utiliza un card cadou de 50 USD în magazinul japonez, de exemplu.

Diverse forumuri recomandă crearea unui cont Amazon sau PayPal în regiunea dorită folosind o adresă de facturare fictivă, dar sfătuim cu tărie împotriva acestui lucru. Nu numai că această metodă este mai complicată, ci poate face și lucrurile mai scumpe dacă adresa dvs. falsă se află într-un stat sau într-o țară cu o taxă de vânzare.

După ce ați achiziționat un card cadou, trebuie doar să mergeți la PlayStation Store, derulați în jos în partea de jos a meniului din partea stângă și faceți clic pe „Redeem Coduri”. Pur și simplu introduceți codul voucherului și fondurile vor fi adăugate în contul dvs..

Cum se deblochează conținutul geo-restricționat pe un PS4 cu un VPN

Dacă doriți să accesați servicii de streaming geo-restricționate pe PS4, nu aveți nevoie neapărat de un cont PSN străin. Unele aplicații, cum ar fi Netflix, verificați adresa dvs. IP în locul regiunii PSN pentru a vedea în ce țară vă aflați și, ca atare, ce conținut aveți voie să vizionați. Drept urmare, puteți pur și simplu să deblocați aceste servicii din străinătate conectându-vă la un VPN.

Un VPN vă orientează traficul web printr-un tunel criptat printr-un server intermediar într-o locație la alegere. Aceasta înseamnă că orice observatori externi, precum Furnizorul de servicii Internet (ISP), nu vor putea să vă monitorizeze activitățile online. Mai mult, VPN-urile vă permit să vă conectați la servere din întreaga lume și vă oferă o adresă IP temporară, specifică regiunii. Acest lucru oferă trucuri site-urilor și aplicațiilor pentru a crede că sunteți localizate în altă parte și vă permit să accesați-le din străinătate.

Notă: Unele aplicații sunt disponibile numai pentru descărcare în anumite regiuni, iar VPN nu va putea ajuta acolo. De exemplu, chiar dacă sunteți conectat la un server american, nu puteți descărca aplicația Hulu decât dacă regiunea dvs. de magazin este setată pe SUA.

Cel mai bun VPN pentru PS4: ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Vă recomandăm să folosiți ExpressVPN. Are peste 2.000 de servere în 94 de țări, oferă viteze foarte mari și poate debloca unele dintre cele mai populare platforme de streaming precum Netflix și Amazon Prime Video. Ba mai mult, vine chiar și cu firmware-ul de router personalizat, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru accesarea aplicațiilor geo-restricționate pe un PS4.

ÎNCERCAȚI FĂRĂ RISCURI: Înscrieți-vă la planul anual al ExpressVPN pentru a economisi 49% și pentru a primi trei luni în plus gratuit. Deoarece acest serviciu include o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, o puteți încerca complet fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum se instalează un VPN pe PS4

În prezent, niciun magazin PlayStation nu include aplicații VPN, astfel încât procesul de configurare este puțin mai complex. În loc să instalați un VPN direct pe PlayStation, va trebui să îl instalați pe router sau să rulați un cablu Ethernet de la computer la consola dvs..

Suntem ghiduri scrise pentru instalarea VPN-urilor pe routerele Tomato și DD-WRT, dar cei mai renumiți furnizori VPN au aproape instrucțiuni detaliate pentru mărci și modele specifice. Unii furnizori chiar vând routere pre-configurate cu software-ul lor deja instalat. Acestea sunt de obicei cumpărate de la o terță parte, cum ar fi FlashRouter.

Există avantaje semnificative pentru instalarea unui VPN pe router. În primul rând, un router contează doar ca o singură conexiune, indiferent de câte dispozitive sunt în rețea. În plus, fiecare dispozitiv care folosește acel router va fi protejat automat și va avea acces la aceeași gamă de servicii geo-blocate.

Pot folosi un VPN gratuit pe PlayStation?

S-ar putea să fiți tentat să utilizați un VPN gratuit, dar au mai multe dezavantaje majore și vă sfătuim împotriva lor. În primul rând, VPN-urile gratuite nu pot fi instalate de obicei pe un router, ceea ce le face o alegere slabă pentru utilizarea în PlayStations. Mai mult, aceste servicii sunt mult mai lente decât VPN-urile premium. În consecință, este posibil să experimentați videoclipuri înrudite, timp de încărcare lung și chiar deconectare aleatorie de la VPN. Presupunem că puteți accesa de fapt platforme geo-blocate, deoarece restricțiile lor blochează adesea utilizatorii VPN gratuite.

Rețelele de servere internaționale sunt deosebit de costisitoare de construit și întreținut, așa cum își pot permite VPN-urile gratuite? Deși aceste servicii se bazează adesea pe anunțuri pentru a aduce venituri, aceasta este departe de singura lor modalitate de a câștiga bani. Unii profită folosind cookie-urile de urmărire pentru a construi profiluri extinse de consumatori. Acestea pot fi apoi vândute către terți fără cunoștința utilizatorului. Acționând în acest fel, VPN-urile gratuite înlătură controlul clienților asupra modului în care sunt utilizate datele lor personale.  

Din păcate, nu există nicio modalitate ușoară pentru profan de a spune dacă folosesc un VPN autentic sau doar unul dintre zeci de aplicații care poartă malware ascunzându-se pe Google Play Store. La fel de periculoase sunt VPN-urile care par să funcționeze așa cum intenționează, dar de fapt nu criptează traficul web sau împiedică scurgerile IPv6. Nici siguranța dvs. nu este garantată cu o VPN gratuită bine cunoscută, așa cum am descoperit când Hola a fost prins vânzând lățimea de bandă inactivă a utilizatorilor săi pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Pentru a vă păstra în siguranță online, vă recomandăm să utilizați un VPN de încredere, cu o politică de confidențialitate care îi pune pe clienți pe primul loc.

Probleme potențiale de căutat

Cum să plătiți atunci când utilizați PS Store din altă țară

În cea mai mare parte, ar trebui să puteți utiliza noul dvs. cont PSN, specific regiunii, ca și cum ați fi într-adevăr în țara aleasă. Cu toate acestea, există câteva probleme minore de care ar trebui să fiți conștienți și le vom aborda pe scurt mai jos.

Conținutul descărcabil (DLC) pentru jocuri este blocat în regiune. Dacă ați cumpărat un anumit joc și DLC-ul său prin noul cont, acesta ar trebui să funcționeze așa cum a fost dorit. Cu toate acestea, dacă unul dintre celelalte conturi PSN dvs. are jocul și cumpărați DLC din noul dvs. cont (înregistrat într-o altă regiune), nu îl veți putea accesa. Acest lucru se aplică și în cazul în care ați cumpărat o copie completă a jocului dintr-o altă regiune decât cea în care este înregistrat noul dvs. cont.

Nu toate jocurile vor fi disponibile în limba ta maternă. Mulți oferă posibilitatea de a schimba limba subtitrării în meniul jocului, dar va trebui să găsiți mai întâi opțiunea relevantă, dacă este prezentă deloc. Aceasta este o problemă specială pentru titlurile japoneze precum Yakuza serie; Japoneza este o limbă incredibil de complexă și, din moment ce localizarea durează foarte mult, jocurile nu au, de obicei, subtitrare în engleză până la lansarea lor occidentală.

Ce servicii exclusiv din regiune pot accesa cu un cont PSN străin?

Există zeci de jocuri și aplicații PlayStation care pot fi accesate numai în anumite țări. Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai populare oferte la care veți putea accesa:

 1. Hulu (numai în SUA)
 2. VRV (numai pentru SUA)
 3. CBS All Access (numai în SUA)
 4. NFL (numai pentru SUA)
 5. Dragon Quest 3 (Doar Japonia)
 6. Yakuza Ishin (Doar Japonia)
 7. NHK la cerere (doar Japonia)
 8. U-NEXT (doar Japonia)
 9. 7plus (doar în Australia)
 10. Foxtel Play (doar în Australia)

Legate de: Cele mai bune VPN-uri pentru jocuri

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector