Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Nimic nu este mai important decât securitatea și confidențialitatea atunci când transmiteți filme sau descărcați emisiuni. Nu este nevoie decât de câțiva pași suplimentari și puteți să blocați Chromecast și să transmiteți fluxul pe care doriți, indiferent de locul în care locuiți și fără a fi nevoie să vă faceți griji în legătură cu ISP-ul dvs. care vă aruncă activitatea. Ghidul nostru de configurare VPN Chromecast vă va ajuta să începeți și care VPN este cel mai potrivit pentru Chromecast.

VPN Chromecast

Alegeți un VPN

Dacă veți descărca filme, emisiuni și muzică pentru a transmite fluxuri pe Chromecast, ar trebui să aveți un VPN. Este posibil să vă gândiți deja să utilizați Chromecast prin VPN, dar va trebui să alegeți despre clientul și furnizorul dvs. VPN. Comparitech recomandă utilizarea IPVanish ca furnizor VPN.

IPVanish

IPVanishIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. Garanție de returnare de 7 zile pentru a putea încerca fără riscuri.

Utilizarea IPVanish

L-am executat de câteva luni și nu am putut fi de acord mai mult. Interfața este ușor de utilizat. Toate serverele sale sunt rapide și par să aibă o capacitate suficientă, spre deosebire de multe VPN-uri care vă pot strica streamingul cu viteze lente.

Principalul motiv pentru care personal recomand IPVanish este simplitatea. Nu trebuie să instalați o conexiune specială de rețea și funcționează bine chiar din casetă. Chiar dacă nu aveți un background în domeniul ingineriei de rețea, vă puteți securiza cu ușurință conexiunea cu IPVanish. Asta contează mult.

Chromecast IPVanish

IPVanish nu păstrează jurnalele activității dvs., astfel încât nu există probleme de confidențialitate pentru cei în cauză ISP-ul lor, sau alții care se uită la obiceiurile lor de navigare. Este popular și la utilizatorii Kodi și poate preveni tamponarea Kodi.

Ofertă pentru cititor: Dacă doriți să încercați IPVanish, cititorii Comparitech pot economisi până la 60% aici.

După ce ați creat un cont, faceți clic aici pentru a descărca clientul IPVanish. Deoarece Chromecast nu oferă niciun suport nativ pentru aplicații, va trebui să faceți acest lucru pe computer.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

După ce ați descărcat IPVanish, executați instalarea. Puteți face clic în siguranță pe tot parcursul întregului proces, nu este necesară nicio configurație specială.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Când IPVanish este instalat, conectați-vă cu numele de utilizator și parola.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Apoi puteți selecta un server și vă puteți conecta la VPN. Atâta timp cât IPVanish este conectat, toate navigările și descărcările dvs. vor fi sigure.

Utilizarea clientului OpenVPN cu un server gratuit

OpenVPN oferă un client care funcționează ca o alternativă gratuită la aplicația IPVanish. Deși nu vă va costa nimic, are câteva dezavantaje. După cum o văd, serverele VPN gratuite sunt de obicei:

 • Mai puțin de încredere - Cea mai mare problemă pe care o au clienții VPN gratuite este lipsa serverelor bune. Costă bani pentru a menține un server VPN și, în timp ce lățimea de bandă și hardware-ul sunt mai ieftine decât oricând, este greu să găsești un server VPN bun, care să rămână online mai mult de câteva luni simultan, fără a fi supraîncărcat de utilizatori..
 • Mai greu de configurat - O mulțime de clienți VPN se bazează pe bibliotecile OpenVPN, dar aduc îmbunătățiri majore. Cea mai mare este o interfață grafică plăcută, de care lipsesc clienții open-source. Trebuie să editați și să înțelegeți fișierele de configurare pentru a utiliza OpenVPN pe termen lung, ceea ce îngreunează configurarea pentru majoritatea utilizatorilor.
 • Mult mai lent - chiar dacă reușiți să găsiți un server care să rămână mai mult de o lună sau două, nu va fi la fel de rapid. Toți cei care folosesc serverele gratuite caută întotdeauna cea mai bună opțiune, așa că atunci când unul nou vine în jurul lui, este supraîncărcat în grabă. Aceasta înseamnă că vârfurile dvs. de ping la 300 ms sau mai mult, încetinind navigarea și făcând mai puțin șanse să utilizați o conexiune sigură.
 • Nu este la fel de sigur - OpenVPN are capacitatea de a fi incredibil de sigur, dar blocarea unui server VPN gratuit face mult mai dificilă conectarea utilizatorilor. Dacă editați fișierele de configurare manual, este posibil să nu știți nici măcar să vă conectați prin SSL sau să înțelegeți ce opțiuni crypto trebuie activate. Toate acestea se adaugă la o conexiune care, de obicei, nu este la fel de sigură, decât dacă sunteți dispus să vă pregătiți într-un timp serios, să vă adaptați fișierele de configurare.
 • Logare - IPVanish promite să nu înregistreze niciodată nicio activitate sau metadate pe care utilizatorii le transmit prin serverele sale. VPN-urile gratuite nu fac, de obicei, astfel de reclamații și chiar dacă se întâmplă, nu este înțelept să ai încredere în ele.
  Cum să remediați Netflix „se pare că folosiți o eroare de deblocare sau proxy”

Voi face tot posibilul pentru a acoperi procesul de instalare și configurare, dar nu presupun că niciunul dintre serverele VPN gratuite pe care le folosesc va funcționa pentru dvs. Cea mai mare provocare cu utilizarea clientului OpenVPN cu servere gratuite este găsirea de conexiuni rapide și fiabile care rămân online mai mult de o lună sau două.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Pentru a începe, descărcați cea mai recentă versiune a clientului OpenVPN. Asigurați-vă că primiți pachetul de instalare și nu codul sursă.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

După descărcarea instalatorului, executați-l și începeți să instalați clientul OpenVPN. Vă recomand să bifați caseta de instalat Scripturi de gestionare a certificatelor EasyRSA 2 și citind despre cum să le folosești aici.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

După ce OpenVPN a fost instalat, va trebui să editați manual fișierul de configurare pentru a adăuga servere VPN și a lipi în certificatele corespunzătoare. Este un proces îndelungat și va trebui să aveți mare grijă să nu introduceți niciun fel de dactilografiere în fișierul de configurare pe măsură ce lucrați la el. Puteți citi documentația OpenVPN aici.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Când ați adăugat servere la fișierul dvs. de configurare OpenVPN, puteți face clic dreapta pe pictograma din tava de sistem și încercați să vă conectați. Dacă aveți totul configurat corect, vă veți conecta la un server VPN gratuit.

După ce clientul OpenVPN este conectat cu succes, sunteți gata să treceți la pasul următor.

Configurați un hotspot activat prin VPN

Chromecast nu are suport nativ pentru clienții VPN, așa că pentru a utiliza Chromecast peste VPN, va trebui să configurați o rețea wireless activată prin VPN. Există două modalități de a face acest lucru, fie cu un router activat prin VPN, fie prin crearea unui hotspot activat prin VPN. Iată cum să o configurați.

  Cum să obțineți Netflix Marea Britanie în orice țară și cele mai bune VPN-uri pentru Netflix Marea Britanie

Utilizarea unui router activat prin VPN

Pentru a utiliza IPVanish sau OpenVPN pe un router fizic, va trebui să instalați firmware personalizat. Procesarea este destul de ușoară și dacă routerul dvs. este compatibil fie cu DD-WRT, fie cu firmware-ul Tomato, acesta este cel mai fiabil mod de a rula Chromecast prin VPN. Atât Tomato, cât și DD-WRT sunt gratuite pentru descărcare și utilizare.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Părerea mea personală este că Tomato oferă câteva alte funcții, dar DD-WRT este compatibil cu multe alte routere, inclusiv modele mai vechi și unele cu chipset-uri extrem de ieftine. Din acest motiv, am ales să vă parcurg printr-o instalație DD-WRT, dar procesul cu Tomato este similar.

Începeți făcând clic aici pentru a vedea dacă routerul dvs. este compatibil cu firmware-ul personalizat al DD-WRT. Dacă nu, treceți la pasul următor și folosiți Windows pentru a instala un router virtual.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Dacă routerul dvs. este compatibil, descărcați din listă programul de instalare a firmware-ului DD-WRT activat OpenVPN. Deoarece IPVanish este construit pe OpenVPN, veți avea nevoie de firmware-ul OpenVPN, indiferent de furnizorul dvs. VPN.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Apoi, deschideți interfața web a routerului în browser. La majoritatea configurațiilor standard, puteți da clic aici pentru a deschide interfața web. Este posibil să fie nevoie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola setate pentru routerul dvs..

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Acum faceți clic pe elementul de meniu corespunzător pentru a clipește firmware-ul routerului. Pe routerul Linksys pe care îl folosesc, este activat Conectivitate. Routerul dvs. va fi probabil diferit.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Apoi fac clic pe butonul Alege fișierul butonul pentru a selecta imaginea firmware-ului DD-WRT și faceți clic pe start pentru a flash flash noul firmware.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Este perfect normal să vezi un mesaj de avertizare înainte de a instala noul firmware. Pe routerul meu Linksys EA6350 a trebuit să dau clic pe da buton pentru a începe să clipească firmware-ul.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Majoritatea routerelor vor afișa un ecran cu o bară de progres, deoarece noul firmware este luminat la ROM. Dispozitivul ar trebui să repornească singur atunci când noul firmware a terminat instalarea. După repornirea routerului, vă puteți conecta la punctul de acces deschis „dd-wrt” creat implicit pentru a începe configurarea conexiunii VPN.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Ar trebui să nu fie spus, dar asigurați-vă că setați o parolă sigură după instalarea DD-WRT. Este obișnuit să setați numele de utilizator pe „admin”, dar îl puteți schimba în orice doriți. De asemenea, veți dori să găsiți timp pentru a vă configura din nou rețeaua wireless, cu SSID-ul pe care îl preferați și cu o parolă sigură.

  SOCKS5 Proxy vs VPN - Care este diferența? Ce ar trebui să folosești?

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Puteți accesa setările VPN în DD-WRT făcând clic pe butonul Servicii fila, apoi tasta VPN fila.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

După ce vă aflați la locul potrivit, faceți clic pe Permite pe Porniți clientul OpenVPN setare. Veți vedea noi opțiuni în jos și ecranul dvs. va arăta ca al meu de mai sus.

Dacă utilizați un server OpenVPN gratuit sau doriți să săriți cu adevărat în fiecare setare și să blocați căutările DNS și alte setări avansate de securitate, aruncați o privire la ghidul nostru pas cu pas pentru configurarea unui router activat prin VPN cu DD-WRT.

Utilizarea unui router virtual

Dacă routerul dvs. nu acceptă firmware-ul personalizat, este posibil să folosiți computerul pentru a crea un hotspot activat prin VPN. Rețineți că acest lucru poate încetini streamingul, dacă nu aveți un computer rapid cu un adaptor wireless foarte bun.

Dacă aveți de ales, v-aș recomanda să folosiți un router fizic. Dar dacă trebuie să rulați un hotspot virtual, aruncați o privire la ghidul nostru pentru a configura un hotspot virtual activat prin VPN în Windows. De asemenea, puteți găsi instrucțiuni pentru Macbook-uri aici, care folosesc protocolul L2TP în loc de OpenVPN.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Pentru a confirma că hotspot-ul dvs. rulează, faceți clic dreapta pe butonul Reţea pictograma de pe desktop și selectarea Proprietăți articol din meniu.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Ar trebui să vedeți noua dvs. conexiune de rețea listată în rețelele active. Acum, când vă conectați la clientul dvs. VPN desktop, hotspot-ul va direcționa automat tot traficul prin conexiunea la internet activată prin VPN. Rețineți că aceasta va funcționa numai când clientul dvs. VPN este conectat.

Configurați Chromecast prin VPN

Acesta este cel mai ușor pas. Nu mai rămâne decât să conectați dispozitivul Chromecast la router. Rețineți că acest pas este același pentru toate generațiile de Chromecast.

Începeți prin a deschide aplicația Google Home pe tableta sau smartphone-ul sau navigați la Chrome: // aruncați pe computer dacă utilizați browserul Chrome Google. Faceți clic pe link pentru a începe configurarea Chromecast.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Apoi faceți clic pe butonul Setări pictogramă pentru a începe. Veți vedea că un spinner de progres apare pe pagină pentru câteva momente înainte de a trece la pasul următor.

Cum se utilizează Chromecast cu un VPN

Nu mai rămâne decât să schimbați Chromecast în rețeaua VPN activată pe care ați configurat-o mai devreme și tot ceea ce transmiteți va rula printr-o conexiune sigură. Puteți reda ca de obicei și vă puteți bucura perfect de confidențialitatea unei conexiuni criptate.

Chromecast over VPN este alegerea potrivită

Dacă vă puneți în valoare libertatea și securitatea, rularea Chromecast prin VPN este alegerea potrivită. Nu numai că ISP-ul dvs. nu va putea monitoriza ceea ce vizionați, nu veți primi niciodată scrisori de încetare și de abandonare, deoarece ați decis să transmiteți emisiunea greșită la un moment nepotrivit.

Cu TV prin cablu mai scump ca niciodată, iar furnizorii încet-încet să-și pună toate emisiunile online pentru streaming, rularea Chromecast prin VPN este alegerea inteligentă și accesibilă pentru tăieturile de cabluri.

About the author

Comments

 1. ung.

  Este important să vă protejați securitatea și confidențialitatea atunci când transmiteți filme sau descărcați emisiuni. Utilizarea unui VPN este o soluție excelentă pentru a vă proteja activitatea online și a evita problemele cu ISP-ul dvs. IPVanish este un furnizor VPN de încredere, cu o rețea mare de servere și funcții puternice de securitate și confidențialitate. Ghidul de configurare VPN Chromecast vă va ajuta să începeți și să configurați Chromecast prin VPN. În plus, puteți economisi până la 60% dacă utilizați oferta specială pentru cititorii Comparitech. În general, securitatea și confidențialitatea sunt esențiale în lumea digitală de astăzi, iar utilizarea unui VPN este o modalitate excelentă de a vă proteja activitatea online.

Comments are closed.

Adblock
detector