Cupon ExpressVPN: Obțineți 3 luni gratuit (testat ian 2020)

Iată cum puteți beneficia de 3 luni gratuit și o reducere de 49% cu cel mai recent cod promoțional ExpressVPN pentru 2020. Acesta este singurul cupon ExpressVPN disponibil în prezent.


Ofertă specială ExpressVPN - Oferta specială - primește 3 luni în plus DEAL DEFERITOARE aplicată automat

Când utilizați acest cupon ExpressVPN, planul anual se reduce de la 12,95 USD pe lună la 6,67 USD pe lună. Aceasta include 3 luni gratuite și reprezintă o reducere de 49% la prețul standard al unui plan anual ExpressVPN.

Acesta este cel mai mic preț pe care ExpressVPN îl oferă în prezent și am confirmat că din ianuarie 2020, acest cupon este încă activ.

ExpressVPN este unul dintre cele mai populare VPN-uri din jur, datorită securității sale puternice, conexiunilor de mare viteză și capacităților excepționale de deblocare. Ce este mai mult, Cititorii Comparitech pot primi 3 luni gratuit și utilizați un cupon exclusiv pentru a economisi 49% din costul abonamentului ExpressVPN anual.

Cupon ExpressVPN

Cu toate acestea, acest cupon nu vă oferă doar o reducere. Veți primi și alte trei luni gratuit. Aceasta înseamnă că veți plăti în medie 6,67 USD pe lună pentru unul dintre cele mai bune VPN-uri de uz general disponibile.

Merită menționat faptul că ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile. Dacă v-ați înscris, dar nu sunteți mulțumit, puteți să anulați în această perioadă și să primiți o rambursare completă.

Codul cupon ExpressVPN pas cu pas

Iată cum puteți utiliza cuponul ExpressVPN:

  1. Urmați acest link care vă duce la o pagină de pe site-ul ExpressVPN cu oferta exclusivă și economie de 49%.
  2. Faceți clic pe butonul roșu de pe site-ul ExpressVPN, acesta vă va duce la o pagină care prezintă 3 planuri diferite. Selectați planul cu reducere de 49% și 3 luni gratuite.
  3. Continuați checkout-ul ca de obicei, tranzacția promo ExpressVPN este aplicată automat și nu este necesar niciun cod.
  4. Asta e. Acum ați aplicat reducerea de 49% la abonamentul dvs. ExpressVPN.

Există alte reduceri ExpressVPN?

ExpressVPN este unul dintre puținele VPN-uri care nu efectuează vânzări flash sau oferte speciale, așa că dacă aștepți o ofertă de Black Friday sau o vânzare de vară, probabil că vei fi dezamăgit. Am monitorizat prețurile și ofertele ExpressVPN în ultimii trei ani și urmează să vedem o ofertă care să fie cea mai bună.

Acest cupon oferă cele mai mari economii pentru ExpressVPN, astfel încât nu vei putea găsi o ofertă mai bună în altă parte.

Ofertă specială ExpressVPN - Oferta specială - primește 3 luni în plus DEAL DEFERITOARE aplicată automat

Cum pot afla despre viitoarele reduceri ExpressVPN?

Există trei modalități de a afla despre noile reduceri ExpressVPN. În primul rând, puteți verifica pagina principală a site-ului: acest serviciu afișează întotdeauna oferte noi în imaginea antetului său, așa că ar trebui să puteți informa imediat dacă există o reducere disponibilă. De asemenea, puteți contacta asistența clienților prin chat live și vă puteți întreba despre obținerea celui mai mic preț direct. Pentru a face acest lucru, derulați în jos în partea de jos a paginii și faceți clic pe Contactează-ne. Aceasta va deschide o fereastră de chat de asistență.

În cele din urmă, puteți consulta site-ul web Comparitech. Vă vom ține la curent cu orice oferte și reduceri ExpressVPN noi anunțate.

ExpressVPN: un ghid la vedere

ExpressVPN-de streaming video

Caracteristici de securitate: Criptare AES de 256 biți, autentificare SHA-512, protecție la scurgeri DNS, secret perfect înainte, un comutator de ucidere
Rețea de servere: 2.000+ servere; 148 de locații din 94 de țări
busteni: Nu au fost înregistrate date de activitate sau sesiune
Relații Clienți: Chat live 24/7, răspuns în câteva secunde
Sisteme de operare acceptate: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS
Conexiuni simultane permise: 5
Avantaje dezavantaje
Suport live 24/7 Mai scump decât produsele similare, dacă nu folosiți cuponul nostru
Vastă rețea de servere de mare viteză Puține opțiuni avansate de configurare
Capabil să deblocheze serviciile populare precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video
Jurnalele nu au informații de identificare personală

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − = 95

Adblock
detector