Cupon NordVPN: Economisiți 70% la planul de 3 ani

NordVPN este unul dintre VPN-urile noastre cele mai bine cotate și cel mai bun VPN bugetar pe care l-am revizuit. Acesta este cel mai bun și funcțional cod de cupon NordVPN disponibil în prezent și se aplică automat.


Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

Cupon NordVPN (2020)

Acest cod promoțional NordVPN vă oferă 70% reducere. Cel mai bun este că există o garanție de returnare a banilor, astfel încât să puteți obține o rambursare completă dacă vă răzgândiți în 30 de zile.

Cupon aplicat automat, nu este nevoie de cod.

Când vine vorba de deblocarea site-urilor și serviciilor geore-restricționate, NordVPN este unul dintre cele mai bune. Având în vedere că are, de asemenea, viteze mari, 5.000 de servere și o gamă vastă de caracteristici de securitate, nu este de mirare că evaluăm acest VPN atât de mult. Încă nu ești convins? Ce se întâmplă dacă v-am spune că există un cupon NordVPN care reduce prețul cu 70% dacă vă înscrieți timp de 3 ani?

afacere nordvpn

Cu acest cupon, veți primi o reducere masivă de 70% la planul de trei ani al NordVPN. Aceasta reduce plata lunară la doar 3,49 USD USD, care este cel mai mic preț disponibil.

Am confirmat că acest cupon funcționează încă din ianuarie 2020. 

Planurile NordVPN vin cu o garanție de returnare de 30 de zile. Acest lucru vă permite să testați serviciul și să anulați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit. Nu sunteți sigur dacă NordVPN este potrivit pentru dvs.? De ce să nu profitați de proba sa gratuită, de trei zile? Nu sunt necesare informații despre cardul de credit, ceea ce înseamnă că nu există nicio obligație de a vă abona ulterior.

Cum folosesc acest cupon NordVPN?

Urmați acești pași pentru a utiliza cuponul NordVPN:

  1. Faceți clic pe acest link care vă duce la o pagină de pe site-ul NordVPN cu oferta exclusivă.
  2. De aici, faceți clic pe butonul care arată prețul ofertei.
  3. Selectați planul cu reducere de 70%.
  4. Continuați checkout-ul ca de obicei oferta promoțională este aplicată automat și nu este necesar niciun cod.

Ce alte reduceri NordVPN există?

Nord-preturi

NordVPN și multe alte servicii VPN adaugă periodic noi oferte. De obicei, acestea sunt adăugate chiar înainte de sezonul de sărbători sau un eveniment sportiv important. Cu toate acestea, acestea sunt adesea disponibile doar pentru o perioadă scurtă de timp și sunt oferite doar noilor abonați.

În momentul scrierii, acest cupon oferă cele mai mari economii pentru NordVPN, deci nu veți găsi o ofertă mai bună în altă parte.

Cum pot afla despre viitoarele oferte NordVPN?

NordVPN afișează cele mai recente oferte în partea de sus a paginii de pornire. Aceasta este cea mai ușoară modalitate de a verifica ofertele noi, dar dacă doriți să fiți sigur că nu vă lipsesc, puteți contacta asistența pentru clienți și puteți cere un discount. Ar trebui să rețineți că poate dura până la 48 de ore să primiți un răspuns prin e-mail, așa că vă recomandăm să utilizați în schimb chat-ul live. În cele din urmă, puteți verifica Comparitech; vă vom ține la curent cu ultimele oferte, reduceri și cupoane NordVPN, așa cum au fost anunțate.

NordVPN: un ghid la vedere

Caracteristici de securitate: Criptare AES de 256 biți, autentificare SHA-512, protecție împotriva scurgerii DNS, comutator de omor specific pentru aplicație, secret perfect înainte, protecție wifi automată.
Rețea de servere: Mai mult de 5.000 de servere în 62 de țări
busteni: Nu există jurnalele de activitate sau sesiuni
Relații Clienți: E-mail, chat live
Sisteme de operare acceptate: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS
Conexiuni simultane permise: 6
Avantaje dezavantaje
Capabil să deblocheze cele mai populare servicii de streaming, inclusiv Netflix și BBC iPlayer Nu pot alege cu ce oraș să vă conectați
Foarte personalizabile și permite setări de securitate avansate Unele servere nesigure
Jurnalele nu au informații de identificare personală
Sunt permise până la șase conexiuni simultane

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Vezi si: Cupon ExpressVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7