Cupon PureVPN: economii enorme, dar încercați acest lucru în schimb

SPECIAL Cupon PureVPN SPECIAL VACANȚĂ - Economisiți 88% din planul de 5 ani

PureVPN oferă acces la peste 2.000 de servere din 140 de țări. Deși este posibil să nu concureze cu cele mai bune VPN-uri, acesta are totuși viteze decente, securitate rezonabilă și o anumită capacitate de deblocare.

Obțineți un VPN MAI BUN PENTRU UN COST SIMILAR: PureVPN a funcționat bine în testele noastre, nu a fost cel mai rău, dar a fost oarecum în afara VPN-urilor performante. Dacă sunteți în căutarea unei VPN ieftine și rapide, cu o mare siguranță, care funcționează cu servicii de streaming populare, vă recomandăm VPN-ul CyberGhost. Cu actuala reducere costă o sumă comparabilă cu PureVPN și este în opinia noastră un serviciu superior.

Cea mai buna afacere: Economisiți 80% pe VPN CyberGhost

Cu aplicații pentru toate cele mai populare sisteme de operare și până la cinci conexiuni simultane permise, vă permite să navigați în siguranță oriunde. Mai bine, cititorii noștri pot economisi peste 40% din abonamentele anuale sau pot reduce costurile și mai mult cu 88% din planurile pe cinci ani.

afacere purvpn

Cuponul nostru oferă în prezent o reducere mai mare la PureVPN decât veți găsi în altă parte. Mai departe, putem confirma că acest cupon este încă activ din ianuarie 2020.

Vrei să încerci PureVPN înainte de a te angaja? Acest serviciu are o garanție de returnare de 31 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit (sau aveți nevoie doar de serviciu pentru o perioadă scurtă de timp), puteți anula pur și simplu în această perioadă pentru a primi o rambursare completă, fără întrebări.

Ce fel de economii oferă cuponul nostru PureVPN?

OFERTA NECESARĂ DE NOU AN: Economisiți 88% când vă înscrieți la un plan de 5 ani. Aceasta este doar 1,32 USD / lună!

PureVPN vă permite, de obicei, să alegeți între o lună, planuri anuale și planuri de doi ani, care costă 10,95 USD, 69,72 USD și, respectiv, 79,92 USD. Cu reducerea noastră, cu toate acestea, puteți obține o acoperire de un an pentru 69,72 USD (cu 47% reducere). Această VPN oferă acces cititorilor Comparitech la planul său de doi ani: cu doar 79,92 dolari, este cu 70% mai ieftin decât prețul a două abonamente anuale simultane..

Cum să folosiți cuponul nostru de reducere PureVPN

Reducerea noastră PureVPN este rapidă și ușor de aplicat; urmează pașii de mai jos:

  1. În primul rând, faceți clic pe linkul nostru exclusiv de reducere PureVPN. Reducerea se va aplica automat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să introduceți nimic la finalizare.
  2. Faceți clic pe portocaliu Obțineți PureVPN buton.
  3. Veți vedea opțiunile de abonare ale PureVPN. Verificați dacă reducerea oferită se potrivește cu cele menționate mai sus, apoi alegeți-vă planul și verificați normal.

Există oferte mai bune disponibile?

Nu in acest moment. Ca majoritatea VPN-urilor, PureVPN iese la vânzare în anumite puncte pe tot parcursul anului (de obicei chiar înainte de sărbători sau evenimente sportive importante). Deși de multe ori aceste promoții scad prețul în mod substanțial, nu îl reduc atât cât face cuponul nostru. În plus, reducerea noastră este disponibilă pe tot parcursul anului, în timp ce vânzările tind să dureze cel mult câteva săptămâni.

Cum pot afla despre reducerile viitoare PureVPN?

Puteți verifica periodic site-ul web al PureVPN pentru noi reduceri. Acestea sunt afișate de obicei în mod proeminent pe pagina principală, deci nu va trebui să arătați prea tare. Ați putea, de asemenea, să trimiteți asistență pentru clienți un mesaj în care să solicitați cel mai mic preț disponibil în prezent. Accesați pagina de asistență a PureVPN, faceți clic pe pictograma bulei de vorbire din partea dreaptă jos și introduceți interogarea.

Dacă doriți, puteți reveni cu noi. Vă vom anunța despre vânzările viitoare care oferă o reducere mai mare decât cuponul nostru.

Prezentare generală PureVPN

PureVPN

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.PureVPN.com

Banii inapoi garantat: 31 ZILE

Caracteristici de securitate Criptare AES de 256 biți, autentificare SHA-256, protecție WebRTC, IPv6 și DNS, comutator de ucidere
Rețea de servere 2.000 de servere peste 140 de țări (unele virtuale)
Jurnale Fără jurnal de conexiune sau activitate
Relații Clienți Chat live 24/7, e-mail
Sisteme de operare acceptate Windows, Android, MacOS, iOS,
Sunt permise conexiuni simultane 5

Citiți recenzia noastră completă PureVPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector