Deblocați YouTube: cum să accesați de la muncă, școală sau orice țară

Deblocați YouTube_ Cum să accesați de oriunde

Din fericire, indiferent unde te afli, ar trebui să puteți debloca YouTube folosind un VPN (o rețea privată virtuală). Acest lucru va tuna tot traficul dvs. de internet printr-un server intermediar într-o locație la alegere, mascând adresa dvs. IP și făcând să pară că vă aflați într-o altă locație. Veți putea viziona YouTube (și alte servicii blocate) de la birou, școală sau străinătate, oriunde în lume.

Ce este mai mult, atunci când utilizați un VPN, tot traficul dvs. este criptat, astfel încât nimeni nu poate vedea ce faceți online sau să vă urmăriți activitatea. Aceasta include furnizorii de servicii Internet (ISP), administratorii de rețea și ciberneticii.

În această postare, vom explica unde și de ce este blocat YouTube și vom dezvălui cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea YouTube. Vă vom explica, de asemenea, de ce ar trebui să evitați VPN-urile și proxies-urile gratuite și ce să faceți în cazul în care VPN-urile sunt blocate, de asemenea.

Unde și de ce este blocat YouTube?

Dacă citiți acest lucru, este posibil să vă confruntați cu un bloc YouTube la un moment sau altul. Este posibil să fi întâlnit un bloc de rețea pus în funcție de administratorii rețelei, în locuri precum birouri și școli. Apoi, există blocuri aplicate de guverne care acoperă regiuni întregi. Uneori, întregul site YouTube este în afara limitelor, în timp ce, în alte cazuri, este doar anumite fragmente de conținut.

YouTube a fost blocat la locul de muncă

Angajatorii vor bloca de multe ori accesul la site-uri care pot fi un sursa de distragere, cum ar fi surse de streaming, site-uri de comerț electronic și platforme de social media. După cum știm cu toții, YouTube poate fi un criminal al productivității și nu este de mirare că angajatorii ar prefera muncitorii să nu petreacă ore întregi pentru vizionarea videoclipurilor. Rețineți că utilizarea unui VPN pentru ocolirea blocurilor la locul de muncă ar putea fi o încălcare a contractului, așa că verificați acest lucru înainte de a începe.

YouTube blocat la școală

Într-un mod similar, școlile vor să ajute elevii să se concentreze pe studiile lor, mai degrabă decât să piardă timpul vizionând videoclipuri. De asemenea, vor să împiedice elevii accesarea de conținut necorespunzător în timpul școlii. Rețineți că, de regulă, este posibil ca administratorii de rețea să blocheze selectiv accesul, astfel încât anumite persoane, de exemplu, membri ai facultăților, să poată vizualiza conținut YouTube, în timp ce alții (studenți) nu pot.

Țări specifice

Diverse țări au blocat YouTube în trecut și o mână au blocuri actuale. Țările care blochează YouTube în prezent includ China, Iran și Coreea de Nord. Motivele acestor blocuri includ controlul conținutului la care au acces cetățenii și care să permită concurenților YouTube locali să înflorească. Dacă YouTube este blocat în țara dvs., este posibil să nu puteți accesa site-ul deloc. Dacă un anumit conținut este blocat, veți vedea probabil un mesaj de eroare care spune ceva de genul: „Încărcătorul nu a făcut acest videoclip disponibil în țara dvs.”

țara YouTube blocată

Cum deblocați YouTube folosind un VPN

Din fericire, ocolirea acestor restricții este simplă. Utilizând un VPN, puteți masca adresa dvs. IP reală și o puteți înlocui cu una de pe un server intermediar din locația aleasă. Acest lucru va face să pară că vă aflați în afara rețelei sau regiunii restricționate. Iată cum deblocați YouTube folosind o VPN:

 1. Înscrieți-vă cu furnizorul VPN ales (vă recomandăm ExpressVPN), trimiteți plata și notați noul nume de utilizator și parola dvs..
 2. Descărcați aplicația corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. Cei mai mulți furnizori VPN de top vă oferă aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android.
 3. Instalați și rulați aplicația și utilizați noile dvs. credențiale (nume de utilizator și parolă) pentru a vă autentifica.
 4. Conectați-vă la un server într-o locație adecvată. De exemplu, pentru o școală sau un birou, poate doriți pur și simplu să vă conectați la cel mai apropiat server la locația dvs. curentă pentru a obține cea mai rapidă viteză. Pentru a evita o restricție de țară, veți dori să selectați un server într-o țară în care accesul YouTube nu este restricționat.
 5. După confirmarea conexiunii, puteți începe să vă bucurați de YouTube în mod normal.

Rețineți că este posibil să fie nevoie să actualizați pagina sau să deschideți o nouă fereastră a browserului pentru ca aceasta să funcționeze.

UTILIZAȚI UN VPN GRATUIT PENTRU DEBLOCARE YOUTUBE: Dacă trebuie să deblocați YouTube doar pentru o perioadă scurtă de timp, puteți utiliza perioada de încercare ExpressVPN de 30 de zile pentru a avea acces complet gratuit. Va trebui să vă înscrieți cu informațiile dvs. de plată, dar puteți anula cu ușurință oricând în primele 30 de zile și să primiți o rambursare completă. Acest lucru este ideal dacă vizitați doar o țară în care YouTube este blocat sau lucrați temporar la un birou unde accesul este restricționat.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru Chromecast în 2023: Cum să configurați un VPN Chromecast

Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea YouTube

În teorie, majoritatea VPN-urilor ar trebui să vă poată ajuta să deblocați YouTube. Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt la fel și diferă în ceea ce privește viteza, fiabilitatea, securitatea, serviciul pentru clienți și multe altele. Testăm o mulțime de VPN-uri pentru a afla unde se află punctele lor forte. Am compilat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea YouTube pe baza următoarelor criterii:

 • Are capacitatea de a ocoli restricțiile YouTube de rețea și de țară
 • Oferă un serviciu rapid, de încredere, potrivit pentru streamingul HD
 • Operează o rețea de servere globale
 • Oferă aplicații desktop și mobile mobile ușor de utilizat
 • Utilizează criptarea puternică și oferă funcții suplimentare de securitate
 • Menține o politică fără jurnale
 • Oferă asistență excelentă pentru clienți

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru YouTube:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru YouTube din mai multe motive. Acesta operează o rețea vastă de peste 2.000 de servere pe 94 de țări și toate sunt optimizate pentru viteză. Acest furnizor este cunoscut pentru conexiunile fiabile și abilitățile de deblocare, astfel încât veți putea să vă bucurați de YouTube, precum și accesul la site-uri precum Netflix, Amazon Prime Video și multe altele. Chiar funcționează în China, deci poți accesa YouTube dacă locuiești sau călătorești acolo. Asistența de top a clienților sub formă de chat live 24/7 înseamnă că ajutorul este întotdeauna la îndemână dacă aveți probleme.

ExpressVPN are o suită de securitate de cea mai bună clasă, incluzând criptarea de 256 biți, secretul perfect perfect înainte, protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere, acest lucru înseamnă că informațiile dvs. vor rămâne întotdeauna în interiorul tunelului criptat, astfel încât nimeni nu poate să se afunde și să descopere că dvs. ocolim blocurile pe loc. Acest furnizor nu va ține jurnalele de informații identificabile personal, așa că nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu privire la informațiile transmise unui terț.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, iOS și Android. Există diferite configurații ale routerului disponibile, dacă doriți să vă acoperiți întreaga rețea de domiciliu.

OFERTA FĂRĂ RISCURI: Cititorii pot beneficia de 49% din reducerea unui plan anual ExpressVPN, plus 3 luni gratuite. După cum am menționat, există o garanție de returnare de 30 de zile, deci nu există niciun risc.

Vezi recenzia noastră completă ExpressVPN.

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un furnizor VPN care și-a făcut un nume în sine în domeniul streamingului. Are o rețea în creștere de servere și oferă unele viteze rapide. Ba mai mult, are un modul dedicat „Deblocare streaming” în care puteți selecta canalul doriți să urmăriți și să fiți direcționați automat către serverul corespunzător. YouTube și YouTube Red (Premium) sunt opțiuni, precum Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Nu veți avea probleme cu securitatea cu acest furnizor: folosește criptarea de 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS. Există un comutator de omor încorporat, care va ucide conexiunea la internet în cazul în care conexiunea VPN se va reduce.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, Linux, MacOS, iOS și Android.

SALVAȚI 77%: Înscrieți-vă doar un an și beneficiați de 77% reducere, plus șase luni gratuite. O garanție de returnare de 30 de zile face din aceasta o achiziție fără riscuri.

Aflați în recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un alt mare furnizor. Acesta rulează o rețea imensă de peste 4.500 de servere, multe dintre ele fiind optimizate pentru streaming video HD. Vă poate ajuta să deblocați YouTube, împreună cu servicii de streaming populare, cum ar fi Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. NordVPN este un alt serviciu VPN care funcționează în China.

Acest furnizor are un accent puternic pe securitate și confidențialitate cu o politică de jurnal zero, criptare „de grad militar”, secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerii DNS, comutator de ucidere și protecție wifi automată.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

OFERTA EXCLUSIVA: Puteți economisi mare atunci când mergeți mult timp. Înscrierea la un plan NordVPN de doi ani vă va reduce 66%, așa că veți plăti doar 3,99 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un serviciu popular VPN cu capacități excelente de streaming. Este rapid și de încredere și poate debloca diverse servicii, inclusiv YouTube. Acesta este foarte popular în rândul utilizatorilor torrenters și Kodi datorită APK-ului său Android și faptului că telecomanda este prietenoasă.

IPVanish este dedicat să ofere utilizatorilor un serviciu securizat și privat și nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului sau istoricul sesiunii. Utilizează criptarea de 256 biți și secretul perfect perfect înainte și vine cu un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS.

  Cum să vizionezi Univision online în străinătate (în afara SUA) cu un VPN

IPVanish are clienți desktop pentru Windows și MacOS și aplicații mobile pentru iOS și Android.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii noștri pot beneficia de până la 60% din reducerea unui plan IPVanish.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un furnizor mai mic și mai nou decât concurenții săi cei mai buni, dar nu pare să-l încetinească. Într-adevăr, aceasta ține de unele dintre cele mai rapide viteze pe care le-am văzut și continuă să impresioneze când vine vorba de deblocarea diverselor servicii, inclusiv YouTube.

PrivateVPN este la fel de privat pe cât vin și nu păstrează niciun fel de jurnal. Utilizează criptare puternică: 128 biți sau 256 biți, în funcție de protocolul ales. Vă veți simți și mai securizat cu protecția împotriva scurgerii DNS și cu un comutator integrat.

Acest furnizor are aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

OFERTA SPECIALA: Dacă vă înscrieți la un plan anual PrivateVPN, veți beneficia de 70% reducere și 5 luni gratuite.

Vezi recenzia noastră completă PrivateVPN.

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a debloca YouTube?

Dacă nu ați întâlnit deja o mulțime de oferte VPN gratuite, nu există nicio îndoială că veți ajunge în curând. Aceste servicii intenționează să ofere servicii similare omologilor lor plătite, dar realitatea este de obicei foarte diferită.

VPN-urile gratuite oferă de obicei o serie de servere în câteva locații. Acestea trebuie împărțite între o mulțime de utilizatori (deoarece toată lumea iubește ceva gratuit). Totuși, aceasta înseamnă o capacitate limitată și un timp de așteptare potențial lung pentru a vă conecta la un server inevitabil lent. Chiar dacă reușiți să vă conectați la un server într-o locație dorită, șanse este că oricum nu va funcționa deblocarea YouTube.

În plus, în timp ce utilizați aceste servicii gratuite, securitatea și confidențialitatea dvs. sunt în pericol. Unele VPN-uri gratuite care pretind că vă criptează traficul nu sunt în realitate, iar unele chiar vor face un pas mai departe pentru a vă infecta dispozitivul cu malware.

Chiar și cele care codifică traficul au de obicei un motiv ulterior și o politică de confidențialitate îndoielnică. La urma urmei, ei trebuie să câștige bani cumva, iar acest lucru implică de obicei exploatarea utilizatorilor. Puteți fi anunțate anunțuri enervante prin intermediul aplicației VPN sau pe site-urile pe care le vizitați. Sau activitatea dvs. ar putea fi urmărită și vândută ca profil de utilizator către terți.

În mod cert, merită să vă îndepărtați de aceste servicii și să plătiți câțiva dolari pe lună pentru un furnizor cu cel mai bine cotat.

Pot folosi un proxy pentru a debloca YouTube?

Alături de VPN-uri gratuite, veți găsi o mulțime de reclame pentru proxy-uri gratuite, unele chiar concepute special pentru deblocarea YouTube. În timp ce acestea par foarte atractive, în special opțiunile adaptate, cum ar fi YouTubeProxy.win, veți avea de multe ori câteva probleme identice pe care le-ați face cu VPN-urile gratuite. Aceste servicii vor avea un număr limitat de locații și este posibil să nu poată ocoli restricțiile cu care te confrunți.

În plus, un server proxy nu vă va cripta traficul așa cum o va face VPN-ul, așa că vă lăsați informațiile complet expus oricui dorește să trântească despre ceea ce faci online. Avantajul major pe care un proxy îl poate avea asupra unei VPN este că nu ar trebui să existe încetiniri vizibile, deoarece nu există niciun pas de criptare. Cu toate acestea, cu multe VPN-uri de top care oferă viteze excelente, această siguranță în plus merită.

Restricții din țara YouTube

Există o istorie lungă a diferitelor țări care blochează accesul la YouTube în granițele lor. Motive posibile ar putea fi pentru a permite concurenților locali să înflorească sau pentru a avea un control mai mare asupra conținutului la care au acces cetățenii.

În prezent, YouTube este cunoscut ca fiind blocat în China, Iran și Coreea de Nord. Dar a fost blocată în trecut de guverne din alte țări, inclusiv Rusia, Sudan și Thailanda.

Uneori, guvernele vor bloca conținutul selectat, în timp ce în alte cazuri, va bloca întregul site. De exemplu, YouTube a fost complet blocat în Sudan în două ocazii. Primul bloc, în 2010, a fost ca răspuns la publicarea YouTube a unui videoclip cu fraude electorale. Al doilea bloc a avut loc în 2012 și a fost în represalii pentru refuzul YouTube de a elimina filmul anti-islam, Inocența musulmanilor.

În afară de YouTube, guvernele blochează alte site-uri precum Facebook și Twitter. Cele mai proeminente sunt restricțiile din China; Marele Firewall al țării este proiectat să blocheze o multitudine de site-uri și chiar să blocheze majoritatea VPN-urilor. Din fericire, câteva VPN-uri funcționează încă în China și vă pot ajuta să deblocați YouTube și alte site-uri în timp ce vizitați.

Ce se întâmplă dacă VPN-urile sunt blocate și ele?

După cum s-a făcut referire mai sus, nu doar site-urile precum YouTube, Facebook și Amazon pot fi blocate. Mulți administratori de rețea au prins că proxii, inclusiv VPN-urile, sunt folosiți pentru a ocoli restricțiile. Deci este de înțeles că au pus măsuri pentru a le opri. S-ar putea să găsiți că accesul la site-urile VPN este blocat, iar conexiunile VPN pot fi detectate și blocate.

  WhatsApp funcționează în China? Nu, dar aici este o soluție.

În mod similar, unele țări blochează site-urile și conexiunile VPN. China este probabil cel mai cunoscut blocant al VPN-urilor. Deși nu sunt complet ilegale acolo, unii furnizori VPN au fost închis, arestați și condamnați. Chiar și așa, utilizarea VPN rămâne foarte populară în China.

Aceasta nu este singura țară care a încercat să restricționeze utilizarea VPN. Bielorusia, Iranul, Irakul, Turcia și Rusia au toate blocurile VPN în funcție, iar unele au făcut chiar și utilizarea VPN ilegală.

in orice caz, există modalități în jurul acestor restricții. Pentru ca traficul VPN să fie blocat, acesta trebuie recunoscut drept trafic VPN. Unii furnizori VPN de cea mai bună calitate utilizează tehnologie de ofuscare care face ca traficul VPN să fie de nerecunoscut. Dacă VPN-ul dvs. nu utilizează această tehnologie, este posibil să aveți încă noroc. Uneori trecerea la portul 443 va fi suficientă pentru a ocoli un firewall. Portul 443 este utilizat pentru traficul HTTPS, astfel încât conexiunea dvs. VPN pare să acceseze doar un site web securizat. Dacă comutarea portului nu este o opțiune în clientul dvs. VPN, puteți solicita ajutor furnizorului dumneavoastră. Pot avea chiar servere dedicate care accesează acel port.

Cenzura YouTube

Nu doar YouTube este cenzurat de alții; o mulțime de conținut este cenzurată chiar de YouTube. Acest lucru se poate întâmpla pentru că încalcă condițiile de utilizare ale platformei, care se pot aplica conținutului care încalcă confidențialitatea unei persoane sau încalcă drepturile de autor.

De asemenea, YouTube primește presiuni din partea guvernelor, organizațiilor și persoanelor fizice pentru a elimina anumite bucăți de conținut. Din nou, acesta poate fi material sau drepturi de autor care încalcă confidențialitatea, dar ar putea fi și conținut care implică lucruri precum discursul de ură sau opinii politice puternice.

YouTube precizează în termenii săi că conținutul său este orientat către copii cu vârsta de 13 ani și mai mari, dar a fost de acord să redea videoclipuri necorespunzătoare destinate copiilor mici.

YouTube și confidențialitate

O zonă pe care nu am atins-o încă atunci când vine vorba de utilizarea YouTube este confidențialitatea utilizatorilor. YouTube este deținut de Google, o companie care prosperă la datele utilizatorului. Ca în orice alt produs Google, atunci când utilizați YouTube, Google colectează date despre tot ceea ce faceți, inclusiv ceea ce urmăriți și ceea ce „vă place” și comentați. Vă oferă anunțuri în funcție de profilul utilizatorului de pe acest site și de pe alte site-uri pe care le-ați vizitat pe web.

Modul în care vă urmărește este prin adresa dvs. IP și cookie-uri. Cu toate acestea, dacă utilizați un VPN, adresa dvs. IP va fi mascată și nu va fi legată de dvs., utilizatorul individual. Acest lucru va menține, de asemenea, datele dvs. de navigare departe de administratorii de rețea, precum și de ISP-ul dvs. și de orice alte retrăgătoare. Combinați VPN-ul cu modul „incognito” sau „navigare privată” al browserului dvs. pentru a vă ascunde adresa IP și a evita cookie-urile.

Desigur, nu este doar ta intimitatea pe care trebuie să o luați în considerare. YouTube este extrem de popular în rândul copiilor de toate vârstele, așa că trebuie să iei în considerare și confidențialitatea lor. Au fost înregistrate plângeri recente către Comisia Federală de Comerț a SUA de către grupurile de advocacy pentru copii cu privire la această problemă. Însă, până în prezent, YouTube se ascunde în spatele termenilor și condițiilor sale care afirmă că se adresează copiilor de peste 13 ani (care nu sunt la fel de puternic protejați de legile privind confidențialitatea). Între timp, continuă să strângă datele copiilor. Din fericire, utilizarea unui VPN și navigarea în modul incognito poate împiedica YouTube să înregistreze date despre copilul tău.

Vezi si: Alternative centrate pe confidențialitate pentru Google

Alte produse YouTube

Cum rămâne cu accesul la alte produse YouTube, cum ar fi YouTube Music, YouTube Premium (anterior YouTube Red) și YouTube TV? Ei bine, depinde de rețeaua la care sunteți conectat și dacă au decis să blocheze adresele URL asociate acestor servicii.

Muzica pe YouTube este un site dedicat muzicii unde puteți asculta melodii (dar nu urmăriți videoclipurile lor însoțitoare). Întrucât acesta este doar un serviciu de streaming de muzică, este puțin probabil să găsiți acest lucru blocat în rețeaua de birou sau școală, deși ar putea fi blocat de guverne. Dacă vă aflați blocat, un VPN vă va putea ajuta.

YouTube Premium este un serviciu de abonament plătit care vă permite să vizionați videoclipuri YouTube și conținut de muzică YouTube fără a fi necesar să suportați reclame. Acest serviciu este disponibil doar în 17 țări, precum SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Franța și Germania. Dacă nu sunteți în afara țărilor eligibile, nu veți putea accesa serviciul. Cu toate acestea, puteți utiliza un VPN pentru a vă distruge locația și a recâștiga accesul.

YouTube TV este un furnizor de top disponibil pentru utilizatorii din SUA. Oferă conținut de la canale precum ABC, CBS și FOX și adaptează conținutul dvs. disponibil în funcție de locuința dvs. și locațiile actuale. Cu toate acestea, dacă v-ați înscris și călătoriți în afara SUA, veți primi probabil un mesaj de eroare care vă spune că conținutul nu este disponibil. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server VPN din SUA și ar trebui să puteți reveni.

Credit imagine: „YouTube” licențiat sub CC BY 2.0

About the author

Comments

 1. Tube folosind un VPN:

  1. Descărcați și instalați un VPN de încredere pe dispozitivul dvs.
  2. Conectați-vă la un server intermediar dintr-o locație care nu este restricționată.
  3. Accesați YouTube și bucurați-vă de conținutul blocat.

  Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea YouTube includ ExpressVPN, CyberGhost, NordVPN, IPVanish și PrivateVPN. Este important să evitați VPN-urile și proxy-urile gratuite, deoarece acestea pot fi nesigure și pot compromite confidențialitatea dvs. online.

  În cazul în care VPN-urile sunt blocate, există alte metode de a accesa YouTube, cum ar fi utilizarea unui proxy sau a unui browser Tor. Cu toate acestea, aceste metode pot fi mai puțin sigure și mai puțin eficiente decât utilizarea unui VPN.

  În final, este important să rețineți că YouTube și confidențialitatea online sunt strâns legate. Utilizarea unui VPN nu numai că vă permite să accesați conținutul blocat, ci și să vă protejați confidențialitatea online și să vă protejați împotriva urmăririi și monitorizării de către furnizorii de servicii Internet și alți cibernetici.

 2. Tube folosind un VPN:

  1. Descărcați și instalați un VPN de încredere pe dispozitivul dvs.
  2. Conectați-vă la un server intermediar dintr-o locație care nu este restricționată.
  3. Accesați YouTube și bucurați-vă de conținutul blocat.

  Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea YouTube includ ExpressVPN, CyberGhost, NordVPN, IPVanish și PrivateVPN. Este important să evitați VPN-urile și proxy-urile gratuite, deoarece acestea pot fi nesigure și pot compromite confidențialitatea dvs. online.

  În cazul în care VPN-urile sunt blocate, există alte metode de a accesa YouTube, cum ar fi utilizarea unui proxy sau a unui browser Tor. Cu toate acestea, aceste metode pot fi mai puțin sigure și mai puțin eficiente decât utilizarea unui VPN.

  În final, este important să rețineți că YouTube și confidențialitatea online sunt strâns legate. Utilizarea unui VPN nu numai că vă permite să accesați conținutul blocat, ci și să vă protejați confidențialitatea online și să vă protejați împotriva urmăririi și monitorizării de către furnizorii de servicii Internet și alți cibernetici.

 3. Tube folosind un VPN:

  1. Descărcați și instalați un VPN de încredere pe dispozitivul dvs.
  2. Conectați-vă la un server intermediar dintr-o locație care nu este restricționată.
  3. Accesați YouTube și bucurați-vă de conținutul blocat.

  Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea YouTube includ ExpressVPN, CyberGhost, NordVPN, IPVanish și PrivateVPN. Este important să evitați VPN-urile și proxy-urile gratuite, deoarece acestea pot fi nesigure și pot compromite confidențialitatea dvs. online.

  În cazul în care VPN-urile sunt blocate, există alte metode de a accesa YouTube, cum ar fi utilizarea unui proxy sau a unui browser Tor. Cu toate acestea, aceste metode pot fi mai puțin sigure și mai puțin eficiente decât utilizarea unui VPN.

  În final, este important să rețineți că YouTube și confidențialitatea online sunt strâns legate. Utilizarea unui VPN nu numai că vă permite să accesați conținutul blocat, ci și să vă protejați confidențialitatea online și să vă protejați împotriva urmăririi și monitorizării de către furnizorii de servicii Internet și alți cibernetici.

Comments are closed.

Adblock
detector