Doriți să trăiți în flux AMC? Citiți tutorialul nostru AMC Kodi Addon

AMC este un canal american de televiziune deținut de AMC Reţea. Acesta transmite o combinație de filme și câteva emisiuni TV originale. Dacă sunteți fan AMC, puteți transmite fluxul AMC pe Kodi folosind mai multe suplimente diferite.

Dacă sunteți un utilizator Kodi sau chiar dacă nu ați auzit niciodată de Kodi și doriți să transmiteți stream AMC, atunci acest tutorial este pentru tine.

Mai jos, am enumerat opțiunile de completare completă legale. Cu toate că unele suplimente există dincolo de acest lucru, am subliniat orice opțiuni legale de streaming disponibile prin Kodi. Nu recomandăm utilizatorilor să apeleze la fluxuri piratate pentru AMC sau orice alt conținut de streaming. În schimb, căutați opțiuni de streaming legal.

Cu toate acestea, am oferit o listă scurtă de suplimente neoficiale ale terților care sunt utilizate în mod obișnuit pentru a accesa fluxurile AMC. Am explicat care sunt aceste suplimente, cum funcționează și de ce credem că ar trebui evitate.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Ce este Kodi?

kodi_comparitech

Kodi este o aplicație gratuită de playere media open source care a fost dezvoltată de Fundația XBMC. Este disponibil pentru o gamă largă de dispozitive, cum ar fi computere Windows și Mac, dispozitive Android, dispozitive iOS jailbroken, Raspberry Pis și multe altele. Puteți controla în mod convenabil Kodi cu o telecomandă sau gamepad pentru a transmite atât audio cât și video dintr-o varietate de surse.

Vezi si: Ghidul nostru pentru filme Kodi.

Utilizați un VPN cu Kodi

VPN-urile criptează traficul dvs. pe internet și îl reintegra printr-un server într-o locație la alegere, ascunzându-vă locația și identitatea. ISP-ul dvs. poate pune limite de date la obiceiurile dvs. de streaming online de la serviciile IPTV, cum ar fi USTVNow și PlayStation Vue. Ținând cont de acest aspect, aceștia pot încerca apoi să vă accelereze conexiunea atunci când utilizați un serviciu precum Kodi sau încercați să vă dezactivați accesul la un astfel de serviciu sau să trimiteți scrisori legale amenințatoare.

Pentru a evita acest lucru, este recomandată conectarea la un VPN atunci când utilizați Kodi. Rețineți că VPN-urile vă permit, de asemenea, să accesați conținut geore-restricționat și să vă protejați confidențialitatea online.

Streamingul necesită o cantitate mare de lățime de bandă. Fluxurile în direct, în special, nu comprimă video atât de mult și necesită astfel mai multă lățime de bandă. Un furnizor VPN de încredere, rapid și sigur este esențial. Vă recomandăm IPVanish, care este o alegere populară în comunitatea Kodi și oferă conexiunea robustă necesară, capacitatea abundentă și un nivel ridicat de protecție a vieții private.

Pagina de destinație IpVanish Kodi

În plus, chiar și suplimentele oficiale Kodi pot avea riscuri semnificative pentru securitate. Deși în mod normal sigur, suplimentele pot fi deturnate prin intermediul depozitului. Complementele deturnate pot fi utilizate pentru a furniza atacuri omenești pe computer, permițând hackerului să vă vadă activitatea web și chiar are potențialul de a permite acelui hacker să aibă acces la sistemul dvs. de computer. Aceasta este o preocupare mai mică pentru suplimentele oficiale, dar este o preocupare majoră pentru suplimentele terță parte.

Un VPN vă va ajuta să preveniți spionarea activității dvs., eludând atacurile dintre cei care vă amenință datele.

Putem confirma faptul că IPVanish funcționează cu toate addon-urile Kodi pe care le-am testat. Dacă doriți să încercați un furnizor alternativ, consultați lista noastră completă de servicii VPN Kodi recomandate.

OFERI ALERTA: Cititorii noștri pot economisi 60% la un plan anual IPVanish aici.

Kodi v17.3 „Krypton” este cea mai recentă versiune stabilă de Kodi disponibilă pentru descărcare

Cum să trăiești fluxul AMC pe Kodi

USTVNow Plus

Dacă sunteți un expat american sau faceți parte din armata americană în străinătate, o gamă largă de canale americane în direct sunt disponibile pentru a viziona pe computer, dispozitivul mobil sau televizorul cu USTVNow și prin extensie USTVNow Plus add-on. USTVNow Plus în esență vă permite să vă accesați USTVnow abonament în Kodi.

Înainte de a utiliza USTVNow Plus, mai întâi va trebui să vă înscrieți pentru un cont aici. Vă rugăm să rețineți că va trebui să vă înscrieți pentru cont utilizând o adresă de e-mail sau altfel nu veți putea să vă conectați la USTVNow Plus add-on. Nu vă înscrieți pentru un cont prin intermediul detaliilor de pe social media.

kodi_AMC_live_stream_ustvnow_email

Va trebui să vă abonați la cel puțin Toate canalele plănuiește 19 USD (14,84 GBP GBP) pentru a putea urmări AMC, in orice caz. De asemenea, vi se va solicita să confirmați că sunteți cetățean american în timpul procesului de înregistrare.

USTV Acum susține că este un serviciu complet legal pentru cetățenii americani care trăiesc în afara Statelor Unite. În timp ce îl utilizează din interiorul SUA este restricționat, unii utilizatori au observat că USTV Now nu verifică locația pe care o introduceți la înregistrare, iar fluxurile pot fi accesate încă din interiorul Statelor Unite dacă vă conectați la un server VPN din afara țării.

kodi_AMC_live_stream_ustvnow_subscription

USTVNow Plus se găsește în Kodil (Kodisreal) repertoriu.

Pentru a accesa acest supliment, mai întâi va trebui să adăugați Kodil depozit la sursele dumneavoastră. Puteți adăuga depozitul Kodil descărcând fișierul zip direct din următoarea locație: http: //kdil.co/repo

Faceți clic pe fișierul zip localizat pe site. Apoi, deschideți Kodi și faceți următoarele:

 • Capul spre Add-on-uri > Simbolul pachetului (stânga sus) > Instalați din fermoar  
 • Localizați fișierul dvs. zip din locația de descărcare a computerului
 • Faceți clic pe el pentru a instala Depozitul Kodisreal

Pentru a instala USTVNow Plus de la Kodil Repo, efectuați următoarele:

 • Din Add-on-uri > Simbolul pachetului, Selectați Instalați din depozit
 • Localizați Depozitul Kodisreal și faceți clic pe el
 • Selectați Componente video
 • Găsi USTVNow Plus și faceți clic pentru a o instala
 • Acum puteți accesa acest complement din Adaosuri secțiune

Alte optiuni

Căutați o opțiune suplimentară? Având în vedere că încercați PlayStation Vue.

PlayStation Vue

playstation vue

PlayStation Vue este opțiunea TV a tăietorului de cablu, PlayStation oferă clienților. Cu toate acestea, nu este nevoie să aveți o PlayStation care să o utilizeze. După ce ați achiziționat un abonament la serviciu (și, cu siguranță, un preț ridicat de 39,99 USD pentru cea mai mică opțiune de cost), puteți descărca și instala o aplicație Kodi care vă permite să vă conectați la contul PlayStation Vue.

Pentru a instala PlayStation Vue pe Kodi, efectuați următoarele:

 • Din Add-on-uri > Simbolul pachetului, Selectați Instalați din depozit
 • Găsiți Depozitul oficial Kodi Add-on și faceți clic pe el
 • Selectați Componente video
 • Găsi PSVue și faceți clic pentru a o instala
 • Acum puteți accesa acest complement din Add-on-uri secțiune

Rețineți că va trebui Click dreapta din supliment înainte de deschidere, pentru a adăuga numele de utilizator și parola. Dacă nu faceți acest lucru mai întâi, nu veți putea accesa fluxuri.

Componente neoficiale pentru streaming AMC pe Kodi

În ciuda popularității lor, majoritatea suplimentelor terțe care oferă fluxuri AMC o fac prin metode neoficiale. Aceste fluxuri sunt, de obicei, transmise din nou, fără permisiunea deținătorului drepturilor de autor, ceea ce le face piratate și, în cele mai multe cazuri, ilegale pentru a se transmite din nou. Următoarele suplimente Kodi sunt cunoscute pentru a oferi fluxuri piratate prin Kodi.

Legământ

legământ
Ce este? Covenant este un add-on Kodi utilizat pe scară largă care a apărut ca un înlocuitor al suplimentului Exodus Kodi. Pactul zgârie web pentru site-urile web care oferă conținut de streaming, apoi afișează acel conținut în Kodi. Mulți utilizatori apelează la Covenant, deoarece listează un număr mare de site-uri de streaming și automatizează procesul de găsire și transmitere prin ele.

De ce ar trebui să o evitați?  Pentru început, nu veți putea accesa fluxuri live aici. În plus, veți obține doar fluxuri piratate pe care site-urile site-urile Covenant nu au dreptul de a le transmite sau transmite în direct. Nu recomandăm utilizatorilor Kodi să apeleze la Covenant pentru fluxurile AMC.

Exod

Exod
Ce este? Exodul a precedat Legământul și funcționează exact la fel. Acesta trage fluxuri de pe site-uri și afișează acel conținut în Kodi. Unele opțiuni legale există în Exodus, cum ar fi filmele din domeniul public, cum ar fi cea mai veche versiune a Little Shop of Horrors. Cu toate acestea, aceste opțiuni sunt puține și departe.

De ce ar trebui să o evitați? Exodus a fost cândva cel mai popular supliment de streaming Kodi. Deși funcționează și este încă popular, acesta nu mai este acceptat, ceea ce îl face nu numai o opțiune slabă pentru streaming de conținut, ci și unic periculos. Exodul a fost folosit pentru deturnarea sistemelor în trecut și folosit ca botnet DDoS. Nu recomandăm utilizatorilor să apeleze la Exodus pentru streaming AMC, deoarece oferă numai fluxuri piratate și este posibil să nu fie cea mai sigură opțiune de adăugare.

Marea crescândă

captură de ecran de risingtides
Ce este? Rising Tides este un add-on recent Kodi care câștigă ceva atenție. Acest supliment adaugă fluxuri live pentru diferite rețele. Având în vedere că nu menține drepturi de difuzare activă de redirecționare, aceste fluxuri sunt piratate.

De ce ar trebui să o evitați? Nu recomandăm Ride Tides datorită lipsei de drepturi de retransmisie pentru fluxurile AMC. În timp ce unele conținuturi legitime pot exista aici pentru unele canale internaționale, marea majoritate a opțiunilor se concentrează aici pe emisii obținute ilegal.

Sfat de expert pentru transmisia în direct

Vă rugăm să rețineți că nu există nicio garanție a stabilității fluxurilor live găsite în suplimentele de mai sus. Se pot lipi, se tamponează mult sau pur și simplu nu funcționează. Unele fluxuri chiar pot înceta să mai existe după un timp. Aceasta înseamnă că, de obicei, utilizatorii vor trebui să ia unele inițiative pentru a găsi fluxuri de lucru care afișează canalele lor preferate.

Acestea fiind spuse, suplimentele de mai sus, în general, nu te fac să muncești prea mult pentru a-ți găsi conținutul preferat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 61 =

Adblock
detector