Eroare de proxy Netflix Unlocator? Unlocator nu lucrează cu Netflix, încercați această alternativă

unlocator netflix blocat
Am confirmat că serviciul de proxy inteligent DNS Unlocator nu funcționează cu Netflix încă de la presă. Unlocator este cea mai recentă linie de ardere a serviciilor proxy DNS de Netflix care va fi alungată. Utilizatorii nelocatori care încearcă să urmărească Netflix vor fi primiți în schimb cu o eroare de proxy.

Cu toate acestea, interzicerea Netlocix Unlocator nu este neapărat precizată la sfârșitul timpului pentru utilizatorii Netflix care locuiesc în străinătate. Mai mulți furnizori de DNS și VPN inteligente sunt încă în activitate, deși îi recomandăm cu tărie pe cei din urmă. Motivul este că serverele DNS sunt foarte ușor de blocat pentru Netflix, în timp ce VPN-urile pot întreprinde acțiuni mai sofisticate pentru a sustrage eroarea de proxy.

În plus, VPN-urile criptează conexiunile, în timp ce proxy-urile DNS lasă traficul necriptat. Acest lucru face ca VPN-urile să fie mult mai private, ascunzând activitatea web a utilizatorilor de furnizorii de servicii internet, hackerii și forțele de ordine. VPN-urile sunt 100% legale în majoritatea țărilor.

Alternative de unlocator Netflix

Recomandarea noastră de top VPN pentru vizionarea Netflix este ExpressVPN deoarece a funcționat constant în timpul testării noastre. După înregistrare și configurare, trebuie doar să faceți clic pe chat-ul de asistență pentru clienți live pe site-ul ExpressVPN și întrebați ce servere funcționează în prezent cu Netflix. Nu toate serverele sunt compatibile cu Netflix, dar ExpressVPN are cel puțin un cuplu în funcțiune.

ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Puteți citi lista noastră completă de furnizori VPN și DNS care lucrează cu Netflix aici.

Cel mai bun VPN ALTERNATIV PENTRU UNLOCATOR: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și de încredere, care deblochează toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix, Hulu și Amazon Prime. Funcții excelente de securitate și confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Dacă utilizați aplicația Netflix pe o consolă de jocuri, un dispozitiv mobil sau un set-top box (de exemplu, Roku, Apple TV), spre deosebire de vizionarea Netflix într-un browser de internet, atunci poate fi necesar să configurați VPN pe routerul dvs. wifi. Aplicația Netflix va forța dispozitivul dvs. să utilizeze serverele DNS de la ISP-ul dvs., în timp ce versiunea browser-ului nu. Procedând astfel, Netflix poate filtra utilizatorii a căror locație DNS nu corespunde locației adresei lor IP.

Cele mai multe routere wifi folosesc firmware-ul DD-WRT sau Tomato. ExpressVPN are instrucțiuni pentru configurarea OpenVPN pe routerele DD-WRT aici și routerele de tomate aici, împreună cu alte câteva configurații.

Nu lăsați eroarea de proxy Unflator Netflix să vă împiedice să urmăriți emisiunile preferate. Salt acum la un VPN de încredere!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 42 =

Adblock
detector