Este Terrarium TV sigur și legal de utilizat? Care sunt alternativele?

Imagini de televiziune Terrarium Sursa: TV Terrarium


Televiziunile în direct și la cerere sunt înfuriați în aceste zile, mai ales când nu trebuie să vă ridicați banii câștigați cu greu pentru abonamentele de cablu prea costisite. Unele servicii online fac reclamă TV gratuită, inclusiv tot mai popular TV Terrarium. Acest serviciu de streaming bazat pe Android vă promite tot ceea ce doriți în streaming online: alegere, flexibilitate și calitate ridicată, toate pentru prețul redus nimic.

Dar Terrarium TV este un serviciu legal? Ar trebui să descărcați Terrarium TV pe dispozitivul dvs. Android și să vă transmiteți fluxul? Am făcut o scufundare în Terrarium TV, atât pentru testarea serviciului, cât și pentru a determina dacă ar trebui să faceți Terrarium TV următoarea aplicație de streaming.

Actualizare 17.09.2018: IMPORTANT. În septembrie 2018, dezvoltatorul Terrarium TV a anunțat că serviciul se va închide bine. Cu toate acestea, pe 17 septembrie, s-a aflat că poate renunța la datele utilizatorului. Avem mai multe informații despre siguranța generală a Terrarium TV mai jos, dar este important pentru utilizatorii actuali să dezinstaleze acest apk cât mai curând posibil..

Cum să faceți flux online în siguranță și în privat

Serviciile de streaming neoficial precum Terrarium TV sunt populare cu un număr din ce în ce mai mare de tăieturi de cabluri. Totuși, reducerea cutiei de cablu pentru streaming online poate aduce o serie de probleme, nu numai când vine vorba de protejarea datelor online, dar și de menținerea ISP-ului la dispoziție. Din acest motiv, multe streamere online apelează acum la rețelele virtuale private (VPN).

Când transmiteți online prin Terrarium TV și alte servicii ca acesta, aveți tendința de a utiliza o mulțime de date. Având în vedere că streamingul HD este din ce în ce mai frecvent, de asemenea, acest lucru poate provoca o încărcare grea pe lățimea de bandă disponibilă a ISP-ului dvs. În loc să investească în mai multe infrastructuri, multe companii ISP au apelat la accelerarea vitezei clienților care transmit foarte multe videoclipuri.

În ciuda a ceea ce ați auzit, utilizarea VPN nu este doar legală, dar este tot mai necesară. Chiar și cei care transmit conținut legal pot beneficia de ocolirea blocării conținutului geografic nedrept și de evitarea accelerării vitezei ISP. Printre numeroasele VPN-uri care vă pot ajuta să vă protejați datele și să vă asigurați viteza de date, am considerat că IPVanish este cel mai bun.

IPVanish își menține propriile servere răspândite în întreaga lume. Când utilizați IPVanish, veți găsi o lățime de bandă nelimitată, un impact minim asupra vitezei de descărcare și încărcare și o criptare de grad militar pentru a vă proteja și datele dvs..

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere necongestionate, care oferă viteze în mod constant. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. Un favorit pentru Kodi și Amazon Fire Stick pentru aplicațiile și capabilitățile lor de streaming. Familial, deoarece poate gestiona până la 10 dispozitive conectate simultan. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Ce este TV Terrarium?

Terasă TV Sursa: TV Terrarium

Terrarium TV este o aplicație de streaming video online pentru Android. Aplicația se factură destul de atractiv pe site-ul său dedicat:

„Cele mai bune filme și emisiuni TV 1080p HD gratuite APK pentru Android Descărcare APK„

Această afirmație atractivă a făcut bine să atragă mulți utilizatori. Terrarium TV are în prezent peste 140.000 de like-uri pe Facebook și o pagină Reddit activă cu peste 9.000 de abonați.

Potrivit dezvoltatorului aplicației, „Terrarium TV conține doar link-uri către alte site-uri de pe Internet. Nu găzduiește și nu încărcă niciun videoclip, filme sau fișiere media. Nu stochează nicio legătură de flux media pe niciunul dintre serverele sale. Terrarium TV agregă legături într-o interfață convenabilă, ușor de utilizat. "

Dacă sunteți familiarizați cu suplimentele Kodi și Kodi, această afirmație ar trebui să pară familiară. Într-adevăr, acesta este aproximativ același argument folosit de adjuncții populari Kodi de la terți precum Covenant, Gurzil, Exodus, SportsDevil și alții. Deși există metode pentru a transmite TV Terrarium prin Kodi, este în primul rând un addon bazat pe Android, care funcționează oarecum similar cu aplicația Android bine folosită Mobdro.

TV TV este sigur și legal?

Acestea sunt de fapt două întrebări separate când vine vorba de Terrarium TV. Vom începe cu problema siguranței.

Îngrijorări de siguranță la TV Terrarium

Terrarium TV este sigur de utilizat? Da și nu. Pentru început, nu au existat rapoarte despre nici un hacking sau cod rău intenționat existent în aplicația TV Terrarium normală. Cu toate acestea, există unele probleme cu procesul de descărcare care poate ridica câteva stegulețe roșii.

În primul rând este faptul că TV Terrarium este nu disponibil pe magazinul oficial Google Play. Acest lucru nu înseamnă în mod inerent că aplicația Terrarium TV este o veste proastă. În timp ce va trebui să vă schimbați setările pentru Android pentru a permite surse necunoscute de la terți din afara Google Play Store, nu toate descărcările de acest fel sunt proaste.

De fapt, site-ul web APK Mirror găzduiește un depozit uriaș de aplicații Android care pot fi descărcate de pe Play Store. Multe dintre acestea sunt aplicații pur legitime care, dintr-un motiv sau altul, nu le-au făcut niciodată versiuni Android sau mai vechi ale aplicațiilor Android populare, pe care unii utilizatori le-au plăcut mai bine.

Cu toate acestea, aplicațiile Google Play Store sunt mult mai sigure. Procesul de revizuire a aplicațiilor este mai riguros (deși nu este la fel de strict ca în Apple App Store), astfel încât descărcarea unei aplicații din afara Play Store-ului are riscuri notabile. Aceasta include posibilitatea de a descărca și instala un virus pe dispozitivul dvs. Android dacă descărcați o aplicație din sursa greșită.

În plus, deoarece Terrarium TV este neoficial, este ușor de răsfățat. De fapt, există deja versiuni sporadice ale acestuia pe Google Play Store. Aceste versiuni false ar putea fi gateway pentru extragerea datelor și viruși.

În sfârșit, pe 17 septembrie 2018, TorrentFreak a raportat că dezvoltatorul Terrarium TV, NitroXenon, spune că va renunța la toate datele utilizatorului dacă este solicitat. NitroXenon a informat TorrentFreak că, „spun doar adevărul ... Aproape fiecare aplicație urmărește adresele IP ale utilizatorului [adresele]. Și dacă trebuie să [dau] informația autorităților, o voi face. ”

Inutil să spun, Terrarium TV nu este unul pe care l-am recomanda pentru streaming IPTV pe Android.

TV TV este legal?

Aplicații precum Terrarium TV sunt întotdeauna un pic de joc legal. În timp ce Terrarium TV scapă din unele surse online care oferă conținut legal, majoritatea conținutului acestuia încalcă legile privind drepturile de autor.

Terrarium TV încearcă să se protejeze prin faptul că nu găzduiește niciun conținut în sine. Cu toate acestea, după cum am aflat de la câteva exemple notabile de adăugare a Kodi recent, aceasta nu este o metodă sigură. Adonamentele de streaming populare, precum ZemTV și Phoenix (care s-au întors ca Bennu) s-au deconectat după un proces anti-piraterie. Și site-ul web Kodi TVAddons a lovit multe site-uri de știri importante după ce proprietarul a fost lovit de un proces destul de îngrozitor și de căutare și confiscare a locuinței.

Mai simplu spus, Terrarium TV există într-o zonă legală „gri”, dar chiar și atunci, o mare parte din ceea ce face este tot mai mult să fie etichetată drept încălcare a dreptului de autor. Deși este puțin probabil ca utilizatorii să fie loviți de consecințe legale, este posibil să nu fie întotdeauna cazul. Fără o VPN sau altă metodă proxy pentru a ascunde activitățile de streaming, ISP-ul dvs. și orice agenție guvernamentală pot vedea că transmiteți de pe site-urile piraților conectați la Terrarium TV.

Ar trebui să folosesc TV Terrarium?

Comparitech menține o politică strictă de a nu susține utilizarea niciunui TV live sau servicii de streaming la cerere care utilizează site-uri web piratate sau care încalcă drepturile de autor.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Recunoaștem că acest lucru nu va împiedica unii utilizatori să instaleze Terrarium TV pe dispozitivele lor. Cu toate acestea, nu recomandăm serviciul și credem că există multe alte opțiuni legitime disponibile.

Alternative TV Terrarium

Este Terrarium TV sigur și legal de utilizat? Care sunt alternativele? Kodi addon pentru Youtube

Dacă nu utilizați Terrarium TV sau doriți să instalați și să folosiți o aplicație similară pentru Android, vă recomandăm să luați în considerare utilizarea Kodi în loc.

Kodi este un player media gratuit care este optimizat pentru dispozitivele Android, inclusiv Amazon Fire Stick și Fire TV, precum și o litanie de alte dispozitive. Kodi este proiectat pentru a reda suportul pe care îl aveți deja la îndemână, cum ar fi fișiere de muzică MP3 sau videoclipuri MP4, dar poate fi folosit și pentru a transmite conținut direct de pe web folosind o bibliotecă mare de suplimente.

Ce este excelent în ceea ce privește Kodi ca alternativă la Terrarium TV este faptul că oferă un număr mare de opțiuni de streaming. Componentele Kodi pot compensa mai mult decât conținutul pe care l-ați găsi folosind Terrarium. În plus, spre deosebire de Terrarium TV, veți găsi Kodi pe Google Play Store. Nu este nevoie să descărcați un fișier oarecum suspect de la o terță parte!

Există sute de suplimente de transmisie live și la cerere care oferă conținut oriunde de la anime la filme hit și multe altele.

Pentru a afla mai multe despre Kodi, consultați marele nostru ghid Kodi. De asemenea, vă recomandăm ghidurile noastre care acoperă cele mai bune suplimente TV Kodi în direct, cele mai bune suplimente pentru TV și filme și cele mai bune suplimente anime pentru Kodi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 61 =