Exodus Kodi addon: Ar trebui să instalați Exodus, este sigur?

Te gândești să instalezi popularul addon Kodi Exodus? Aruncăm o privire la ce este și cum funcționează. Vom acoperi câteva probleme de care ar trebui să fiți conștienți cu Exodus și vom oferi câteva suplimente extraordinare excelente care vă vor oferi acces la conținut similar.

codi exodus addon

Suplimentul Exodus Kodi este o sursă extrem de populară, deși oarecum dubioasă pentru cei care doresc să transmită filme la cerere și emisiuni TV. Exodus are o mare bibliotecă de conținut care continuă să aducă noi utilizatori. Cu toate acestea, este suplimentul Exodus Kodi, o opțiune de streaming sigură și legitimă?

Exodul a ajuns la faimă ca un add-on axat în special pe furnizarea de conținut „gratuit” utilizatorilor Kodi. Într-adevăr, mulți utilizatori care au venit la Kodi pentru prima dată vin pentru că aud despre tot conținutul care este disponibil prin suplimentul Exodus Kodi.

Cu toate acestea, Exodus este un supliment neoficial. Este ceea ce este considerat „terț” și nu primește niciun sprijin oficial sau recomandare din partea echipei de dezvoltare Kodi. Deși este recomandat adesea ca o bună împerechere pentru cei care folosesc Kodi pe Amazon Fire TV, nu păstrează niciun sprijin oficial din surse de prim-partid. Citiți mai departe pentru a afla dacă ar trebui să utilizați și care sunt alternativele.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în mod privat

Indiferent de natura oficială sau neoficială a suplimentelor pe care le utilizați, Kodi vine cu probleme unice de confidențialitate și securitate. Exodul, în special, a fost folosit în scopuri nefaste de propriul său creator în trecut, acțiune care, după ce a fost prins, l-a obligat să se retragă din dezvoltarea suplimentară Kodi.

Când utilizați suplimente Kodi, aveți riscuri. Complementele pot fi deturnate și folosite pentru a spiona utilizatorii prin atacuri între oameni. Datorită modului în care funcționează suplimentele, atâta timp cât cineva instalează codul potrivit în supliment, poate să vă spioneze activitatea, să vă fure datele private și să obțină acces la sistemul dvs. Din păcate, este posibil să știți că acest lucru se întâmplă.

În plus, ISP-urile sunt din ce în ce mai încântătoare date de streaming video. Streamingul Kodi nu este scutit. Când ISP vă poate vedea traficul de date, vă poate bloca sau accelera fluxul video.

VPN-urile vă maschează identitatea și conținutul traficului dvs. de internet, ceea ce face ca activitatea dvs. de navigare să fie invizibilă pentru ochii indurați. VPN-urile vă pot proteja împotriva atacurilor malițioase precum omul în mijloc. Utilizarea unuia vă va asigura că nu aveți probleme cu un ISP neprobat (Furnizor de servicii Internet) sau nu vă expuneți datele la aproape oricine.

În ceea ce privește VPN-urile și Kodi, acesta este într-adevăr un domeniu în care produsele gratuite trebuie evitate. Căutați un serviciu plătit de calitate, care nu riscă să vă compromită securitatea și confidențialitatea și este suficient de rapid pentru a transmite fluxuri neîntrerupte. Vă recomandăm IPVanish: se potrivește acestor criterii, este foarte popular în comunitatea Kodi și funcționează cu toate suplimentele Kodi.

Ofertă pentru cititor: puteți economisi 60% pe un plan anual IPVanish aici.

În mod alternativ, încercați una dintre recomandările din lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Kodi.

Dincolo de riscurile de securitate, un VPN vă poate permite chiar accesarea conținutului blocat din punct de vedere geografic. Furnizorii de conținut fixează din ce în ce mai mult conținutul în diferite țări și îl oferă doar celui mai mare ofertant. Puteți ocoli legal multe blocuri de conținut folosind un VPN precum IPVanish, permițându-vă să accesați serverele din țara în care se află acel conținut și care vă permite să obțineți acces în mod corect.

Ce este Exodus Kodi Addon?

Exod
Exodul este considerat de mulți drept cel mai bun streaming la cerere TV și filme disponibile. Cu toate acestea, asistența pentru Exodus a fost redusă recent, astfel încât acest supliment nu mai este sprijinit direct de niciun dezvoltator. Această lipsă de asistență înseamnă că orice descărcare Exodus pe care o găsiți poate avea riscuri semnificative pentru securitate, având în vedere că descărcarea poate proveni dintr-o sursă care nu are grijă de confidențialitatea dvs. sau de protecția datelor.

Deși este adevărat că Exodus nu găzduiește de fapt conținutul pe care îl veți găsi acolo, acesta oferă acces la conținut care este în primul rând piratat și oferit fără drepturi de autor legale. Există câteva fluxuri video legale disponibile prin Exodus. De exemplu, se poate găsi în 1949 filmul Abbot și Costello, Africa Screams, ușor disponibil prin Exodus.

Cu toate acestea, marea majoritate a fluxurilor video și TV disponibile prin Exodus sunt piratate. În timp ce puteți filtra anumite site-uri web care furnizează conținut în Exodus, toate site-urile web enumeră că suplimentul scapă conținutul din tranzacții în piratarea conținutului.

Datorită dependenței sale puternice de streaming piratat, nu recomandăm utilizatorilor Kodi care doresc să difuzeze conținut. 

Ca alternativă, încurajăm utilizatorii să verifice opțiunile enumerate mai jos.

Cele mai bune alternative de exod

USTVNow

kodi_ustvnow_install
USTV Now este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să adauge un pic de TV live la streamingul lor la cerere. Deși USTVNow se concentrează în principal pe opțiunile TV live, utilizatorii pot găsi conținut la cerere și aici.

În prezent, USTV Now este o opțiune complet legală. Utilizatorii pot avea acces la o serie de canale live gratuite din SUA (inclusiv NBC, CBS și FOX). Cu un abonament de 19 dolari pe lună, care se extinde la peste 25 de canale și opțiunea pentru a avea un serviciu DVR inclus. Puteți înregistra emisiunile preferate de canale de cablu și le puteți urmări mai târziu, creând propriile dvs. opțiuni video la cerere.

Pentru a afla mai multe, faceți clic aici pentru a accesa ghidul nostru mai lung de pe USTVNow.

BBC iPlayer

BBC iplayer
Conținutul la cerere este coloana vertebrală a ceea ce face din Exodus o platformă populară. În loc să apeleze la Exodus, însă, utilizatorii din Marea Britanie pot găsi o valoare semnificativă în utilizarea BBC iPlayer. Adăugarea iPlayer oferă unele dintre fluxurile video de cea mai înaltă calitate ale oricărui supliment disponibil pe Kodi. Deoarece scartaie direct de pe site-ul BBC iPlayer, serviciul este legal de utilizat atât timp cât ai o licență TV validă.

Puteți găsi cu ușurință suplimentul BBC iPlayer disponibil prin intermediul Repozitorul oficial pentru suplimente Kodi mergând la Adaosuri > Simbolul pachetului (stânga sus) > Instalați din depozit. De acolo, puteți descărca și utiliza cu ușurință acest supliment pentru a găsi conținut excelent.

În prezent călătorești? Asta nu-i o problema. Puteți accesa BBC iPlayer folosind un VPN. Vi se va cere dacă aveți o licență TV atunci când încercați să accesați conținutul, în același mod ca și când v-ați autentificat pe site-ul oficial.

YouTube

youtube
Conținutul gratuit de pe YouTube este greu de subliniat. Cu sute de mii de videoclipuri disponibile, probabil că vă veți pierde în căutarea de videoclipuri minunate, dar veți întotdeauna accesa materiale de înaltă calitate dacă știți unde să căutați. Aceasta include multe emisiuni TV și filme grozave pe care le-ați putea căuta prin Exodus.

YouTube le permite utilizatorilor să achiziționeze chiar filme și emisiuni TV populare la un preț scăzut. După ce vă conectați contul la Kodi, puteți accesa acele filme achiziționate cu ușurință prin media player. Unul dintre avantajele folosirii YouTube prin Kodi? Fără reclame! Asta, în sine și în sine, face din Kodi o platformă unică pentru oricine dorește un conținut minunat, fără așteptarea enervantă creată de reclame. În special pentru YouTube, unde anunțurile sunt atât de comune, utilizarea playerului media Kodi gratuit cu YouTube este aproape o potrivire făcută în ceruri.

Exodus Kodi addon: Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Exodus este un add-on extrem de popular, ceea ce face ca atragerea filmelor „gratuite” să fie puțin dificil de ignorat. Este important să înțelegem problemele de securitate care există cu Exodus, pentru ca utilizatorii Kodi să înțeleagă mai bine de ce nu recomandăm acest supliment.

Exodul menține anumite riscuri, mai ales acum că nu este suportat de niciun dezvoltator. După cum s-a spus, există un anumit conținut legal în Exod. Filmele de domeniu public pot fi localizate cu ușurință prin funcția de căutare în interiorul Exodus. Acestea pot fi redate legal, datorită faptului că sunt disponibile legal și pot fi transmise în flux din orice sursă.

Cu toate acestea, opțiunile de domeniu public sunt foarte puține. Dintre miile de filme și emisiuni TV disponibile prin Exodus, marea majoritate sunt piratate. Aceasta înseamnă că este posibil să nu fie legal pentru dvs. să transmiteți conținut prin Exodus. Chiar dacă credeți că un film poate fi disponibil în mod legal, poate fi greu să faceți această determinare doar prin Exodus.

Furnizorii pot fi opriți pe Exodus. Cu toate acestea, am constatat că niciunul dintre furnizorii enumerați nu este exclusiv site-uri de streaming legal. Printre sutele de site-uri de streaming pe care Exodus le scoate pentru a localiza conținutul, fiecare site listat are o natură dubioasă.

exodus kodi addon

Site-urile de streaming piraterie cunoscute sunt clar identificabile și ușor de transmis prin Exodus

Dincolo de doar această problemă este faptul că Exodul este foarte nesigur. În special datorită locației sale în depozitele mai puțin repede și faptului că nu este acceptat, Exodus este o țintă principală pentru deturnatorii. A fost folosit ca botnet DDoS înainte de propriul său creator. Având în vedere popularitatea sa, acesta poate fi, de asemenea, o țintă pentru cei care doresc să fure date prin atacuri de hack-uri la mijloc sau prin malware introduse în fișierul de descărcare.

Recomandăm ferm utilizatorilor să evite Exodus, să rămână la opțiunile principale, legale și să utilizeze un VPN atunci când iau în considerare orice descărcare suplimentară și streaming.

Kodi v17.3 „Krypton” este cea mai recentă versiune stabilă de Kodi disponibilă pentru descărcare

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 80 =

Adblock
detector