FrostWire nu funcționează? Încercați aceste 10 alternative FrostWire

alternative de îngheț frostwire

O furculiță a clientului LimeWire, FrostWire este o opțiune preferată, accesibilă pentru descărcarea BitTorrent. Dezvoltatorul de software a pierdut o luptă cu Google după ce o solicitare DMCA a unui furnizor de conținut a determinat scoaterea aplicației Android a serviciului de pe Google Play Store. Deoarece marea majoritate a utilizatorilor FrostWire foloseau aplicația Play Store, pierderea a avut ca rezultat decizia dezvoltatorilor de a se retrage Frostwire pe bune.

La un moment dat, însă, serviciul a revenit în mod silențios online după ce a provocat un pic de teamă și angoasă printre cei mai mari fani ai săi. Deocamdată, puteți descărca și utiliza software-ul FrostWire pentru descărcări de muzică și streaming. Cu toate acestea, în cazul în care FrostWire va trece din nou offline, există alternative.

Cele mai bune alternative FrostWire

Cele mai bune alternative FrostWire includ:

 1. BitTorrent
 2. Flud
 3. uTorrent
 4. Vuze
 5. aTorrent
 6. TorrDroid
 7. WeTorrent
 8. Torrent Downloader
 9. zetaTorrent
 10. CatTorrent

FrostWire este popular în primul rând ca aplicație Android prin intermediul Google Play Store și toate opțiunile de mai sus au o aplicație Google Play Store disponibilă în prezent ca criterii minime. În plus, toate aceste opțiuni au calificări bune (4.0 stele sau mai mult) și cel puțin 500.000 de descărcări. Mai jos, veți găsi câteva informații suplimentare despre fiecare dintre aceste alternative la FrostWire.

Vezi si: Este legal torrenting?

Avertisment: utilizați întotdeauna un VPN cu aplicații torrent

Indiferent de motivul pentru care decideți să faceți un torrent, este important să vă protejați confidențialitatea și securitatea online atunci când utilizați o aplicație torrent. Nu numai că ISP poate vedea tot conținutul pe care îl descărcați prin intermediul torentelor, oricine care împărtășește rețeaua P2P poate aduna informații despre dvs., cum ar fi adresa dvs. IP, fișierele pe care le torrentați și, eventual, locația și informațiile personale.

Cea mai bună metodă de a vă proteja identitatea în timp ce faceți un torrent este folosind un VPN. Prin rutarea conexiunii dvs. printr-un tunel privat și alocarea unei noi adrese IP, o VPN o face astfel încât nimeni care împărtășește rețeaua VPN sau ISP-ul dvs. să vă poată vedea orice activitate. În plus, deoarece ISP-urile blochează sau încetinesc semnificativ traficul de torrent, o VPN vă va ajuta să vă asigurați că torrenturile dvs. sunt rapide.

Dintre opțiunile pe care le-am testat pentru descărcarea de torrent, ExpressVPN oferă cea mai bună experiență. Nu numai că serverele sunt rapide și fiabile, dar ExpressVPN are, de asemenea, politici stricte fără jurnal, concepute pentru a vă asigura că identitatea dvs. este protejată de toată lumea.

ExpressVPN torrent

OFERTA EXCLUSIVĂ: Obțineți 3 luni gratuit aici cu planul anual ExpressVPN, inclusiv o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, fără riscuri, fără întrebări.

Recenzie: 10 cele mai bune alternative FrostWire disponibile pe Android

Utilizatorii FrostWire pot găsi fiecare dintre acești clienți BitTorrent alternative pe Google Play Store. Multe dintre aceste opțiuni sunt disponibile și pe Windows și pot fi disponibile și pe alte sisteme de operare, inclusiv Linux, Mac și iOS. (Din ceea ce am testat, o VPN precum ExpressVPN vă va proteja descărcările prin toate acestea, dar alte câteva opțiuni, cum ar fi CyberGhost sau NordVPN poate oferi, de asemenea, protecție, viteze și câteva caracteristici unice pentru P2P.)

Legate de: Cele mai bune alternative Grooveshark și LimeWire în 2018

BitTorrent

 • Platforme disponibile: Windows, Mac, Android
 • Evaluarea versiunii Android: 4.5
 • Ultima actualizare a versiunii Android: 4 septembrie 2018 (în acest moment al scrierii)
 • Gratuit sau plătit pe Android ?: Versiune gratuită, acceptată de anunțuri, cu opțiune gratuită de publicitate de 2,99 USD

Având în vedere FrostWire și majoritatea alternativelor sale sunt toți clienții BitTorrent, nu ar trebui să surprindem că propriul client BitTorrent este o opțiune viabilă pentru utilizatorii torrentului. BitTorrent are un client pentru Windows, Mac și Android și este foarte apreciat printre utilizatorii actuali. Majoritatea persoanelor care folosesc versiunea Android apelează la aceasta pentru recunoașterea numelui, precum și simplitatea generală a aplicației.

Aflați mai multe pe site-ul BitTorrent.

Flud

 • Platforme disponibile: Android
 • Evaluarea versiunii Android: 4.6
 • Ultima actualizare a versiunii Android: 2 septembrie 2017 (în acest moment al scrierii)
 • Gratuit sau plătit pe Android ?: Versiune gratuită, acceptată de anunțuri

Poate că singurul lucru rău legat de Flud este faptul că nu a fost actualizat de mai bine de un an, încă din acest moment al scrierii. Acestea fiind spuse, este încă extrem de populară și extrem de bogată în caracteristici. Există o versiune acceptată de anunțuri care oferă suport pentru o mulțime de utilizări diferite de torrent, inclusiv μTP, PeX și suport pentru legături magnetice. Aplicația are, de asemenea, suport NAT-PMP, DHT și UPnP. Flud nu are un site oficial și nici nu veți găsi nicio mențiune despre acesta pe pagina principală a dezvoltatorului. Cu toate acestea, există un site separat creat pentru asistență la traducerea comunității.

μTorrent

 • Platforme disponibile: Windows, Mac, Linux, Android
 • Evaluarea versiunii Android: 4.5
 • Ultima actualizare a versiunii Android: 4 septembrie 2018 (în acest moment al scrierii)
 • Gratuit sau plătit pe Android ?: Versiune gratuită, acceptată de anunțuri, cu opțiune gratuită de publicitate de 3,99 USD

μTorrent este deținut de BitTorrent, așa că nu ar trebui să fie surprinzător faptul că lucrurile sunt oarecum similare între această aplicație și celălalt client BitTorrent. Totuși, μTorrent este propriul său lucru și există diferențe pe care poate doriți să le investigați. Diferențele cheie dintre cele două, de fapt, este că μTorrent este mai întreținut și actualizat în mod regulat și faptul că există o versiune Linux care nu există pentru BitTorrent. BitTorrent a introdus minunat minerii de monede Bitcoin în software-ul lor μTorrent în trecut, dar nu există un instrument minier cunoscut în instrumentul actual.

Citiți mai multe pe site-ul web μTorrent.

Vuze

 • Platforme disponibile: Windows, Mac, Linux, Android
 • Evaluarea versiunii Android: 4.1
 • Ultima actualizare a versiunii Android: 4 martie 2016 (în acest moment al scrierii)
 • Gratuit sau plătit pe Android ?: Versiune gratuită, acceptată de anunțuri, cu opțiune gratuită de publicitate de 3,99 USD

Vuze este de ceva timp și simbolul broaștei sale este foarte recunoscut în acest moment. Utilizatorii actuali se bucură de ușurința sa de utilizare și de interfață, în timp ce are un set destul de standard de funcții pentru utilizatorii torrenți. Spre deosebire de unele dintre opțiuni, Vuze are de asemenea o opțiune de căutare și descoperire a torentului, precum și setări numai pentru Wi-Fi care împiedică utilizarea de alocări prețioase de date mobile. Poate că cel mai mare dezavantaj al acestei aplicații este acela că, la fel de scris, nu a fost actualizat de peste 2 ani.

Citiți mai multe pe site-ul Vuze.

aTorrent

 • Platforme disponibile: Android
 • Evaluarea versiunii Android: 4.3
 • Ultima actualizare a versiunii Android: 1 noiembrie 2017 (în acest moment al scrierii)
 • Gratuit sau plătit pe Android ?: Versiune gratuită, acceptată de anunțuri, cu opțiune gratuită de publicitate de 1,99 USD

aTorrent este una dintre opțiunile descărcate mai greu pe listă cu peste 10 milioane de descărcări pe Android. De asemenea, este una dintre singurele opțiuni din listă care este exclusiv Android, deci nu puteți utiliza această aplicație pe alte sisteme de operare. Puteți utiliza aTorrent pentru cele mai multe nevoi torrentante. Aplicația oferă, de asemenea, descărcare paralelă, descărcare doar Wi-Fi și acceptă jumătate de duzină de protocoale.

Dezvoltatorul serviciului este rus, dar puteți citi mai multe pe site-ul aTorrent cu o traducere.

TorrDroid

 • Platforme disponibile: Android
 • Evaluarea versiunii Android: 4.7
 • Ultima actualizare a versiunii Android: 28 martie 2018 (în acest moment al scrierii)
 • Gratuit sau plătit pe Android ?: Versiune gratuită, acceptată de anunțuri, cu opțiune gratuită de publicitate de 1,99 USD

TorrDroid este exact așa cum sună: o aplicație torrent specifică pentru Android. Ca atare, nu există alte opțiuni pentru a utiliza această aplicație în afara Android. Este foarte favorizat pentru interfața sa, care este extrem de simplă și ușor de utilizat. Aplicația este proiectată pentru a eficientiza procesul cât mai mult cu ajutorul unei funcții de căutare. De asemenea, este conceput pentru a deschide atât linkuri .torrent cât și magnet, acceptă descărcări simultane și permite utilizatorilor să redea videoclipuri înainte de descărcarea finalizată.

WeTorrent

 • Platforme disponibile: Android
 • Evaluarea versiunii Android: 4.6
 • Ultima actualizare a versiunii Android: 23 august 2018 (în acest moment al scrierii)
 • Gratuit sau plătit pe Android ?: Versiune gratuită, acceptată de anunțuri, cu opțiune gratuită de publicitate de 2,99 USD

WeTorrent este oferit de dezvoltatorul Tap.pm, care este ciudat specializat în a ajuta alți dezvoltatori să își monetizeze aplicațiile cu jocuri încorporate. Aplicația WeTorrent are probabil una dintre cele mai atractive UI ale oricărei aplicații torrent pe care le veți găsi. În afară de aceasta, este oarecum limitată în funcție de alte opțiuni din listă, dar acceptă cu ușurință fișierele magnet și .torrent. Cea mai mare caracteristică care îi lipsește este o funcție de căutare sau descoperire pentru torrenturi, astfel încât utilizatorii vor trebui să-și trimită fișierele de torrent în altă parte pentru a le descărca..

Torrent Downloader

 • Platforme disponibile: Android
 • Evaluarea versiunii Android: 4
 • Ultima actualizare a versiunii Android: 28 august 2018
 • Gratuit sau plătit pe Android ?: Versiune gratuită, acceptată de anunțuri

Torrent Downloader este un program cât se poate de simplu. Interfața este extrem de neîmplinitoare, în timp ce caracteristicile sunt de asemenea rulate. Puteți controla fiecare aspect al descărcării torrentului dvs., chiar și până la interzicerea colegilor conectați și vizualizarea activității rețelei. Similar cu WeTorrent și câteva alte opțiuni din listă, nu există nicio funcție de căutare pentru legături torrent sau magnet. Torrent Downloader include o opțiune de căutare locală, dar va trebui să găsiți linkurile torrent în altă parte.

zetaTorrent

 • Platforme disponibile: Android
 • Evaluarea versiunii Android: 4.5
 • Ultima actualizare a versiunii Android: 28 iulie 2018
 • Gratuit sau plătit pe Android ?: Versiune gratuită, acceptată de anunțuri, cu versiune profesională gratuită de 2,99 USD, care are funcții suplimentare

Una dintre singurele opțiuni cu un browser web integrat, zetaTorrent include câteva alte funcții unice. Nu numai că puteți descărca legături .torrent și magnet, zetaTorrent include și un blocant de anunțuri. Versiunea pro include, de asemenea, autentificarea web, suport proxy și un filtru IP. Aplicația include, de asemenea, un flux RSS pentru a ajuta la descoperirea de noi torrente. În plus, zetaTorrent oferă o caracteristică de transfer de fișiere wifi care vă permite să încărcați sau să descărcați fișiere dintr-un browser web pe computer.

CatTorrent

 • Platforme disponibile: Android
 • Evaluarea versiunii Android: 4.2
 • Ultima actualizare a versiunii Android: 31 ianuarie 2018
 • Gratuit sau plătit pe Android ?: Versiune gratuită, acceptată de anunțuri, cu versiune gratuită de publicitate de 1,99 USD

CatTorrent este o bijuterie ascunsă în magazinul Google Play. Are doar 100.000 de descărcări, dar este bine evaluat și are un set bun de caracteristici pentru descărcări de torrent. Aplicația este subțire cu doar câteva funcții selectate pentru descărcarea de torrent. CatTorrent include o opțiune de căutare a torrenturilor încorporate din câteva site-uri selectate de torrent, acceptă legături magnetice și poate reda videoclipuri descărcate utilizând aplicațiile sale. Aplicația are, de asemenea, o caracteristică care vă permite să torrentați numai atunci când încărcați telefonul pentru a ajuta la economisirea energiei bateriei.

Ce s-a întâmplat cu FrostWire?

Pe 27 septembrie 2018, FrostWire și-a actualizat site-ul pentru a preciza că echipa sa de dezvoltare va închide magazinul pentru proiect. Într-o postare pe blog postată pe site-ul lor WordPress, echipa a explicat că motivul principal al deciziei lor a fost acela că Google și-a eliminat aplicația din Google Play Store.

„Începând cu 18 septembrie 2018, aplicația FrostWire Android a fost eliminată de pe Google Play din cauza unei solicitări de eliminare DMCA.”

Potrivit FrostWire, cererea DMCA a arătat materialul protejat de drepturi de autor pe care reclamantul a declarat că a fost încărcat în aplicația FrostWire. FrostWire a declarat pentru Google că acest lucru este imposibil din punct de vedere tehnic, deoarece aplicația FrostWire nu poate găzdui conținut. Cu toate acestea, Google a stat ferm în refuzul său de a restabili FrostWire în Google Play Store.

Decizia lui FrostWire de a încheia dezvoltarea a fost aceea că echipa aplicației se bazează pe aplicația Play Store. Potrivit FrostWire, 80 la sută dintre utilizatorii săi sunt acum pe Android, ceea ce face efectiv imposibil ca echipa să continue funcționarea și dezvoltarea rezonabilă fără fluxul de venituri disponibil prin Google Play.

Echipa a menționat că monopolul centralizat al magazinului de aplicații recent dezvoltat pe care Google și Apple îl creează face imposibil să funcționeze în cazul în care o aplicație este eliminată.

Echipa a lăsat codul aplicației disponibil pentru alți dezvoltatori care doresc să furcă software-ul și să continue să-l dezvolte pe cont propriu.

De atunci, însă, FrostWire a revenit online și se pare că aplicația sa a fost returnată în Google Play Store. FrostWire nu pare să facă niciun comentariu cu privire la întoarcerea ei prin intermediul rețelelor de socializare sau al blogului site-ului său web, așa că s-a putut întoarce după ce a rezolvat problemele sale cu Google. Serviciul pare acum să se concentreze foarte mult pe muzica free-to-play de la artiștii muzicali care și-au pus muzica la dispoziție fără costuri.

FrostWire este o furculiță a instrumentului popular LimeWire și a fost disponibilă pentru utilizatorii torrenți de peste un deceniu. Cei care doresc să descarce cea mai recentă versiune a sistemelor FrostWire pentru Android, Windows, Mac, Ubuntu, Linux sau Java7 / Java8 o pot găsi pe site-ul FrostWire..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 18

Adblock
detector