Funcționează NordVPN cu Amazon Prime Video? O testăm.

Funcționează NordVPN cu Amazon Prime Video

Ca majoritatea platformelor de streaming majore, Amazon Prime Video are diferite titluri de la o țară la alta. Acest serviciu este disponibil în 242 de țări (în esență peste tot, cu excepția Chinei, Cuba, Iranului, Coreei de Nord și Siriei), astfel încât există mii de spectacole care ar putea lipsi. Din fericire, VPN-urile vă permit să vă răsfățați locația, astfel încât să pară că sunteți în altă parte a lumii. Puteți naviga și transmite fluxul din biblioteca de conținut a acelei țări.

Funcționează NordVPN cu Amazon Prime Video

Desigur, Amazon încearcă să prevină acest lucru prin oprirea utilizatorilor conectați la un VPN de a vedea orice. Dispun de măsuri de detectare VPN destul de avansate și, din acest motiv, nu există numeroase servicii care să poată debloca în mod sigur Amazon Prime Video. Ne-am propus să testăm funcțiile NordVPN, iar mai jos, vă vom explica dacă funcționează, ce biblioteci ale țărilor le poate debloca și cum puteți utiliza NordVPN pentru a transmite video Amazon Prime de oriunde..

De ce să alegi NordVPN?

Pagina de start NordVPN.

NordVPN are în prezent una dintre cele mai mari rețele ale oricărui furnizor important de VPN, cu peste 5.000 de distribuitori în 62 de țări. Ofera chiar servere specifice optimizate pentru partajarea fișierelor, protecția DDoS și anonimatul. NordVPN are capacități excelente de deblocare, și vă permite să accesați în mod fiabil platforme precum Netflix, BBC iPlayer și Hulu din străinătate. În plus, puteți alege să vă conectați la un server dintr-un anumit oraș, făcând posibilă ocolirea blocajelor regionale și urmărirea sporturilor online în direct.

Acest VPN oferă o gamă uriașă de caracteristici de securitate concepute pentru a vă menține activitățile private în orice moment. De exemplu, include criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucid personalizabil (doar aplicații desktop), secret perfect înainte, protecție wifi automată și protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC. NordVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală și vă permite să plătiți cu Bitcoin pentru un anonimat crescut.

IDEAL PENTRU RĂZBOI: NordVPN oferă viteze mari, acces la cele mai populare platforme de streaming geo-blocat și opțiuni de securitate extrem de personalizabile. Aceste caracteristici îl fac un excelent VPN cu scop general.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

NordVPN deblochează Amazon Prime Video în străinătate?

Amazon Prime Video este puțin diferit de platforme precum Netflix. Puteți naviga în biblioteca de conținut a oricărei țări din orice parte a lumii, accesând pur și simplu site-ul Amazon al unei anumite țări. De exemplu, pentru a vedea biblioteca americană, nu ar trebui să accesați www.amazon.com/av, dar pentru a vedea conținut japonez, trebuie să aveți nevoie de www.amazon.co.jp/av.

in orice caz, fără VPN, nu veți putea urmări nimic care nu este inclus în biblioteca țării de origine. În schimb, veți vedea un mesaj care spune:

Acest titlu nu este disponibil în locația dvs.

NordVPN este în prezent în măsură să deblocheze bibliotecile din Marea Britanie și SUA. Alte biblioteci sunt inaccesibile datorită măsurilor extrem de stricte de blocare geografică a Amazonului, mai degrabă decât a unei defecțiuni din partea NordVPN. De fapt, există foarte puține VPN-uri care pot debloca chiar și Amazon Prime Video în aceste locații.

Cu toate acestea, există o ușoară captură: puteți accesa doar Amazon Prime Video pe un computer desktop (Windows, MacOS sau Linux). Această problemă afectează fiecare VPN, însă nu doar NordVPN; pe platformele mobile, sunteți forțat să utilizați aplicația Amazon, care afișează numai biblioteca de domiciliu, indiferent dacă utilizați sau nu o VPN. Pe partea strălucitoare, puteți utiliza orice server vă place, deoarece toate (în afară de cele din Marea Britanie și Germania) deblochează automat versiunea americană a Amazon Prime Video, similar cu ceea ce face NordVPN cu Netflix.

Cum deblochează Amazon Prime Video cu NordVPN

Deblocarea Amazon Prime Video în străinătate este mai ușoară decât ai putea crede. Urmați pașii de mai jos pentru a-l accesa de oriunde în lume:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la NordVPN dacă nu ați fost deja.
 2. Descărcați și instalați aplicația desktop adecvată pentru sistemul dvs. de operare (NordVPN are clienți desktop pentru Windows, MacOS și Linux).
 3. Decideți în ce țară biblioteca doriți să răsfoiți.
 4. Conectați-vă la unul dintre serverele NordVPN din locația dorită.
 5. Accesați site-ul web regional regional relevant (vezi mai jos) și încercați să încărcați un videoclip. Dacă nu se încarcă imediat, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi actualizați pagina.

VPN-urile gratuite deblochează Amazon Prime Video?

VPN-urile gratuite pot părea că oferă o modalitate ușoară de accesare a conținutului geo-blocat în străinătate, dar în realitate, acesta este rareori cazul. Cu mai mulți utilizatori decât rețelele lor pot suporta în mod adecvat, VPN-urile gratuite oferă adesea viteze foarte lente. Acest lucru provoacă timpi lungi de tamponare, bâlbâială frecventă și vă poate limita la videoclipuri cu rezoluție scăzută, dacă puteți viziona deloc. De asemenea, Amazon Prime Video este foarte bun în detectarea VPN-urilor, așa că este foarte puțin probabil ca un serviciu gratuit să poată debloca această platformă.

Deși aceste servicii nu vă taxează să le utilizați, acestea nu sunt cu adevărat gratuite: în schimb, plătiți cu informații personale în schimb. De exemplu, ei pot urmări anunțurile pe care faceți clic și pot ghici gusturile și nemulțumirile. Mai mult, unele VPN-uri gratuite stochează cookie-uri de urmărire în browserul dvs. care le permit să colecteze date, inclusiv site-urile pe care le vizitați cel mai des și orele în care faceți acest lucru. Aceste informații pot fi ulterior vândute agenților de publicitate fără cunoștința dvs..

Poate fi dificil să găsești chiar și o VPN sigură gratuită pe care să o folosești. Cercetările recente arată că din 283 de aplicații examinate, 18% nu au criptat traficul de utilizatori deloc. 84% și 66% au scurs informații despre IPv6 și, respectiv, DNS. În mod îngrijorător, au existat, de asemenea, zeci de aplicații care transportă programe malware prezentate ca VPN-uri gratuite găzduite pe Google Play Store. Servicii cunoscute nu sunt nici o garanție a siguranței; am văzut că unul își vinde lățimea de bandă a utilizatorilor pentru profit (și facilitează o botnet în proces). Pentru a vă proteja pe dvs. și datele dvs., vă recomandăm să utilizați un furnizor VPN de încredere cu o primă politică de confidențialitate pentru client.

Utilizarea unui VPN cu Amazon Prime Video: Întrebări frecvente

Trebuie să creez un nou cont Amazon?

Nu. Cu toate că, în timp ce Amazon SUA vă permite să vă autentificați cu un cont din Marea Britanie și invers, alte țări par să aibă propriile lor baze de date pentru utilizatori și vor spune că contul dvs. nu a fost găsit. Aceasta nu este încă o problemă, întrucât NordVPN nu poate debloca serviciul în aceste locații, dar dacă va găsi o soluție de rezolvare, aceasta va fi un alt obstacol de depășit.

Schimbarea locației mele de origine Amazon deblochează conținutul străin?

Cum să schimbi țara de origine Amazon

S-ar putea. Acestea fiind spuse, merită remarcat faptul că Amazon va încerca în continuare să verifice locația dvs. reală înainte de a vă permite să urmăriți ceva. Dacă VPN-ul dvs. nu poate debloca bibliotecile anumitor țări, schimbarea locației de domiciliu nu va avea niciun efect. De asemenea, după ce schimbi locația de domiciliu pentru prima dată, poate fi necesar să contactați asistența clienților pentru a o schimba din nou.

Aceasta înseamnă că, dacă intenționați să schimbați locația de domiciliu ori de câte ori doriți să faceți flux, ar deveni extrem de evident pentru Amazon ceea ce faceți. În acest moment, depinde de Amazon: chiar ar putea decide să te împiedice să folosești Prime Video în întregime.

Am nevoie de un VPN dacă călătoresc doar în UE?

Dacă aveți un cont european Amazon, veți putea urmări o selecție de titluri la fel de normală atunci când călătoriți prin alte țări europene. În plus, conținutul Prime Original este accesibil chiar și în afara Europei. Cu toate acestea, conținutul disponibil în aceste circumstanțe este destul de limitat. Prin comparație, NordVPN vă permite să accesați două biblioteci complete din orice parte a lumii.

Ce titluri exclusiv din regiune pot viziona pe Amazon Prime Video?

Cu NordVPN, veți putea accesa zeci de filme și emisiuni TV exclusiv din țară pe Amazon Prime Video. Mai jos am inclus o listă scurtă cu unele dintre acestea:

 • Transformatoare: Ultima noapte (numai în SUA)
 • Început (numai în Marea Britanie)
 • Numele dvs. (doar în Marea Britanie)
 • Oficiul (numai în SUA)
 • The Walking Dead (doar în Marea Britanie)
 • Eu, Tonya (doar în Marea Britanie)
 • Psych (numai în SUA)
 • Hell’s Kitchen (numai în SUA)
 • Lady Bird (numai în SUA)
 • The Big Sick (doar în Marea Britanie)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 70

Adblock
detector