Funcționează NordVPN cu BBC iPlayer? Iată ce trebuie să știți

Funcționează NordVPN cu BBCiPlayer

La fel ca majoritatea serviciilor de streaming majore, BBC iPlayer este blocat în regiune, ceea ce înseamnă că este disponibil numai într-o anumită regiune: în acest caz, Marea Britanie. Dacă încercați să folosiți BBC iPlayer în străinătate, veți vedea una dintre cele două erori, fie „Acest conținut nu este disponibil în locația dvs..”Sau„BBC iPlayer funcționează doar în Marea Britanie. Ne pare rău, se datorează problemelor legate de drepturi.”Acest lucru se întâmplă deoarece serviciul a verificat adresa dvs. IP și a observat că nu sunteți în Regatul Unit. Din fericire, există o soluție simplă: conectarea la un VPN.

VPN-urile vă permit să vă conectați la servere din altă parte a lumii și să obțineți o adresă IP temporară, specifică regiunii. Acest lucru face ca site-urile și serviciile cu restricții geo-închise să creadă că sunteți de fapt într-o altă țară, ceea ce înseamnă că le puteți utiliza în străinătate. Cu toate acestea, BBC iPlayer are funcții de detectare a VPN-urilor destul de puternice și doar o mână de VPN-uri îl pot debloca în mod sigur. Mai jos, vom testa un serviciu extrem de popular, NordVPN, pentru a vedea dacă vă permite să urmăriți BBC iPlayer în străinătate.

NordVPN deblochează BBC iPlayer?

Ne-am conectat la câteva dintre serverele britanice NordVPN și am încercat să transmitem conținut live și la cerere pe BBC iPlayer. Rezultatele au fost imediat evidente: NordVPN deblochează BBC iPlayer cu ușurință, fără a fi nevoie să schimbați nicio setare.

În plus, vă permite chiar să vizionați pe dispozitive mobile, atât pe site-ul mobil, cât și în aplicația BBC iPlayer. Trebuie remarcat faptul că nu toate serverele pe care le-am încercat, deși, dacă întâmpinați probleme, vă recomandăm să contactați asistența pentru clienți pentru a afla ce server să utilizați.

De ce ar trebui să aleg NordVPN?

NordVPNIanuarie 2020 bloca bbc iplayerTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN deblochează BBC iPlayer, dar este capabil de mult mai mult decât atât. Acest serviciu low-cost are peste 5.000 de servere de mare viteză în 60 de țări, precum și o capacitate excepțională de deblocare.

Aceasta înseamnă că puteți utiliza NordVPN pentru a accesa servicii de streaming din întreaga lume, inclusiv Netflix SUA, ITV Hub și beIN Sports. În plus, NordVPN vă permite să aveți până la șase conexiuni simultane, astfel încât să puteți viziona pe orice dispozitiv doriți.

Acest serviciu are o gamă largă de caracteristici de securitate și confidențialitate, inclusiv criptare de 256 biți, un comutator de oprire, protecție împotriva WebRTC, IPv6 și scurgeri DNS, blocare automată a anunțurilor și scanare malware, precum și o politică fără jurnal. Puteți plăti chiar cu Bitcoin dacă doriți un alt strat de anonimat.

NordVPN are o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri, astfel încât dacă nu sunteți neimprimate sau aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp (dacă sunteți în concediu, de exemplu), puteți doar să anulați și să vă primiți banii înapoi.

Cel mai bun VPN BUDGET PENTRU STREAMING: NordVPN este un serviciu rapid și versatil, cu cele mai bune funcții de securitate în clasă, o politică cu jurnal zero și posibilitatea de a debloca BBC iPlayer de oriunde..

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

Cum să urmăriți BBC iPlayer în străinătate cu NordVPN

Deblocarea BBC iPlayer în străinătate nu ar putea fi mai simplă cu NordVPN. Urmați pașii de mai jos pentru a transmite toate emisiunile preferate din afara Regatului Unit.

Iată cum puteți viziona BBC iPlayer în străinătate cu Nord VPN:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la NordVPN dacă nu ați făcut-o deja. Vă puteți abona pentru o lună sau unul, doi, sau trei ani.
 2. Apoi, creați un cont BBC iPlayer. Vi se va cere să introduceți un cod poștal britanic, dar BBC nu verifică de fapt dacă locuiți acolo, astfel încât să funcționeze vreun cod poștal valid.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele NordVPN din Marea Britanie.
 4. Conectați-vă la BBC iPlayer. În timp ce legislația britanică impune să aveți o licență TV pentru a utiliza acest serviciu, BBC iPlayer se bazează pe un sistem de onoare.
 5. Încercați să urmăriți ceva. Videoclipul ar trebui să înceapă imediat, dar dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîncărcați pagina. Dacă mai aveți probleme, încercați un server diferit sau contactați asistența pentru clienți NordVPN pentru asistență suplimentară.

Pot debloca BBC iPlayer cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot fi tentante, dar vă sfătuim cu fermitate să le folosiți. Pentru început, datorită caracteristicilor stricte de restricție geo-restricționată ale BBC iPlayer, majoritatea pur și simplu nu vor funcționa. Chiar dacă găsiți unul care face acest lucru, probabil că veți constata că difuzarea tuturor este dificilă. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea VPN-urilor gratuite au mai mulți utilizatori decât pot susține rețelele lor, ceea ce duce la viteze foarte mici, video bâlbâie și perioade lungi de buffering.

Este dificil de spus dacă VPN-ul gratuit pe care îl utilizați este sigur. Un studiu a testat peste 280 de aplicații VPN gratuite și a descoperit că aproape 40% conține malware. Problemele nu s-au oprit aici și în jur de 80% au fost vulnerabile la scurgeri IPv6 și 18% nu au folosit nicio cifrare, ceea ce le face să nu fie mai sigure decât navigarea normală. Furnizorii cunoscuți nu sunt neapărat mai buni, așa cum am văzut în 2015, când Hola a fost prins vânzând lățimea de bandă a utilizatorului pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Utilizarea unei VPN de încredere, cu caracteristici de securitate puternice, o politică fără jurnalele de înregistrare și un istoric de protecție a vieții private este cel mai bun mod de a vă proteja.

Am nevoie de VPN dacă sunt deja în Marea Britanie?

Puteți viziona conținut pe BBC iPlayer fără VPN dacă sunteți în Marea Britanie, dar vă recomandăm totuși să folosiți unul. VPN-urile fac mai mult decât vă permit să ocoliți restricțiile regionale; de asemenea, vă criptează traficul, împiedicându-l să fie citit de către snoopers precum furnizorul de servicii Internet (ISP), guvernul și angajatorul. Se știe că unii furnizori de servicii Internet limitează viteza utilizatorilor care circulă frecvent, dar fără o dovadă concretă a ceea ce faceți, accelerarea vitezei dvs. de rețea devine mai greu pentru ei.

Ce pot urmări pe BBC iPlayer?

BBC iPlayer vă permite să transmiteți în direct 11 canale TV și un post de radio, gratuit. Oferă o multitudine de conținut la cerere, inclusiv de la documentare până la piese de teatru. Mai jos, am enumerat care fluxuri live BBC sunt disponibile și câteva dintre cele mai populare titluri ale serviciului:

Fluxuri vii

 • BBC1
 • BBC2
 • CBeebies
 • BBC3
 • BBC4
 • CBBC
 • BBC Scoția
 • stirile BBC
 • Radio 1
 • Parlamentul BBC
 • BBC Alba
 • S4C

Spectacole populare

 1. Poldark
 2. Uciderea Evei
 3. Eastenders
 4. Peaky Blinders
 5. Medic care
 6. Fleabag
 7. Cine te crezi?
 8. Holby City
 9. Fata noastră
 10. Miranda

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 53

Adblock
detector