Getflix nu funcționează cu Netflix, încercați această soluție

getflix

Getflix este un furnizor de servicii de proxy și VPN inteligent DNS care și-a creat un nume, permițând abonaților să deblocheze Netflix din afara SUA. De atunci, Netflix a prăbușit servicii precum Getflix, așa că, în ciuda numelui, Getflix este blocat de Netflix și nu va funcționa. Poate debloca o mulțime de alte servicii de streaming, dar site-ul web nu mai menționează niciodată Netflix, așa că ne îndoim că o parte din serviciul său va fi reluat în curând. Dacă o face, vom posta actualizări aici.

Netflix a întrerupt majoritatea serviciilor de deblocare în 2016, la scurt timp după lansarea globală, pentru a accesa deținătorii de drepturi de autor care fac bani din restricțiile de licență din țară. A permite doar vizionarea anumitor emisiuni în anumite țări este rău atât pentru Netflix, cât și pentru clienți – și duce probabil la mai multă piraterie -, dar ajută la alinierea buzunarelor studiourilor și editorilor..

Interzicerea Netflix pentru serviciile proxy VPN și DNS nu este etanșă. O mulțime de furnizori VPN pot să ocolească în continuare eroarea de proxy pe care o întâlnesc acum utilizatorii Getflix atunci când încearcă să urmărească Netflix:

„Păi, ceva nu a mers bine. Se pare că folosești un deblocator sau un proxy. ”

Deși este imposibil să se stabilească cât timp vor rezista, VPN-uri precum ExpressVPN au menținut servere care deblochează Netflix de mai bine de un an acum.

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este recomandarea noastră de top pentru utilizatorii Getflix frustrați care doresc o modalitate ușoară de a debloca Netflix. ExpressVPN are multe pentru asta:

 • Deblochează Netflix într-un browser desktop
 • Deblochează aplicația Netflix pe iOS și Android
 • Vinde routere pre-configurate și permite utilizatorilor să flash gratuit firmware-ul de router wifi gratuit pe dispozitivele compatibile, permițându-vă să conectați console de jocuri, streaming de casete media și televizoare inteligente la VPN
 • Toți abonații au acces la MediaStreamer, un serviciu proxy inteligent DNS care poate rula separat de VPN. Util pentru console de jocuri și unele dispozitive media streaming precum Apple TV
 • 24/7 Suport pentru chat live care vă poate spune ce servere lucrează în prezent cu Netflix
  PureVPN deblochează Netflix? Îl punem la încercare

MAI BUN VPN PENTRU GETFLIX: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și fiabilă, care deblochează toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix, Hulu și Amazon Prime. Are caracteristici de securitate și confidențialitate de top și nu păstrează jurnalele de activitate. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Cum se deblochează Netflix cu un proxy VPN sau DNS

Modul de deblocare a Netflix depinde de dispozitiv. Navigatoarele web cum ar fi Chrome și Firefox de pe desktopuri și laptopuri tind să fie cele mai ușoare. Trebuie doar să descărcați software-ul VPN, să vă conectați și să vă conectați la un server optimizat Netflix. De asemenea, poate fi necesar să dezactivați IPv6 pentru a preveni scurgerile care v-ar putea oferi adevărata locație și vă pot bloca. În mod implicit, ExpressVPN previne scurgerile DNS, dar poate fi necesar să comutați această setare în alte aplicații VPN.

VPN-urile tind să aibă mai greu timp să învingă interzicerea proxy pentru aplicațiile mobile Netflix pentru Android și iOS, dar unii au reușit să o ocolească. Vă recomandăm să opriți GPS-ul înainte de a deschide aplicația Netflix.

Unele dispozitive nu acceptă VPN-uri, dar vă permit să modificați setările DNS. Uitați-vă în jurul setărilor de rețea ale dispozitivului dvs. pentru a vedea dacă există un loc unde puteți introduce propriile dvs. servere DNS. Veți obține adresele IP pentru aceste servere de la VPN sau de la furnizorul dvs. DNS inteligent. Aceasta este o opțiune viabilă pentru proprietarii Apple TV și PS4, în special.

Dacă dispozitivul dvs. nu acceptă VPN-uri sau proxy-uri DNS, va trebui să configurați VPN sau DNS pe un router wifi și să conectați dispozitivul la acesta. Puteți face acest lucru fie pe un router wifi fizic, fie puteți crea un router virtual activat prin VPN folosind un laptop de rezervă. Un router fizic va necesita un firmware compatibil VPN. Puteți instala acest lucru singur dacă vă simțiți înțelepți în tehnologie și modelul de router îl acceptă sau puteți cumpăra un router preconfigurat de la furnizorul VPN. Vă recomandăm firmware-ul DD-WRT sau Tomato dacă căutați o opțiune gratuită și open-source, dar ExpressVPN are cele mai bune mâini de firmware personalizate dacă aveți un abonament.

  Qubes, Whonix sau Tails: ce distro Linux ar trebui să folosești pentru a rămâne anonim?

Vezi și: Cele mai bune VPN-uri pentru routere DD-WRT în 2023

Routerele virtuale folosesc laptopul ca hotspot wifi. Puteți afla cum să configurați un router virtual activat prin VPN pe MacOS și Windows utilizând tutorialele noastre.

Care este diferența dintre un proxy DNS inteligent și VPN?

Smart DNS, numit și un proxy DNS, efectuează solicitările DNS prin intermediul unui server într-o locație îndepărtată pe care o alege utilizatorul. DNS, sau sistemul de nume de domeniu, este utilizat de majoritatea dispozitivelor conectate la internet pentru a potrivi numele de domenii (cum ar fi „compareitech.com”) cu adresele IP ale serverelor pe care se află acele site-uri și servicii. Când trimiteți o solicitare pentru „netflix.com”, acea solicitare se adresează de obicei la un server DNS din apropiere, operat de ISP-ul dvs., care rezolvă domeniul la adresa IP a unui server Netflix. Acest lucru permite Netflix să determine locația dvs..

Modificând unde sunt trimise solicitările DNS, este posibil să păcăliți Netflix să vă gândiți că nu sunteți undeva. Dar, de asemenea, este destul de ușor pentru Netflix să detecteze aceste încercări de a ocoli restricțiile de conținut și de a le bloca ulterior, de aceea Getflix nu mai poate debloca.

O VPN sau rețea privată virtuală criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv – nu doar cererile DNS – și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație aleasă de utilizator. Aceasta schimbă adresa dvs. IP la una asociată cu țara în care doriți să pară. Serviciile VPN bune operează propriile servere DNS, astfel încât atât solicitările DNS, cât și conținutul în sine sunt trimise prin tunelul criptat. Prin conectarea la un server din SUA, utilizatorii pot accesa catalogul american Netflix.

  Cum să urmăriți înotul adulților în străinătate (în afara SUA) cu un VPN

Un VPN încetinește conexiunea dvs. mai mult decât un proxy DNS, dar vine cu alte câteva avantaje. Principalul dintre aceștia, îmbunătățește considerabil confidențialitatea și securitatea online, protejând utilizatorii împotriva hackerilor, supravegherii guvernamentale și furnizorilor de servicii internet. De asemenea, pot fi utilizate pentru a ocoli sistemele de cenzură precum Marele Firewall din China.

Ca și proxy-urile inteligente DNS, majoritatea serverelor VPN au fost blocate de Netflix. Dar câteva companii au resurse și expertiză pentru a rămâne cu un pas înaintea serviciului preferat de streaming premium din lume. Rețineți că nu toate serverele vor funcționa tot timpul, așa că vă recomandăm să consultați serviciul pentru clienți al furnizorului dvs. pentru a vă întreba cu care să vă conectați.

About the author

Comments

 1. ru utilizatorii Getflix care doresc să deblocheze Netflix din afara SUA. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți că Netflix a început să ia măsuri împotriva serviciilor de proxy și VPN, așa că nu există nicio garanție că veți putea accesa Netflix cu un astfel de serviciu. ExpressVPN este o opțiune bună pentru utilizatorii frustrați de Getflix, dar trebuie să fiți pregătiți să plătiți pentru un serviciu de calitate. În general, este important să fiți conștienți de riscurile și limitările utilizării unui serviciu de proxy sau VPN pentru a accesa Netflix din afara SUA.

Comments are closed.