Ghid: 6 cele mai bune suplimente TV Kodi Live pentru 2017 care funcționează de fapt!

Transmiterea video la cerere este atât comodă, cât și economisire de timp. Nu trebuie să aștepți o anumită oră pentru a viziona emisiunile preferate, spre deosebire de transmisiile TV tradiționale. Cu toate acestea, televiziunea în direct își are avantajele. De exemplu, evenimente precum ceremonii de premiere muzică și video sunt de obicei transmise live. Îi poți urmări ulterior, dar până atunci ai văzut deja spoilerele pe rețelele de socializare. Oricare ar fi motivul, dacă doriți TV live, îl puteți obține prin Kodi.

Cu toate acestea, este important să înțelegem că există atât Kodi-uri oficiale cât și neoficiale pentru conținutul transmis în direct. Fie că transmiteți Kodi pe computer, pe dispozitivul Amazon Fire TV sau în altă parte, suplimentele pe care le instalați vor fi aceleași.

Ghidul nostru se concentrează în mod special pe suplimentele oficiale Kodi care oferă acces în streaming legal la TV live. La final, am oferit o imagine de ansamblu detaliată a suplimentelor populare neoficiale și terțe pe care le puteți vedea enumerate în altă parte. Am oferit mai multe informații cu privire la ceea ce fac aceste suplimente și de ce, în schimb, recomandăm suplimentele oficiale.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Utilizați un VPN cu Kodi

VPN-urile criptează traficul dvs. pe internet și îl reintegra printr-un server în locația la alegere, ascunzându-vă locația și identitatea. Indiferent dacă utilizați suplimente Kodi oficiale sau neoficiale, transmiterea surselor TV în direct prin unele suplimente Kodi nu poate fi sancționată de furnizorul de servicii de internet..

Ținând cont de acest lucru, ei pot încerca apoi să vă accelereze conexiunea atunci când utilizați un serviciu, cum ar fi Kodi.

Cu toate acestea, accelerarea vitezei nu este singura preocupare atunci când utilizați Kodi cu diferite suplimente. Există riscuri de confidențialitate și securitate pentru toate tipurile de suplimente. Complementele Kodi pot fi utilizate pentru a implementa atacuri de hack-uri din partea utilizatorilor Kodi. Când descărcați și executați un supliment Kodi, faceți acest lucru deseori prin conexiuni nesecurizate. Complementul în sine poate fi deturnat și utilizat pentru a monitoriza datele de pe internet, pentru a fura parolele și numele de utilizator și chiar pentru a accesa hard disk-ul computerului.

În timp ce unii utilizatori apelează la rularea Kodi într-o cutie de nisip, evitarea acestei situații prin criptarea traficului de date este o modalitate mai ușoară, mai preferabilă de a gestiona multe dintre riscurile de securitate implicate. Utilizatorii Kodi au pierdut date și au avut dispozitivele hackate în trecut, cu unele suplimente, cum ar fi suplimentul Exodus, fiind utilizate pentru a crea botnete DDoS.

Pentru a evita acest lucru, este recomandată conectarea la un VPN atunci când utilizați Kodi. Un VPN vă va asigura că datele dvs. nu sunt expuse prin streaming suplimentar.

Rețineți că VPN-urile vă permit, de asemenea, să accesați conținut geore-restricționat și să vă protejați confidențialitatea online.

Streamingul necesită o cantitate mare de lățime de bandă. Fluxurile în direct, în special, nu comprimă video atât de mult și necesită astfel mai multă lățime de bandă. Un furnizor VPN de încredere, rapid și sigur este esențial. Vă recomandăm IPVanish, care este o alegere populară pentru comunitatea Kodi și oferă conexiunea robustă necesară, capacitatea abundentă și un nivel ridicat de protecție a vieții private.

Putem confirma că IPVanish funcționează cu toate addon-urile Kodi pe care le-am testat și este foarte popular în cadrul comunității Kodi. Dacă doriți să încercați un furnizor alternativ, puteți găsi lista noastră completă aici cu serviciile VPN Kodi recomandate.

Alertă de ofertă: IPVanish le-a oferit cititorilor noștri o reducere de 60% la planul lor anual aici. și o reducere de 25% la planul lunar.

Sfat: Dacă utilizați Kodi cu un Amazon Fire Stick IPVanish, puteți fi ușor instalat direct pe dispozitiv. Consultați ghidul nostru de instalare VPN Fire Stick pentru detalii.

Kodi v17.3 „Krypton” este cea mai recentă versiune stabilă de Kodi disponibilă pentru descărcare

Cele mai bune suplimente oficiale TV live Kodi

Mai jos, am enumerat și am descris cele mai bune suplimente Kodi TV în direct. Veți găsi un amestec de suplimente care oferă fluxuri TV live în mod legal și gratuit, cu unele care vă oferă acces la canale excelente prin abonamente premium.

USTVnow Plus

kodi_ustvnow_install
Înainte de a utiliza USTVnow Plus, mai întâi va trebui să vă înscrieți pentru un cont aici. Complementul oferă șapte canale americane gratuit, cu abonament gratuit, dar există abonamente plătite la prețuri accesibile, care oferă până la 28 de canale în rezoluție HD.

kodi_live_tv_great_us_tv_now_plus_subscriptions
Canale precum ABC, CW, PBS și Vulpe cu USTVnow Plus sunt prezenți.

Veți găsi USTVNow disponibil în depozitul SuperRepo.

iPlayer WWW (BBC iPlayer)

iPlayer
iPlayer wWW oferă tot conținutul disponibil pe popularul site BBC iPlayer. Atât conținutul la cerere, cât și cel live pot fi găsite pe iPlayer wWW. Vă rugăm să rețineți, însă, că este necesară o adresă IP din Marea Britanie pentru a vizualiza conținutul pe iPlayer și prin extensie iPlayer wWW. În plus, BBC iPlayer este disponibil numai pentru cei cu licență BBC TV validă.

Dacă nu sunteți de fapt în Marea Britanie, atunci este recomandat un VPN să vă schimbați adresa IP în una din Marea Britanie. Pur și simplu selectați Priveste in direct pentru a începe să vizionați conținutul live disponibil de pe canalele preferate ale BBC.

Adăugarea BBC iPlayer este disponibilă în depozitul oficial suplimentar Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn
Disponibil în depozitul SuperRepo, FilmOn Simple conține o multitudine de canale. Categoriile variază de la TV de afaceri, Muzică și Divertisment la Stil de viata și Corp & Suflet. Conținutul este în engleză, precum și în alte limbi, precum rusă și italiană. Puteți găsi, de asemenea, conținut radio în direct FilmOn Simple.

Dacă întâmpinați probleme de redare a conținutului cu acest supliment, treceți peste complement și faceți clic dreapta / apăsați „c” dacă utilizați o tastatură USB standard sau apăsați butonul „ghid” de pe o telecomandă MCE..

kodi_fimon_live_tv_settings
Selectați Setări suplimentare și set Calitatea FilmOn la Scăzut.

kodi_fimon_live_tv_quality_settings
Acest lucru ar trebui să ajute dacă sursele de conținut par să nu înceapă să joace.

PS Vue (supliment PlayStation Vue)

Suplimente kodi live TV
Dacă aveți un cont PlayStation Vue, îl puteți accesa prin suplimentul PS Vue Kodi. Pe deplin legal și disponibil prin Depozitul oficial Kodi Add-on, suplimentul PS Vue vă permite să introduceți în acreditările PlayStation Vue și să vă uitați la televiziunea în direct direct prin Kodi.

De ce să folosiți Kodi peste aplicația PlayStation Vue? Kodi o face mai bine. În calitate de player media, Kodi oferă o vizionare mai bună decât aplicația PlayStation Vue pe multe dispozitive unde este oferită. În plus, puteți comuta mai ușor între diferite servicii folosind suplimentul Kodi pentru PlayStation Vue, făcând suplimentul PS Vue pentru a vă vizualiza serviciul de abonare..

Client Sky Go

Sky go addon-uri TV în direct
Dacă aveți un cont Sky, îl puteți accesa prin Sky Go. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți utiliza suplimentul Sky Go Client pentru a avea acces și la fluxurile Sky. Aproape tot conținutul transmis de Sky este disponibil prin Sky Go și, prin urmare, Clientul Sky Go, cu excepția evenimentelor Sky Sports Box Office. Box Office, care operează ca Pay-Per-View în S.U.A., nu poate fi vizualizat și poate fi accesat numai prin alte mijloace din afara Kodi.

Clientul Sky Go funcționează numai pentru rezidenții din Marea Britanie și numai pentru cei care au credințe oficiale de cont. Puteți introduce respectivele credențiale în suplimentul odată ce îl încărcați, apoi puteți accesa fluxurile dvs..

Clientul Sky Go este disponibil prin intermediul depozitului SuperRepo.

Componente neoficiale Kodi pentru TV live

În timp ce multe suplimente Kodi oferă conținut legitim, unele considerate neoficiale. Aceste suplimente sunt foarte populare, dar variază de la zona gri până la cele mai dubioase din punct de vedere legal. Mai jos sunt câteva dintre suplimentele pe care le puteți găsi recomandate pe alte site-uri pentru TV live.

cCloud TV

ccloud TV
Ce este? cCloud TV este un add-on Kodi IPTV cu o bază mare de utilizatori și o mare varietate de conținut în mai multe limbi. cCloud TV scartape web-ul, căutând diferite opțiuni de streaming dintr-o mare varietate de surse, care în acest moment scrie, include câteva mii de canale de pe tot globul.

De ce ar trebui să o evitați? Deși este popular, marea majoritate a celor oferite de cCloud TV sunt fluxurile de conținut piratate. Deși există câteva canale enumerate, cum ar fi webcam-urile disponibile publicului, care pot fi redistribuite fără întrebări privind drepturile de autor, cea mai mare parte nu este valabilă din oferta de conținut a cCloud. Nu recomandăm cCloud TV ca sursă de streaming de TV în direct, deoarece acest supliment oferă în principal fluxuri piratate. Celelalte opțiuni legale din această listă oferă un conținut mai bun cu o calitate superioară.

Cuantic

Ghid: 6 cele mai bune suplimente TV Kodi Live pentru 2017 care funcționează de fapt!

Ce este? Cuantic oferă o selecție largă de canale TV în direct din mai multe surse. Quantum oferă o cantitate mare de conținut și este foarte popular în rândul utilizatorilor suplimentari terți datorită sprijinului puternic pentru dezvoltatori și selecției numeroase.

De ce ar trebui să o evitați? Quantum are aceeași problemă cu cCloud TV: s-ar putea să găsiți un flux perfect legal aici sau acolo, dar veți fi greu să faceți acest lucru. În schimb, marea majoritate a ceea ce oferă Quantum este conținutul piratat. Din acest motiv, wNu recomandați Quantum pentru fluxurile TV în direct. Celelalte opțiuni din lista suplimentelor oficiale oferă o experiență de vizualizare mai bună. 

Playlists turci din Marea Britanie

Marea Britanie turcă

Ce este?
Playlistul turc din Marea Britanie este un monstru evaziv. Motivul principal pentru acest lucru este că dezvoltatorul continuă să respecte legislația Regatului Unit în ceea ce privește fluxurile piratate. Într-adevăr, acesta este accentul principal, dar nu singurul focal, al suplimentului de playlist turc din Marea Britanie. Playlists turci din Marea Britanie oferă în primul rând canale din SUA și Marea Britanie prin mijloace oarecum dubioase. Acesta nu se scurge de la alte surse, cum ar fi cCloud, ci le oferă mai direct.

De ce ar trebui să o evitați? Playlist-urile turce din Marea Britanie sunt populare datorită calității sale, dar sunt o calitate care este născută din pirateria mai flagrantă. Nu recomandăm playlist-urile Turk Turk din Marea Britanie pentru streaming TV în direct, dat fiind faptul că dezvoltatorul acestui supliment nu are drepturi legale pentru a transmite conținutul.

Vezi si: Cel mai bun film Kodi adaugă pentru 2017.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 25

Adblock
detector