Hack-ul de încercare gratuit ExpressVPN (testat ian 2020)

ExpressVPN Hack Free Trial

Am actualizat acest hack-ul de încercare gratuit ExpressVPN și vă putem confirma că funcționează încă în ianuarie 2020.

ExpressVPN este prevăzut în mod regulat ca oferind cel mai bun serviciu VPN disponibil, având una dintre cele mai vaste rețele de servere din industrie, securitate solidă, abilități excelente de deblocare și multe altele. Este un serviciu la un preț rezonabil și oferă reduceri abrupte pentru termeni mai lungi. Cu toate acestea, semnarea unui contract pe o durată lungă pentru un serviciu pe care nu ați încercat-o niciodată nu va sta bine cu mulți utilizatori.

În timp ce un număr mic de VPN-uri oferă studii gratuite direct, în cazul în care nu plătiți nimic în avans, acestea devin mai puțin obișnuite. Oricum, încercările gratuite vin cu dezavantajele lor, despre care vom discuta mai jos. În schimb, ExpressVPN oferă un Garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile (acest link vă oferă și 3 luni suplimentare în plus cu planul de 12 luni, dacă decideți să îl păstrați dincolo de perioada de încercare).

Acesta este în esență un cont de încercare gratuit de o lună, singura diferență fiind aceea că plătiți și apoi primiți o rambursare. Lucrul despre procesul gratuit ExpressVPN care îl face diferit de alții este că nu există restricții ascunse, iar obținerea rambursării este simplă, ceea ce o face un acord fără riscuri.

Aici, vă explicăm exact cum să vă înscrieți la serviciu și cum să vă anulați contul înainte de încheierea procesului. Vom discuta, de asemenea, mai multe despre garanțiile de returnare a banilor și procesele gratuite în industria VPN, astfel încât să puteți vedea de ce acesta iese în evidență.

Cum să pirateze garanția de returnare a banilor ExpressVPN

Urmați acești pași pentru a hack garanția de returnare a banilor pentru a o transforma într-un cont de încercare gratuit și pentru a obține un complet 30 de zile de serviciu VPN gratuit. Cheia de aici este să vă asigurați că vă amintiți să anulați abonamentul înainte de expirarea celor 30 de zile.

Abonați-vă la ExpressVPN

Pentru a obține proba gratuită de 30 de zile, mai întâi trebuie să vă abonați la servici, ca orice client care plătește obișnuit.

  1. Accesați site-ul ExpressVPN și faceți clic pe GetExpressVPN.

Pagina principală ExpressVPN.

  • Alegeți un termen. Dacă sunteți sigur că veți anula, nu contează care alegeți, dar țineți cont dacă veți dura mai mult, veți fi a perceput întreaga sumă a termenului în avans. Un plan de o lună este cel mai scump pe lună (12,95 USD), dar implică și cea mai mică plată inițială. Dacă decideți să păstrați serviciul, puteți oricând să anulați și să primiți o rambursare și apoi să vă înscrieți pentru o perioadă mai lungă, la un tarif redus.

Prețuri de încercare gratuite ExpressVPN.

  • Introduceți adresa dvs. de e-mail și selectați metoda de plată. ExpressVPN oferă o mulțime de opțiuni pentru metodele de plată, inclusiv carduri majore de credit, PayPal, BitPay și Paymentwall (care include UnionPay, Alipay, Mint și altele). Rețineți că, dacă alegeți să plătiți cu cardul de credit sau PayPal, va fi configurat automat un program de plăți recurente, dar acesta poate fi anulat cu ușurință. Dacă plătiți folosind BitPay sau Paymentwall, este o singură plată. Garanția de returnare a banilor se aplică tuturor tipurilor de plată.

Plata prin proces gratuit ExpressVPN.

  • După ce ați trimis plata, ar trebui să primiți o fereastră de confirmare cu noua parolă. Puteți alege dacă să continuați cu această parolă sau să vă creați propria dvs. De asemenea, ar trebui să primiți un e-mail care să conțină detaliile noului cont.

Parola de încercare gratuită ExpressVPN.

  • După ce ați creat o parolă nouă (dacă alegeți să o faceți), pe ecranul următor vă va afișa codul de activare pentru utilizare în configurare pe Windows, MacOS, Linux și routere.

Cod de activare fără încercare ExpressVPN.

  • Acum urmați instrucțiunile aplicabile pentru a configura software-ul pe dispozitivul dvs. Dacă sunteți pe desktop, descărcarea corespunzătoare ar trebui să apară automat. Dacă nu sau pentru alte dispozitive, instrucțiuni de configurare pot fi găsite în A sustine secțiunea site-ului.
  • Acum nu mai rămâne decât să te bucuri de 30 de zile de serviciu gratuit fără limite. ExpressVPN are viteze mari și măsuri de securitate de vârf, astfel încât puteți naviga, transmite, descărca, torrent și orice altceva doriți să faceți online.

Notă: Garanția durează exact 30 de zile. De exemplu, dacă vă abonați la 1:00 la 1 mai, va trebui să solicitați rambursarea până la 13:00 până la 13:00.

Anulați abonamentul

Dacă, după ce ați utilizat serviciul timp de 30 de zile sau mai puțin, decideți că nu doriți să îl păstrați, atunci este timpul să vă recuperați banii.

Acest lucru este rapid și nedureros și puteți utiliza chat-ul live sau e-mailul pentru a face acest lucru. Pentru chat-ul live, începeți pur și simplu conversația spunându-le că doriți să anulați și sunteți în termenul de garanție pentru returnarea banilor.

Solicitare de anulare a procesului gratuit ExpressVPN.

Reprezentantul poate întreba dacă aveți feedback despre acest serviciu. Acesta este un mod corect pentru companie de a afla dacă există probleme cu produsul său, dar nu ar trebui să considerați că este o presiune pentru a vă păstra abonamentul. Nu trebuie să dați niciun motiv pentru anulare și pur și simplu vă puteți reitera că doriți să anulați.

Solicitare de anulare a procesului gratuit ExpressVPN.

Reprezentantul ar trebui apoi să confirme că abonamentul dvs. a fost anulat și că rambursarea dvs. este pe cale.

Rambursare gratuită ExpressVPN.

Rețineți că este posibil să dureze câteva zile pentru ca rambursarea să fie procesată și pentru ca fondurile să vă fie returnate.

Garanții de returnare a banilor VPN și încercări gratuite

O garanție de returnare a banilor poate fi o modalitate excelentă de a încerca un serviciu sau de a-l utiliza gratuit. În teorie, adică. Din păcate, prea multe VPN-uri dau acestor oferte un nume necorespunzător prin publicitatea garanțiilor de returnare a banilor ademeniți clienții, dar nu reușesc să-i onoreze. Să ne confruntăm, mulți furnizori fără scrupule folosesc noțiunea de garanție de returnare a banilor pentru a obține acea plată inițială și pentru a o menține. Iată câteva aspecte în care ne-am confruntat atunci când încercăm să obținem o rambursare în trecut:

  • Furnizorul este dificil de contactat. Mulți nu au o unitate de chat live sau au una, dar sunt predispuși să nu funcționeze de cele mai multe ori. Ați crede că contactarea lor prin e-mail ar fi pasul logic, dar unii îngreunează găsirea informațiilor de contact, iar alții pur și simplu nu răspund la e-mailurile care solicită anularea contului și o rambursare..
  • Garanțiile sunt disponibile numai pentru anumite metode de plată. Multe VPN oferă o varietate de metode de plată, iar rambursările sunt procesate diferit în funcție de entitatea care l-a procesat. Acesta este un țap ispășitor comun pentru un furnizor VPN, deoarece pot spune că metoda dvs. de plată nu a fost inclusă în garanție. Desigur, informațiile legate de aceste restricții nu sunt indicate în mod clar la momentul plății, ci sunt ascunse în niște litere mici.
  • Ați depășit o limită de resurse. Un alt lucru care poate fi ascuns în tipăritul foarte rar citit este un set de restricții privind cantitatea de resurse care pot fi utilizate pentru ca garanția să fie valabilă. De exemplu, dacă ați depășit o limită de lățime de bandă, acest lucru vă poate face ineligibil pentru o rambursare. Din nou, aceste lucruri sunt rareori enunțate clar atunci când vă înscrieți la serviciu.

Din fericire, așa cum s-a demonstrat mai sus, ExpressVPN nu este interesat de aceste tactici. În schimb, compania realizează că, respectându-și promisiunea, oamenii vor fi mai înclinați să se întoarcă ca clienți sau să-și trimită prieteni la serviciu..

Procese VPN gratuite

Este posibil să vedeți o garanție de restituire a banilor și să fiți reticenți să trimiteți o plată în avans. Și veți fi iertat pentru asta, mai ales că unii furnizori vă fac foarte dificil să primiți banii înapoi. Ca atare, un proces gratuit, în care nu trebuie să trimiteți informații de plată, ar putea suna foarte tentant.

Cu toate acestea, acestea au și dezavantajele lor, cea mai importantă fiind perioada de încercare scurtă. Cu doar câteva zile pentru a încerca un serviciu, este foarte dificil să te simți bine pentru ceea ce poate oferi furnizorul. Cu excepția cazului în care ați alocat timp în mod conștient pentru a testa serviciul, este probabil că nu este suficient timp pentru a efectua toate sarcinile pentru care ați utiliza o VPN. În plus, probabil că nu veți avea șansa să-l încercați la diferite ore ale zilei sau săptămânii, cum ar fi în momentele de vârf când serverele pot experimenta sarcini mai mari, ceea ce duce la viteze mai mici..

Duratele tipice ale încercărilor gratuite sunt de la una la șapte zile. În unele cazuri, puteți vedea un proces gratuit de 14 zile, dar acestea implică de obicei un serviciu foarte limitat. Acest lucru ne aduce la următorul dezavantaj. Mulți furnizori pun restricții grele la ceea ce puteți face în timpul unui proces gratuit. De exemplu, este posibil să fiți păstrate cu capace de date zilnice, limite de lățime de bandă și doar o mică alegere de servere. Ultimul lucru este deosebit de inutil dacă testați serviciul pentru a vedea dacă funcționează cu un serviciu blocat de regiune pentru care este necesar un server într-o locație adecvată.

Este adevărat că unii furnizori VPN oferă încă servicii complete gratuite, dar acestea sunt din ce în ce mai puține. În cazul celor care încă mai rulează, trebuie să vă preocupați, deoarece unii furnizori au motive temeinice pentru a oferi o încercare gratuită fără limite. Vor oferi un serviciu de prim nivel în această perioadă și apoi, după ce veți fi plătit, vor atrage resurse lăsându-vă conexiuni lente, nesigure.

Putem confirma asta Calitatea stelară a serviciului ExpressVPN nu se oprește în timpul sau după perioada de garanție de 30 de zile.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 28

Adblock
detector