Hack-ul NordVPN gratuit (testat ianuarie 2020)

Captura de ecran a paginii de pornire NordVPN


Am actualizat acest hack gratuit de încercare și vă putem confirma că a fost testat cu succes în ianuarie 2020.

NordVPN este unul dintre cele mai mari VPN-uri plătite pe piață astăzi, oferind o rețea vastă de peste 5.000 de servere din 59 de țări. Este cunoscută pentru aplicațiile și extensiile browser-ului prietenoase pentru începători, precum și pentru o securitate puternică și o politică strictă de înregistrare a jurnalelor. În ciuda tuturor acestor lucruri, s-ar putea să nu fiți gata să vă angajați pentru un serviciu pe care nu l-ați încercat niciodată.

În timp ce unele VPN oferă procese gratuite în care nu trebuie să plătiți nimic în avans, astfel de oferte sunt din ce în ce mai puțin frecvente. În schimb, NordVPN include o garanție de returnare de 30 de zile. Diferența este că, în timp ce trebuie să plătiți în avans, puteți obține o rambursare completă atât timp cât anulați în termen de 30 de zile. Acest lucru face în esență Garanția de returnare a banilor de 30 de zile a NordVPN un cont de încercare gratuit de o lună.

Aici vom explica cum puteți să vă înscrieți la NordVPN și să vă anulați contul înainte de expirarea perioadei de încercare gratuite.

Cum să piratați garanția de returnare a banilor NordVPN

Garantarea rambursării banilor NordVPN este mai rapidă și mai ușoară decât ai putea crede, ceea ce o face fără riscuri. Este important să vă amintiți să anulați abonamentul înainte de expirarea celor 30 de zile. Iată ce trebuie să faceți, pas cu pas:

Pentru a obține probele gratuite de NordVPN de 30 de zile, va trebui să vă abonați la NordVPN.

Iată cum puteți utiliza hack-ul de încercare gratuit NordVPN:

 1. Accesați site-ul NordVPN și faceți clic pe Obțineți NordVPN. Acest lucru poate fi exprimat diferit (de exemplu „Economisiți 80% acum”) dacă există o ofertă specială activă).Captura de ecran a paginii de pornire NordVPN
 2. Alegeți un plan. Aveți opțiunea unui plan de o lună, un an, doi ani sau trei ani. Nu uitați, vi se va percepe întreaga sumă a termenului în avans. În timp ce anulați și veți primi o rambursare completă, poate preferați să selectați planul de o lună pentru cea mai mică plată inițială. Dacă ajungeți să decideți să vă abonați la NordVPN pe termen lung, poate doriți să luați în considerare un plan pe termen mai lung, deoarece acestea ies cu mult mai ieftin pe lună..Planurile NordVPN
 3. Creeaza-ti contul. Acest lucru necesită să introduceți adresa de e-mail, precum și o metodă de plată. NordVPN acceptă o gamă largă de metode de plată, inclusiv toate cardurile majore de credit, Amazon Pay, Apple Pay, Google Pay, Sofort, Alipay, UnionPay și criptomonedele. Sub Continua buton, scrie următoarele: „Sunteți 100% susținuți de garanția noastră de returnare de 30 de zile.” Această garanție de returnare se aplică tuturor tipurilor de plată.NordVPN creează cont
 4. După ce ați completat detaliile de plată, veți primi un e-mail cu confirmarea detaliilor contului. Faceți clic pe butonul „Setați parola și activați contulbuton.Cont de activare NordVPN
 5. Creați o parolă pentru contul dvs. NordVPN și faceți clic pe Schimbați parola.Parola setă de încercare gratuită NordVPN
 6. Acum puteți descărca NordVPN pe dispozitiv. Versiunea afișată trebuie să se potrivească cu cea a dispozitivului de navigare pe care îl utilizați. La deschiderea aplicației NordVPN, vi se va solicita să vă conectați.

Aplicație de descărcare gratuită NordVPN

 1. Ești gata! Acum vă puteți bucura de 30 de zile de serviciu gratuit, fără restricții. Nu uitați, garanția de returnare de 30 de zile durează exact 30 de zile. De exemplu, dacă vă abonați la 1 PM la 1 februarie, va trebui să vă solicitați rambursarea până la 12 PM la 31 februarie.

Cum se anulează procesul gratuit NordVPN

Dacă decideți că NordVPN nu este pentru dvs., puteți anula și solicita o rambursare completă. Nu trebuie decât să urmați acești pași simpli:

 1. Accesați site-ul web NordVPN. Click pe Contul meu și introduceți detaliile de conectare dacă nu sunteți deja conectat.
 2.  Sub Serviciile mele, faceți clic pe cele trei puncte de lângă Schimbă planul buton. Apoi faceți clic pe Anulați plățile automate.NordVPN anulează plățile automate
 3. Atunci vi se va cere Confirmați anularea. Veți vedea, de asemenea, o opțiune de a păstra plățile automate în cazul în care vă răzgândiți.
 4. Plățile automate sunt acum anulate! De asemenea, veți vedea acum că planul dvs. VPN spune că va expira în curând.NordVPN anulează plățile automate
 5. În continuare, va trebui să contactați asistența clienților NordVPN pentru a vă anula contul și a solicita o rambursare. Puteți face acest lucru făcând clic pe pictograma bulei de vorbire din colțul din dreapta jos al ecranului.
 6. Efectuați solicitarea de rambursare prin e-mail sau chat live. Vi se vor solicita informații de bază, inclusiv metoda de plată, tipul planului, suma plătită și data plății. Vei primi apoi confirmarea anulării și a rambursării. Rețineți că este posibil să dureze câteva zile pentru ca rambursarea să fie procesată și pentru ca fondurile să vă fie returnate.

Garanții de returnare a banilor VPN

Garanția de returnare a banilor NordVPN este o modalitate excelentă de a încerca gratuit un VPN de calitate timp de până la 30 de zile. De fapt, unele VPN-uri populare oferă garanții chiar și mai lungi înapoi. De exemplu, garanția de returnare a banilor CyberGhost este de 45 de zile. Din păcate, unele VPN nu sunt la fel de fiabile atunci când vine vorba de onorarea propriilor garanții de returnare a banilor și de a o utiliza pentru a atrage clienții și a păstra plata inițială.

Una dintre problemele găsite cu unele garanții de returnare a banilor VPN este aceea că furnizorul în cauză este dificil de contactat. Este posibil ca informațiile de contact să fie greu de găsit sau pur și simplu să nu existe răspunsuri la e-mailuri. Nu este nevoie să vă faceți griji cu această garanție de returnare a banilor NordVPN, deoarece oferă asistență de chat în direct, ușor de găsit. Există, de asemenea, opțiunea de e-mail și, în experiența noastră, NordVPN este foarte rapid să răspundă.

O altă problemă pe care o reprezintă unele garanții de returnare a banilor VPN este aceea că acestea includ un fel de condiție ascunsă cu litere mici. De exemplu, un furnizor VPN poate afirma că o anumită metodă de plată nu este acoperită de garanție. Poate exista chiar o limită a resurselor care pot fi utilizate în perioada de încercare gratuită pentru ca garanția să fie valabilă. În schimb, garanția de returnare a banilor NordVPN este transparentă, fără surprize ascunse.

Procese VPN gratuite

Deși o garanție de returnare a banilor necesită efectuarea unei plăți în avans, o încercare gratuită nu este valabilă. Ca atare, un proces gratuit poate părea mult mai ispititor decât o garanție de returnare a banilor. Cu toate acestea, este important să știm că testele gratuite au o serie de dezavantaje care sunt, de asemenea, demne de luat în considerare.

Una dintre problemele principale ale încercărilor gratuite este aceea că, de obicei, rulează doar câteva zile. Acest lucru vă oferă puțin timp pentru a testa cu adevărat serviciul în cauză. Totuși, garanțiile de returnare a banilor se desfășoară, în general, până la 30 de zile, ceea ce înseamnă că aveți destul timp pentru a încerca serverele în diferite momente ale zilei, precum și diferitele funcții.

Mai mult, încercările gratuite tind să fie foarte limitate, oferind doar cele mai elementare funcții VPN. De exemplu, este posibil să întâlniți mai puține servere și chiar limite de lățime de bandă. Garanția de returnare a banilor NordVPN include acces nerestricționat la toate funcțiile, ceea ce vă ajută să luați o decizie mai informată.

Vezi si:

 • VPN-uri gratuite
 • Hack-ul de încercare gratuit ExpressVPN
 • NordVPN vs ExpressVPN
 • Cupon NordVPN
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 17