Iată cum puteți viziona beIN SPORTS online cu un VPN

Iată cum puteți viziona beIN SPORTS online cu un VPN

BEIN SPORTS este un participant relativ nou în lumea televiziunii difuzate, dar începe deja să-și extindă spațiul. Este o filială a BeIN Entertainment Group - care este deținută și finanțată de jonglernaut-ul mass-media al Qatar-ului Al Jazeera - oferindu-i astfel încredere să concureze cu alte greutăți precum Star Sports și ESPN.

Acoperim fiecare dintre furnizorii VPN de mai jos într-o anumită adâncime, dar dacă aveți timp doar pentru o privire rapidă, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru beIN SPORTS:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru BEIN SPORTS. Rețea de server rapid, care funcționează în peste 90 de țări. Aplicații sigure și private care pot debloca cele mai populare site-uri de streaming. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cel mai bun furnizor de buget, care are aplicații ușor de utilizat, care sunt minunate pentru primii timeri. În timpul testării noastre, am fost impresionați de viteza serverului.
 3. NordVPN Serviciu de valoare care nu taie colțurile din punct de vedere al confidențialității sau securității. Suficient de rapid pentru o calitate bună a fluxului.
 4. IPVanish Vitezele și aplicațiile de streaming bune, care sunt prietenoase cu telecomandă și ușor de utilizat.
 5. VyprVPN Confidențialitate și securitate solide, care pot debloca majoritatea site-urilor de streaming, dar la sfârșitul mai scump al scării.

Actualizarea în streaming este prezentă în întreaga lume - inclusiv în Orientul Mijlociu & Africa de Nord, SUA, Canada, Spania, Franța, Thailanda, Australia și alte părți ale Asiei. Există zeci de canale HD în direct, de la Premier League, Bundesliga, La Liga și Champions League. Sunt disponibile și alte sporturi - rugby, cricket, tenis, F1 și golf. Pachetele de streaming numai online încep de la 25 USD / lună și este posibil, de asemenea, să vă autentificați dacă vă abonați la un serviciu de cablu TV compatibil..

Faceți clic aici pentru o listă completă a rețelelor de cablu partenere sortate în funcție de locația dvs..

Dar serviciul va funcționa doar în țara de origine - chiar dacă vă abonați la unul dintre pachetele de streaming BEIN SPORTS sau veți avea acces prin rețeaua de cablu. De exemplu, un rezident canadian care s-a înscris va avea nevoie de o adresă IP canadiană pentru a vă conecta și a urmări online BEIN SPORTS.

În acest ghid, vă vom conduce printr-un proces pas cu pas pentru a accesa BEIN SPORTS din orice parte a lumii prin intermediul unei VPN.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru ESPN

Lucrurile încep să devină problematice atunci când încercați să accesați BEIN SPORTS dintr-o locație neacceptată. Acești utilizatori vor fi întâmpinați cu un mesaj ca acesta:

Iată cum puteți viziona beIN SPORTS online cu un VPN

Cel mai simplu mod de a depăși această problemă este folosirea unei rețele virtuale private (VPN). Un VPN este un software excelent conceput pentru a cripta tot traficul de internet către și de pe dispozitivul dvs. și să-l tuneleze printr-un server în afara locației dvs. actuale. Astfel, vi se atribuie o adresă IP asociată țării în care se află serverul VPN. Utilizarea unei VPN garantează anonimatul și confidențialitatea, de asemenea, deblocând o grămadă de conținut geore-restricționat, cum ar fi Netflix, BBC iPlayer, Hulu și beIN SPORTS.

Cel mai bun VPN pentru beIN SPORTS

În această secțiune, vom discuta despre câteva servicii VPN care sunt proiectate să funcționeze perfect cu BEIN SPORTS. Ei sunt apreciați după următorii factori:

 • Viteza și fiabilitatea serviciului
 • O gamă largă de locații server
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS pentru a preveni dezvăluirea locației
 • Aplicații pentru Android și iOS

Iată cele mai bune alegeri ale noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru beIN SPORTS:

1. VPN Express

ExpressVPNIanuarie 2020Localizări BEIN SPORTstested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cunoscut pentru standardele sale impecabile, pentru angajamentul față de confidențialitate și securitate și pentru viteza rapidă aprinsă.

Se mândrește cu 145 de locații impresionante de server distribuite în 94 de țări, deci găsirea unei conexiuni adecvate nu ar trebui să fie o problemă. Toate serverele folosesc protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, chei RSA de 4.096 biți cu secret perfect înainte și autentificare SHA512. Este capabil să deblocheze o grămadă de conținut restricționat geo, inclusiv Netflix, Hulu, BBC IPlayer, HBO, SkyGo, Foxtel și multe altele.

Dacă vă abonați pentru ExpressVPN, veți observa că serverele DNS sunt incluse și că protecția împotriva scurgerii DNS este încorporată. Există, de asemenea, un comutator pentru uciderea internetului care va opri temporar tot traficul dacă conexiunea scade pe neașteptate.

Are aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows, Mac OS și Linux (linia de comandă). Serviciul este înregistrat în Insulele Virgine Britanice, ceea ce înseamnă că nu este necesar să îndeplinească automat cererile de date ale utilizatorilor de către autoritățile guvernamentale din Occident. În plus, are o politică declarată de a nu păstra jurnalele de trafic, cu excepția unor metadate despre data (nu ora) când a fost conectat la serviciu, alegerea locației și lățimea totală de bandă folosită.

Pro:

 • Viteze rapide și fiabile pentru streaming BEIN SPORTS de calitate HD
 • Funcții complete de securitate și confidențialitate
 • Deblochează cel mai popular conținut geo-blocat
 • Aplicații pentru toate platformele majore ușor de utilizat și intuitive
 • Garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri

Contra:

 • Nu este cel mai ieftin furnizor din această listă

cel mai bun VPN pentru beIN SPORTS: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Optimizat pentru conexiuni de mare viteză. Excelează la deblocarea BEIN SPORTS și a celor mai populare servicii de streaming. Greu de bătut în privința și securitatea. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN aici.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostDeblocări BEIN SPORTSTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un furnizor fără vânturi care îți luminează buzunarul fără a face compromisuri cu caracteristicile esențiale ale unui VPN. Revizuirea noastră a serviciului a indicat că se poate gestiona transmisia video fără întârzieri sau perioade de oprire, ceea ce este excelent dacă doriți să transmiteți fluxul BEIN SPORTS.

Compania are o politică internă de a nu stoca date despre utilizatori, astfel încât să puteți fi sigur că confidențialitatea dvs. este acoperită. Există un număr de 5.745 de servere distribuite în 90 de țări - o mulțime de opțiuni pentru a obține o conexiune rapidă și stabilă.

Standardele de criptare sunt solide. CyberGhost Pro utilizează în mod implicit criptarea AES pe 56 de biți pe protocolul OpenVPN, împreună cu tastele RSA de 2.048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Există un comutator pentru uciderea internetului inclus în toate pachetele plătite.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows, MacOS și Linux.

Pro:

 • Streamurile video BEIN SPORTS HD fără probleme
 • Oferă o conexiune securizată, criptată
 • Furnizor low-cost de mare valoare
 • Aplicațiile sunt minunate pentru începători

Contra:

 • Nu funcționează în China

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este alegerea excelentă a începătorilor. O alegere bugetară. Bun pe intimitate. Fluxurile BEIN SPORTS în mod fiabil. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNDeblocări BEIN SPORTSTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN crește o notă atunci când vine vorba de opțiuni de server - oferind 982 servere distribuite în 58 de țări.

Protocolul implicit este OpenVPN peste UDP, dar OpenVPN peste TCP este disponibil și în aplicație. Utilizatorii au opțiunea de a alege un server după țară sau tip - serviciul oferă servere optimizate pentru anti-DDoS, streaming video, dublu VPN, Tor peste VPN și IP dedicat.

Protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere pe internet sunt incluse. NordVPN respectă, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că este imposibil de urmărit un fel de comportament al utilizatorului.

Există aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și Mac OS. Utilizatorii au opțiunea de a plăti prin Bitcoin, iar compania însăși este înregistrată în Panama - deci nu este supusă niciunei legi obligatorii de păstrare a datelor.

Pro:

 • Funcționează bine cu beIN SPORTS
 • Standarde excelente de securitate și criptare
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Suport clienți 24/7 prin chat live
 • Politica fără jurnale

Contra:

 • Poate selecta doar locația generală a serverului, nu și serverul specific

MARE VALOARE: NordVPN este o soluție completă. Funcționează bine cu beIN SPORTS. Performant solid de securitate și confidențialitate. Caracteristici puternice de securitate și găzduiește până la 6 dispozitive. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishDeblocări BEIN SPORTSTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un furnizor VPN premium deoarece operează fizic și își administrează propriile servere, spre deosebire de alte servicii care, de asemenea, se închiriază. Există 750 de servere uimitoare răspândite în 60 de țări, care se clasează favorabil atunci când sunt supuse testelor de viteză și latență.

Protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator pentru uciderea internetului este încorporată cu Bitcoin o formă de plată acceptată. Compania păstrează zero înregistrări de utilizare VPN, altele decât atunci când un cont este înregistrat pentru prima dată. Serverele folosesc criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA 2.048 cu un secret perfect înainte.

IPVanish oferă aplicații atât pentru Android cât și pentru iOS, inclusiv suport pentru desktop pentru Windows și Mac OS.

Pro:

 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării
 • Preferat de Kodi și Firestick TV pentru aplicațiile sale prietenoase de la distanță
 • Poate conecta până la zece dispozitive simultan

Contra:

 • Nu există asistență în direct pentru clienți
 • Sub rezerva legilor privind păstrarea datelor din SUA

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere și gestionează bine conexiunile multiple. Ușor de utilizat și preferat de utilizatorii care au nevoie de standarde înalte de confidențialitate. Nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish aici.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPNDeblocări BEIN SPORTSTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este un alt exemplu de serviciu VPN de nivel 1 având în vedere decizia de a investi în serverele proprii și nu de închiriere. Și face o treabă destul de bună și la asta, cu peste 700 de servere din 70 de țări ciudate.

VyprVPN este deosebit de robust atunci când vine vorba de evitarea tehnologiilor de blocare sofisticate, precum Marele Firewall din China. Utilizează criptarea AES de 256 biți ca standard, precum și serverele DNS și protecția împotriva scurgerilor DNS încorporate. Există, de asemenea, un comutator pentru uciderea internetului care va îngheța traficul dacă conexiunea scade pe neașteptate.

Cu toate acestea, reține câteva informații despre utilizator - și anume „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți folosiți.”

Există aplicații pentru Windows Phone, Android și iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și Mac OS.

Pro:

 • Vitezele rapide sunt perfecte pentru streaming BEIN SPORTS
 • Oferă o conexiune securizată, criptată
 • Aplicațiile sunt ușor de utilizat și au caracteristici bune de confidențialitate

Contra:

 • Nici o metodă de plată a criptomonedelor
 • Furnizorii mai ieftini sunt mai mari pe listă

UTILIZAREA DATELOR NELIMITATE: VyprVPN este ușor de utilizat. Viteze bune și timp de funcționare, deoarece toate serverele sunt deținute de VyprVPN. Nu este cea mai ieftină opțiune. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN aici.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Opțiuni VPN gratuite

Este posibil să găsiți o opțiune VPN gratuită online - chiar și o căutare rudimentară pe Google, Duck Duck Go sau Reddit va face treaba - dar este mai bine să evitați astfel de capcane.

Construirea și menținerea unui VPN de calitate nu este ceva ce poate fi făcut peste noapte sau gratuit - astfel de servicii se ocupă și de a câștiga bani. S-ar putea să pară că sunt liberi de utilizat, dar vor genera bani urmărind intrusiv istoricul dvs. de navigare, vânzând aceste date către agenții de publicitate terți, precum și vă bombardează cu tot felul de anunțuri neplăcute..

Unele servicii, cum ar fi VPN Hola, care s-a lăudat cu peste 50 de milioane de utilizatori, și-au folosit scara pentru a ataca alte site-uri și a transforma utilizatorii în noduri pentru devierea traficului de internet de la alte surse.

Și uitați să alegeți dintre sute de servere optimizate pentru viteză și stabilitate - astfel de opțiuni au alegeri restrânse, iar conexiunea dvs. va scădea din când în când. Posibilitatea de a contracta o infecție cu malware este, de asemenea, foarte mare.

Cum să urmăriți aplicația beIN SPORTS Connect cu un VPN

Este posibil să difuzați BEIN SPORTS pe smartphone-ul dvs. Android sau iOS utilizând aplicația însoțitoare. În acest caz, este la fel de simplu ca conectarea la un server dintr-o țară acceptată folosind aplicația furnizorului dvs. VPN. Poate doriți să reporniți telefonul mai întâi, astfel încât procesul să fie perfect și asigurați-vă că dezactivați GPS-ul, astfel încât adevărata dvs. locație să nu fie dezvăluită..

Aplicația oficială BEIN SPORTS Connect este, de asemenea, compatibilă cu Roku, Apple TV, Playstation și Chromecast. Aceste platforme nu acceptă aplicațiile VPN în mod implicit, dar este încă posibil să vă conectați folosind VPN pe un router fizic sau virtual. Acesta din urmă este posibil, deoarece majoritatea computerelor care se conectează la wifi sunt de asemenea capabile să transmită semnale wifi pentru alte dispozitive.

Consultați tutorialele noastre despre cum puteți configura un VPN cu un router wifi virtual atât pentru dispozitivele Windows cât și pentru cele MacOS.

Ce urmează pentru beIN SPORTS?

beIN SPORTS a dobândit drepturi de radiodifuziune exclusivă pentru evenimente sportive globale, cum ar fi Jocurile Olimpice din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, precum și EPL, Liga Campionilor, Europa League, Federația Internațională de Tenis și alte câteva.

De asemenea, se extinde rapid în Asia de Sud-Est - există acorduri de difuzare a canalelor sale prin rețelele de televiziune prin cablu din Hong Kong, Indonezia, Macau, Filipine, Brunei, Cambodgia, Laos, Thailanda, Singapore, Malaezia, China, Myanmar și Vietnam. Nu toate aceste locații acceptă streaming online, așa că este mai bine să verificați înainte de a vă înscrie la un pachet.

Cum pot accesa BEIN SPORTS?

Orice utilizator se poate conecta pe site-ul oficial BEIN SPORTS fără a avea nevoie expresă de VPN - dar acest portal este o simplă umbră a întregii experiențe.

Acesta oferă noutăți, analize și fragmente video scurte, dar opțiunea de transmisie live este disponibilă numai pentru cei care plătesc sau se înregistrează prin intermediul unui furnizor partener de televiziune prin cablu..

„Prezentatorul TV 4” de Ronnie Macdonald sub licență CC de 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 5 =

Adblock
detector