Iată cum să te uiți la Youku în afara Chinei

Dacă doriți să urmăriți Yuoku în afara Chinei, veți avea nevoie de un VPN care vă poate conecta la o adresă IP chineză, însă majoritatea VPN-urilor nu au servere în China. Vă vom vorbi despre cum să deblocați Youko de oriunde și ce VPN să utilizați.

youku american tv
VPN-urile sunt populare în rândul oamenilor din China care doresc să acceseze internetul care este blocat în mod normal din țară (consultați articolul nostru despre cel mai bun VPN pentru China). Sistemul avansat de cenzură al Regatului Mijlociu, denumit în mod obișnuit Marele Firewall, cenzurează rețelele de socializare occidentale, magazinele de știri și site-urile de streaming video, printre altele. Din acest motiv, poate părea ciudat că unii utilizatori VPN vor să facă exact invers: folosiți un VPN pentru a accesa internetul din China.

Cum să te uiți la Youku din afara Chinei

Dacă încercați să accesați Youku în afara Chinei, veți primi mesajul „Îmi pare rău că acest videoclip poate fi transmis numai în China continentală” (traducere a noastră). Pentru a debloca Youku în orice țară ai nevoie de un VPN care are servere în China, cum ar fi PureVPN. Am testat această metodă și este o soluție simplă pentru a accesa Youku sau alte site-uri de streaming chinezesc precum LeTV, iQiyi, Sohu și QQ Video din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Germania, Franța sau orice altă țară din afara China. În momentul scrierii, PureVPN rulează o ofertă de garanție de returnare de 31 de zile, astfel încât să puteți testa această metodă fără riscuri.

OFERI ALERTA: PureVPN este în prezent oferind o reducere mare la planurile sale de 2 și 3 ani.

Detaliile:

Cele mai populare site-uri de streaming video din China au mult mai multe de oferit decât s-ar putea aștepta. Youku Tudou, adesea scurtat la doar Youku, găzduiește o vastă colecție de emisiuni TV și filme gratuite. Catalogul său include un tezaur de conținut occidental pe care utilizatorii din SUA, Marea Britanie și Canada ar trebui să-l plătească în mod normal. Tot conținutul este 100% legal și, de obicei, nu necesită nici măcar înregistrarea pentru vizionare.

  Cum să accesați Bank of America în străinătate cu un VPN (aceste VPN-uri funcționează încă în 2023)

Captura? Privitorul trebuie să se afle în China continentală pentru a urmări conținutul licențiat. Sau cel puțin trebuie să arate către Youku ca și cum utilizatorul se află în China. În caz contrar, Youku nu va funcționa. În cele mai multe cazuri, veți primi o pagină de eroare ca aceasta, care indică acest videoclip poate fi transmis numai în China continentală:

ecran de eroare youku

Din fericire, răspândirea locației uneia este simplă cu un VPN. Pentru a accesa Youku în SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Germania sau Franța, aplicațiile VPN pot fi instalate pe PC, Mac, iPhone, Android sau iPad.

Ce VPN pot folosi pentru a urmări Youku?

În 2009, Youku a început să blocheze utilizatorii cu adrese IP din Hong Kong și Taiwan pentru a viziona conținut video licențiat. Asta înseamnă că utilizatorii trebuie să aleagă un VPN cu servere care operează pe continent. Această prevedere îngustează considerabil opțiunile, deoarece majoritatea VPN-urilor nu se deranjează cu costurile suplimentare și riscul de a rula un server acolo.

VPN-ul trebuie să fie, de asemenea, suficient de rapid și să permită suficiente date pentru a transmite video în mod fiabil, păstrând, de asemenea, standardele de confidențialitate. Din aceste motive, vă sugerăm cu tărie un serviciu VPN plătit peste unul gratuit. Recomandarea noastră de top este PureVPN, care operează servere la Beijing, Shanghai și Guangdong. Pe lângă serverele chineze, PureVPN are o selecție uriașă de locații, conexiuni rapide și o aplicație ușor de utilizat. Cu toate acestea, înregistrează adresele IP reale ale utilizatorilor săi, în ciuda politicii fără jurnal, astfel încât utilizatorii conștienți de confidențialitate ar trebui să fie conștienți de faptul că activitatea lor ar putea fi urmărită la ei.

Alte mențiuni de onoare includ EarthVPN, HideMyAss și Astrill, toate având anumite servere în China și sunt destul de repede. FlyVPN și SenVPN rulează câteva servere fiecare în China, dar Comparitech nu a testat acestea și nu poate face valabilitate pentru acestea în acest moment.

  Opera VPN nu funcționează? Încercați aceste corecții

Cum mă uit la Youku din afara Chinei?

După ce ați descărcat, instalat și conectat la VPN-ul ales, găsiți lista completă de servere. Căutați orice server localizat pe China continentală; Beijing, Shanghai, Shenzhen și Guangdong sunt cele mai mari orașe majore în care probabil că vor fi localizate serverele. Alegeți unul și conectați-vă la acesta.

Odată conectat, deschideți un browser și navigați la Youku. Dacă ați vizitat recent site-ul fără VPN, asigurați-vă că ștergeți mai întâi cookie-urile.

Adesea, căutarea numelui în limba engleză a emisiunii pe care o căutați va aduce rezultatul corect, dar uneori poate fi necesar să știți numele chinezesc. Pentru ao găsi, accesați Baidu, cel mai popular motor de căutare din China și introduceți numele englezesc acolo. Acest lucru ar trebui să aducă un rezultat (adesea de la Douban.com sau Baidu Baike) care conține atât nume engleze, cât și chineze. Numele de televiziune și film chinezesc au de obicei trei sau patru caractere.

Copiați și lipiți caracterele în bara de căutare Youku. Căutați rezultate cu durata corespunzătoare de timp, adică între 20 și 30 de minute pentru o emisiune de jumătate de oră, între 40 și 75 de minute pentru o dramă TV mai lungă, etc. , lista episoadelor pentru acel sezon va fi afișată în partea dreaptă a paginii.

youku video playerDomnule Robot pe Youku

Dacă preferați doar să răsfoiți emisiuni TV, aruncați o privire la acest link pentru titlurile americane și aici pentru catalogul britanic. Pentru filme, aici sunt filmele americane ale lui Youku și puteți găsi aici flick-uri britanice. Un VPN nu este necesar pentru a naviga, ci doar pentru a reda video.

Rețineți că Youku nu poate avea fiecare sezon al fiecărui spectacol și, în unele cazuri, poate avea doar câteva episoade. Datorită regulilor stricte de cenzură din China, un anumit conținut ar putea fi modificat față de original, mai ales în timpul scenelor care conțin conținut sexual sau violent. Majoritatea filmelor vor fi în engleză cu subtitrare chinezească, dar unele filme pentru copii și, în special, animație – vor fi dublate. În sfârșit, așteptați-vă că reclamele vor apărea în momente aleatorii. Blocatorii de anunțuri occidentali nu opresc adesea reclame din rețelele de anunțuri chineze.

  Cum să vă asigurați permisiunile pentru aplicații iPad sau iPhone

Emisiuni TV TV și filme de pe Youku

Iată o listă alfabetizată, nu cuprinzătoare, a emisiunilor TV de pe Youku:

12 Monkeys, 2 Broke Girls, 24, 30 Rock, Agents of Shield, American Horror Story, Săgeată, Boardwalk Empire, Bones, Breaking Bad, Brooklyn Nine-Nine, Californiaication, Cougar Town, Criminal Minds, CSI, Disperate Housewives, Doctor Who , Empire, Toată lumea iubește Raymond, Ceruri care se încadrează, Fargo, Prieteni, Fata de bârfă, Gotham, Grey Anatomy, Grimm, Heroes Reborn, Patria, House, House of Cards, Cum am întâlnit-o pe mama ta, Minte-mă, Pierdut, Louie, Luther , Mad Men, Modern Family, Mr. Robot, New Girl, Orange is the New Black, Orphan Black, Penny Dreantful, Prison Break, Psych, Scandal, Sherlock, Smallville, Supernatural, Teen Wolf, The American, The Extans, The Flash, The League, The Night Manager, The Office, The Tudors, The Vampire Jiaries, True Blood, Two and jum Men, Under Cupola, Veep, Weeds, Guler alb

Iată un eșantion de filmele occidentale de pe Youku:

007 filme, 12 ani o sclavă, 28 de săptămâni mai târziu, Alien, Alien versus predator, În jurul lumii în 80 de zile, Assassin’s Creed, Avatar, Batman (toate cele noi), Bronson, Chronicles of Narnia, Concussion, Eddie the Eagle , Eragon, Ex Machina, Fury, Gravity, Green Street Hooligans, filmele Harry Potter, Hitman, Hotel Rwanda, Into the Woods, Kung Fu Panda, Londra a căzut, Maleficent, Mazerunner, Luna, Pe drum, filme Resident Evil, Superman , Băiatul în pijamale în dungi, The Brothers Grimm, The Count of Monte Cristo, The Dark Knight Rises, The Disappearance of Alice Creed, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, The Iron Hitch, The League of Extraordinary Gentlemen, The Martian, The Pianist , The Woman in Black, Tinker Tailor Soldier Spy, Tomb Raider, Transporter 3, Tropic Thunder, Troy, X-Men (majoritatea celor noi)

Alte site-uri de streaming chinezesc

Tu nu ești singurul jucător de pe piața de streaming video din China. Dacă nu găsiți ceea ce căutați acolo, încercați LeTV, iQiyi, Sohu și QQ Video, toate pe care le-am putut debloca cu PureVPN în timpul testării noastre. Fiecare are propriile sale drepturi de licență exclusive cu diferite studiouri de producție din Occident. Youku, de exemplu, are o mulțime de titluri de la Paramount și Dreamworks.

Vezi si: Cum să obțineți o adresă IP chineză

About the author

Comments

  1. a, trebuie să fiți conștienți că utilizarea unui VPN pentru a accesa conținutul din China poate fi ilegală și poate avea consecințe. În plus, nu toate VPN-urile sunt la fel de sigure și pot pune în pericol datele dvs. personale. Prin urmare, este important să faceți cercetări și să alegeți un VPN de încredere și sigur. În concluzie, dacă doriți să urmăriți Youku sau alte site-uri de streaming chinezesc din afara Chinei, un VPN poate fi o soluție eficientă, dar trebuie să fiți precauți și să alegeți cu grijă un serviciu de încredere.

Comments are closed.