Las 5 mejores VPN pentru iPhone și iPad

O căutare rapidă de „VPN” în App Store de Apple arată câteva sute de aplicații care sunt cele mai bune VPN pentru iPhone. Practic orice VPN pentru iPhone sau iPad poate avea ocazia să îți adresezi IP, dar cele mai bune VPN pentru iOS pot face mult mai mult pentru a îmbunătăți privacitatea, siguranța ta, pentru a evita cenzura și deblocarea conținutului restrâns geografic, precum Netflix și Hulu. Probamos documente de aplicații VPN pentru iOS și reducem lista pe care o avem doar cinci în cele care vă păreau pedeapsa inversă pentru dvs..

5 cele mai bune VPN-uri pentru iPhone și iPad

O aplicație VPN pentru iPhone este, în majoritatea cazurilor, aceeași aplicație VPN pentru iPad. Cualquier VPN pentru iOS, care să funcționeze în mod obligatoriu și să funcționeze perfect în cealaltă, astfel încât să fie cuburi în acest articol..

Creăm lista noastră a celor mai bune VPN pentru iPhone și iPad de acord cu următoarele criterii:

 • Cliente pentru iOS ușor de instalat și disponibil în App Store.
 • Suport pentru mai multe versiuni de iOS.
 • Nu există înregistrări de gardă a activității pe internet a utilizatorilor.
 • Excelentes velocidades.
 • Caracteristici puternice de securitate și de criptare.
 • Funcție pentru conținut bun pentru streaming ca Netflix și Amazon Prime.

Aici este lista noastră cu cele mai bune VPN pentru iPhone și iPad:

1. ExpressVPN

ExpressVPN iOS spaniolă

Aplicația ExpressVPN poate fi executată în versiunile de iOS 7 în mod adaptat și este protejată pentru „garantarea devoluției de 30 de zile, fără întrebări”, astfel încât să se poată proba fără riscuri alguno. Puteți instala pe iPhone, iPad-uri și chiar și pe iPod Touch. VPN servitori de companie de operațiune în mai mult de 78 de țări și nu se limitează o ancho de bandă sau un număr de ori care poate schimba servitori. Una dintre cele mai bune caracteristici ale sale este politica de cero înregistrări, în conformitate cu care nu există informații stocate despre traficul dvs. în timp ce sunt conectate la servitori. De asemenea, pot primi câteva puncte în plus pentru a accepta diferite metode de plată: toate tarifele principale de credit, PayPal, Bitcoin și altele.

ExpressVPN este rapid, genial pentru a vă proteja privacitatea și poate elimina aplicațiile restringidas geografic, cum ar fi Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer și, practic, orice serviciu restrâns. De asemenea, poate funcționa în țări precum Turcia și China, unde există un blocaj pentru multe alte servicii VPN.

Citiți informațiile noastre complete de ExpressVPN.

ALERTA DE OFERTA: Los lectori de Comparitech obțin trei luni suplimentar gratuit aici cu planul de 12 luni de ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN spaniolă

NordVPN necesită versiunea iOS 9 sau posterioare pentru funcționare, dar oferă multe caracteristici care pot fi crescute pentru iPhone, iPad și iPod Touch. Aplicația este ușor de instalat și de utilizat, are o mare roșie globală de servitori VPN pentru alegere. Ca și beneficiu suplimentar, NordVPN permite traficul P2P prin intermediul VPN-urilor sale și limitează un ancho de bandă, astfel încât este foarte popular pentru a face torrenting. De asemenea, puteți accepta metode de plată alternative, ca bitcoins, pentru a contracta un serviciu la un preț real accesibil.

O singură suscriere vă permite conectarea până la șase dispozitive în același timp. Dacă nu există opțiune cu o relație bună despre prețul-beneficiu și servitori bastantes, caracteristici bune de protecție de confidențialitate, viteze razonabile și care funcționează bine pentru a deține un conținut restrâns geografic, precum Netflix, se aplică NordVPN este o opțiune bună pentru iOS. Recientemente, NordVPN a putut fi posibil să elimine Gran Cortafuegos din China (Marele Firewall) și să funcționeze bine în alte țări care se blochează activ pentru VPN, incluzând Emiratele Arabe Unite.

OFERTA EXCLUSIVA: Ahorra un 75% în planul de trei ani de NordVPN aici.

Citiți informațiile noastre complete de NordVPN

3. CyberGhost

CyberghostIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost ține cont de o aplicație VPN sofisticată și ușor de utilizat, care permite alegerea unui serviciu care nu se bazează doar în ubicație, în modul în care se utilizează VPN. De exemplu, aplicarea automată poate alege cel mai bun serviciu pentru site-uri de streaming ca Netflix sau pentru partajarea arhivelor P2P. Astfel, veți putea evita să aveți un cuplu care va fi cel mai bun serviciu, ca față de funcția majoră a VPN. Poate debloca BBC iPlayer și Amazon Prime, printre alte canale de streaming.

CyberGhost este considerabil considerabil și acum presupune mai mult de 1000 de servitori în 60 de țări. Fiecare conexiune este protejată de o criptare a AES de 256 biți, protejarea contra fugilor DNS și un întreruptor de urgență opțional care păstrează tot traficul de internet în caz de conectare la VPN. El doveditor nu are registre de activitate în timp ce este conectat.

DESCUENTO EXCLUSIVO: Ahorra mai mult de 70% în planul unui an de CyberGhost.

Citiți informațiile noastre complete despre CyberGhost.

4. IPVanish

Planuri reduse IPVanish

IPVanish este un serviciu VPN liber de registre care utilizează o criptare de grad militar și o politică de cero registre care asigură atât privacitatea dvs. cât și siguranța voastră. Trafic P2P ilimitado, torrenting anónimo, un web proxy SOCKS5 și schimbarea servitorilor ilimitați numai câteva caracteristici ale sale. IPVanish vă permite conectarea până la cinci dispozitive simultan cu un ancho de bandă ilimitat. IPVanish este datorat și își desfășoară activitatea în ceea ce privește serviciile proprii în locul de închiriere a unor terți, cum ar fi normal, garantând astfel o conexiune rapidă și descongestionată.

Aunque nu este apta pentru a debloca site-uri de streaming ca și alte servicii în această listă, IPVanish nu este unul dintre favoritele utilizatorilor de Kodi gracias un interfațabil ușor accesibil și capacitatea de a funcționa cu orice compliment de Kodi. Dacă nu este nevoie de o VPN pentru iPhone sau iPad pentru a utiliza Kodi, IPVanish este unul dintre cei mai buni concurenți.

Citiți informațiile noastre complete de IPVanish.

OFERTA PARA NUESTROS LECTORES: Ahorra un 60% în IPVanish aici. Acest lucru include o garanție de devoluție a zilei de ședință pentru a rezolva serviciul fără riscul alguno.

4. VyprVPN

VyprVPN spaniolă

VyprVPN este unul dintre cei care dovedesc puțin și este necesar pentru toate servitorii și centrele de date. Prin urmare, înseamnă că există o viteză spectaculoasă în cele mai multe 70 de localizări. Alte conexiuni au o criptare de 256-biți și nu au limită de fân sau date de ancho de bandă. VyprVPN oferă trei niveluri de servicii: două, trei și cinci conexiuni simultane.

VyprVPN destaca la ora de suprapasar cenzuri, atât dacă te întâlnești în China, cât și simplu detrás de un cortafuegos în birou. De asemenea, se pot utiliza site-uri desbloquear restrânse geografic și aplicații din străinătate, inclusiv Netflix de Statele Unite. VyprVPN este un singur element care demonstrează această listă care poate prooriza torrenting-ul în roșu, astfel încât utilizatorii torrenților ar trebui să aibă altă opțiune.

Citiți cercetarea noastră completă de VyprVPN.

PRUÉBALA: Proba VyprVPN cu o garanție de devoluție de 30 de zile.

De ce necesită o VPN?

În realitate, nu se importă ce se folosește pentru accesarea unui internet. Când este în linie, dacă te rog ...

 • ocultar tu trafic de internet de furnizor de servicii de Internet,
 • Utilizarea unei informații publice în roșu publică nu există nici un fel de siguranță pentru orice fel de comunicare,
 • añadir o capacitate suplimentară de siguranță a comunicărilor dvs. în linie
 • sau să aibă acces la orice conținut care este restringido geografic,

... aplică o VPN în orice dispozitiv care folosește navegar. Afortunadamente, există o mare varietate de opțiuni și prețuri unde se alege.

Mai bun VPN pentru iPad?

Deja atât de multe iPhone ca iPads folosesc un sistem operativ pentru iOS, funcționează bine într-o funcționare probabilă și în celălalt. Algunos doveditori VPN au versiuni speciale de aplicații pentru utilizatori de iPad-uri, dar chiar și acvoi care nu ar trebui să funcționeze bine cu VPN-ul pentru iPhone, cu toate caracteristicile și funcționalitățile dintre acestea. Cu atât de mult, nu se distinge VPN-ul pentru iPhone și cel mai bun VPN pentru iPad. Toate funcționează la fel de bine în iOS.

Un apunte special pentru utilizatorii Netflix în iOS

În ceea ce privește cerințele, Netflix a implementat un VPN internațional de blocare, ceea ce evită ca utilizatorii să poată accesa conținutul din Statele Unite ale Americii, Regatul Unit și Canada prin aplicarea Netflix de iOS. Aunque are unele VPN care nu pot fi afectate pentru acest bloc, doar trei dintre cele care sunt pe lista noastră sunt compatibile cu aplicația de Netflix în dispozitive iOS: ExpressVPN, CyberGhost și NordVPN.

Puteți utiliza o VPN gratuită pentru iOS?

Nu există un număr mare de VPN-uri pentru iOS în App Store, în realitate fără VPN-uri. Hola este uno de esos „servicii”. În locul în care vă conectați un VPN un server, conectați-vă la un computer P2P roșu, impulsionat de comunitatea pentru a dovedi accesul la Internet de formă supurată anónima. Problema este care este doveditorul în realitate nu are controlul direct cu privire la niciunul dintre nodoții în roșu, că nu-ți rămân computerele private ale fiecăruia dintre cele 55 de milioane de utilizatori. Lipsa unei criterii puternice face ca marea dvs. să fie vulnerabilă, să fie interceptată sau inspecționată de un nimeni indiferent. Da, păreți, vă bucurați de o parte a unor părți care pot avea acces la resursele de calculatoare prin intermediul software-ului Hola. Este foarte asemănător cu un botnet, pentru că se datorează evitarea tuturor costurilor.

Tor face ceva similar, dar utilizează o foarte puternică criptare și nu vinde un ancho de bandă de nimeni. Software-ul Tor nu permite ca nimeni să aibă acces la resurse în ceea ce stă la executare, nu face ca dispozitivul dvs. să fie disponibil pentru niciun tip de utilizator sau utilizare indebidă.

În cele din urmă, marea dintre VPN presupune gratuitate care includ caracteristici care pot fi evitate de către utilizatorii. Cosas como inyectar anunțuri în traficul dvs. de navigare web, utilizând o criptare debilă sau chiar nici o encriptare, furnizor de informații personale sau registrele detaliate despre activitățile dvs. pe Internet pentru a terțelor părți pe care le permite și chiar instalează software-ul nu este dorit în dvs. dispozitive (adware, virus, troyanos, clienți botnet și alt tip de malware).

Ce face când nu există o aplicație pentru iOS?

În cazul în care nu există niciun fel de folosire a aplicării doveditorului sau a dvs. Proveder VPN nu are nicio contabilitate pentru o aplicație pentru iOS, există o VPN-ul integrat, care poate configura configurații manuale pentru conectarea la un server care preferă VPN-ul dvs. Nu este o configurație relativ simplă, dar necesită informațiile următoare înainte de a începe:

 • Protocolo soportado (listado como "Tipo" în iOS).
 • Direcția serverului VPN.
 • Utilizatorul dvs. și contraseña.
 • Dacă este nevoie de un certificat, este necesar să obțineți certificatul VPN-ului dvs..
 • Detalles del proxy, dacă ești hubiera:
  • Servidor.
  • Puerto.
  • Numele de utilizator.
  • Contraseña.
  • O solo la adresa URL a serverului proxy.

Pentru a începe, pur și simplu introduceți în aplicația dvs. Ajustes and sigue are instructions:

 1. Dirigetați la secțiune „General”Și după a”VPN“.
 2. Dale a „Configuración VPN”Pentru a intra în ajustările de configurare.
 3. Elige protocolul mai sigur decât suportul VPN. Es Utilizare preferată OpenVPN o IKEv2, dar L2TP este aproape sigur ca aceștia sunt doi. Dacă importați mai mult viteza care este securitatea, este probat că PPTP oferă o criptare foarte slabă, dar poate oferi o conexiune mai rapidă.
 4. Escribe una Descripción pentru conexiune, de formă care sepasează cine este fiul doveditor și serverul care se conectează. După aceea, tindrás that ingresar la adresa del servidor care te-ai oferit tu VPN doveditor. Da, este nevoie de un Certificado, se aplică doveditorului pentru a vă pregăti. NordVPN este unul dintre furnizorii care oferă un certificat solo pentru protocolul IKEv2. Fără embargo, aplicarea pentru iOS de NordVPN utilizează OpenVPN pentru defecte pentru versiunile de suport pentru iOS, astfel încât să fie mai bun și să utilizeze pur și simplu propria aplicație.
 5. Dacă nu există cuvinte cu opțiunea de utilizare a unui certificat, există tendințe care scriu numele dvs. de utilizator și contraseña. Para Autenticación, selecta „Numele de utilizator”E ingresa los datos. VPN-ul dvs. doveditor este, de asemenea, un dar llave secreta compartida pentru ce include. Urmează să obții din instrucțiunile de configurare a manualului VPN-ului tău doveditor.
 6. În cele din urmă, există conexiuni pe internet folosind un proxy, care trebuie să aibă informații despre proxy. Da, nu te ajută să spui asta, se aplică un deziderat desactivat. Presiona en the button „Hecho”În partea superioară a dreptului la ecran.
 7. Ahora tendrás un control deslizante „VPN”, astfel încât, de asemenea, descrierea listei VPN în această imagine. Simplemente desliza el buton la poziția de encendido și vă asigurăm că vă puteți conecta corect. Când este starea de muzică „Conectado”, va fi listă. Ahora puede navegar de formă privată și sigur.

Ten are în vedere că configurați manual o VPN în acest iPhone pentru această formă, care să vă cripteze traficul de internet și să vă ocolească IP-ul de direcție, fără a avea tendințe multe din alte caracteristici utile pentru a aplica aplicațiilor, precum interruptoarele de urgență, protecția contra fugilor și protecție automată de reamenajare publică wifi.

Cum se conectează mai multe dispozitive Apple la o VPN în același timp

Eres un fanatic de Apple? ¡Nu există fân problemă! Alte VPN-uri pentru iOS sunt recomandate de mai multe conexiuni simultane, astfel încât să poți conecta iPhone, iPad, MacBook și orice alt sistem care să poarte în vigoare în același timp. Acest lucru este, de asemenea, util și vă împărtășește suscripția VPN cu familiari sau prieteni.

Aici vă prezentăm cele mai bune dispozitive conectabile în fiecare VPN cu o suscriere a nivelului de bază:

 • ExpressVPN: 3 conexiuni simultane.
 • NordVPN: 6 conexiuni simultane.
 • IPVanish: 5 conexiuni simultane.
 • VyprVPN: 3 conexiuni simultane.
 • CyberGhost: 5 conexiuni simultane.

Dacă nu este suficient pentru tine, testarea poate fi configurată pentru a conecta VPN-ul la routerul wifi. Un router conține wifi solo ca un dispozitiv, astfel încât să poată conecta toate dispozitivele care sunt necesare și direcționate prin intermediul VPN. Acest lucru funcționează și pentru dispozitive care nu au o VPN soportană de formă intuitivă, cum ar fi Apple TV.

Dacă nu e un expert în tehnologie, recomandăm ruteadores VPN preconfigurate de ExpressVPN. ExpressVPN produce cel mai bun firmware pentru routere care să fie permis pentru VPN pe piață. Fără embargo, necesită o suscriere a ExpressVPN pentru a putea folosi.

Da nu, puteți configura o VPN pentru același lucru cu un router compatibil. Algunos include un firmware care suporta conexiuni VPN, dar altele nu. Dacă tu router nu are VPN-ul soporta, aveigua și pot reemplaza firmware-ul cu o alternativă de cod deschis, ca DD-WRT sau Tomato.

Ten are în vedere că există debite de a avea multă atenție atunci când creează un nou firmware și un router. Utilizați firmware-ul care nu este compatibil cu modelul exact al routerului dvs. sau nu produce o eroare în timpul procesului de încărcare a blocării blocării și a dejarului permanent dañado. El proces exactă variază în funcție de router.

„IPhone 7 Plus” de Kārlis Dambrāns autorizat prin CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector