NordVPN în China: Iată ce trebuie să știți

Funcționează NordVPN în China_

Funcționează NordVPN în China?

Deși majoritatea VPN-urilor nu funcționează în China, există câteva, inclusiv NordVPN. Vom acoperi restricțiile Chinei mai detaliat și explicați cum se utilizează NordVPN în China inclusiv un sfat important pentru utilizatorii de iPhone.

Sfat expert: În timp ce NordVPN funcționează bine în China, site-ul NordVPN este blocat. Dacă călătoriți în China, aceasta înseamnă că ar trebui să vă înscrieți și să descărcați VPN înainte de călătorie.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți peste 70% pe NordVPN

Majoritatea țărilor folosesc o formă de blocare pentru a restricționa accesul la site-urile care găzduiesc materiale ilegale. Problema este că China are restricții mult mai stricte decât majoritatea locurilor. Blochează site-uri foarte populare precum Facebook, Wikipedia, Twitter, Google (inclusiv Google Docs și Drive) și YouTube. Acest lucru face dificil pentru călători să rămână în contact cu prietenii lor înapoi acasă, dar, de asemenea, întrerupe furnizarea de informații neutre despre țară și îngreunează activitatea în cadrul unei echipe internaționale.

Cu toate acestea, puteți evita aceste restricții și accesați internetul, conectându-vă la un VPN. Acestea criptează traficul dvs. și îl conduceți prin servere din altă parte a lumii. Aceasta nu numai vă permite să ocoliți în întregime cenzura chineză pe internet, de asemenea, împiedică Furnizorul de servicii Internet (ISP) și guvernul să vă monitorizeze activitățile.

Cum ocolește NordVPN Marele Firewall din China?

NordVPN este unul dintre puținele servicii VPN care funcționează în mod fiabil în China. Există câteva trucuri pe care le folosește pentru a sustrage detectarea: în primul rând, nu oferă niciun server în China. Aceasta înseamnă că NordVPN nu trebuie să se conformeze legislației din China privind păstrarea datelor complexe și elimină riscul de interferențe guvernamentale în hardware-ul serviciului..

În al doilea rând, NordVPN oferă „servere nefixate”. Acestea sunt special concepute pentru a fi utilizate în țările cu acces la internet puternic restricționat. NordVPN ezită în mod clar să explice modul în care aceste servere ocolesc restricțiile impuse de stat. Cu toate acestea, probabil implică deghizarea traficului unui utilizator pentru a se asemăna mai mult cu activitatea HTTPS obișnuită.

Cum se utilizează NordVPN în China

Principalul site web NordVPN nu este disponibil în prezent în China. Asistența pentru clienți vă poate direcționa către un site cu oglindă de lucru (care este doar o copie a site-ului principal, accesibil de pe un alt URL). Cu toate acestea, merită remarcat faptul că acestea pot fi scoase offline la o notificare de moment, astfel încât cel mai bun curs de acțiune este să înregistrați și instalați NordVPN înainte de a ajunge în China.

NordVPN China

LEGATE DE: Recenzie NordVPN

Utilizatorii iOS pot utiliza în continuare serviciul în China prin configurarea manuală a unei conexiuni IKEv2, dar cel mai simplu mod de a vă conecta pe Windows, Linux, MacOS și Android este să folosiți un server nefuscat. Pentru a le activa, deschideți aplicația NordVPN și faceți clic pe butonul Setări opțiune în stânga sus.

Apoi, defilați la partea de jos a listei și faceți clic pe arata setarile avansate. Veți vedea un avertisment, dar trebuie doar să faceți clic pe butonul Știu ce fac buton. Acum, găsește Servere oftalmate din listă și faceți clic pe butonul de comutare pentru a le activa.

Dacă reveniți la ecranul principal al aplicației, ar trebui să vedeți un Servere oftalmate opțiune din partea de sus a listei din partea stângă. Făcând clic pe aceasta, vă va conecta automat la cel mai bun server, dar puteți alege și unul dintr-o anumită țară, făcând clic pe pictograma din trei puncte din dreapta.

Odată conectat, sunteți gratuit pentru a naviga pe internet așa cum v-ați dori în mod normal. Dacă serverul ales nu funcționează, vă recomandăm să încercați unul într-o altă locație. Dacă mai aveți probleme, asistența pentru clienți ar trebui să vă poată ajuta, fie specificând un server care funcționează în continuare, fie furnizând instrucțiuni pentru configurarea dispozitivului dvs. pentru utilizarea serverelor defecte.

Asistența este disponibilă 24/7 pe chat live și, dacă nu vă pot rezolva problema, puteți profita Garanția de returnare a banilor de 30 de zile a NordVPN pentru a solicita o rambursare completă.

De ce China blochează anumite site-uri web?

În mod evident, restricțiile de internet ale Chinei sunt instituite pentru a-și proteja cetățenii împotriva materialelor sau ideologiilor dăunătoare. Cu toate acestea, aceste restricții au crescut frecvent, cu un accent deosebit pe cenzurarea știrilor sau a opiniilor care aruncă Partidul Comunist Chinez într-o lumină defavorabilă.

Mai exact, secțiunea cinci din rețeaua de informații informatice și reglementările privind securitatea, protecția și managementul internet (1997) face o infracțiune să folosească internetul pentru a spune minciuni, a denatura adevărul, a răspândi zvonuri sau a „răni reputația organelor de stat. ”Problema aici este că această formulare pare a fi intenționat vagă: nu specifică faptul că niciun tip de zvonuri sunt scutite, de exemplu, ceea ce înseamnă că toată lumea de la jurnaliști până la editori de bârfe celebritate riscă să fie urmărită penal.

Ce site-uri și servicii sunt blocate?

Comparitech China Great Firewall checker

Deși este imposibil de știut exact câte pagini sunt cenzurate în China, estimările recente au plasat numărul de domenii blocate la aproximativ 10.000. Mai jos, am enumerat câteva dintre tipurile de conținut care nu pot fi accesate din China continentală:

 1. Site-uri de socializare (Facebook, Twitter, Instagram)
 2. Site-uri de mesagerie (WhatsApp, Snapchat, Gmail, Slack, Telegram)
 3. Site-uri de difuzare (Netflix, YouTube, Twitch, Spotify)
 4. Site-uri de știri (BBC, NYTimes, The Guardian, Reuters)
 5. Surse neutre de informații (Wikipedia, Quora, Scribd)
 6. Platforme de stocare în cloud (Google Drive, Google Docs, Dropbox, Mega)
 7. Motoare de căutare (Google, DuckDuckGo, Yahoo)
 8. Materiale legate de VPN (site-uri web VPN, informații generale și tutoriale de instalare)

Toate celelalte VPN-uri funcționează în China?

Deoarece unele VPN vă permit să ocoliți Marele Firewall din China, guvernul chinez a pus un accent major pe restricționarea accesului. Mai mult, chiar blochează informații de bază despre modul în care funcționează un VPN. Mulți furnizori VPN au lipsă de timp și resurse necesare pentru a găsi o soluție. Aceasta înseamnă că lista VPN-urilor care funcționează în China crește tot mai scurt.

În prezent, există doar o serie de servicii (altele decât NordVPN) care se pot conecta în mod fiabil: ExpressVPN, Ivacy, StrongVPN și VyprVPN sunt câteva exemple.

Este important să rețineți că toate site-urile web ale acestui serviciu sunt blocate în China. Unele servicii au site-uri de oglindă oficiale configurate pentru a vă permite accesul în China, acest lucru nu este garantat. Ca atare, recomandăm cu tărie înregistrarea la un furnizor VPN și instalarea software-ului înainte de a vizita țara.

Vezi si: ExpressVPN funcționează în China?

Întrebări frecvente despre VPN din China

VPN-urile sunt sigure de utilizat în China?

Deși utilizarea VPN este puternic restricționată în China, nu a fost interzisă direct. La urma urmei, întreprinderile folosesc VPN-uri tot timpul, astfel încât angajații internaționali să poată accesa în siguranță o rețea interrană partajată. Cu toate acestea, China permite doar întreprinderilor să folosească VPN-uri aprobate. Drept urmare, aplicațiile VPN nu pot fi descărcate doar din magazine ca în alte părți ale lumii.

Legile VPN din China sunt extrem de complexe, iar experiențele utilizatorilor variază de la o persoană la alta. Vă recomandăm ferm să vă familiarizați cu legislația relevantă înainte de a încerca să utilizați un VPN în China.

Site-ul VPN-ului meu este inaccesibil - ce ar trebui să fac?

Dacă sunteți deja în China, nu puteți face multe dacă site-ul VPN-ului dvs. este blocat brusc. Ca atare, este mai bine să fii proactiv: înainte de a ajunge în China, îți recomandăm să iei o notă de adrese URL alternative, adrese de e-mail de asistență și procese de conectare manuale pentru dispozitivul tău.

Gândește-te cum vei stoca aceste informații. Dacă VPN-ul tău scade în mod neașteptat, nu vei putea accesa servicii de stocare cloud sau site-uri de mesagerie. În mod ideal, informațiile relevante ar fi păstrate într-un fișier criptat stocat local pe un dispozitiv protejat cu parolă.

Cum verific dacă un site este blocat sau nu?

Dacă vă îndreptați în curând către China și nu sunteți sigur dacă un anumit site web va fi accesibil, puteți utiliza instrumentul nostru Marele Firewall pentru a verifica în avans. Cu toate acestea, lista de site-uri web blocate se actualizează frecvent. Ca atare, nu există nicio garanție că un anumit site va fi încă disponibil la sosire.

Legate de:

 • Recenzie NordVPN
 • Cupon NordVPN
 • NordVPN vs ExpressVPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 65 =

Adblock
detector