Opera VPN a fost întreruptă, aici sunt cele mai bune alternative Opera VPN (gratuite și plătite)

opere vpn alternative întrerupte


Opera închide serviciul său VPN autonom, Opera VPN, a anunțat compania luna trecută. Shuttering Opera VPN va afecta doar utilizatorii aplicațiilor iOS și Android. Nu va afecta VPN-ul încorporat inclus în browserul Opera.

Opera VPN este achiziționată de SurfEasy, o companie VPN pe care Opera a achiziționat-o în 2017 și ulterior vândută firmei de cibersecuritate Symantec. SurfEasy funcționează în continuare VPN-ul Opera Browers încorporat ca un serviciu marcat cu alb.

Opera VPN a renunțat definitiv la 30 aprilie 2018. Recomandă utilizatorilor să treacă la SurfEasy, care operează și propriul serviciu VPN autonom. SurfEasy oferă atât niveluri gratuite, cât și plătite, dar dacă sunteți pe piață pentru o VPN nouă, sunt disponibile opțiuni mai bune.

Alți furnizori VPN oferă viteze mai rapide, o mai bună securitate și mai mult acces la conținutul cenzurat și geo-blocat decât SurfEasy. În acest articol, vom enumera cele mai bune alternative VPN Opera pe baza următoarelor criterii:

 • Aplicații pentru mai multe dispozitive și platforme
 • Viteze rapide
 • Securitate puternică
 • Fără jurnalele de trafic
 • Asistență rapidă și competentă pentru clienți

Alternative gratuite VPN Opera

1. Parbriz

WindscribeIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.windscribe.com

Banii inapoi garantat: 3 ZILE

Windscribe oferă un nivel gratuit, fără expirare, al serviciului său VPN limitat la 10 GB de transferuri de date pe lună. Aceasta este cea mai mare descărcare pe care o veți obține de la orice furnizor VPN de renume gratuit. Puteți alege dintre opt locații de server, iar pe unele dintre ele este permisă încărcarea de fișiere P2P. Puteți alege dintre aplicația VPN nativă mai sigură sau o extensie de browser mai puțin sigură, dar mai convenabilă, sau să combinați ambele pentru o confidențialitate maximă.

În ciuda faptului că este gratuit, Windscribe nu ține niciun registru. Criptarea gradului militar și secretul perfect înainte sunt activate pe toate conexiunile. Versiunea plătită oferă acces la mai multe servere, mai multe conexiuni simultane și posibilitatea de a debloca conținutul geo-blocat, precum US Netflix.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Citiți recenzia completă pentru Windscribe.

2. Tunnelbear

VPN TunnelBear

Aplicații disponibile:

 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Tunnelbear.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

Tunnelbear este un furnizor VPN conștient de confidențialitate, atât cu niveluri plătite, cât și gratuite. Versiunea gratuită nu expiră niciodată, dar vă oferă doar 500 MB pe lună cu care să lucrați, ceea ce este într-adevăr suficient doar pentru navigarea web ocazională. În plus, utilizatorii gratuit au acces la 19 locații.

Toate conexiunile sunt protejate cu criptare puternică și secret perfect înainte. Tunnelbear nu păstrează jurnalele și nu folosește niciun tracker sau injecție publicitară. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

3. Accelerarea

Speedify

Aplicații disponibile:

  Speedify nu folosește un protocol VPN tradițional și folosește în schimb o versiune homebrewed a criptării TLS numită ChaCha. Speedify spune că aceasta este mai rapidă și mai potrivită pentru dispozitivele mobile. Datele sunt limitate la 1 GB pe lună pe versiunea gratuită și sunt disponibile 35 de locații de server. Aceasta este mai mult decât o ofertă de servicii plătite.

  Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android, dar compania se concentrează pe platformele mobile.

  4. Ascunde.me

  Hide.me VPN

  Aplicații disponibile:

   Hide.me oferă atât niveluri gratuite, cât și plătite. Nivelul fără expirare este o opțiune solidă, dar impune o capacitate de date de 2 GB pe lună. Utilizatorii plătiți au prioritate în ceea ce privește viteza, dar Hide.me garantează utilizatorilor gratuite cel puțin 3 Mbps rate de descărcare, suficient pentru a transmite video standard cu definiție în majoritatea cazurilor. Hide.me nu stochează niciun jurnal de identificare și folosește criptarea AES de 256 biți.

   Utilizatorii gratuite sunt limitați la trei locații de server, iar torrenting-ul este permis. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

   Citiți recenzia noastră completă Hide.me.

   Alternative plătite VPN VPN

   1. ExpressVPN

   ExpressVPN

   Aplicații disponibile:

   • PC
   • Mac
   • IOS
   • Android
   • Linux

   Site-ul: www.ExpressVPN.com

   Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

   ExpressVPN este un serviciu VPN premium, care costă puțin mai mult decât majoritatea, dar oferă toate fronturile. Vitezele sunt în mod constant peste medie. Standardele de securitate de ultimă oră constau în criptare de grad militar, secret perfect înainte și protecție împotriva scurgerilor etanșe. Compania nu vă înregistrează activitatea online sau adresa dvs. IP.

   Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video sunt accesibile cu ExpressVPN. Trebuie doar să contactați serviciul de chat live 24/7 pentru a vă întreba ce servere funcționează cu ce canal de streaming.

   Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Amazon Fire TV și anumite routere wifi.

   CEA MAI Bună OPERA ALTERNATIVĂ VPN: ExpressVPN este cea mai bună alegere. Dirijează calea cu aplicațiile sale ușor de folosit fără probleme, ușor de utilizat. Are o rețea de servere vastă care este optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Funcționează cu toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

   Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

   Ofertă specială cupon ExpressVPN - primești cu 3 luni în plus DEAL DEFERITOARE aplicată automat

   2. NordVPN

   NordVPN

   Aplicații disponibile:

   • PC
   • Mac
   • IOS
   • Android
   • Linux

   Site-ul: www.NordVPN.com

   Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

   NordVPN permite până la șase conexiuni simultane pe un singur abonament. Obțineți acces la o rețea uriașă de servere din întreaga lume. Compania nu păstrează absolut jurnalele de activitate ale utilizatorului sau metadatele conexiunii. Datele dvs. sunt protejate cu criptare de înaltă performanță, protecție împotriva scurgerilor și un comutator de omor specific pentru aplicație.

   NordVPN deblochează Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și alte conținuturi geo-blocate. Puteți solicita asistență pentru clienți sau pur și simplu căutați în baza de cunoștințe online a companiei pentru a afla ce servere să se conecteze.

   Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

   Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN are o valoare excelentă. Un concurent real la toate categoriile, are caracteristici puternice de securitate și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un singur cont. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

   Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

   Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

   3. IPVanish

   IPVanish

   Aplicații disponibile:

   • PC
   • Mac
   • IOS
   • Android
   • Linux

   Site-ul: www.IPVanish.com

   Banii inapoi garantat: 7 ZILE

   IPVanish oferă viteze remarcabile rețelei sale mondiale de servere. Compania respectă o politică strictă fără jurnaluri și folosește doar cele mai noi și mai mari standarde de securitate. Aceasta include secretul perfect înainte și criptarea AES de 256 biți. În aplicații poate fi activat un comutator de ucidere și ofuscarea traficului.

   IPVanish nu este tocmai excelent pentru deblocarea site-urilor de streaming precum Netflix, dar este preferat în rândul utilizatorilor Kodi. Dacă sunteți un utilizator Firestick în special, IPVanish își face aplicația disponibilă în magazinul de aplicații Fire TV. Aplicațiile sunt prietenoase cu telecomandă și funcționează cu toate suplimentele Kodi.

   Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Fire TV.

   MARE REțea: IPVanish este excelent pentru familii. Bine la deblocarea conținutului cu restricții geo-restrânse. Recomand pentru standardul lor ridicat de confidențialitate. S-ar putea face cu o opțiune de asistență live. 7 zile garanție înapoi.

   Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

   IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anualGET DEALDescount aplicat automat

   4. CyberGhost

   Cyberghost

   Aplicații disponibile:

   • PC
   • Mac
   • IOS
   • Android
   • Linux

   Site-ul: www.Cyberghost.com

   Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

   CyberGhost este un furnizor din România care și-a extins rapid serviciul în ultimul an. Puteți alege dintr-o rețea globală de servere bazată pe modul în care intenționați să utilizați VPN, mai degrabă decât să selectați o locație. Aceste cazuri de utilizare includ deblocarea site-urilor precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

   CyberGhost este înarmat cu criptare de neîncărcat și standarde de securitate de top, inclusiv un comutator de omor și protecție împotriva scurgerii DNS. Serviciul obține un punctaj de rutină aproape de vârful testelor noastre de viteză, așa că veți fi sigur că veți găsi o conexiune rapidă.

   Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

   ALEGEREA ÎNCEPUTORILOR: CyberGhost este ușor de utilizat. O alegere bugetară. Bun pe intimitate. Transmite video video în mod fiabil. Accesați și pierdeți conexiunile cu unele site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

   Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

   Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

   5. PrivateVPN

   PrivateVPN

   Aplicații disponibile:

   • PC
   • Mac
   • IOS
   • Android
   • Linux

   Site-ul: www.PrivateVPN.com

   Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

   PrivateVPN este un relativ nou venit în spațiul VPN, dar asta nu l-a împiedicat să concureze cu rivalii săi veterani. Obțineți securitate și viteză la egalitate cu furnizori VPN mai mari și mai vechi, incluzând secretul perfect perfect înainte, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS. Vitezele sunt în mod constant printre cele mai rapide înregistrate. Compania nu păstrează jurnalele de activitate sau conexiuni.

   PrivateVPN este excelent la deblocarea conținutului geo-blocat. Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video sunt accesibile, printre altele. Puteți conecta până la șase dispozitive simultan pe un singur cont.

   Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

   BUNURI VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Bine pentru streaming HD. Permite până la 6 dispozitive pe același cont. Aș putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

   Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

   Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

   De ce nu folosiți doar SurfEasy și Browser Opera?

   Dacă sunteți abonat la Opera Gold, SurfEasy oferă o actualizare gratuită la SurfEasy Ultra, o ofertă premium similară. Pentru toți ceilalți, probabil că trecerea la SurfEasy probabil nu merită timpul tău.

   Versiunea gratuită de SurfEasy acoperă date la 500 MB pe lună, ceea ce nu vă va duce departe. Opțiunea premium nu este deloc rea, dar veți obține mai multă securitate, viteză și funcții cu alternativele recomandate mai sus și adesea la un preț mai mic. Economisiți pentru IPVanish, toate VPN-urile din lista noastră sunt mai bune pentru a debloca conținutul geo-blocat, cum ar fi Netflix decât SurfEasy.

   Utilizatorii desktop care utilizează VPN-ul încorporat în Opera Browser nu sunt afectați cu adevărat de modificările recente, dar ar trebui să ia în considerare alte opțiuni. Opera deține și operează o rețea de publicitate, iar acea rețea de publicitate depinde de colectarea datelor de utilizare pentru a face profit. Când utilizați VPN-ul browserului încorporat Opera, compania urmărește în continuare ceea ce faceți online și folosește aceste date pentru a vinde anunțuri, în special prin utilizarea codului unic de dispozitiv al browserului.

   Mai mult, VPN-ul browserului Opera nu este chiar o VPN reală. Este un proxy criptat care nu face decât să tuneleze traficul către și de pe browserul dvs. web. Aceasta înseamnă că alte aplicații și procese nu sunt protejate, iar solicitările dvs. DNS pot fi trimise și în afara tunelului criptat, astfel încât ISP-ul și hackerii dvs. pot urmări ce site-uri web vizitați.

   Opera, SurfEasy și Symantec au explicat

   Dacă nu urmați furnizorii VPN și alți furnizori de software la fel de îndeaproape ca noi, implicațiile de închidere a VPN-ului Opera pot fi puțin confuze. Pentru a clarifica lucrurile, am contactat Opera pentru a ne întreba despre relația dintre aceste trei companii.

   • Opera Software ASA a achiziționat SurfEasy în 2015. A furnizat Opera soluții VPN utilizate atât în ​​aplicația Opera VPN pentru mobil, cât și ca soluție VPN pentru browser în browserul desktop.
   • În noiembrie 2016, Opera Software și-a vândut participația în SurfEasy către Symantec, o firmă lideră în domeniul cibersecurității.
   • SurfEasy a continuat să furnizeze serviciul VPN al browserului către Opera până în decembrie 2017.
   • SurfEasy va continua să ofere utilizatorilor finali aplicația Opera VPN până la 1 mai 2018, moment în care va încerca să migreze utilizatorii către serviciul său auto-marcat.

   SurfEasy este astăzi deținută de Symantec și nu este afiliată cu Opera.

   Un purtător de cuvânt al Operei a declarat Comparitech într-un e-mail:

   Oprirea aplicației Opera VPN pentru Android și iOS nu are implicații asupra serviciului de VPN al browserului încorporat în browserele Opera. Acest serviciu VPN încorporat gratuit și fără log va continua să facă parte din browserul Opera.

   Brayan Jackson Administrator
   Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
   follow me

   About the author

   Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   54 + = 64