Poți să-l iei pe Kodi pentru Roku? Iată o soluție pentru Kodi on Roku pentru 2018

Roku este un dispozitiv de streaming video pe care îl puteți conecta la televizor. Este ușor să vă lansați și să accesați conținut de calitate, cum ar fi filme, emisiuni TV și sport. Televizoarele Roku au funcționalitatea dispozitivului Roku încorporat direct în ele.

instalați Kodi pe Roku

Pe lângă conținutul plătit, Roku oferă acces la o eșantionare de conținut gratuit. Canale precum Crackle, Reuters TV și Tubi TV vă vor asigura că sunteți distrați chiar și fără abonamente plătite. Dacă doriți să obțineți acces la și mai mult conținut, atunci poate doriți să luați în considerare rularea Kodi 17 pe Roku.

Din păcate, nu există o aplicație Kodi oficială disponibilă pentru Roku, dar puteți utiliza oglindirea ecranului pentru a arunca Kodi la televizor cu anumite dispozitive Roku. Rămâneți la curent pentru a afla cum!

Ce este Kodi?

Kodi este o aplicație gratuită, open source media player, care a fost dezvoltată de Fundația XBMC. Este disponibil pentru o gamă largă de dispozitive precum computere Windows și Mac, dispozitive Android, dispozitive iOS, Raspberry Pis și multe altele. Puteți controla în mod convenabil Kodi cu o telecomandă sau gamepad pentru a transmite atât audio cât și video dintr-o varietate de surse.

Înainte de a începe: utilizați un VPN cu Kodi

Transmiterea conținutului prin unele suplimente Kodi nu poate fi permisă de unii furnizori de servicii Internet (ISP). În acest caz, ISP-ul dvs. poate căuta să vă limiteze accesul la internet. Acest lucru se poate întâmpla fie sub forma unor viteze reduse de internet, fie, în partea extremă a lucrurilor, a unei terminări complete a conexiunii dvs..

Pentru a preveni acest lucru, vă recomandăm să vă conectați la un VPN. VPN-urile vă maschează identitatea online, făcând să pară că accesați internetul dintr-o altă locație decât locul în care vă aflați.

În plus, VPN-urile permit accesul la conținut geo-restricționat și, de asemenea, vă protejează confidențialitatea online.

Streamingul necesită multă lățime de bandă ceea ce înseamnă că un furnizor VPN rezistent este esențial. IPVanish este opțiunea noastră recomandată. Este o alegere populară în comunitatea Kodi, care va răspunde cerințelor ridicate de streaming online, pe lângă faptul că vă oferă o conexiune privată sigură.

În cadrul testelor noastre, IPVanish funcționează cu toate suplimentele Kodi. Cu toate acestea, dacă doriți o altă opțiune, nu ezitați să consultați lista noastră completă de servicii VPN Kodi recomandate.

Vă rugăm să rețineți că va trebui să aveți VPN-ul instalat pe dispozitivul din care faceți oglindă.

Alertă de tranzacție: Cititorii noștri pot economisi 60% la un plan anual IPVanish aici.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Kodi v17.3 „Krypton” este cea mai recentă versiune stabilă de Kodi disponibilă pentru descărcare.

Cum se instalează Kodi pe Roku: dispozitive compatibile pentru oglindirea ecranului

În prezent, oglindirea ecranului este singura modalitate de a obține Kodi pe Roku. Acest lucru se datorează faptului că politicile sistemului de operare și aplicațiilor Roku împiedică instalarea lui Kodi pe dispozitiv. De asemenea, Roku s-a prăbușit recent pe canalele private, astfel încât instalarea oricărui canal în afara celor oferite oficial prin intermediul magazinului de aplicații Roku a devenit aproape imposibilă.

Ca atare, va trebui să utilizați opțiunea de difuzare a ecranului oferită de Roku, care vă permite să partajați ecranul dvs. de pe mai multe dispozitive diferite pe Roku. De asemenea, va trebui să vă asigurați că dispozitivul pe care îl utilizați are o caracteristică de oglindire a ecranului compatibilă.

Dispozitive Roku

Următoarele dispozitive Roku acceptă oglindirea ecranului:

 • Roku 4 Model 4400: Software v5.6 și versiuni ulterioare
 • Roku 3 Model 4200, 4230: Software v5.6 și versiuni ulterioare
 • Roku 2 Model 4210: Software v5.6 și versiuni ulterioare
 • Roku Streaming Stick Model 3500, 3600: software v5.6 și versiuni ulterioare
 • Roku TV: Software v6.2 și versiuni ulterioare (în prezent pe majoritatea televizoarelor Roku. Alte televizoare Roku vor primi funcția Oglindire ecran într-o viitoare actualizare software)

Dispozitivele din care puteți transmite fluxul

Dispozitive Android

Ar trebui să rețineți că ROM-urile personalizate nu sunt acceptate. Următoarele puncte sunt, de asemenea, relevante:

 • Hardware trebuie să suporte oglindirea ecranului
 • Sunt acceptate doar Android 4.4.2 și mai noi acceptate

Dispozitive mobile Windows

Vă rugăm să rețineți următoarele cerințe ale dispozitivului:

 • Hardware trebuie să suporte oglindirea ecranului
 • Este acceptat Windows Phone 8 și mai nou

Windows 8 sau Windows 10

Vă rugăm să rețineți următoarele cerințe ale dispozitivului:

 • Hardware trebuie să suporte oglindirea ecranului
 • Este acceptat sistemul de operare Windows 8.x sau Windows 10

Cum să oglindești Kodi la dispozitivul tău Roku

Activați oglindirea ecranului pe Roku

Pe dispozitivul Roku, din meniul de navigare din stânga, faceți următoarele:

 • Mergi la Setări > Sistem.
 • Mergi la Oglindirea ecranului.

Asigura-te ca Activați oglindirea ecranului este bifat.

Roku recomandă ca playerul Roku și telefonul sau dispozitivul dvs. mobil să fie conectat la aceeași rețea wireless.

Pentru a verifica rețeaua wireless la care este conectat Roku,

 • Mergi la Setări.
 • Mergi la Reţea.
 • Verifica Wireless (Wi-Fi).

Accesați site-ul web al lui Roku pentru a afla mai multe despre fluxul de pe dispozitiv.

Oglindirea ecranului de pe dispozitiv

Procesul de oglindire a ecranului dispozitivului (denumit și turnare) diferă între dispozitive, dar vom oferi o imagine generală asupra modului de funcționare pe fiecare platformă. În toate cazurile, este optim să fiți conectat la aceeași rețea wireless pentru cele mai bune rezultate.

Android

Pe Android, submeniul care vă permite să configurați oglindirea ecranului pe un alt dispozitiv este numit prin diferite nume, în funcție de producătorul dispozitivului. Oglindirea ecranului dispozitivului dvs. poate fi găsită în domenii precum:

 • Rețele
 • Afişa
 • Conexiune
 • Conectivitate

După ce găsiți submeniul relevant, puteți căuta opțiunea de oglindire a ecranului. Acest lucru vă va permite să găsiți dispozitive la care vă puteți conecta. Oglindirea ecranului este, de asemenea, dată cu diferite nume bazate pe producătorul dispozitivului Android. Unele dintre acestea sunt:

 • Miracast
 • HTC Connect
 • Distribuție
 • Ecran wireless

De exemplu, aruncați o privire la cum arată opțiunea de oglindire a ecranului pe un LG G4 care rulează Android 6.0.

LG_G4_Example

Tot aici este un exemplu dintr-un LG Nexus 5 care rulează Android 6.0.

nexus5_example

Windows Mobile

Pe dispozitivele Windows Mobile, va trebui să vă afișați meniul de proiecție din Setări meniul. Selectează proiectează-mi ecranul opțiune și ar trebui să fii capabil să te ridici și să alergi rapid de acolo.

ferestre

Pe Windows 10, cea mai rapidă modalitate de a configura configurația este să creezi Centru de acțiune și selectați Conectați. De acolo ar trebui să poți selecta dispozitivul Roku.

windows10_action_center

Toate dispozitivele

După ce veți găsi opțiunile corespunzătoare dispozitivului dvs., căutați dispozitivul Roku, conectați-vă la acesta și de acolo vă veți putea bucura de Kodi! Puteți afla mai multe despre modul de configurare pe site-ul Roku.

Vă rugăm să rețineți că veți avea opțiunea de a anula conexiunile primite pe Roku dacă doriți.

Roku de Mike Mozart licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 44

Adblock
detector